- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.161
aaaaaaaaaaay anlat anlat neler kaynattınız fot isterizzzzzzzzzzzzzzzz :enbuyukkk:çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile
sarkmaları kırışıkları yani kısacası cildin daha genç diri görünmesi için ...ama kıtapta sadece yüz yogası yok cnm beslemede var vucut ezgersizleridelivommm güle gle kullan cnm yüz yogası kırışıklıklar oluşmasın diyemi ne için yapılıyobilmiyorumkismile
Livimmmm ahh ahh o kitap aklımda benim ne zamandır istiyorum kesin alıcam ben de.
çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile
aaaaaaaaaaay anlat anlat neler kaynattınız fot isterizzzzzzzzzzzzzzzz :enbuyukkk:
sarkmaları kırışıkları yani kısacası cildin daha genç diri görünmesi için ...ama kıtapta sadece yüz yogası yok cnm beslemede var vucut ezgersizleride
mutlaka al kuzucum içinde neler neler var
cnm güle güle kullan çok hoş bişey benziyo şu kırık saş uçalrı için olan ne işe yarıyo oluşmasını mı engelliyo olanımı geçiriyobilmiyorumkismile
çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile
sarkmaları kırışıkları yani kısacası cildin daha genç diri görünmesi için ...ama kıtapta sadece yüz yogası yok cnm beslemede var vucut ezgersizleride
mutlaka al kuzucum içinde neler neler var
fotolar bende değil kızlar bende doruk paşanın footoları var ..
ilarzum ve barbide fotolar ..
arzum çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ve çok güzelllllllllllllllllllllllllllllll
barbişte çok yana yakındı
gacıyla zaten görüşüyoduk ..
ebiş sessiz sakin güzelcene bi genc kız ..
arzumla buluştuk ben her zaman ki gibi açtım . bişiler yidik .. barbi geldi .. çay bahcesine gittik ilkönce gacim geldi sonra ebiş ..
oturduk sohbet ettik ..
gören ilk kez görüştüğümüze inanmazdı.
sonra capacity de dolandık
sonra bi baktık saat 6 biraz daha durup ayrıldık.
ah ahhhh rahat yüreyen var mı ki =) senin ayakkabı nasıldı ince topuklu muyudu ?
fotolar bende değil kızlar bende doruk paşanın footoları var ..
ilarzum ve barbide fotolar ..
arzum çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ve çok güzelllllllllllllllllllllllllllllll
barbişte çok yana yakındı
gacıyla zaten görüşüyoduk ..
ebiş sessiz sakin güzelcene bi genc kız ..
arzumla buluştuk ben her zaman ki gibi açtım . bişiler yidik .. barbi geldi .. çay bahcesine gittik ilkönce gacim geldi sonra ebiş ..
oturduk sohbet ettik ..
gören ilk kez görüştüğümüze inanmazdı.
sonra capacity de dolandık
sonra bi baktık saat 6 biraz daha durup ayrıldık.
Minikom, kırılanı geçirmez sanırsam, kırılmayı önlediği kesin.:lepi:
Yumuşatıyır uçları canlılık veriyor. Ve süper kokuyor.
benim saçlarım çok kurudur hele ki uçlar...Bu ürünü sevdim ben minikom. Kampanya zamanında 7.5 TL ye alabilirsin. Normalde 15 TL. boshayallersmile
Anaaaaaammmmmmmm çabık resim isteriz Tospikkk delikafadulden
Süpermiş kankam, ben de alayım... boshayallersmile
ince degildi bebeim...normaldi yani :))
dedim bi ben mi anormalim aklinialirimsmile
Patim ben de ölüyrum topukluyla gezdiğim zaman bazen dayanamayıp çıkarıp yürümek istiyorum o derece yani
olumunekankayizsmile bizdensin bebemaynenn geberiyorum yaa çok zorrr:sinifsinif:
[B
Oyy kuzum kıyamam...:teselli:
Patim topuğun cinsine göre...Ben de çok severim topuklu.:asigim:
Sen neettin bugün bakim? önemli diyodun. lülülülülülü
Çok ince olduğu zaman ağrıyor benim de ama son zamanlarda az daha kalın topuklar çıktı ya, rahat ediyorum onlarla. :lepi:
Topuklu ayakkabıyla yürümenin püf noktası, topuğa pek basmamak kuzum. Parmak ucunda yürür gibi yapmak... kafamçokkarıştı
vayyy professional olmuşak biz aklinialirimsmile
yürüme dersi alalım senden taklım olumunekankayizsmile
eniştenle buluştuk kanka boshayallersmile :asigim:
süslenesim geldi :kedi:
Ben ilk yüz yogası var sanıyodum ama araştırdım herşey varmış içinde kesin almalıyım dedim yogaya da başlamak istiyorum zaten süper olcak bu kitap. Kumbarada biriktirdiğim parayla alayım barizemuszemus
livcim aprilcim keşke olsaydınız canlarım ..
kesinlikle :lepi: bende düzenli olarak her gün atmaya çalışıyorum ...tanrıçam biriktirdigimiz paralara kendimize ciciler alayım fln demişti ya ben onu yapmam ...nisanım devir ne devri :roflol::roflol:
heeeeeeeeey sinema grubummmmmmmmmm filmleri ne zaman izleyeceksiniz kaytarmak yok ona göre delikafadulden
aksiyon filmi seçildimi cnmmakannehir
livcim aprilcim keşke olsaydınız canlarım ..
kesinlikle :lepi: bende düzenli olarak her gün atmaya çalışıyorum ...tanrıçam biriktirdigimiz paralara kendimize ciciler alayım fln demişti ya ben onu yapmam ...nisanım devir ne devri :roflol::roflol:
heeeeeeeeey sinema grubummmmmmmmmm filmleri ne zaman izleyeceksiniz kaytarmak yok ona göre delikafadulden
aksiyon filmi seçildimi cnmmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?