Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinni
kalabalık sakin olun danrıçamız daha sonra size konuşma yapacık sempatiksalakcinni

yemin ederim gözümden yaş geldi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey olum geberttin beni ya bayılıcam gülmektensırnaşık şeysırnaşık şey
evet yüzünü göstermemek için en azından varlığın belli olsun die kavuk taktın:1closedeyes:

patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinni
kalabalık sakin olun danrıçamız daha sonra size konuşma yapacık sempatiksalakcinni

Nikonum balım valla maşallah sana ya süpersin cidden fıstıkım burcun ne diye sorsam ayıp olur mu bu kadar espirili olman burcunu merak etmeme sebep oldu valla geçen Tanrıçamda sormuştu ama unuttum :bbo
:

güle güle meg söhbetine de hiç doyum olmadı :dilcikar:
tabi cancu gitti meg kaçar

mucuklardan bir demetttt geldi hepinizeee opuyorumnanaktan
hade kaçtımm Allaha emanet olunnn
sende gözümünn nuruolumunekankayizsmileŞeniz
olum sussana madara etmesene:mymeka::smiley-cool:
çaktırmasana...ama yookk ille beni irezil edicek cümle aleme:mymeka: :roflol:
afitey...tey tey teyyy:teytey: kaydirigubbakcemile3

anam rüya yorumlayan ablalar senden bi kaç kelime öğrensin..o nasıl tatlı vedadır...bir mukavele boncuğum..sağlıcakla kalopuyorumnanaktan

:roflol:nihahahhahahahsempatiksalakcinni

:roflol:kıskanıyosun di mi nikon geliyo bana diye:1closedeyes:

biberto gördümdelikafaduldennikonun arkasındaki beyaz saçlı meraklı bakışlı sensin:lepi:bana bakmaya çalışıyonbayanssulusmileboynun kopucakkaydirigubbakcemile3

anamm gidemedim bi..
sefiom sisi çookkopuyorumnanaktan
gittim şimdiiii..

Canlar bende gitsem iyi olacak Sizi Çok Seviyorum iyi geceler dadlu rüyalar çilekli pudinglerim benim opuyorumnanaktan

biberto gördümdelikafaduldennikonun arkasındaki beyaz saçlı meraklı bakışlı sensin:lepi:bana bakmaya çalışıyonbayanssulusmileboynun kopucakkaydirigubbakcemile3

:roflol:ahahahaha hakkaten de onu kestirmiştim gözüme ben oyum demiştim:roflol: evt sana bakmaya çalışıyom zemuszemus ağrıyo zaten boynumm iki dk seni görebilmek için çektiğim şeylere bak değerini bil

sana kurdele kestim(sanırsın belediye başkanısempatiksalakcinni)

saçlarım kısa olduğundan biraz erkeğe benziyebilirim:1closedeyes:
karabibertom sen olsan olsan bu geceki vukuatınla arkadaki aşçı olursun delikafadulden :lepi:

ya sen bir numarasın ya, senaryolara bak sırnaşık şeysırnaşık şey
şu iremsu bir rahat görmedi senden dil çıkarıp duruyo sempatiksalakcinni

bravo :lepi: patron dediğin elemenını iyi bilmeli delikafadulden
evet yükselenimi bilmiyom şutarafagitti bir yardım etsen şu burç bilgini versen o da mı yassah :dilcikar:

Pericim gülü gülü cnmopuyorumnanaktan
Nikonum aa o aşçımıymış ben de bakıyom bu niye böyle giyinmiş diye tühh bilsem onu kestirirdim gözüme:roflol:

patronum ben de o mu diye gözüm ısırdı ama dedim yok bana içli köfte yapacak bu aşçı kılıklıdır zaardelikafadulden
tüh yanıldıkfisfisfis bibertom sen bana şu avatarındaki resmin düzgün halini gönder hele tekrar bi bakim sempatiksalakcinni

güle güle meg söhbetine de hiç doyum olmadı :dilcikar:
tabi cancu gitti meg kaçar
:)))))))))))
anamm gidemedim bi..
sefiom sisi çookkopuyorumnanaktan
gittim şimdiiii..
yerim senikaydirigubbakcemile3bizde seni seviyoruz güzel gözlüm
Canlar bende gitsem iyi olacak Sizi Çok Seviyorum iyi geceler dadlu rüyalar çilekli pudinglerim benim opuyorumnanaktan
perim bizde seviyoruz seniopuyorumnanaktanüzme kndini fazlabilmiyorumkismileallaha emanet ol kuzum
:roflol:ahahahaha hakkaten de onu kestirmiştim gözüme ben oyum demiştim:roflol: evt sana bakmaya çalışıyom zemuszemus ağrıyo zaten boynumm iki dk seni görebilmek için çektiğim şeylere bak değerini bil
biliyorum:kedi:gel ovıyımaklinialirimsmilegelemiyceksin,aynı senin ymek hesabı gibi oldu..gelin yiyin,gel ovıyım:)
puhahahaaahsırnaşık şeyaslında bende o aşçıyı kestirdim gözüme ama son anda vezgeçtim:)))
iremsu domatez attı bana:tomato: benneyaptımki mafoldumben biber..özür dilerim söylediklerim için:gitme:benide süpürgene alırmısın:kedi:
pis manfaatçi tanrıça smilisempatiksalakcinni
biberim akrep burcuyumbenneyaptımkiama burcuma verilen tepkiden nefret ediyorum:umursamaz:..sensin bir numara:asigim:ezan okunuyo namaz kılamam hastayım,kalk niko nemazakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…