Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nikom safinaz dediki sırtımda taşırım seni dediguclubacismile
gidiyimmi sencebilmiyorumkismile..ecrin git diyo ama bilmiyorum:ecrin_bebek:

nikom safinaz dediki sırtımda taşırım seni dediguclubacismile
gidiyimmi sencebilmiyorumkismile..ecrin git diyo ama bilmiyorum:ecrin_bebek:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
senaryoya bak yaa
olmaz tanrıçam ben şimdi gidiyom mesaim doldu sen dükan sahibi olarak iki lafın belini kırmaya devam et

ben gedeyom mirmirmirmir

Gördü beni hala foto diyo:roflol:
Bakk bakk işi düştü nasıl geldi yolakaydirigubbakcemile3 bütün süpürgeler feda olsun sana

ahahahahaahah:roflol: :roflol: kıramam benide al:1hug:hadi biberide alalım tek kalmasın burda..geçen liv içerde bıraktı zaten..o gün bu gündür panik atak oldu garibim:teselli:

Gördü beni hala foto diyo:roflol:

Bakk bakk işi düştü nasıl geldi yolakaydirigubbakcemile3 bütün süpürgeler feda olsun sana

kanka bi gün sabah 8 demi ne çıktık ya..niko iyi dinle...biber dediki hadi kızlar iyi geceler:)) ulan sabah 8 olmuş karı iyi geceler diyo:roflol:
biber,ceylo bana resim atıcaktı,niko diyoki,banada yollucağın için teşekkürler kankasırnaşık şey

vayy uzun kortej yaptın bana..hangisine binem..hangisinin içindesin

kanka dülden diyoki düldülüm olsa ben götürürdümdelikafaduldenteşekkürler düldena.s.ceyar bırakıcak beni siz gidin:jeyyar:sempatiksalakcinni

:lepi:

kanka dülden diyoki düldülüm olsa ben götürürdümdelikafaduldenteşekkürler düldena.s.ceyar bırakıcak beni siz gidin:jeyyar:sempatiksalakcinni
pısst ceyar iyi bak emanetimize
buna da hiç güven olmazya neyse, kızımıza güveniyosdelikafadulden

:roflol::roflol: kızamm daha yatmadığım için gece olarak düşünüyodum ben o zaman dilimini:roflol:
:roflol: fena bu niko ya gaza getiriyo bizi kendi eklemiyi:dilcikar:
Hangisini istersen söyle ben ona geçeyim

Bırakın tanrıçamı ben en güvenli yoldan götüreyim onu havalar bozuk süpürgeyi bıraktım zaten acemiyim gel sen buraya kankakaydirigubbakcemile

valla ceyarada güven olmaz ama:kedi: aklinialirimsmile neyse bu gece böyle olsun..bana ceyar eşlik edicek..bu geceki partnerimşakkıdıhava atıyım:smiley-cool:
biberto,kanka sen düldeni al,nikomda ecrini alsınvereliniortakhadi biz öncen gidiyoruz..lan ceyar yavaş sür,2 tel bıyığı var yolucam haberi yok:mymeka:
hadi hareket ettik biz..adios amigos kankalarŞeniz:jeyyar:

Bırakın tanrıçamı ben en güvenli yoldan götüreyim onu havalar bozuk süpürgeyi bıraktım zaten acemiyim gel sen buraya kankakaydirigubbakcemile

lan süpürgeden düştüm aahhhhh saçımohaoldumsmilekızım şap attım akşam ben onun yemeğine:lepi:hadi geri gidiyorumyarın gelmessem anlayın ceyar niyeti bozduohaoldumsmile

ben geldim ya nereye gittiniz aa bugün toplam 5 saat uyudum ve tam uyumaya vakit bulmuşken saat 6 da telefon çalıyo arkadaş ders saatini sorucakmış ah o an yanımda olsaydıklava: kısacası uykumun içine ettiler hazır uyucak vakit bulmuştm şimdi uyu uyuya bilirsennkötükedihüso sinirden delirmek üzereyim niye dertleşcek kimse yokkmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…