- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.281
Buarada fıstıklar bu saatte duşa girsem olur mu ki 12 den sonra girmek iyi değil diyorlar ya karar veremedim ama banyo yapıp namaz kılıp dua etmek isytiyorum :uhm:
girme tatlım..evde bri yoksa sakın girme.biri varsa iç çamaşırını çıkarma,ayetel kürsi oku ve kapıyı açık bırak..destur bismillah de gir..aynaya bakma ama..
girme tatlım..evde bri yoksa sakın girme.biri varsa iç çamaşırını çıkarma,ayetel kürsi oku ve kapıyı açık bırak..destur bismillah de gir..aynaya bakma ama..
Yok Tanrıçam evde kimsecikler yok en iyisi sabah gireyim hiç riske girmeyim banyo yapıp dua etsem rahatlarım diye düşünmüştümde
anaaaaammmmm noluyu beeeeeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3
yok bişey gel korkma:teselli:
bide canınızı sıktım demezmialsanaalsanasmile
küsreim ama deme böyle..offf seni öalsanaalsanasmileyle iyi anlıyorumki..sen gerçekten sevdin onu,ne desem boş..aşk başka bişey..
ben bile ayrıldığımızı düşününce kalbim sıkışıyo..sen sevdiğinden ayrısın..allah büyük sabır versin..ne diyimki:gitme:
bari kabullen bu durumu,kendini alıştırmaya bak..mutlu rolü yapma,içinden ne geliyosa onu yaşa,ama burda bizleri ihmal etme,aklımız kalıyo,içinden ne geliyosa yaz paylaş bizimle perim
[/B]
bide canınızı sıktım demezmialsanaalsanasmile
küsreim ama deme böyle..offf seni öalsanaalsanasmileyle iyi anlıyorumki..sen gerçekten sevdin onu,ne desem boş..aşk başka bişey..
ben bile ayrıldığımızı düşününce kalbim sıkışıyo..sen sevdiğinden ayrısın..allah büyük sabır versin..ne diyimki:gitme:
bari kabullen bu durumu,kendini alıştırmaya bak..mutlu rolü yapma,içinden ne geliyosa onu yaşa,ama burda bizleri ihmal etme,aklımız kalıyo,içinden ne geliyosa yaz paylaş bizimle perim
bulututun olıyım anam üzülme:teselli:
cildine noldu anlat helebilmiyorumkismileseç beğen bi sürü tarifim var yapsanaboshayallersmiledimi sekreteryam nikonumŞeniz
Sevmek ne demek Tanrıçam ölüyorum onun için o benim herşeyim Dualarım, Hayallerim, Soluduğum Havam, Nefesim yani onsuz bir hayatı düşünmek bile beni mahvediyor ama bu duruma alışmam gerekiyor nasıl bir acıdır bu sanki kabusta gibiyim ama hiç uyanamıycağım bir kabusta mafoldumben Rabbime bıkmadan usanmadan her an dua ediyorum koskoca 2 ay geçti ve bu geçen günler bana giderek acı veriyor yüreğim nasıl sızlıyo senağlama
evet tanrıçam
seç beğen cancucum burda herbişi var, kadına ve yaşama dair süprizzzzz
su perisi işine de bakayım mı patron
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Canlar valla gece gece canınızı cidden sıkmak istemiyorum ama yine bunalımın özlemin hasretin en koyu halini yaşıyorum sanırım :bbo:
canım benim yaCanlar valla gece gece canınızı cidden sıkmak istemiyorum ama yine bunalımın özlemin hasretin en koyu halini yaşıyorum sanırım :bbo:
kizlar bisey sorcam kendimiz yeni konu nasil acioruz ben biraz cahilim de:kedi:
cancum megom ben burdayım korkmayınÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?