Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyy kurban olurum verene ya:asigim:inan almış kadar mutlu oldum,bu şekilde düşünmen bile ne kadar önemli benim için nikom:asigim:güzel yürekli insan ya..çok saol balımolumunekankayizsmileince düşüncen içinŞeniz
Balo için şeettim tatlım ne dersin?
Mezuniyette krem giycem baloda da mavi düşünmüştüm ama bu modele en iyi hangi renk gideer bilemedim.

ben beyaz düşündüm balımboshayallersmilesana yakışıcağına eminimboshayallersmile

Nikonum senlen arkideş olmamış mıyız gülüm bizbilmiyorumkismile
Danıştığımıza meemnun oldum.vereliniortak
seni unutur muyum hiçolumunekankayizsmile
bu arada ben de elim boş çıkmadım sarışın resmini gördüm
koyu halinle fıstık gibi olduğunu görmüştüm aynen devamopuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni
abartma bealsanaalsanasmile fotojenik çıkmışım gibi o kadar:dilcikar:
sağol meleğim:asigim:
o da hasta oğluşum:asigim:

kanal d de evcilik oyunu başladı..tarık akan,gülşen bubikoğulu..3458 kere falan izledim sanırımboshayallersmileama yine zevkle izlicemhihoyyyt
bayılırım eski türk fimlerinehihoyyyt

Nikonummm oyyy ne kadar sıcak duruyosunnn sarılasım geldi sana maşallah çok da güzelsin
Oğluşunu da yirimmm maşallahh çok tatlı o da Oğlun senin gölgen de kaldı ama:1hug:
sağol canım benim Şeniz gel sarılalımolumunekankayizsmile
oğluşum çok yakışıklı burdan kız seçicem ama herkes dolu
bir kişi var o da romantik istemiyokaydirigubbakcemile3

sağol canım benim Şeniz gel sarılalımolumunekankayizsmile
oğluşum çok yakışıklı burdan kız seçicem ama herkes dolu
bir kişi var o da romantik istemiyokaydirigubbakcemile3

aaa kimmiş okaydirigubbakcemile3gacınınki kız olsaydı keşkehihoyyytbeşik kertiği ederdinizaklinialirimsmile

İsland tipini ben bilmiyidimm arkedeş değilmişiz ama artık arkedeşizaklinialirimsmile
opuyorumnanaktan

Tenim koyu değil ya gösterir mi dersin kuzum?
Diğeri mecburen krem tonlarında olacak lacivert kep çünkü.
Bi de kahretsinki adet dönemime denk gelicek büyük ihtimaleyvahedigeldismile

Teşekkür ederim bitanem o senin fıstıklığın ya

islom üzüldüğün şeye bak,3 solaryum seansına bakarsınkaydirigubbakcemile3saçların la gözünün rengiyle felan düşününce beyazı yakıştırdım,bide bahar,içi açılsın bakanın,sade ve göz alıcıaklinialirimsmile
ama yeşil tonlarıda olabilir..su yeşili meselaboshayallersmile

aaa kimmiş okaydirigubbakcemile3gacınınki kız olsaydı keşkehihoyyytbeşik kertiği ederdinizaklinialirimsmile

en çok resmini görmek için her fırsatta laf ettiğim biber gibi olan kim se oaklinialirimsmile
şaka kızsengözlerimebaksanabAllah herkesi sahibine bağışlasın:Saruboceq: tez zamanda yuva kuralar çoluk çocuğa karışıp kariyerde yaparım çocuk da olurlar:lepi:

tanrıçam sen doğurursun seney bana bir tane gelinboshayallersmile
hem bak ev kızıymışsın bi desempatiksalakcinni oturur evde kızan bakarsın işin ne:roflol::roflol:delikafadulden

islomm ben daha yeni gördüm albümüakannehir
kesinlikle koyu saç sana çok yakışıyo bitanem..yerinde olsam asla sarı yapmam:umursamaz:

İsland maşallahın varmış senin de ben de kesinlikle ve kesinlikle koyu saç diyorum çok yakışmışopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim balım ya:kedi:

Ayy nası da içimi okudu yeşilie de cok özeniyorum bakın bakalım fotolara
Anam benimki izin vermez solaryuma ya :mymeka:

islomm ben daha yeni gördüm albümüakannehir
kesinlikle koyu saç sana çok yakışıyo bitanem..yerinde olsam asla sarı yapmam:umursamaz:

Bence de sence kankaşakkıdı
Denedim gördüm doğal rengi o boyatmayı düşünmüom hiç belki ilerde karamel göle neyin attırırım.zemuszemus

eyvahedigeldismileben nası bakıcam çocuk niko:CüvCüv:ben kendim çocuğumeyvahedigeldismile
oyun oynarken kavga ederiz,babasıda gelir ikimizde döverkaydirigubbakcemile3

biberto izliyomusun filmi kız:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…