Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Anamgile yakın tanşaş var, bakayım hemencecikin..:1rolleyes:

ulan bu kozmetik firmaları sabahtan beri, yannızca bu topikten bi dünya kar ettiler..sempatiksalakcinni

kanka netten alışveriş yapmayı bilmiyorumkikendi mağzalarında yokmuki:sm_confused:demek göz altı kremlerind evar indirim,fiyatları ne kadar bilgin varmı meleğim:kedi:

yok kuzu kapamam, netten alışverişi yok zati TBS nin.
ben ürünlere bak, oku, bil diye dedimdi. kaydirigubbakcemile2
açıklamaları var diyerekten.
Tüm E vit serisi 2 al 1 öde :lepi:
Tüm C vit. serisi 2 al 1 öde kanka.:lepi: Ben yarın Beyoğlundan bakicim.

Sevgilim göz kremi istedi.(evet o da kokoş) -tatlicadiarzu- Ona C vit göz kremi alcam, kendime de Skin Boost nemlendiriciyi düşündüm. biri bedavaya gelicek...hihoyyyt
Göz kreminin fiyatı 35 TL ama diğerlerini bilmiyom kanka. CADIARZU

E vit. serisinin de göz kremi çok güzel. O da 30 TL. bayanssulusmile
Eğer onu alcaksan, yanında bi şey daha al, gene biri bedavaya gelir. Mesela body butter veya ben toniğini öneririm.
Şeniz

bu gün bol paça kot ve maykıl ceksın yaka bluz aldım:kedi:burdaysanız eklicemzemuszemus

burdayım ben aşkom ekle ekle ekleee olumunekankayizsmile

Anamgile yakın tanşaş var, bakayım hemencecikin..:1rolleyes:

ulan bu kozmetik firmaları sabahtan beri, yannızca bu topikten bi dünya kar ettiler..sempatiksalakcinni

komisyonumuzu isteriz vallaha :roflol:duysunlar bizi sengözlerimebaksanab

amannnn allahım nisanımın sevdicegine baksen =))))))))))))))))))

hadi koyun cicişlerinizi bakiiim da :1shok:,bıcı bıcı yapçam.zemuszemus.yarına gidersem misss kokiim..sositososito

Tanrıçam güle güle giyyy..
meğer fotolar hazırdaymış..
o badi de vatka var mı?sevmiyom vatka yaaa..ben bu yılların modasını liseye giderken yaşadığım için..
gak geldi bana..

yakalarını iyice görmeniz için yakından resmi:kedi:

buda kotumzemuszemus

Ooofff şekerim bunlar nasıl güzelmiş yaa...kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Güle güle giy bitanemm.opuyorumnanaktan Bol paça pantolonları çok severim ben de a.s
bana hedaye ettiğin bluzde de böle omuz metal detayı var ya kanka, bittim ona...:lepi:
Sevdiceğimin gelişine giycem onu, saklıyorum
:asigim:

hadi koyun cicişlerinizi bakiiim da :1shok:,bıcı bıcı yapçam.zemuszemus.yarına gidersem misss kokiim..sositososito

gözlerin aydamiy diye mi belerttin o gözleri kız Gacı sempatiksalakcinni

vayyyyyyyyy anası süpermiş ...aşık oldum resmennnnnn :1rolleyes:

livodan hemennnnnnn bir soru geliyor delikafadulden o yakaları kendimiz yapabilir miyiz ?yapabilirsek nasıl nasıl nasıl (çok tarz duruyor )
çok teşekkürler bitanemŞenizkankam bunu istersen yapabilirsin,pandora bi kere eklemişti sanırım,ona bi sorsan yapımını bebem
Tanrıçam güle güle giyyy..
meğer fotolar hazırdaymış..
o badi de vatka var mı?sevmiyom vatka yaaa..ben bu yılların modasını liseye giderken yaşadığım için..
gak geldi bana..
hazırda fot olmasa nası koyucam resim gacı:bbo:
saol canım..

marianacım fot eklecek misin fisfisfis
kızlar gözlerim kapanıyor resmen

eklemiycek bebeğim yatabilirsin senkaydirigubbakcemile5iyi geceler bitanemopuyorumnanaktanallah rahatlık versinŞeniz

beğenmenize çok sevindim aprilim:kedi:aslında sanada bu tarz bişey alıcaktım ama,belki beğenmezsin die daha sade olanını aldım..demek yarin için saklıyosun:asigim:kıyamam ya..umarım oda beğenir meleğimŞeniz

Bi tek otrişli dalga hoşuma gitti benim..a.sçamaşırsuyu boyama vs. bana gelmez..:1closedeyes:
ev de çamaşırsuyu lekeli eşofmanlar var..
onları değerlendirim barii:sm_cool:,sadece temizlik kreasyonumdu oysa..:1rolleyes:

hadi kaçtım ben bebişlerim..opuyorumnanaktan
güzel güzel yazışın.şutarafagitti.
uykunuz gelince sizde tati yapın..mirmirmirmir

yoklamayı alıyorum
nikom bu gün yok..notunu kırdım kusura bakmasın:umursamaz:
aprilime,nazoya,minike ve patiye 5:hooray:tatlıgacımada
ceylan yok,superisi yok,iklimya yok,tospik burdaydı,madam tospa gözükmüyo,ilarzum başka bi şehirde izinli o,burcuda,olmıyanlara 3 veriyorum..yarında gelmezlerse 0 vericem..karabiber gelir eli kulağındadır
evet şimdilik aldım yoklamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…