Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kız tanrıça cvp verdim.CADIARZU.hatta gidebülürün de gidemeyebülürün de,yarın netleşçek didim di..
Amaaan gidiyim anasını satiiim.delikafadulden.

İslandım sen bana bakma beğendinse o olur..gerçi öyle fırforlı katlı etekler bu sezon moda..ne renk demiştin kumaşı?

Deme kızz hemen de soğurum ha biri beğenmedimi
Ay ne biliim şeker gözüktü gözüme 2. sırada beğendiğim yeşil var o da olabilir.bilmiyorumkismile

Evvet işte böle öneriler bekliorumm
kız ben hayatta soğmam,ben beğendiysem kim ne derse desin tınlamam,ama beğenilirse hoşuma gider tabi:kedi:bana kalırsa yeşil olan daha uygun gülom
ay ne ediyonuz hatunlar ....
ben çok finayım heeee
3. günümdeyim cigarasız yaşama ve solumaya başladım ama hala o illetin arzusu ile böğrüm yanıyoooo:umursamaz:

canım gelmiş:1hug:
hoşgeldin pandoşumhihoyyytdemek cigarayı bıraktınkaydirigubbakcemile5canın istedikçe sakız çiğne,kendini başka bişeye odaklaşakkıdıaklinialirimsmile
kolay değil tabi birden bırakmak..bak 3 gün olmuş,maşalah de

ay ne biliim tatlım acayip kaçarmı benim hoşuma gitti ama
Mavi ya da yeşil olabilir renk daha belli değil.bilmiyorumkismile
Git kız yarın süper eğlenirsiniz.kaydirigubbakcemile

ay ne ediyonuz hatunlar ....
ben çok finayım heeee
3. günümdeyim cigarasız yaşama ve solumaya başladım ama hala o illetin arzusu ile böğrüm yanıyoooo:umursamaz:
Niyet ettiysen bırakmaya, ne güzel devam et canım..dirayet lazım ona da..inşallah başarırısın..
Kızlar yoğun istek üzerine ben de yatıyorum tişe kalkan annem tepemde beklio sabah kalkmıyom diyekaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Aaaa..bak gene gidicem diyoo..şimdi ben kızmıyımda kim kızsın..
biz burda model,renk seçiyoz, o gitçem yatçam diyo..git git..:dilcikar:.
en çirkin modelleri ,bunlar çok güzel diye teşvik edicem seni..gör bak..

İçime sinmeyen bişiler var demekki 2 model arasındayım ya benim dediğim kırmızı ya da yeşil olcek

El insaf ama kaçtan beri nöbet tutuyoz burda yav lmaz:
Yapma be aplam kanıyom hemencik gördün kıyma banaeyvahedigeldismile

Kızlar yoğun istek üzerine ben de yatıyorum tişe kalkan annem tepemde beklio sabah kalkmıyom diyekaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
dur kız süpürgeme atıcam seni,ben bırakıcam gel arkama
kız tanrıça cvp verdim.CADIARZU.hatta gidebülürün de gidemeyebülürün de,yarın netleşçek didim di..
Amaaan gidiyim anasını satiiim.delikafadulden.

?[/B]
benimki izin vericek,gitmezsem merefsizim:lepi:yerinde olsam uça uça giderdim vallaboshayallersmile

:roflol:
gacı gel senide bırakıyım

Tanrıcam horultuların gelioo kız :)))) Sızdı vallalaelaelaelaelae
Şu tatlıgacıyı topiğe kilitleyip kaçalım mıdelikafadulden

İçime sinmeyen bişiler var demekki 2 model arasındayım ya benim dediğim kırmızı ya da yeşil olcek
ben yeşil diyorum o zamanbayanssulusmile
Tanrıcam horultuların gelioo kız :)))) Sızdı vallalaelaelaelaelae
Şu tatlıgacıyı topiğe kilitleyip kaçalım mıdelikafadulden

yedek anahtarı var onun ,içerde kalmazkiaklinialirimsmile
hadi atlayın arkamakızlar allaha emanet olun,öpüyorum sizi canlarımopuyorumnanaktanyatın zıbarın baykuş gibi dolaşmayın ortalıktadiyene bak:kedi:

inşallah kızlar ....10 yıllık içici idim ve ilk denemem ...

3. günüm bitmek üzere yarın 4. gün olacak ...ne zaman aklımdan silinecek bilemiyorum ...
gerçekten zor bir süreç , acayip yemeye başladım ,öyleki hazımsızlık sorunu yaşıyorum ...
öyle gider de sigarayı bırakırsam ,şişko bir pandora 'nız olabilir aklinialirimsmiledelikafadulden

çirkin dedim de gene kıyamadım..mezuniyet gününe çirkin bişey önermem canım korkma..:teselli:
ama bu iki modelden biri olcak..guclubacismileboshayallersmile
:hulya:ya koyunluyu seç,ya da kirazlıyı..sempatiksalakcinni

Tamam kuzu az daha düşüneyim o zaman
Ben de kaçtım

Aşık oldum ben buna yazlık olanını bul söz giycemmsempatiksalakcinni

Pandoram ha gayret tatlım bütün iş sende bitiyo bırakmışken başlamak olmaz kutluyorum kararın için:lepi:

Aşık oldum ben buna yazlık olanını bul söz giycemmsempatiksalakcinni

:hulya::hulya:hemen başlıyom örmeye..:hulya::hulya:
atla süpürgeye bizde kaçak, haydı 1-2..
topikte adam kalmasın....yerimseniben
gut nayt herkeşlere..opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim
az sonra gidicem
bi selam vereym dedm
seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…