- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.921
aprilim bebemmmm Şeniz
rüyanda beni gör kıss sempatiksalakcinni
sefiorum seni opuyorumnanaktan
meg senide tanrıça senideee opuyorumnanaktan
heytt beeesüprizzzzz cancum geldi ulennolumunekankayizsmileaçılın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn guclubacismile
bilmiyorumkismilebenıyle ılgılenın :gitme:
işte bu söze hastayım kanka:lepi:hadi allah rahatlık versin melemŞeniz
Bir gün gelecek 1 gün kalacak...:lepi: -tatlicadiarzu-
Esen kalın a dostlar... sempatiksalakcinni
meg senide tanrıça senideee opuyorumnanaktan
Bütün topik! :lepi:
Doluşun rüyama...kaydirigubbakcemile
Bakım maske makyaj partisi var dum tıss çık tıss oo yeee... :içelim: :teytey:
Görüşürüzzz canlarımmm
Tanrıçam zibilyon tane öpüyom seni ve tüm kızlarııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
heytt beeesüprizzzzz cancum geldi ulennolumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile
işte bu söze hastayım kanka:lepi:hadi allah rahatlık versin melemŞeniz
meg hayalet takılıyo sanırsam galibaaklinialirimsmilebende megoşu vede seni öpüyorum o zaman canısıŞeniz
ama mazeretim var:umursamaz:yoklamayı alıyorum
nikom bu gün yok..notunu kırdım kusura bakmasın:umursamaz:
aprilime,nazoya,minike ve patiye 5:hooray:tatlıgacımada
ceylan yok,superisi yok,iklimya yok,tospik burdaydı,madam tospa gözükmüyo,ilarzum başka bi şehirde izinli o,burcuda,olmıyanlara 3 veriyorum..yarında gelmezlerse 0 vericem..karabiber gelir eli kulağındadır
evet şimdilik aldım yoklamayı...
patron beni ecrinin sırtına attın:ecrin_bebek: kaplumba gibi gider dedim daha çok yolum var dedim sırtında uyudumsempatiksalakcinni bir de baktım şehir dışındayım biras tatil yapıp gelicem iznin varısafisfisfiseyvahedigeldismilevalla ceyarada güven olmaz ama:kedi: aklinialirimsmile neyse bu gece böyle olsun..bana ceyar eşlik edicek..bu geceki partnerimşakkıdıhava atıyım:smiley-cool:
biberto,kanka sen düldeni al,nikomda ecrini alsınvereliniortakhadi biz öncen gidiyoruz..lan ceyar yavaş sür,2 tel bıyığı var yolucam haberi yok:mymeka:
hadi hareket ettik biz..adios amigos kankalarŞeniz:jeyyar:
:1ninca:meg olduğunu hiç anlamadımki:1ninca:gizlenen arkadaşlar ortaya çıksınlarrrrlmaz:
biliyorum şuan burda olduklarınılmaz: :mymeka:
hey maşalahselamlaaarrra.s.
şafaamı da yazem
98
Bütün topik! :lepi:
Doluşun rüyama...kaydirigubbakcemile
Bakım maske makyaj partisi var dum tıss çık tıss oo yeee... :içelim: :teytey:
Görüşürüzzz canlarımmm
Tanrıçam zibilyon tane öpüyom seni ve tüm kızlarııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yoklamayı alıyorum
nikom bu gün yok..notunu kırdım kusura bakmasın:umursamaz:
aprilime,nazoya,minike ve patiye 5:hooray:tatlıgacımada
ceylan yok,superisi yok,iklimya yok,tospik burdaydı,madam tospa gözükmüyo,ilarzum başka bi şehirde izinli o,burcuda,olmıyanlara 3 veriyorum..yarında gelmezlerse 0 vericem..karabiber gelir eli kulağındadır
evet şimdilik aldım yoklamayı...
