- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.341
patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinni
kalabalık sakin olun danrıçamız daha sonra size konuşma yapacık sempatiksalakcinni
bana bu saatte kahkat attırıyosun ya ne diyim sana allahın delisisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey..
tamam sende haklısın...işçi kardeş patron kalleş:enbuyukkk:
bide alıntılama işini çözsen tam olucak ayşo:smiley-cool:
evet bekarım:dilcikar:
alinti isini bilioruz kizim allalala sadce senin sozunu aliim die yaptim ole:dilcikar:
oy oy sen yapacağım diyorsan tutmasın kimse beni
yalnız hava biraz küllü umarım rotayı şaşırmam
patron o makası tutan sensen arkadaki kauklu da ben oluyorum sanırsam sempatiksalakcinni
kalabalık sakin olun danrıçamız daha sonra size konuşma yapacık sempatiksalakcinni
güle güle meg söhbetine de hiç doyum olmadı :dilcikar:iyi uykular ve bilimum tatlı rüyalar görmenizi temenni ederim..boshayallersmile
bilimum rüyaların açılımını,siz pek muhterem arkadaşlarımın hayal vede meyal güçlerinize emanet ediyorum..aklinialirimsmile
öpüyorum ve kaçıyorum canlaropuyorumnanaktan
fıstıımmmmmmmolumunekankayizsmile
gorüşükh yarın..
bana bu saatte kahkat attırıyosun ya ne diyim sana allahın delisisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey..
di mi patronum benim de tikkatimi çekti ondan tavsiye dedim ama kime dedim :icecream:[B]bide alıntılama işini çözsen tam olucak ayşo:smiley-cool:
evet bekarım:dilcikar:[/B]
yok şakadan da olsa kalleş diyemem patronuma yasakkelime
seviyom seni biliyon kerata, sana gülmek yakışıyo :asigim:
tamam biberim. benim kafada pembe kurdele var ordan tanı beniTutmayın nikonumuzemuszemus Ben de çıktım yola yarıda karşılaşırız korkma senn:1hug:
:kedi: yay burcuyum balım. çok teşekkür ederim:asigim:
Nikonum balım valla maşallah sana ya süpersin cidden fıstıkım burcun ne diye sorsam ayıp olur mu bu kadar espirili olman burcunu merak etmeme sebep oldu valla geçen Tanrıçamda sormuştu ama unuttum :bbo:
sende gözümünn nuruolumunekankayizsmileŞenizmucuklardan bir demetttt geldi hepinizeee opuyorumnanaktan
hade kaçtımm Allaha emanet olunnn
olum sussana madara etmesene:mymeka::smiley-cool:kaydirigubbakcemile3 Bükmelere bişi olmaz mantıyıda açar yollarım sen bi pişirirsin bi keşkek kalıyo o da hayal olurboshayallersmile sen iste yeter ki
Hiii ne diyooo küstümmm:dilcikar:
Afiyet o afitey değil:roflol: rekor kırıyon kanka ha gayret:roflol:
anam rüya yorumlayan ablalar senden bi kaç kelime öğrensin..o nasıl tatlı vedadır...bir mukavele boncuğum..sağlıcakla kalopuyorumnanaktaniyi uykular ve bilimum tatlı rüyalar görmenizi temenni ederim..boshayallersmile
bilimum rüyaların açılımını,siz pek muhterem arkadaşlarımın hayal vede meyal güçlerinize emanet ediyorum..aklinialirimsmile
öpüyorum ve kaçıyorum canlaropuyorumnanaktan
fıstıımmmmmmmolumunekankayizsmile
gorüşükh yarın..
yine yanlış yaptın ama naaaberrlülülülülülübana bu saatte kahkat attırıyosun ya ne diyim sana allahın delisisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey..
