Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Ben de seni seviyore:asigim: hangi dizi ki bilmiyorumkismile
Teşekkür ederimmm nikonummmmmŞeniz

Hadi miniği gaza getir canımm koysun fotosunu uğraştırmasın bizi hayal gücümüze yazık:teselli:

estafurullah balım takılıyorum:))valla öylede olur böylede..ben bçyle yapıyorum islom,sende böyle yap,bana bişey olmadı sanada olmazkaydirigubbakcemile3
bidahaki çekilişe katılyosunkaydirigubbakcemileve bana çıkıyosun(ben ayarlarım çaktırma)ve çekilişte kime çıkıcaksan(tabiki bana)ona o dediğin zımbırtıdan alıyosun
sekreteryam saol cierim:kedi:sen beni hayal et die bişeyler yaptım,ama bende oda yok:dilcikar:

Babama canım sıkıldı pzt.günü 2. kez anjiyo olcak balım ya içio hala cigaraları

oyy bitanem ya demebilmiyorumkismilesanada çok geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin islom:Saruboceq:nerde varsa tüm hastalarımıza,nikomuzun yavrusunuda..
ama hala cigara içmekte neyin nesiymişlmaz:at o paketleri..
tipik türk mantığı..atın ölümü arpadan olsun diyo

Canımsınolumunekankayizsmile
Sağol bitanem sorma ya 5-6 ay bıraktı gecen yıl ama daha cok hasta olmuşmuş diye yeniden başladıklava:
Pzt operasyondan sonra aklı başına gelir inşallah yoksa ben getircem.
Allah nerde varsa şifasını versin kuzum sağlık gibisi yok.
Neyse bunaltmıyım buraları neşemizi bulalım her şey güzel olacak diyelim.yerimseniben
Durun foto koyiim bikaç bişi danışayım size.

Afroditim aldklarına bayıldım bu arada cok tarz hatunsun yaw...zemuszemus
saol bitanemŞenizyok be anam kendi çapımızda takılıyoruz işte:hulya:
tanrıçam ayrı kalamam ki çok özlüyomohaoldumsmile
bi de senle gacının esprileri kafamı dağıtıyodelikafadulden
son zamanşarda karabibetom da çok espirik maşallah
çok iyi gidiyodelikafadulden
biz özlemiyoruz sanki:gitme:sen gelmeyince içimin yağları eriyo,gözlerim seni arıyo böyle:sinifsinif:ama burnumu kapamıyorum ararken..onu sınıf sınıf yapıyo
senin espirilerinde beni dağıtıyo,geberiyorum gülmekten:roflol:

bakk yukarda ne yazıyoo kör tanrıçam benmmolumunekankayizsmile valeria de santis cnmmmmkaydirigubbakcemile5
:kedi::kedi:tamam ne bağrıyon:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
aşkolsun gülüm ya,kah güleriz kah ağlarız biz,neşemizi buluruz sen dök içini balım...valla sağlığın varsa senden zengini yok..hadi ekle islom bekliyoruz

Son düzenleme:
Nikonum senlen arkideş olmamış mıyız gülüm bizbilmiyorumkismile
Danıştığımıza meemnun oldum.vereliniortak

ohaoldumsmile
bugün gelirken yolda bir yerde mola verdik
orda çok şeker bir müzik bebeği ardı onu sana almayı çok istedimboshayallersmile
böyle porselen bir kavanozun içinde porselen yeni doğmuş bebek ama çok tatlı kukuletası vardı böyle ponponlu
gözlerini de kapatmış kirpikleri de ok gibi
böyle müzüğü duyup kendi kendine sallanıyodu çok şirinlik muskası bişiydi
bana seni hatırlattı bebeğimŞeniz boshayallersmile

allahım sana geliyorumakannehir
bu nası bi güzelliktir yarabbim:asigim:gencecik bir anne vede fıstık gibiiiakannehirnikom bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum gülüm..44 kere maşalah sana yaaağız burun hokka mübarekallah özenmişte yaratmış..
oğlunada maşalah..yerim ben onu ya:asigim:
ulan biriniz çikin olun beaklinialirimsmiletopikteki herkezmi güzel olur bayanssulusmile

Bikaç foto daha gelio ama en çok kırmızı modelde kaldı aklım.
Az önce sefküşüme gönderdim tırsarak fotoyu eyvahedigeldismileabartısız 1.5 saat boyunca straplez ve dizimin biraz üstünde bi model düşündüğümü anlatmaya çalıştım o dizimin üstü ne kadar üstüymüş-tatlicadiarzu-

Tipimi az cok biliyonuz bilmeyenler albümden şeedebilir.
Renk konusunda yardıma ihtiyacım var.

Nikonummm oyyy ne kadar sıcak duruyosunnn sarılasım geldi sana maşallah çok da güzelsin
Oğluşunu da yirimmm maşallahh çok tatlı o da Oğlun senin gölgen de kaldı ama:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…