- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.021
islom,kırmızı olan ve ilk baştaki yeşili çok beğendim:asigim:
Bence de sence kankaşakkıdı
Denedim gördüm doğal rengi o boyatmayı düşünmüom hiç belki ilerde karamel göle neyin attırırım.zemuszemus
Aso'm o yeşil de çok hoş cidden ama ilk eklediğim kırmızı model de beni bitirdi. Onun yeşili gözterir mi dersin sevdiceğim de maviyi rengide düşün diyodu tabi daha modellerden haberi yok zabaha beni benzeticekeyvahedigeldismile
elbise güzel içindeki güzel,niye göstermesin bitanemyerimseniben
Bu da gündeliğe giderken hoş olursempatiksalakcinni
Sağol tatlım yaopuyorumnanaktan
En azından modelleri belirledim aşağı yukarı gerisi hallolur heralde.bilmiyorumkismile
Diğer elbise için şu kremi kullanıcam heralde.
Siteden bi arkadaşın fotosu zaten :icecream:ben bu kızı siteden birine benzettim:))ama söylememaklinialirimsmile
anam nerden buldun bunu sen süpersin:)))tamam islom süpersin belirledin işte kafanda..şimdi son kararı ver ve artık dikimler başlasın:hooray:
kaydirigubbakcemile3kızım onlar yarın gelmez,ilarzuyla istanbulu fetedicekler:))Gündüzcüler yata yata büyüdünüz valla.:roflol:
Zabaha size ödev eklediğim fotolara bakıp fikür verceeniz
Psikopata bağladım yaa neler araştırıyom görsen kaydirigubbakcemile3
Evet canım işim kolaylaştı baya bu hafta içinde kumaş işini de halledicem bunların çıktısını alıp(benimkinin tripleriyle başettikten sonra tabiakannehir) sonra da dikilcek inşallah.
kaydirigubbakcemile3kızım onlar yarın gelmez,ilarzuyla istanbulu fetedicekler:))
kaydirigubbakcemile3yerim seni ya:))ama hayatında bi kere olucak bişey..seninki izin veriyo yine söylene söylenede olsa..o izni alamıyanlarda var
Buyrunbuyrunnnnnnnnn
manyak ya:roflol:yeni bi terim kazandırdı şu minik bize ya:roflol:Hakket yarın 24'ü dimi ben bilem heycanlandım burdan yaw bize de karsıdfan fotolara bakmak düşcek:ecrin_bebek:
Yanımda olacağı için burnumdan getirterekten izin verio balım.
Ee tabi sizden aldığım taktiklerlen yaptığım sunumların etkisi yok değil naniknanik
bi arkadaşa bakıp çıkçaktım ama ,takıldım yaaaa..uykumda var halbüsüüü.mirmirmirmir.
yarın fethedilecek yerler kalmışş..sositososito
tatlıgacıı
dayanamadın geldin dimi hoşgelmişin buyrunnnnnnnnn
ilk gösterdiğin kırmızıyı beğenmedim island..lise mezuniyeti kıyafeti gibi..olmaz o..
ilk yeşil olabilir.6.resim kırmızı olan olabilir,8.siyah olabilir..
tabi karar senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?