- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.941
küçük oğluşum çok hasta:çok üzgünüm:neymiş mazeretben bu gün sana nikom aşşadasın gördümhihoyyytyazdımonada yanıt gelmedi..şimdi bulabilicek olsam senin gibi bulur protesto smili ile alıntımı gözüne sokardım:)))ahada böyle:enbuyukkk:
gabrini ruj gabrini ojeee gabrini maskara gabrini her zaman özell her zaman güzeeell:)))böyle bi şarkısı vardı radyolarda,gabrini hiç kullanmadım bebem,ama bi milyoncularda var sanırsam,nesini almak istiyosun?Kil maskesini dün yaptım kanka kili döktüm üstüne süt döktüm saçlarım kuru diye çok çok az da zeytin yağı yaptım iyi mi yaptım bilmiyorum amaeyvahedigeldismile yarım saatten fazla tuttum 1 saat olmuştur ama fena ağırlaştı kafam kurudukça maske. Sonra yüzüme yaptım kalanı yüzümde de 7 dk kadar felan tuttum. Vücuduma da kahveli limonlu karışımdan yaptım. Kil maskesinin yüzüme etisi çok iyi bayıldım resmen açıldı yüzümün rengi sanki. Bir de ne sorcam balım gabrini marka makyaj malzemesi kullandın mı nasıl memnun musun bilgin var mı?
ii be amann kokoşşbayanssulusmile
eskilerden bikombin ekliyorum kızlarrhihoyyyt:1ninca:
küçük oğluşum çok hasta:çok üzgünüm:
dün ceryanda kaldık biraz ateşlendi bugün bir de şehir dışına çıktık iyice ağırlaştı antibiyotiğe başladık ablası şimdi biraz ateşli, alnına ıslak bez koydum ayağımda sallıyorum ama bu vaziyette bile buraya geldim senağlama
bu geceyi atlatırsak yarına iyi olur inşaallah:Saruboceq:
ara ara özledim geldim göz attım okuyacak bir sürü sayfam var görmedim canımŞeniz
dün ceryanda kaldık biraz ateşlendi bugün bir de şehir dışına çıktık iyice ağırlaştı antibiyotiğe başladık ablası şimdi biraz ateşli, alnına ıslak bez koydum ayağımda sallıyorum ama bu vaziyette bile buraya geldim senağlama
ara ara özledim geldim göz attım okuyacak bir sürü sayfam var görmedim canımŞeniz
gabrini ruj gabrini ojeee gabrini maskara gabrini her zaman özell her zaman güzeeell:)))böyle bi şarkısı vardı radyolarda,gabrini hiç kullanmadım bebem,ama bi milyoncularda var sanırsam,nesini almak istiyosun?
kankam kil saçlarını kabartmadımı?beni acayip kabartıyo,kıvır kıvır oluyo saçlarımhihoyyyt
Minikkaklinialirimsmile
Tanrıçam iyi gördüm seniolumunekankayizsmile
vayyy..hepi börtdey kankahihoyyyt=)=) ne içtinnn doğru söylenaniknanik şeyy babamın doğum günüydü bugün kanka o yüzden geciktimeyvahedigeldismile
megoşum bende seni çok seviyorumŞenizsildim kutumu bitanemkaydirigubbakcemile5seviom seni fıstııımmmŞeniz
bugün yazdım yazdım özeline ama gönderemedim,mesaj kutun doluymuş
ve az önce okudum diğer topikte, katılıorum sana:
'bende tam anlamıyla ölüorum özlemden,hatta geberiorum yaaa:gitme:
yerin hazır islom,benim yamacımaklinialirimsmilehoşgeldin elmalı kurabiyemAz yer açın bakam...
gördünnüaklinialirimsmilenerden gördün yalançııılülülülülülüMinikkaklinialirimsmile
Tanrıçam iyi gördüm seniolumunekankayizsmile
Hmm anladım kanka ya bugün giderken gördüm bi milyonculara stantını koymuşlar dedim bi sorayım nasıl acaba ben de bi tane farı vardı eskiden güzeldi farı ama bilmiyorum yine de:sinifsinif:
Kabarttı kanka çok güzel bakım yaptı ardından benim maskeden de yaptım sert olmasın diye süper oldu evt kıvır kıvır yaptı tkr perma yaptırmış gibi oldum çok bugün havalıydım yani:1closedeyes:şutarafagittikaydirigubbakcemile3
Miniğm maşallah hatırladım ben bu kombini ne giydine koyup sormuştun hangisini daha güzel diye bi arkadaşının doğum gününe giderken mi ne giycektin galiba di miaklinialirimsmile
vayyy..hepi börtdey kankahihoyyyt
iyi yapmışın o maskeyi üstüne yapmaklakaydirigubbakcemile5
valla son kullanma tarihine dikkat et,al..bizde aldık geçenlerde biliyosun..nolucak be kankabayanssulusmile
evett cnm bak nası da hatırlıyooaklinialirimsmileaklinialirimsmile
minik valla yakıyosun anam ne diyimboshayallersmileboy var pos ver gençlik var giyersin tabiboshayallersmileimza içi geçmiş,kendini 50 yalında sanan tanrıçasempatiksalakcinni
Nikonum çok üzüldüm geçmiş olsunn geçer hemen inş:Saruboceq:
Çok gecmiş olsun kuzum ya nazarlara mı geldi
. Acil şifalar dilerim.:teselli:
geçmiş olsun kuzummmolumunekankayizsmile
canlarım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan Şenizgeçmiş olsun nikoncuumm
sirkeli veya kolonyalı suyla ıslattığın havluları,eklem yerlerine koy ateş için arkadaşım..
alnında da olsun serin bişey..
sen biliosundur zaten canım benim..
eşimin iş toplantısı vardımirmirmirmirbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ah bitanem ya..çok üzüldüm..çok geçmiş olsunbilmiyorumkismile..sirkeli bez yapsana,şehir dışına niye çıktınız gülüm?
sen boşver bizi,iyi bak yiğenimizemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?