Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
islom,kırmızı olan ve ilk baştaki yeşili çok beğendim:asigim:

Aso'm o yeşil de çok hoş cidden ama ilk eklediğim kırmızı model de beni bitirdi. Onun yeşili gözterir mi dersin sevdiceğim de maviyi rengide düşün diyodu tabi daha modellerden haberi yok zabaha beni benzeticekeyvahedigeldismile

elbise güzel içindeki güzel,niye göstermesin bitanemyerimseniben

Gündüzcüler yata yata büyüdünüz valla.:roflol:
Zabaha size ödev eklediğim fotolara bakıp fikür verceeniz

Sağol tatlım yaopuyorumnanaktan
En azından modelleri belirledim aşağı yukarı gerisi hallolur heralde.bilmiyorumkismile

Diğer elbise için şu kremi kullanıcam heralde.

anam nerden buldun bunu sen süpersin:)))tamam islom süpersin belirledin işte kafanda..şimdi son kararı ver ve artık dikimler başlasın:hooray:

anam nerden buldun bunu sen süpersin:)))tamam islom süpersin belirledin işte kafanda..şimdi son kararı ver ve artık dikimler başlasın:hooray:

Psikopata bağladım yaa neler araştırıyom görsen kaydirigubbakcemile3
Evet canım işim kolaylaştı baya bu hafta içinde kumaş işini de halledicem bunların çıktısını alıp(benimkinin tripleriyle başettikten sonra tabiakannehir) sonra da dikilcek inşallah.

Gündüzcüler yata yata büyüdünüz valla.:roflol:
Zabaha size ödev eklediğim fotolara bakıp fikür verceeniz
kaydirigubbakcemile3kızım onlar yarın gelmez,ilarzuyla istanbulu fetedicekler:))

kaydirigubbakcemile3yerim seni ya:))ama hayatında bi kere olucak bişey..seninki izin veriyo yine söylene söylenede olsa..o izni alamıyanlarda var

Hakket yarın 24'ü dimi ben bilem heycanlandım burdan yaw bize de karsıdfan fotolara bakmak düşcek:ecrin_bebek:

Yanımda olacağı için burnumdan getirterekten izin verio balım.
Ee tabi sizden aldığım taktiklerlen yaptığım sunumların etkisi yok değil naniknanik

bi arkadaşa bakıp çıkçaktım ama ,takıldım yaaaa..uykumda var halbüsüüü.mirmirmirmir.
yarın fethedilecek yerler kalmışş..sositososito

manyak ya:roflol:yeni bi terim kazandırdı şu minik bize ya:roflol:
bu arada yarın makyaj yarışmamız için açılan anket son buluyo..gelin makyajı yapılıcak son anda bi atak olmazsa:)) katılıcaklar bilginiz olsun..birinciyi bu topikten çıkarmak istiyorumherkez göztersin marifetini..resimleri özelden bana atıyosunuz canlar,yarışmayı ben orgnize ediyorumŞeniz

bi arkadaşa bakıp çıkçaktım ama ,takıldım yaaaa..uykumda var halbüsüüü.mirmirmirmir.
yarın fethedilecek yerler kalmışş..sositososito

gacım uykunmu kaçtı annemkaydirigubbakcemile2sen yarın gidiyomusun?deminde sordum cevap vermedin:dilcikar:

tatlıgacıı
dayanamadın geldin dimi hoşgelmişin buyrunnnnnnnnn

a.sa.sa.s

Nikoncanım..geçmiş olsun..bilirim çocuk hastalığını nede olsa..
keyifleri olmuyor..masumlaşıyorlar..canım yaaa..
fotonu gördüm bu arada..valla tazeciksin hayatım.maşşalllahhhh..

ilk gösterdiğin kırmızıyı beğenmedim island..lise mezuniyeti kıyafeti gibi..olmaz o..
ilk yeşil olabilir.6.resim kırmızı olan olabilir,8.siyah olabilir..
tabi karar senin..

Deme kızz hemen de soğurum ha biri beğenmedimi
Ay ne biliim şeker gözüktü gözüme 2. sırada beğendiğim yeşil var o da olabilir.bilmiyorumkismile

Evvet işte böle öneriler bekliorumm

ay ne ediyonuz hatunlar ....
ben çok finayım heeee
3. günümdeyim cigarasız yaşama ve solumaya başladım ama hala o illetin arzusu ile böğrüm yanıyoooo:umursamaz:

Kızlar yoğun istek üzerine ben de yatıyorum tişe kalkan annem tepemde beklio sabah kalkmıyom diyekaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…