Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile
aaaaaaaaaaay anlat anlat neler kaynattınız fot isterizzzzzzzzzzzzzzzz :enbuyukkk:
livommm güle gle kullan cnm yüz yogası kırışıklıklar oluşmasın diyemi ne için yapılıyobilmiyorumkismile
sarkmaları kırışıkları yani kısacası cildin daha genç diri görünmesi için ...ama kıtapta sadece yüz yogası yok cnm beslemede var vucut ezgersizleride
Livimmmm ahh ahh o kitap aklımda benim ne zamandır istiyorum kesin alıcam ben de.

mutlaka al kuzucum içinde neler neler var

hmm anladım cnm bende alıyım ya güzel bişeye benziyoboshayallersmilekaydirigubbakcemile5

fotolar bende değil kızlar bende doruk paşanın footoları var ..
ilarzum ve barbide fotolar ..
arzum çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ve çok güzelllllllllllllllllllllllllllllll
barbişte çok yana yakındı
gacıyla zaten görüşüyoduk ..
ebiş sessiz sakin güzelcene bi genc kız ..

arzumla buluştuk ben her zaman ki gibi açtım . bişiler yidik .. barbi geldi .. çay bahcesine gittik ilkönce gacim geldi sonra ebiş ..
oturduk sohbet ettik ..
gören ilk kez görüştüğümüze inanmazdı.
sonra capacity de dolandık
sonra bi baktık saat 6 biraz daha durup ayrıldık.

cnm güle güle kullan çok hoş bişey benziyo şu kırık saş uçalrı için olan ne işe yarıyo oluşmasını mı engelliyo olanımı geçiriyobilmiyorumkismile

Minikom, kırılanı geçirmez sanırsam, kırılmayı önlediği kesin.:lepi:
Yumuşatıyır uçları canlılık veriyor. Ve süper kokuyor.
benim saçlarım çok kurudur hele ki uçlar...Bu ürünü sevdim ben minikom. Kampanya zamanında 7.5 TL ye alabilirsin. Normalde 15 TL.
boshayallersmile

çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile

Anaaaaaammmmmmmm çabık resim isteriz Tospikkk delikafadulden

sarkmaları kırışıkları yani kısacası cildin daha genç diri görünmesi için ...ama kıtapta sadece yüz yogası yok cnm beslemede var vucut ezgersizleride
mutlaka al kuzucum içinde neler neler var

Süpermiş kankam, ben de alayım... boshayallersmile

Oyy oyy oyyyyy...mafoldumben mafoldumben
Çok şanslısınız yaa...Ne mutlu size Tospikim...
boshayallersmile opuyorumnanaktan :gitme:

oyyyyy ne kadar tatlı keşke bizde olabilseydik mafoldumben

Ben ilk yüz yogası var sanıyodum ama araştırdım herşey varmış içinde kesin almalıyım dedim yogaya da başlamak istiyorum zaten süper olcak bu kitap. Kumbarada biriktirdiğim parayla alayım barizemuszemus

saol cnm benmde var kırıklarım ya sinir oluyorummohaoldumsmilesempatiksalakcinni

Patim ben de ölüyrum topukluyla gezdiğim zaman bazen dayanamayıp çıkarıp yürümek istiyorum o derece yani

ayy aynen kızzz kaydirigubbakcemile3 öle de yürünmez ki sokakta kaydirigubbakcemile3

aynenn geberiyorum yaa çok zorrr:sinifsinif:
olumunekankayizsmile bizdensin bebem

vayyy professional olmuşak biz aklinialirimsmile
yürüme dersi alalım senden taklım olumunekankayizsmile
eniştenle buluştuk kanka boshayallersmile :asigim:
süslenesim geldi :kedi:

vayyy professional olmuşak biz aklinialirimsmile
yürüme dersi alalım senden taklım olumunekankayizsmile
eniştenle buluştuk kanka boshayallersmile :asigim:
süslenesim geldi :kedi:

Yok canım...:kedi: sempatiksalakcinni
Pek Gönülçelen gördüm seni kanka... -tatlicadiarzu-
Kafayın üstüne de kitap koy, öyle yürü evde denyolinda gibin lülülülülülü
ben öyle çözdüm bu işi. Valla.

Ben ilk yüz yogası var sanıyodum ama araştırdım herşey varmış içinde kesin almalıyım dedim yogaya da başlamak istiyorum zaten süper olcak bu kitap. Kumbarada biriktirdiğim parayla alayım barizemuszemus

kesinlikle :lepi: bende düzenli olarak her gün atmaya çalışıyorum ...tanrıçam biriktirdigimiz paralara kendimize ciciler alayım fln demişti ya ben onu yapmam ...nisanım devir ne devri :roflol::roflol:

heeeeeeeeey sinema grubummmmmmmmmm filmleri ne zaman izleyeceksiniz kaytarmak yok ona göre delikafadulden

aksiyon filmi seçildimi cnmmakannehir

livcim aprilcim keşke olsaydınız canlarım ..

Keşkem..boshayallersmile.Belki askerlik bitince yımışar benimki.:Saruboceq: (yannış anlaşılma olmasın. Fikren didim) sempatiksalakcinni

Devir iktisat devri, tasarruf devri Livitom...sempatiksalakcinni
Ben kumbara alcaktım ya, diyorum aklımda bişi vardı neydi neydi...:mymeka:
odayı bi kurcalasam belki bulurum...boshayallersmile
paralarla neetçen kuzum gene fon mu alcan...Hisse al bari, geleceğe yatırım
-tatlicadiarzu-

aksiyon filmi seçildimi cnmmakannehir

yaa ben izleyemiyorum filmleri yaa offf...netten indiremiyorum. Gidip satın lamam lazım geliyor. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…