- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.961
Sağol kankammhihoyyyt
Tmam balım anladımbayanssulusmile
Niahahha nasıl hatırladım yaakaydirigubbakcemile3
canlarım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan Şeniz
ilaca başladık yarına daha iyi olur diye düşünüyorum, hayırlısı
çocuklar hep böyle hasta ola ola büyüyorlar:gitme:
eşimin iş toplantısı vardımirmirmirmir
minik maşallah çok yakışmış canımopuyorumnanaktan
yüzünü kapatmışsın ama yapbozlarından tahminim avatarına benziyorsun sanırım, yani ben öyle anımsadımfisfisfis
kaydirigubbakcemile3islandaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
Eywallah ciğerimm gönül gözüm gördü şekerimdelikafaduldenvayyy..hepi börtdey kankahihoyyyt
megoşum bende seni çok seviyorumŞenizsildim kutumu bitanemkaydirigubbakcemile5
sende bendensin he:içelimfff offfboshayallersmile
yerin hazır islom,benim yamacımaklinialirimsmilehoşgeldin elmalı kurabiyem
gördünnüaklinialirimsmilenerden gördün yalançııılülülülülülü
iyi yapmışın o maskeyi üstüne yapmaklakaydirigubbakcemile5
valla son kullanma tarihine dikkat et,al..bizde aldık geçenlerde biliyosun..nolucak be kankabayanssulusmile
oyy canım benim yaolumunekankayizsmileNikonum üzme kendini canım sakin ol geçer atlatır. İlaçta kullanıyo bak ne güzel bol bol su içir.
fisfisfisya bi ara ciddi ciddi sensin sanmıştım maşallah sanaboshayallersmileaa nerden bildin kızzzkafamçokkarıştı sevgilim ve arkadaşlarım çok benzetiyoosempatiksalakcinniCADIARZU zeki gacıı yahuuusempatiksalakcinniCADIARZU
avatarındaki kız kim miniğimCADIARZUaa nerden bildin kızzzkafamçokkarıştı sevgilim ve arkadaşlarım çok benzetiyoosempatiksalakcinniCADIARZU zeki gacıı yahuuusempatiksalakcinniCADIARZU
oyy bibertom:kedi:teşekkür ederim canım..senin taşlığın o:smiley-cool:Valla tanrıçam haa taş gibisin fıstık gibisin için geçmiş gibi konuşuyon
kaydirigubbakcemile3
Eywallah ciğerimm gönül gözüm gördü şekerimdelikafadulden
Hazır seni yakalamışken gülom devedikeni tohumundan aldım öğütülmüş. Sen bunu yi dediydin dimi sitelerde hep 10-15 dk. demleyip için dio kafam karıştı cano yabilmiyorumkismile
oyy canım benim yaolumunekankayizsmile
sen bi foto koy albüme ben iyi olurum kafam dağılırsempatiksalakcinni
oğluşum iyi inşaallah ama kankam demiyo ki nikom sekreteryam muhkkak gelirdi demek bir rahatsızlığı var, mazeretimi kabul etmiyo:umursamaz:
çoh üzüldüm:sinifsinif:
oyy canım benim yaolumunekankayizsmile
sen bi foto koy albüme ben iyi olurum kafam dağılırsempatiksalakcinni
oğluşum iyi inşaallah ama kankam demiyo ki nikom sekreteryam muhkkak gelirdi demek bir rahatsızlığı var, mazeretimi kabul etmiyo:umursamaz:
çoh üzüldüm:sinifsinif:
fisfisfisya bi ara ciddi ciddi sensin sanmıştım maşallah sanaboshayallersmile
bu kim ki acepbenneyaptımki
avatarındaki kız kim miniğimCADIARZU
oyy bibertom:kedi:teşekkür ederim canım..senin taşlığın o:smiley-cool:
gönül gözünü öpem o halŞeniz
gözüm,ben sana bunun cevabı verdim,sen görmedin bana fırça kaydın bu gün:)
bebem bendeki toz,yani öğütülmüş..yoğurda katılarak falan yeniliyo,yada su ile içiliyo..ben su ile içiyorum..sitelerde neler dediklerini bilmiyorum,ama ben öyle yapmıyorum bitanem..her ikiside olur sonuçta ne fark ederki..sen nasıl işine geliyo öyle iç canım
noldu kuzum anlat hele:teselli:Bugün kafam bozuk yaw.
İyiki burdasınız...
cnm nevin ve emre altuğun klibinde oynamıştı arkadaşlar çok benzetiyo sonradan benmde kanım ısınmaya başladıaklinialirimsmile nası çözdü gacı be vay anasınaCADIARZUsempatiksalakcinni
noldu kuzum anlat hele:teselli:
gidicek yerimmi vardamı oynadı bu kız minikbilmiyorumkismilefisfisfis
nikonum,mazeretler senin köpeğin olsun sana sınırsız devamsızlık hakkı veriyorum sekreteryam:lepi:
avatarındaki kız kim miniğimCADIARZU
oyy bibertom:kedi:teşekkür ederim canım..senin taşlığın o:smiley-cool:
gönül gözünü öpem o halŞeniz
gözüm,ben sana bunun cevabı verdim,sen görmedin bana fırça kaydın bu gün:)
bebem bendeki toz,yani öğütülmüş..yoğurda katılarak falan yeniliyo,yada su ile içiliyo..ben su ile içiyorum..sitelerde neler dediklerini bilmiyorum,ama ben öyle yapmıyorum bitanem..her ikiside olur sonuçta ne fark ederki..sen nasıl işine geliyo öyle iç canım
noldu kuzum anlat hele:teselli:
gidicek yerimmi vardamı oynadı bu kız minikbilmiyorumkismilefisfisfis
nikonum,mazeretler senin köpeğin olsun sana sınırsız devamsızlık hakkı veriyorum sekreteryam:lepi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniDüşündüğü şeye bak ya:roflol:
yoksa o sensin de bizi mi yanıltıyorsuncnm nevin ve emre altuğun klibinde oynamıştı arkadaşlar çok benzetiyo sonradan benmde kanım ısınmaya başladıaklinialirimsmile nası çözdü gacı be vay anasınaCADIARZUsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
seviyom kız seni opuyorumnanaktan
iyi ki resimlerini gördüm seni de şu atvde bir dizi var yeni
hani kitaptan uyarlanan ama ismi gelmedi aklıma
o dizinin başrolündeki kıvırcık saçlı biberto arkadaşı anımsatıyorsun sanıyordumakannehirakannehir
ama çok çok güzel ve tatlısınboshayallersmile
yoksa o sensin de bizi mi yanıltıyorsun
bu resmi nerden buldun hakötükedihüso
tanrıçam ayrı kalamam ki çok özlüyomohaoldumsmile
bi de senle gacının esprileri kafamı dağıtıyodelikafadulden
son zamanşarda karabibetom da çok espirik maşallah
çok iyi gidiyodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?