Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
megim bebem bu konuşma sitilinden derhal kurtuluyorus eskii hallarımıza geri dönüyorus duydunmu benüü -tatlicadiarzu-

zitilli kunuştuğumun farkınta bilem deelim binbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

açım uleynn zaten kaç saattir yukardaki bürekler çürekler mantılardan istiyum hemde hemennn cokacimcoook
hemde hemen diyo ya:))kalkta yap o zamankaydirigubbakcemileaneyde mutfaktaki sese uyansın kafana terlik gelsin sonra:1closedeyes:hihihhisempatiksalakcinni
o yüzden hemen isiyorum derken iyi düşün cancuaklinialirimsmile

megim bebem bu konuşma sitilinden derhal kurtuluyorus eskii hallarımıza geri dönüyorus duydunmu benüü -tatlicadiarzu-
eski halleriniz neymiş hemen öğenmek istiyorum:enbuyukkk:
Kanka napiimm çok canım çekiyo benimkine dedim yaptırcak annesinehihoyyyt
Hepinizi bekliyom bizecokacimcoook

gelemiceğimizi bile bile artislik yapmatek başına yiyceksin işte biliyoruz:dilcikar:

danruçam engin bilgilerinden ütürü seviorum seni bide üpüyorum bide teşkür ederim

saatin 04.27 olmasından mütevellit siz çok sevgili dostlarıma yatak vaziyeti aldıımı bildirir hepinizi güzlerinizden üperim
en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsunnn
allahısmarladıkkk akannehir

biri beni durdursunnn bence sempatiksalakcinni

ay ben yurtdisinda yasiorum burda da turk yok yabancilarla samimi dostluk arkdslik kurmak da cok zor, benle ayni durumda olan varsa onlarla tanismak icin bi topic actim kizyerimseniben
tebrik ederim canım :hooray:
iyi paylaşımlar dilerim
alıntılama, çoklu alıntılama, iletiye yazı yazma felan soruların olursa çekinmeden sorabilirsin tanrıçama

çok açımmm anamm kaç saatir açlık başıma vurdu ne dediğimi bilmiyum sanırsamkaydirigubbakcemile3
geri aldım zaten hemencik kaydirigubbakcemile3

eski hallerimize gelince akışkan güzel bir türkçeyle yazıştığımız o günlerden bahsediyorum tanrıçamm opuyorumnanaktan

tesekkur ederim kizlar yardimlariniz icin. bide bisey dicem siz uyumuo musunuz ya tr de saat kac oldusempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3şirinlik muskası ya:))yerim seni..hadi allah rahatlık versin güzelim benimŞeniz
bende seni tatlılığından vede güzel makyajlarından ötürü seviyorum:))allaha emanet ol gözümopuyorumnanaktan

tebrik ederim canım :hooray:
iyi paylaşımlar dilerim
alıntılama, çoklu alıntılama, iletiye yazı yazma felan soruların olursa çekinmeden sorabilirsin tanrıçama

puhahahahahaahahahaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet ayşa,ben yoksamda sekreteryam nikoşutarafagitti sana yardımcı olucaktır

hımm anladım cancum..bilgi için çok teşekkürleropuyorumnanaktan
tesekkur ederim kizlar yardimlariniz icin. bide bisey dicem siz uyumuo musunuz ya tr de saat kac oldusempatiksalakcinni
ben şahsen zombi gibiyim:lepi:baykuş nejla mübarekbayanssulusmilesaat 4.37 bu aradakaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
puhahahahahaahahahaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet ayşa,ben yoksamda sekreteryam nikoşutarafagitti sana yardımcı olucaktır
ben o işlere bakmıyorum tanrıçam az maaşa herişi bana yaptırıyon çaktırmadan
oldu gelim ütülerini de yapim istersen aklinialirimsmile
sen söyle ben iletiimzemuszemus

Duyy tanrıça duyy bakk nikonum nasıl geliyo sen gelme hıh:dilcikar:
Gell nikonum gel ne istersen sen ben yapembuyrunnnnnnnnn
oy oy sen yapacağım diyorsan tutmasın kimse beni
yalnız hava biraz küllü umarım rotayı şaşırmam

tabi..koksun dağılsun aksın..mındar olsun:dilcikar:geç bunları tek başına yiyiceksin sus ses etmede ye iştelülülülülülü
afitey olsun bol bol kilo olsun:dilcikar:böylede vururum belden aşşa

kaydirigubbakcemile3 Bükmelere bişi olmaz mantıyıda açar yollarım sen bi pişirirsin bi keşkek kalıyo o da hayal olurboshayallersmile sen iste yeter ki
Hiii ne diyooo küstümmm:dilcikar:
Afiyet o afitey değil:roflol: rekor kırıyon kanka ha gayret:roflol:

patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinni
kalabalık sakin olun danrıçamız daha sonra size konuşma yapacık sempatiksalakcinni

bana bu saatte kahkat attırıyosun ya ne diyim sana allahın delisisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey..
tamam sende haklısın...işçi kardeş patron kalleş:enbuyukkk:

iyi uykular ve bilimum tatlı rüyalar görmenizi temenni ederim..boshayallersmile
bilimum rüyaların açılımını,siz pek muhterem arkadaşlarımın hayal vede meyal güçlerinize emanet ediyorum..aklinialirimsmile
öpüyorum ve kaçıyorum canlaropuyorumnanaktan

fıstıımmmmmmmolumunekankayizsmile
gorüşükh yarın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…