- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.981
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
seviyom kız seni opuyorumnanaktan
iyi ki resimlerini gördüm seni de şu atvilir m bir dizi var yeni
hani kitaptan uyarlanan ama ismi gelmedi aklıma
o dizinin başrolündeki kıvırcık saçlı biberto arkadaşı anımsatıyorsun sanıyordumakannehirakannehir
ama çok çok güzel e tatlısınboshayallersmile
yoksa o sensin de bizi mi yanıltıyorsun
bu resmi nerden buldun hakötükedihüso
tanrıçam ayrı kalamam ki çok özlüyomohaoldumsmile
bi de senle gacının esprileri kafamı dağıtıyodelikafadulden
son zamanşarda karabibetom da çok espirik maşallah
çok iyi gidiyodelikafadulden
estafurullah balım takılıyorum:))valla öylede olur böylede..ben bçyle yapıyorum islom,sende böyle yap,bana bişey olmadı sanada olmazkaydirigubbakcemile3Oyy seni yirim ben görmedm valla canom eşşekliğime ver:mymeka:
İnternette yazdım baktım hep demleme usulü demiş ama sen yiyerek mneriyordun saa mı şinancam onlara mı tabükü sana
Başlıyorum o zaman yemeğe.
Bu ara bodr otu çayına başladım duydun mu bilmem iğrenç bi tadı var töbe yarebbim civanpercemi gibi apacı. Faydası vücuttaki bütün zararlı maddeleri atıyormuş bide karaciğeri parlatırsak oldu bu iş.laelaelaelaelae
bidahaki çekilişe katılyosunkaydirigubbakcemileve bana çıkıyosun(ben ayarlarım çaktırma)ve çekilişte kime çıkıcaksan(tabiki bana)ona o dediğin zımbırtıdan alıyosunhey gidim hey bitanemin aldığı şeylere bak
ne de yakışır güzelime
(çok güzel olduğun içime doğuyo, benim içime doğan çıkıyo bakaklinialirimsmile)
güle güle giy canımopuyorumnanaktan Şeniz
ben de eğer çekilişe katılsaydım bana çıkan arkadaşımın tarzına göreyse bu apoletlerden alcaktım salı pazarında meşhur bir tezgah var envai çeşit apolet yaka satılıyor
bir de tarz bluz almayı planlıyordum
Babama canım sıkıldı pzt.günü 2. kez anjiyo olcak balım ya içio hala cigaraları
emre altuğ ortam insanı nev sükutu hayal cnmboshayallersmile
hee anladım..bende senin...minik:mymeka:direk isim versene..şimdi aratıcaksın bana kızılaelaelaelaelae..offf iremsuyla bi tur atıp gelicemgamyoncuiremsu
estafurullah balım takılıyorum:))valla öylede olur böylede..ben bçyle yapıyorum islom,sende böyle yap,bana bişey olmadı sanada olmazkaydirigubbakcemile3
bidahaki çekilişe katılyosunkaydirigubbakcemileve bana çıkıyosun(ben ayarlarım çaktırma)ve çekilişte kime çıkıcaksan(tabiki bana)ona o dediğin zımbırtıdan alıyosun
sekreteryam saol cierim:kedi:sen beni hayal et die bişeyler yaptım,ama bende oda yok:dilcikar:
oyy bitanem ya demebilmiyorumkismilesanada çok geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin islom:Saruboceq:nerde varsa tüm hastalarımıza,nikomuzun yavrusunuda..
ama hala cigara içmekte neyin nesiymişlmaz:at o paketleri..
tipik türk mantığı..atın ölümü arpadan olsun diyo
saol bitanemŞenizyok be anam kendi çapımızda takılıyoruz işte:hulya:Afroditim aldklarına bayıldım bu arada cok tarz hatunsun yaw...zemuszemus
biz özlemiyoruz sanki:gitme:sen gelmeyince içimin yağları eriyo,gözlerim seni arıyo böyle:sinifsinif:ama burnumu kapamıyorum ararken..onu sınıf sınıf yapıyotanrıçam ayrı kalamam ki çok özlüyomohaoldumsmile
bi de senle gacının esprileri kafamı dağıtıyodelikafadulden
son zamanşarda karabibetom da çok espirik maşallah
çok iyi gidiyodelikafadulden
:kedi::kedi:tamam ne bağrıyon:dilcikar:kaydirigubbakcemile3bakk yukarda ne yazıyoo kör tanrıçam benmmolumunekankayizsmile valeria de santis cnmmmmkaydirigubbakcemile5
aşkolsun gülüm ya,kah güleriz kah ağlarız biz,neşemizi buluruz sen dök içini balım...valla sağlığın varsa senden zengini yok..hadi ekle islom bekliyoruz[/COLOR]
Canımsınolumunekankayizsmile
Sağol bitanem sorma ya 5-6 ay bıraktı gecen yıl ama daha cok hasta olmuşmuş diye yeniden başladıklava:
Pzt operasyondan sonra aklı başına gelir inşallah yoksa ben getircem.
Allah nerde varsa şifasını versin kuzum sağlık gibisi yok.
Neyse bunaltmıyım buraları neşemizi bulalım her şey güzel olacak diyelim.yerimseniben
Durun foto koyiim bikaç bişi danışayım size.
Bu elbise nasıl ben çok beğendim çok şeker yaa.boshayallersmile
ohaoldumsmilebidahaki çekilişe katılyosunkaydirigubbakcemileve bana çıkıyosun(ben ayarlarım çaktırma)ve çekilişte kime çıkıcaksan(tabiki bana)ona o dediğin zımbırtıdan alıyosun
sekreteryam saol cierim:kedi:sen beni hayal et die bişeyler yaptım,ama bende oda yok:dilcikar:
bunun beyazı çok cici olur balımhihoyyyttam baharlık ve ortama uygunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?