- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.361
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynikom safinaz dediki sırtımda taşırım seni dediguclubacismile
gidiyimmi sencebilmiyorumkismile..ecrin git diyo ama bilmiyorum:ecrin_bebek:
Gördü beni hala foto diyo:roflol:patronum ben de o mu diye gözüm ısırdı ama dedim yok bana içli köfte yapacak bu aşçı kılıklıdır zaardelikafadulden
tüh yanıldıkfisfisfis bibertom sen bana şu avatarındaki resmin düzgün halini gönder hele tekrar bi bakim sempatiksalakcinni
Bakk bakk işi düştü nasıl geldi yolakaydirigubbakcemile3 bütün süpürgeler feda olsun sana:)))))))))))
]
puhahahaaahsırnaşık şeyaslında bende o aşçıyı kestirdim gözüme ama son anda vezgeçtim:)))
iremsu domatez attı bana:tomato: benneyaptımki mafoldumben biber..özür dilerim söylediklerim için:gitme:benide süpürgene alırmısın:kedi:
pis manfaatçi tanrıça smilisempatiksalakcinni
biberim akrep burcuyumbenneyaptımkiama burcuma verilen tepkiden nefret ediyorum:umursamaz:..sensin bir numara:asigim:ezan okunuyo namaz kılamam hastayım,kalk niko nemazakaydirigubbakcemile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
senaryoya bak yaa
olmaz tanrıçam ben şimdi gidiyom mesaim doldu sen dükan sahibi olarak iki lafın belini kırmaya devam et
ben gedeyom mirmirmirmir
sempatiksalakcinni :asigim:Gördü beni hala foto diyo:roflol:
Gördü beni hala foto diyo:roflol:
Bakk bakk işi düştü nasıl geldi yolakaydirigubbakcemile3 bütün süpürgeler feda olsun sana
ahahahahaahah:roflol: :roflol: kıramam benide al:1hug:hadi biberide alalım tek kalmasın burda..geçen liv içerde bıraktı zaten..o gün bu gündür panik atak oldu garibim:teselli:
ahahahahaahah:roflol: :roflol: kıramam benide al:1hug:hadi biberide alalım tek kalmasın burda..geçen liv içerde bıraktı zaten..o gün bu gündür panik atak oldu garibim:teselli:
:kedi: :kedi: yalanmıaklinialirimsmiledondurmayı yalanmı:icecream::roflol: nası yazdı senaryoyu yine:roflol:
tamamdır
:lepi:kanka bi gün sabah 8 demi ne çıktık ya..niko iyi dinle...biber dediki hadi kızlar iyi geceler:)) ulan sabah 8 olmuş karı iyi geceler diyo:roflol:
biber,ceylo bana resim atıcaktı,niko diyoki,banada yollucağın için teşekkürler kankasırnaşık şey
vayy uzun kortej yaptın bana..hangisine binem..hangisinin içindesin
pısst ceyar iyi bak emanetimizekanka dülden diyoki düldülüm olsa ben götürürdümdelikafaduldenteşekkürler düldena.s.ceyar bırakıcak beni siz gidin:jeyyar:sempatiksalakcinni
kanka bi gün sabah 8 demi ne çıktık ya..niko iyi dinle...biber dediki hadi kızlar iyi geceler:)) ulan sabah 8 olmuş karı iyi geceler diyo:roflol:
biber,ceylo bana resim atıcaktı,niko diyoki,banada yollucağın için teşekkürler kankasırnaşık şey
vayy uzun kortej yaptın bana..hangisine binem..hangisinin içindesin
Bırakın tanrıçamı ben en güvenli yoldan götüreyim onu havalar bozuk süpürgeyi bıraktım zaten acemiyim gel sen buraya kankakaydirigubbakcemile
lan süpürgeden düştüm aahhhhh saçımohaoldumsmilekızım şap attım akşam ben onun yemeğine:lepi:hadi geri gidiyorumyarın gelmessem anlayın ceyar niyeti bozduohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?