Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aa nerden bildin kızzzkafamçokkarıştı sevgilim ve arkadaşlarım çok benzetiyoosempatiksalakcinniCADIARZU zeki gacıı yahuuusempatiksalakcinniCADIARZU

islandaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3
Eywallah ciğerimm gönül gözüm gördü şekerimdelikafadulden
Hazır seni yakalamışken gülom devedikeni tohumundan aldım öğütülmüş. Sen bunu yi dediydin dimi sitelerde hep 10-15 dk. demleyip için dio kafam karıştı cano yabilmiyorumkismile

Nikonum üzme kendini canım sakin ol geçer atlatır. İlaçta kullanıyo bak ne güzel bol bol su içir.
oyy canım benim yaolumunekankayizsmile
sen bi foto koy albüme ben iyi olurum kafam dağılırsempatiksalakcinni

oğluşum iyi inşaallah ama kankam demiyo ki nikom sekreteryam muhkkak gelirdi demek bir rahatsızlığı var, mazeretimi kabul etmiyo:umursamaz:
çoh üzüldüm:sinifsinif:

aa nerden bildin kızzzkafamçokkarıştı sevgilim ve arkadaşlarım çok benzetiyoosempatiksalakcinniCADIARZU zeki gacıı yahuuusempatiksalakcinniCADIARZU
fisfisfisya bi ara ciddi ciddi sensin sanmıştım maşallah sanaboshayallersmile
bu kim ki acepbenneyaptımki

avatarındaki kız kim miniğimCADIARZU
Valla tanrıçam haa taş gibisin fıstık gibisin için geçmiş gibi konuşuyon
oyy bibertom:kedi:teşekkür ederim canım..senin taşlığın o:smiley-cool:

gönül gözünü öpem o halŞeniz
gözüm,ben sana bunun cevabı verdim,sen görmedin bana fırça kaydın bu gün:)
bebem bendeki toz,yani öğütülmüş..yoğurda katılarak falan yeniliyo,yada su ile içiliyo..ben su ile içiyorum..sitelerde neler dediklerini bilmiyorum,ama ben öyle yapmıyorum bitanem..her ikiside olur sonuçta ne fark ederki..sen nasıl işine geliyo öyle iç canım

Düşündüğü şeye bak ya:roflol:

cnm nevin ve emre altuğun klibinde oynamıştı arkadaşlar çok benzetiyo sonradan benmde kanım ısınmaya başladıaklinialirimsmile nası çözdü gacı be vay anasınaCADIARZUsempatiksalakcinni

Oyy seni yirim ben görmedm valla canom eşşekliğime ver:mymeka:
İnternette yazdım baktım hep demleme usulü demiş ama sen yiyerek mneriyordun saa mı şinancam onlara mı tabükü sana
Başlıyorum o zaman yemeğe.
Bu ara bodr otu çayına başladım duydun mu bilmem iğrenç bi tadı var töbe yarebbim civanpercemi gibi apacı. Faydası vücuttaki bütün zararlı maddeleri atıyormuş bide karaciğeri parlatırsak oldu bu iş.laelaelaelaelae

Bugün kafam bozuk yaw.
İyiki burdasınız...
noldu kuzum anlat hele:teselli:
cnm nevin ve emre altuğun klibinde oynamıştı arkadaşlar çok benzetiyo sonradan benmde kanım ısınmaya başladıaklinialirimsmile nası çözdü gacı be vay anasınaCADIARZUsempatiksalakcinni

gidicek yerimmi vardamı oynadı bu kız minikbilmiyorumkismilefisfisfis
nikonum,mazeretler senin köpeğin olsun sana sınırsız devamsızlık hakkı veriyorum sekreteryam:lepi:

yakalarını iyice görmeniz için yakından resmi:kedi:

buda kotumzemuszemus

hey gidim hey bitanemin aldığı şeylere bak
ne de yakışır güzelime
(çok güzel olduğun içime doğuyo, benim içime doğan çıkıyo bakaklinialirimsmile)
güle güle giy canımopuyorumnanaktan Şeniz

ben de eğer çekilişe katılsaydım bana çıkan arkadaşımın tarzına göreyse bu apoletlerden alcaktım salı pazarında meşhur bir tezgah var envai çeşit apolet yaka satılıyor
bir de tarz bluz almayı planlıyordum

valeria de santis cnm nevin klibinde oynuyodu bi de emre altuğ ortam insanı ordaki hallerine benzetioalrdıkafamçokkarıştı

Düşündüğü şeye bak ya:roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
seviyom kız seni opuyorumnanaktan
iyi ki resimlerini gördüm seni de şu atvde bir dizi var yeni
hani kitaptan uyarlanan ama ismi gelmedi aklıma
o dizinin başrolündeki kıvırcık saçlı biberto arkadaşı anımsatıyorsun sanıyordumakannehirakannehir
ama çok çok güzel ve tatlısınboshayallersmile

yoksa o sensin de bizi mi yanıltıyorsun
bu resmi nerden buldun hakötükedihüso

tanrıçam ayrı kalamam ki çok özlüyomohaoldumsmile
bi de senle gacının esprileri kafamı dağıtıyodelikafadulden
son zamanşarda karabibetom da çok espirik maşallah
çok iyi gidiyodelikafadulden

Son düzenleme:

benim tabii kızaaaammmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…