Nazo gelin..kaşaltına sürülen aydınlatıcı..beyaz fardan ibaret..işte böyle..
flormarda tekli farlar var böyle..
bende cancum:gitmemuah muahhh can haticeee sempatiksalakcinni
üpün beniii hepiniz şımarmaya ihtiyacım varrr
nişanlımı özledimmm :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3megom kaç derecelik açıdasın tam olarak:))yohh tam olarak burdağğğyııımmmmopuyorumnanaktan
neymiş mazeretama mazeretim var:umursamaz:
patron beni ecrinin sırtına attın:ecrin_bebek: kaplumba gibi gider dedim daha çok yolum var dedim sırtında uyudumsempatiksalakcinni bir de baktım şehir dışındayım biras tatil yapıp gelicem iznin varısafisfisfiseyvahedigeldismile
ohh beşii kaptımmmalkisalkisalkis:sm_cool:
ayy çok güzel güle güle giy bebeğimmmŞenizkaydirigubbakcemile
kuzumm süper bunlarrrr:asigim:
bende cancum:gitmezaman önce seni şımartalım sonra beniaklinialirimsmile
cancum benim çok tatlıdıııırra.s çok güzeldiiiiirrr:1hug:çok melektiiirrrsositosositoamanda aman benim cancum:1hug:
kaydirigubbakcemile3megom kaç derecelik açıdasın tam olarak:))
olduğun yerde kal,eller yukarıaklinialirimsmile
neymiş mazeretben bu gün sana nikom aşşadasın gördümhihoyyytyazdımonada yanıt gelmedi..şimdi bulabilicek olsam senin gibi bulur protesto smili ile alıntımı gözüne sokardım:)))ahada böyle:enbuyukkk:
saol minikomopuyorumnanaktan
mac olunca süpermi oluyo:dilcikar:hemen macı gördün süper bunlar dersin:dilcikar:bizim flormarların neyi eksikmişlülülülülülü
bende cancum:gitmemuah muahhh can haticeee sempatiksalakcinni
üpün beniii hepiniz şımarmaya ihtiyacım varrr
nişanlımı özledimmm :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3megom kaç derecelik açıdasın tam olarak:))yohh tam olarak burdağğğyııımmmmopuyorumnanaktan
neymiş mazeretama mazeretim var:umursamaz:
patron beni ecrinin sırtına attın:ecrin_bebek: kaplumba gibi gider dedim daha çok yolum var dedim sırtında uyudumsempatiksalakcinni bir de baktım şehir dışındayım biras tatil yapıp gelicem iznin varısafisfisfiseyvahedigeldismile
ohh beşii kaptımmmalkisalkisalkis:sm_cool:
ayy çok güzel güle güle giy bebeğimmmŞenizkaydirigubbakcemile
kuzumm süper bunlarrrr:asigim:
mgom farkedilmezmisin çiçeğim sen opuyorumnanaktanseni fark etmicek adamın alnını karışlarımlaelaelaelaelaeyaaww burdağğyımmm diom hakkat görünmes vede okunmas bişeyim sanursammmbilmiyorumkismile
benimkiler başka..macı ilahlaştıranlara karşıyım minimbayanssulusmilekuzumm seninkilerde süperr kıskançç kaç kere dedim aaakaydirigubbakcemile3Şenizolumunekankayizsmile
Kanka kolyeye bayıldım süpermiş..
Aprilimm ben de yapardım öyle misinaya felan dizerdim dümdüz:roflol:
Patii değişik ve güzel oolmuşş.. Hepinize maşallahh..
Nazımm ne güzell duruyo o poğçalarcokacimcoook eline sağlık
Afrom senin yaptığın patateste de gözüm kaldıcokacimcoook
Aldıkların süperr bayıldımmmmmmmm kankaaaa
Kanka ben de seni rüyamda gördüm lan ama nasıl gördüm hatırlamıyorum
mgom farkedilmezmisin çiçeğim sen opuyorumnanaktanseni fark etmicek adamın alnını karışlarımlaelaelaelaelae
benimkiler başka..macı ilahlaştıranlara karşıyım minimbayanssulusmile
hayrolsun nası gördün diyicem olmıycakaklinialirimsmile
bende yazdığım mesajı 2 kere eklemişim-tatlicadiarzu-kafammı güzel nehoşgeldin bibertom,geç kaldınguclubacismile
hayrolsun nası gördün diyicem olmıycakaklinialirimsmile
bende yazdığım mesajı 2 kere eklemişim-tatlicadiarzu-kafammı güzel nehoşgeldin bibertom,geç kaldınguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?