- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.001
oyy kurban olurum verene ya:asigim:inan almış kadar mutlu oldum,bu şekilde düşünmen bile ne kadar önemli benim için nikom:asigim:güzel yürekli insan ya..çok saol balımolumunekankayizsmileince düşüncen içinŞenizohaoldumsmile
bugün gelirken yolda bir yerde mola verdik
orda çok şeker bir müzik bebeği ardı onu sana almayı çok istedimboshayallersmile
böyle porselen bir kavanozun içinde porselen yeni doğmuş bebek ama çok tatlı kukuletası vardı böyle ponponlu
gözlerini de kapatmış kirpikleri de ok gibi
böyle müzüğü duyup kendi kendine sallanıyodu çok şirinlik muskası bişiydi
bana seni hatırlattı bebeğimŞeniz boshayallersmile
Balo için şeettim tatlım ne dersin?
Mezuniyette krem giycem baloda da mavi düşünmüştüm ama bu modele en iyi hangi renk gideer bilemedim.
seni unutur muyum hiçolumunekankayizsmileNikonum senlen arkideş olmamış mıyız gülüm bizbilmiyorumkismile
Danıştığımıza meemnun oldum.vereliniortak
sempatiksalakcinniallahım sana geliyorumakannehir
bu nası bi güzelliktir yarabbim:asigim:gencecik bir anne vede fıstık gibiiiakannehirnikom bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum gülüm..44 kere maşalah sana yaaağız burun hokka mübarek allah özenmişte yaratmış..
oğlunada maşalah..yerim ben onu ya:asigim:
ulan biriniz çikin olun beaklinialirimsmiletopikteki herkezmi güzel olur bayanssulusmile
kanal d de evcilik oyunu başladı..tarık akan,gülşen bubikoğulu..3458 kere falan izledim sanırımboshayallersmileama yine zevkle izlicemhihoyyyt
bayılırım eski türk fimlerinehihoyyyt
sempatiksalakcinni
abartma bealsanaalsanasmile fotojenik çıkmışım gibi o kadar:dilcikar:
sağol meleğim:asigim:
o da hasta oğluşum:asigim:
sağol canım benim Şeniz gel sarılalımolumunekankayizsmileNikonummm oyyy ne kadar sıcak duruyosunnn sarılasım geldi sana maşallah çok da güzelsin
Oğluşunu da yirimmm maşallahh çok tatlı o daOğlun senin gölgen de kaldı ama:1hug:
Ahahhaha şimdi ben yazıcaktım haa bu kadar olur:roflol:
sağol canım benim Şeniz gel sarılalımolumunekankayizsmile
oğluşum çok yakışıklı burdan kız seçicem ama herkes dolu
bir kişi var o da romantik istemiyokaydirigubbakcemile3
sağol canım benim Şeniz gel sarılalımolumunekankayizsmile
oğluşum çok yakışıklı burdan kız seçicem ama herkes dolu
bir kişi var o da romantik istemiyokaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanİsland tipini ben bilmiyidimm arkedeş değilmişiz ama artık arkedeşizaklinialirimsmile
oyy kurban olurum verene ya:asigim:inan almış kadar mutlu oldum,bu şekilde düşünmen bile ne kadar önemli benim için nikom:asigim:güzel yürekli insan ya..çok saol balımolumunekankayizsmileince düşüncen içinŞeniz
ben beyaz düşündüm balımboshayallersmilesana yakışıcağına eminimboshayallersmile
seni unutur muyum hiçolumunekankayizsmile
bu arada ben de elim boş çıkmadım sarışın resmini gördüm
koyu halinle fıstık gibi olduğunu görmüştüm aynen devamopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni
abartma bealsanaalsanasmile fotojenik çıkmışım gibi o kadar:dilcikar:
sağol meleğim:asigim:
o da hasta oğluşum:asigim:
aaa kimmiş okaydirigubbakcemile3gacınınki kız olsaydı keşkehihoyyytbeşik kertiği ederdinizaklinialirimsmile
Teşekkür ederim balım ya:kedi:İsland maşallahın varmış senin deben de kesinlikle ve kesinlikle koyu saç diyorum çok yakışmışopuyorumnanaktan
islom üzüldüğün şeye bak,3 solaryum seansına bakarsınkaydirigubbakcemile3saçların la gözünün rengiyle felan düşününce beyazı yakıştırdım,bide bahar,içi açılsın bakanın,sade ve göz alıcıaklinialirimsmile
ama yeşil tonlarıda olabilir..su yeşili meselaboshayallersmile
islomm ben daha yeni gördüm albümüakannehir
kesinlikle koyu saç sana çok yakışıyo bitanem..yerinde olsam asla sarı yapmam:umursamaz:
en çok resmini görmek için her fırsatta laf ettiğim biber gibi olan kim se oaklinialirimsmile
şaka kızsengözlerimebaksanabAllah herkesi sahibine bağışlasın:Saruboceq: tez zamanda yuva kuralar çoluk çocuğa karışıp kariyerde yaparım çocuk da olurlar:lepi:
tanrıçam sen doğurursun seney bana bir tane gelinboshayallersmile
hem bak ev kızıymışsın bi desempatiksalakcinni oturur evde kızan bakarsın işin ne:roflol::roflol:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?