- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.321
megim bebem bu konuşma sitilinden derhal kurtuluyorus eskii hallarımıza geri dönüyorus duydunmu benüü -tatlicadiarzu-
hemde hemen diyo ya:))kalkta yap o zamankaydirigubbakcemileaneyde mutfaktaki sese uyansın kafana terlik gelsin sonra:1closedeyes:hihihhisempatiksalakcinniaçım uleynn zaten kaç saattir yukardaki bürekler çürekler mantılardan istiyum hemde hemennn cokacimcoook
eski halleriniz neymiş hemen öğenmek istiyorum:enbuyukkk:megim bebem bu konuşma sitilinden derhal kurtuluyorus eskii hallarımıza geri dönüyorus duydunmu benüü -tatlicadiarzu-
Kanka napiimm çok canım çekiyo benimkine dedim yaptırcak annesinehihoyyyt
Hepinizi bekliyom bizecokacimcoook
tebrik ederim canım :hooray:ay ben yurtdisinda yasiorum burda da turk yok yabancilarla samimi dostluk arkdslik kurmak da cok zor, benle ayni durumda olan varsa onlarla tanismak icin bi topic actim kizyerimseniben
evt saol sayende:dance:
gerci suan sinek avlio ama elbet birileri bakar heraldeboshayallersmile
sayemdemi:kedi: dur havaya girem :1closedeyes:bayanssulusmile
daha bismillah..yeni açtın..bi açılış yap,insanlar farketsin,gelen güleryüzlü davran,müşteri daima haklıdır unutma:icecream:sabaha siftah edersinzemuszemus
tükkan tutmazda kapatırsan burdan devam edebilirizsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
hemde hemen diyo ya:))kalkta yap o zamankaydirigubbakcemileaneyde mutfaktaki sese uyansın kafana terlik gelsin sonra:1closedeyes:hihihhisempatiksalakcinni
o yüzden hemen isiyorum derken iyi düşün cancuaklinialirimsmile
eski halleriniz neymiş hemen öğenmek istiyorum:enbuyukkk:
gelemiceğimizi bile bile artislik yapmatek başına yiyceksin işte biliyoruz:dilcikar:
sayemdemi:kedi: dur havaya girem :1closedeyes:bayanssulusmile
daha bismillah..yeni açtın..bi açılış yap,insanlar farketsin,gelen güleryüzlü davran,müşteri daima haklıdır unutma:icecream:sabaha siftah edersinzemuszemus
tükkan tutmazda kapatırsan burdan devam edebilirizsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 tukkan tutsa da gelirim kiz alemsin wallakaydirigubbakcemile3
benim için de içli küfte yaptır ben de geleyimKanka napiimm çok canım çekiyo benimkine dedim yaptırcak annesinehihoyyyt
Hepinizi bekliyom bizecokacimcoook
kaydirigubbakcemile3şirinlik muskası ya:))yerim seni..hadi allah rahatlık versin güzelim benimŞenizdanruçam engin bilgilerinden ütürü seviorum seni bide üpüyorum bide teşkür ederim
saatin 04.27 olmasından mütevellit siz çok sevgili dostlarıma yatak vaziyeti aldıımı bildirir hepinizi güzlerinizden üperim
en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsunnn
allahısmarladıkkk akannehir
biri beni durdursunnn bence sempatiksalakcinni
tebrik ederim canım :hooray:
iyi paylaşımlar dilerim
alıntılama, çoklu alıntılama, iletiye yazı yazma felan soruların olursa çekinmeden sorabilirsin tanrıçama
gelemiceğimizi bile bile artislik yapmatek başına yiyceksin işte biliyoruz:dilcikar:
benim için de içli küfte yaptır ben de geleyim
hımm anladım cancum..bilgi için çok teşekkürleropuyorumnanaktançok açımmm anamm kaç saatir açlık başıma vurdu ne dediğimi bilmiyum sanırsamkaydirigubbakcemile3
geri aldım zaten hemencik kaydirigubbakcemile3
eski hallerimize gelince akışkan güzel bir türkçeyle yazıştığımız o günlerden bahsediyorum tanrıçamm opuyorumnanaktan
ben şahsen zombi gibiyim:lepi:baykuş nejla mübarekbayanssulusmilesaat 4.37 bu aradakaydirigubbakcemile2tesekkur ederim kizlar yardimlariniz icin. bide bisey dicem siz uyumuo musunuz ya tr de saat kac oldusempatiksalakcinni
sana kurdele kestim(sanırsın belediye başkanısempatiksalakcinni)kaydirigubbakcemile3 tukkan tutsa da gelirim kiz alemsin wallakaydirigubbakcemile3
saçlarım kısa olduğundan biraz erkeğe benziyebilirim:1closedeyes:
niko gidemiyceksin işte otur aşşa:mymekabenim için de içli küfte yaptır ben de geleyimyesin kilo alsın gel biz devedikeni tohumumuzu içelim:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kargo ne güne duruyo kanka siz isteyin yeter ki:dilcikar:
tabi..koksun dağılsun aksın..mındar olsun:dilcikar:geç bunları tek başına yiyiceksin sus ses etmede ye iştelülülülülülü
afitey olsun bol bol kilo olsun:dilcikar:böylede vururum belden aşşa
ben o işlere bakmıyorum tanrıçampuhahahahahaahahahaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet ayşa,ben yoksamda sekreteryam nikoşutarafagitti sana yardımcı olucaktır
oy oy sen yapacağım diyorsan tutmasın kimse beniDuyy tanrıça duyy bakk nikonum nasıl geliyo sen gelme hıh:dilcikar:
Gell nikonum gel ne istersen sen ben yapembuyrunnnnnnnnn
ben şahsen zomni gibiyim:lepi:baykuş nejla mübarekbayanssulusmilesaat 4.37
tabi bekarsin yeni fark ettim istediinde yat istediinde kalkkaydirigubbakcemile3
tabi..koksun dağılsun aksın..mındar olsun:dilcikar:geç bunları tek başına yiyiceksin sus ses etmede ye iştelülülülülülü
afitey olsun bol bol kilo olsun:dilcikar:böylede vururum belden aşşa
patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinnisana kurdele kestim(sanırsın belediye başkanısempatiksalakcinni)
saçlarım kısa olduğundan biraz erkeğe benziyebilirim:1closedeyes:
niko gidemiyceksin işte otur aşşa:mymekayesin kilo alsın gel biz devedikeni tohumumuzu içelim:1hug:
bana bu saatte kahkat attırıyosun ya ne diyim sana allahın delisisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey..ben o işlere bakmıyorum tanrıçamaz maaşa herişi bana yaptırıyon çaktırmadan
oldu gelim ütülerini de yapim istersen aklinialirimsmile
sen söyle ben iletiimzemuszemus
oy oy sen yapacağım diyorsan tutmasın kimse beni
yalnız hava biraz küllü umarım rotayı şaşırmam
ben şahsen zomni gibiyim:lepi:baykuş nejla mübarekbayanssulusmilesaat 4.37
tabi bekarsin yeni fark ettim istediinde yat istediinde kalkkaydirigubbakcemile3
bide alıntılama işini çözsen tam olucak ayşo:smiley-cool:
evet bekarım:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?