- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.881
oyyyyyy neler neler aldın ekle cnm=) bende bugun kotondan beyaz ve lacivert keten pantolon aldım kaydirigubbakcemile2
livom sende ekle haydinhihoyyyt :içelim:
kanka netten alışveriş yapmayı bilmiyorumkikendi mağzalarında yokmuki:sm_confused:demek göz altı kremlerind evar indirim,fiyatları ne kadar bilgin varmı meleğim:kedi:
bu gün bol paça kot ve maykıl ceksın yaka bluz aldım:kedi:burdaysanız eklicemzemuszemus
Anamgile yakın tanşaş var, bakayım hemencecikin..:1rolleyes:
ulan bu kozmetik firmaları sabahtan beri, yannızca bu topikten bi dünya kar ettiler..sempatiksalakcinni
hadi koyun cicişlerinizi bakiiim da :1shok:,bıcı bıcı yapçam.zemuszemus.yarına gidersem misss kokiim..sositososito
http://www.lacintenel.com/search/label/kendin yap
Kızlar, bu Laçin hanıma bayılıyorum. :asigim:
İşte kendi tasarlayıp yaptığı omuz süsleri...Bu siteyi izlemeye alın, muhteşem şeyler yapıyor... kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler bitanemŞenizkankam bunu istersen yapabilirsin,pandora bi kere eklemişti sanırım,ona bi sorsan yapımını bebemvayyyyyyyyy anası süpermiş ...aşık oldum resmennnnnn :1rolleyes:
livodan hemennnnnnn bir soru geliyor delikafadulden o yakaları kendimiz yapabilir miyiz ?yapabilirsek nasıl nasıl nasıl (çok tarz duruyor )
hazırda fot olmasa nası koyucam resim gacı:bbo:Tanrıçam güle güle giyyy..
meğer fotolar hazırdaymış..
o badi de vatka var mı?sevmiyom vatka yaaa..ben bu yılların modasını liseye giderken yaşadığım için..
gak geldi bana..
marianacım fot eklecek misin fisfisfis
kızlar gözlerim kapanıyor resmen
Ooofff şekerim bunlar nasıl güzelmiş yaa...kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Güle güle giy bitanemm.opuyorumnanaktan Bol paça pantolonları çok severim ben de a.s
bana hedaye ettiğin bluzde de böle omuz metal detayı var ya kanka, bittim ona...:lepi:
Sevdiceğimin gelişine giycem onu, saklıyorum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?