Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
neymiş mazeretben bu gün sana nikom aşşadasın gördümhihoyyytyazdımonada yanıt gelmedi..şimdi bulabilicek olsam senin gibi bulur protesto smili ile alıntımı gözüne sokardım:)))ahada böyle:enbuyukkk:
küçük oğluşum çok hasta:çok üzgünüm:
dün ceryanda kaldık biraz ateşlendi bugün bir de şehir dışına çıktık iyice ağırlaştı antibiyotiğe başladık ablası şimdi biraz ateşli, alnına ıslak bez koydum ayağımda sallıyorum ama bu vaziyette bile buraya geldim senağlama
bu geceyi atlatırsak yarına iyi olur inşaallah:Saruboceq:
ara ara özledim geldim göz attım okuyacak bir sürü sayfam var görmedim canımŞeniz

gabrini ruj gabrini ojeee gabrini maskara gabrini her zaman özell her zaman güzeeell:)))böyle bi şarkısı vardı radyolarda,gabrini hiç kullanmadım bebem,ama bi milyoncularda var sanırsam,nesini almak istiyosun?
kankam kil saçlarını kabartmadımı?beni acayip kabartıyo,kıvır kıvır oluyo saçlarımhihoyyyt

ii be amann kokoşşbayanssulusmile

eskilerden bikombin ekliyorum kızlarrhihoyyyt:1ninca:

lülülülülülü
hadi ekle anacım:hulya:

burdan yazarken smil ekleyemiyordum mesaj kutusundan yazdım yanlışlıkla sana mesaj olarak gönderdiöm iyi miohaoldumsmile
ne şapşaşkınım hasempatiksalakcinni

Çok gecmiş olsun kuzum ya nazarlara mı geldi
. Acil şifalar dilerim.:teselli:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ah bitanem ya..çok üzüldüm..çok geçmiş olsunbilmiyorumkismile..sirkeli bez yapsana,şehir dışına niye çıktınız gülüm?
sen boşver bizi,iyi bak yiğenimizemafoldumben

geçmiş olsun kuzummmolumunekankayizsmile

Hmm anladım kanka ya bugün giderken gördüm bi milyonculara stantını koymuşlar dedim bi sorayım nasıl acaba ben de bi tane farı vardı eskiden güzeldi farı ama bilmiyorum yine de:sinifsinif:
Kabarttı kanka çok güzel bakım yaptı ardından benim maskeden de yaptım sert olmasın diye süper oldu evt kıvır kıvır yaptı tkr perma yaptırmış gibi oldum çok bugün havalıydım yani:1closedeyes:şutarafagittikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun nikoncuumm
sirkeli veya kolonyalı suyla ıslattığın havluları,eklem yerlerine koy ateş için arkadaşım..
alnında da olsun serin bişey..
sen biliosundur zaten canım benim..

Miniğm maşallah hatırladım ben bu kombini ne giydine koyup sormuştun hangisini daha güzel diye bi arkadaşının doğum gününe giderken mi ne giycektin galiba di miaklinialirimsmile

=)=) ne içtinnn doğru söylenaniknanik şeyy babamın doğum günüydü bugün kanka o yüzden geciktimeyvahedigeldismile
vayyy..hepi börtdey kankahihoyyyt
megoşum bende seni çok seviyorumŞenizsildim kutumu bitanemkaydirigubbakcemile5
sende bendensin he:içelimfff offfboshayallersmile

Az yer açın bakam...
yerin hazır islom,benim yamacımaklinialirimsmilehoşgeldin elmalı kurabiyem
Minikkaklinialirimsmile
Tanrıçam iyi gördüm seniolumunekankayizsmile
gördünnüaklinialirimsmilenerden gördün yalançııılülülülülülü

iyi yapmışın o maskeyi üstüne yapmaklakaydirigubbakcemile5
valla son kullanma tarihine dikkat et,al..bizde aldık geçenlerde biliyosun..nolucak be kankabayanssulusmile

minik valla yakıyosun anam ne diyimboshayallersmileboy var pos ver gençlik var giyersin tabiboshayallersmileimza içi geçmiş,kendini 50 yalında sanan tanrıçasempatiksalakcinni

vayyy..hepi börtdey kankahihoyyyt

iyi yapmışın o maskeyi üstüne yapmaklakaydirigubbakcemile5
valla son kullanma tarihine dikkat et,al..bizde aldık geçenlerde biliyosun..nolucak be kankabayanssulusmile

Sağol kankammhihoyyyt
Tmam balım anladımbayanssulusmile

evett cnm bak nası da hatırlıyooaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Niahahha nasıl hatırladım yaakaydirigubbakcemile3

Nikonum çok üzüldüm geçmiş olsunn geçer hemen inş:Saruboceq:

Çok gecmiş olsun kuzum ya nazarlara mı geldi
. Acil şifalar dilerim.:teselli:

geçmiş olsun kuzummmolumunekankayizsmile

geçmiş olsun nikoncuumm
sirkeli veya kolonyalı suyla ıslattığın havluları,eklem yerlerine koy ateş için arkadaşım..
alnında da olsun serin bişey..
sen biliosundur zaten canım benim..
canlarım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan Şeniz
ilaca başladık yarına daha iyi olur diye düşünüyorum, hayırlısı
çocuklar hep böyle hasta ola ola büyüyorlar:gitme:

eşimin iş toplantısı vardımirmirmirmir

minik maşallah çok yakışmış canımopuyorumnanaktan
yüzünü kapatmışsın ama yapbozlarından tahminim avatarına benziyorsun sanırım, yani ben öyle anımsadımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…