Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şu postacı çantaları var ya kızlar
kayferengi istiyom
fiyatları ne kadar ve nerde bulurum hı ?

ben topuklu giymeyi unuttum sanırsam

:roflol:aynen öyle :roflol:vayyyyyy kanka nereden bildinnnn ben okurken çalısıyordum o paraya hiç dokunmadım hep hisse senedi aldım ...ne zamandır birsey almıyorum gene ufaktan başlayım diye düşünmüstüm bilmiyorumkismile

bebegim filmleri neden izleyemıyorsun yoksa senin net sınırsız değil mi =(((((((((((((

Hmm anladım canım evt bazen benim de ağırlaşıyor pc gıcık oluyorum o zaman. Anti virus programları da çok kasıyo pc yi.. Bu arada seçilen filmi indirmeden netten izleyebiliyosun canım haberin olsunopuyorumnanaktan

bende nettin sınırlı sanmıştım aşkım okey do o zaman

buradaki bittorrenti indir http://www.bittorrent.com/

filmleri buradan indirsin

şu postacı çantaları var ya kızlar
kayferengi istiyom
fiyatları ne kadar ve nerde bulurum hı ?

ben topuklu giymeyi unuttum sanırsam

Kuzum spor tarz istersen Beyoğlu pasajlarına bak derim.yerimseniben
Klasik tarz ise, YKM lerde vardı David Jones marka güzeldir.
opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: Geçende de demiştin aşkom fon almıştım diye, hisse senedini attım tuttu kanka...-tatlicadiarzu-
Ben çalıştıklarımın hepsini afiyetle yidim oh! sositososito Şimdi totom açık kaldım böyle işte...mafoldumben
kanka beni evlat edinsene...sempatiksalakcinni

bu arada evet netim de limitli...akannehir
Off çok ezik hissediyorum kendimi...dağlara vurayım başımı...
:gitme: guclubacismile

esmer güzelim bende celdayı indirmekle hiç uğraşmadım öyle izledim
sen bana özelden sevdigin aksiyon dolu filmleri atsana kuzu ...seninle zevklerimiz aynı yönde

esmer küçük yüze yapılacak makyaj...

malzemeler:hafıf bronz tonda bır fondöten,bronz terocota,jel far bazı..,şeftali allık,mavi eyelinersiyah sürme,rimel ,medıum tonlarda gözaltı kapatıcısı ve açık cingene pembesi ruj..

fondöten yüze yedirilir...dilenirse içine terocotadan katabılırsınız surerken..yada bronz terocota cılde transaparan şekılde geçilir..gözaltın hafıf bır kapatıcı uygulanır..göz kapagına kaşa kadar kalıcı far bazı sürülür..jel olanlar pıyasada mevcut..kuruduktan sonra mavı eyeliner sürülür..alt kıprık dıbıne uygulanan sıyah kalemle usttekı eyelıner yatay üçgen şeklinde bırleştırılır..sürme ve rımel uygulanır...

bronz&şeftali mat allık elmacık kemiklerinin altından kulak hızasına kadar sürülür..alna burna çeneye ve boyna da değdirilir...pembe bır kalemde dudak kontürlenir..çingene pembesi yarı mat bır rujla makyaj tamamlanır ...

ohhhhhhhhh kanka :roflol:

söylemişimdir canısı ekonomi borsa topiginde de az buçuk zıvarlamıştım :roflol:

evlat degilde gel benim kardeşim ol ...benim hiç kardeşim yok biliyor musun mafoldumben:a015: + küçük emrah smileyi delikafadulden

hhhhhhhhhm o zaman limitliyse limitsize geç derim çünkü film kiralama en az 2 tl en az haftada 1 film ısmarlasan ayda 8 tl eder ...ttnet ın bir sürü kampanyası var kankam onlardan yararlan ...daha avantajlıya gelir

esmer güzelim bende celdayı indirmekle hiç uğraşmadım öyle izledim
sen bana özelden sevdigin aksiyon dolu filmleri atsana kuzu ...seninle zevklerimiz aynı yönde

Bitanem yenilerde izlemedim hiç taşıyıcı çok severim çok eğlenirim onu izlerken ama izlemişindir kesin öyle çok film izlemem arada izlerim:1no2: şu an aklımda harika diye önerebileceğim bi film yok bebeğim ama titanların savaşını merak ediyorum izledin mi sen? Aklıma geldikçe söylerim sen de bana söylee amayerimseniben

evet bebegim taşıyıcı izlemiştim ...
yok perikommmm titanları seyretmedim bir inceliyeyim kuzucum ..imdb puanı düşükmüş ama

Canım çok teşekkür ederiz, ne güzel anlatmışsın öyle boshayallersmile opuyorumnanaktan

Kardeşin oliyim aşkommm.:1hug:..Finanse et beni, sev başımı okşa kanka...sempatiksalakcinni
Ben küçükken ablama tapıyordum biliyo musunuz, kölesiydim onun...:asigim:
O da beni çok pis kullanıyodu hain, 'su getir, sırtımı ov, ödevimi yaz' filan...Çok üzgünüm çoook :mymeka:

Balım limitsize geçeyim di mi, az araştırayım bakayım.
boshayallersmile

evet bebegim taşıyıcı izlemiştim ...
yok perikommmm titanları seyretmedim bir inceliyeyim kuzucum ..imdb puanı düşükmüş ama

Evt cnm düşük imdb.

Ip man var bitanem ben hastayım o filme ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum bu sene çıkıcak diyolar. İzledin mi sen?

Evt cnm düşük imdb.
Ip man var bitanem ben hastayım o filme ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum bu sene çıkıcak diyolar. İzledin mi sen?
bebegim ip man 2-3 kez izlemişsimdir demek 2.si gelecek oleyyyyyyyyyyyyy

oleyyyyyy benimde kardeşim vaar artık :lepi: yuppi süprizzzzz

yazık sana melegimmmm demek ablan seni kullanıyorduuuuuu ay ne güldüm :roflol:

ya kızlar 2 soru sordum kimse cvp vermedi :çok üzgünüm:

marinacım paylaşımların çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…