- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.041
kız ben hayatta soğmam,ben beğendiysem kim ne derse desin tınlamam,ama beğenilirse hoşuma gider tabi:kedi:bana kalırsa yeşil olan daha uygun gülomDeme kızz hemen de soğurum ha biri beğenmedimi
Ay ne biliim şeker gözüktü gözüme 2. sırada beğendiğim yeşil var o da olabilir.bilmiyorumkismile
Evvet işte böle öneriler bekliorumm
ay ne ediyonuz hatunlar ....
ben çok finayım heeee
3. günümdeyim cigarasız yaşama ve solumaya başladım ama hala o illetin arzusu ile böğrüm yanıyoooo:umursamaz:
kız tanrıça cvp verdim.CADIARZU.hatta gidebülürün de gidemeyebülürün de,yarın netleşçek didim di..
Amaaan gidiyim anasını satiiim.delikafadulden.
İslandım sen bana bakma beğendinse o olur..gerçi öyle fırforlı katlı etekler bu sezon moda..ne renk demiştin kumaşı?
Niyet ettiysen bırakmaya, ne güzel devam et canım..dirayet lazım ona da..inşallah başarırısın..ay ne ediyonuz hatunlar ....
ben çok finayım heeee
3. günümdeyim cigarasız yaşama ve solumaya başladım ama hala o illetin arzusu ile böğrüm yanıyoooo:umursamaz:
Kızlar yoğun istek üzerine ben de yatıyorum tişe kalkan annem tepemde beklio sabah kalkmıyom diyekaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
kız ben hayatta soğmam,ben beğendiysem kim ne derse desin tınlamam,ama beğenilirse hoşuma gider tabi:kedi:bana kalırsa yeşil olan daha uygun gülom
canım gelmiş:1hug:
hoşgeldin pandoşumhihoyyytdemek cigarayı bıraktınkaydirigubbakcemile5canın istedikçe sakız çiğne,kendini başka bişeye odaklaşakkıdıaklinialirimsmile
kolay değil tabi birden bırakmak..bak 3 gün olmuş,maşalah de
Niyet ettiysen bırakmaya, ne güzel devam et canım..dirayet lazım ona da..inşallah başarırısın..
Aaaa..bak gene gidicem diyoo..şimdi ben kızmıyımda kim kızsın..
biz burda model,renk seçiyoz, o gitçem yatçam diyo..git git..:dilcikar:.
en çirkin modelleri ,bunlar çok güzel diye teşvik edicem seni..gör bak..
dur kız süpürgeme atıcam seni,ben bırakıcam gel arkamaKızlar yoğun istek üzerine ben de yatıyorum tişe kalkan annem tepemde beklio sabah kalkmıyom diyekaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
benimki izin vericek,gitmezsem merefsizim:lepi:yerinde olsam uça uça giderdim vallaboshayallersmilekız tanrıça cvp verdim.CADIARZU.hatta gidebülürün de gidemeyebülürün de,yarın netleşçek didim di..
Amaaan gidiyim anasını satiiim.delikafadulden.
?[/B]
Aaaa..bak gene gidicem diyoo..şimdi ben kızmıyımda kim kızsın..
biz burda model,renk seçiyoz, o gitçem yatçam diyo..git git..:dilcikar:.
en çirkin modelleri ,bunlar çok güzel diye teşvik edicem seni..gör bak..
ben yeşil diyorum o zamanbayanssulusmileİçime sinmeyen bişiler var demekki 2 model arasındayım ya benim dediğim kırmızı ya da yeşil olcek
Tanrıcam horultuların gelioo kız :)))) Sızdı vallalaelaelaelaelae
Şu tatlıgacıyı topiğe kilitleyip kaçalım mıdelikafadulden
ben yeşil diyorum o zamanbayanssulusmile
yedek anahtarı var onun ,içerde kalmazkiaklinialirimsmile
hadi atlayın arkamakızlar allaha emanet olun,öpüyorum sizi canlarımopuyorumnanaktanyatın zıbarın baykuş gibi dolaşmayın ortalıkta diyene bak:kedi:
çirkin dedim de gene kıyamadım..mezuniyet gününe çirkin bişey önermem canım korkma..:teselli:
ama bu iki modelden biri olcak..guclubacismileboshayallersmile
:hulya:ya koyunluyu seç,ya da kirazlıyı..sempatiksalakcinni
inşallah kızlar ....10 yıllık içici idim ve ilk denemem ...
3. günüm bitmek üzere yarın 4. gün olacak ...ne zaman aklımdan silinecek bilemiyorum ...
gerçekten zor bir süreç , acayip yemeye başladım ,öyleki hazımsızlık sorunu yaşıyorum ...
öyle gider de sigarayı bırakırsam ,şişko bir pandora 'nız olabilir aklinialirimsmiledelikafadulden
Aşık oldum ben buna yazlık olanını bul söz giycemmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?