alinti isini bilioruz kizim allalala sadce senin sozunu aliim die yaptim ole:dilcikar:
bi kusur kal zaten..birini görme süpürgede..hemen kapışmak isityosun..bende iremsuyla takip ederim sizi napıyım..süpürgem yokki... tık tık tık...kim o?iremsu aç kapıyı ablam ben geldimgamyoncuiremsuTutmayın nikonumuzemuszemus Ben de çıktım yola yarıda karşılaşırız korkma senn:1hug:
Nikonum balım valla maşallah sana ya süpersin cidden fıstıkım burcun ne diye sorsam ayıp olur mu bu kadar espirili olman burcunu merak etmeme sebep oldu valla geçen Tanrıçamda sormuştu ama unuttum :bbo:
yay burcu:lepi:ama yükselenini bilmiyoalsanaalsanasmile
olum sussana madara etmesene:mymeka::smiley-cool:
çaktırmasana...ama yookk ille beni irezil edicek cümle aleme:mymeka: :roflol:
afitey...tey tey teyyy:teytey: kaydirigubbakcemile3
bi kusur kal zaten..birini görme süpürgede..hemen kapışmak isityosun..bende iremsuyla takip ederim sizi napıyım..süpürgem yokki... tık tık tık...kim o?iremsu aç kapıyı ablam ben geldimgamyoncuiremsu
biberto gördümdelikafaduldennikonun arkasındaki beyaz saçlı meraklı bakışlı sensin:lepi:bana bakmaya çalışıyonbayanssulusmileboynun kopucakkaydirigubbakcemile3
karabibertom sen olsan olsan bu geceki vukuatınla arkadaki aşçı olursun delikafadulden :lepi:sana kurdele kestim(sanırsın belediye başkanısempatiksalakcinni)
saçlarım kısa olduğundan biraz erkeğe benziyebilirim:1closedeyes:
ya sen bir numarasın ya, senaryolara bak sırnaşık şeysırnaşık şeybi kusur kal zaten..birini görme süpürgede..hemen kapışmak isityosun..bende iremsuyla takip ederim sizi napıyım..süpürgem yokki... tık tık tık...kim o?iremsu aç kapıyı ablam ben geldimgamyoncuiremsu
sende gözümünn nuruolumunekankayizsmileŞeniz
olum sussana madara etmesene:mymeka::smiley-cool:
çaktırmasana...ama yookk ille beni irezil edicek cümle aleme:mymeka: :roflol:
afitey...tey tey teyyy:teytey: kaydirigubbakcemile3
anam rüya yorumlayan ablalar senden bi kaç kelime öğrensin..o nasıl tatlı vedadır...bir mukavele boncuğum..sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
yine yanlış yaptın ama naaaberrlülülülülülü
bi kusur kal zaten..birini görme süpürgede..hemen kapışmak isityosun..bende iremsuyla takip ederim sizi napıyım..süpürgem yokki... tık tık tık...kim o?iremsu aç kapıyı ablam ben geldimgamyoncuiremsu
alsanaalsanasmile kustum ben artik o zmn hani musteri her zaman hakliydi hani guler yuz tatli dil:umursamaz:
patronum ben de o mu diye gözüm ısırdı ama dedim yok bana içli köfte yapacak bu aşçı kılıklıdır zaardelikafaduldenbiberto gördümdelikafaduldennikonun arkasındaki beyaz saçlı meraklı bakışlı sensin:lepi:bana bakmaya çalışıyonbayanssulusmileboynun kopucakkaydirigubbakcemile3
:)))))))))))güle güle meg söhbetine de hiç doyum olmadı :dilcikar:
tabi cancu gitti meg kaçar
yerim senikaydirigubbakcemile3bizde seni seviyoruz güzel gözlümanamm gidemedim bi..
sefiom sisi çookkopuyorumnanaktan
gittim şimdiiii..
perim bizde seviyoruz seniopuyorumnanaktanüzme kndini fazlabilmiyorumkismileallaha emanet ol kuzumCanlar bende gitsem iyi olacak Sizi Çok Seviyorum iyi geceler dadlu rüyalar çilekli pudinglerim benim opuyorumnanaktan
biliyorum:kedi:gel ovıyımaklinialirimsmilegelemiyceksin,aynı senin ymek hesabı gibi oldu..gelin yiyin,gel ovıyım:):roflol:ahahahaha hakkaten de onu kestirmiştim gözüme ben oyum demiştim:roflol: evt sana bakmaya çalışıyom zemuszemus ağrıyo zaten boynumm iki dk seni görebilmek için çektiğim şeylere bak değerini bil
puhahahaaahsırnaşık şeyaslında bende o aşçıyı kestirdim gözüme ama son anda vezgeçtim:)))karabibertom sen olsan olsan bu geceki vukuatınla arkadaki aşçı olursun delikafadulden :lepi:
ya sen bir numarasın ya, senaryolara bak sırnaşık şeysırnaşık şey
şu iremsu bir rahat görmedi senden dil çıkarıp duruyo sempatiksalakcinni
bravo :lepi: patron dediğin elemenını iyi bilmeli delikafadulden
evet yükselenimi bilmiyom şutarafagitti bir yardım etsen şu burç bilgini versen o da mı yassah :dilcikar:
sende gözümünn
anam rüya yorumlayan ablalar senden bi kaç kelime öğrensin..o nasıl tatlı vedadır...bir mukavele boncuğum..sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmile kustum ben artik o zmn hani musteri her zaman hakliydi hani guler yuz tatli dil:umursamaz:
ama sende tükkan sahibi oldun artık anla halden:smiley-cool:müşterilerimizle samimi olucaz şakalar yapıcaz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?