- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.201
aşkısııııı ciladan sonra saçlarım çok matlaştı praklaştırmak için ne yapabilirim diye sormuştum :çok üzgünüm::kedi:
haklısın aşkısı tanrıçamı bekleyim en iyisiZeytin yağıyla bakım yaptığında parlıyo diye duymuştum bitanem ama sana kesin cevabı tanrıçam verir..
Miriana canım kendi fotonu koyup anlatsan öyle çok daha güzel oluyo
tanrıça arayınca kk da offline olmuşum kızlar..kk ya giremiyomuş bu arada..pc de sorun var :S
halledince gelicek yani:gitme:
haklısın aşkısı tanrıçamı bekleyim en iyisi
evetttttttttttt mariana kendisi üzerinde uygulayıp anlatsın sengözlerimebaksanab
kumral buğday tenli elmacık kemikleri çıkık yüzlere makyaj...
malzemeler:medıum ışıltılı fondoten,bronz terocota,medıum gozaltı kapatıcısı,takma kıprık,kahve rımel kahve eyelıner,şeftali far...bakır krem allık,açık tonlarda lıpglos
nemli cilde ışıltılı fondoten surulur..gozaltı kapatıcısı ozenlı bır şekılde parmak uçlarıyla yedırılır...
yıne bronz terocatayla cılde buyuk bır fırça ıle pudra geçilir.. gözkapagına kaş altına kadar beyaz sedefli far sürülür..şeftali tondaki ışıltılı far kaş kemiğine kadar yarım ay şeklinde yayılır..takma kıprık takılır alt kıprık dıbıne sımlı kahve&bakır eyeliner çekilir..göz içine çok hafıf beyaz kalem sürülür.alt kıprıklerde rimellendıken sonra kaşa şekıl verılır..burna dıkey kemık kısmına surulmek uzere gozaltı kapatıcısıyla işaret parmagı ıle dıkey tutarak bı çizgi yapılır..bakır tonlarında sedefli krem allık yanaklara hafıf elmacık kemiklerine degdırerek süngerle yada elle sürülür..bır sungerın köşesi ile bronz pudradan burun kenarlarına golge yapılır..hafıf uç kısmada surulerek burnun kalkık gorunmesı saglanır..alna ve çeneyede terocata uygulanır..en son açık tonlardaki lıpglos dudaklara çok yedırılmeden surulur...
sengözlerimebaksanab
kızlar şuan kendı evımde degılım malzemem kısıtlı oyuzden şuan yapamıyorum..sımdılık ıdare edın..:kedi:
aşkısııııı ciladan sonra saçlarım çok matlaştı praklaştırmak için ne yapabilirim diye sormuştum :çok üzgünüm::kedi:
tanrıça arayınca kk da offline olmuşum kızlar..kk ya giremiyomuş bu arada..pc de sorun var :S
halledince gelicek yani:gitme:
Bitanem abla kankam benimmm :sm_cool:
sen beni kullanma olur mu Livitom...:çok üzgünüm:
kuzum kesinlikle yağ bakımı öneririm. inanılmaz parlatıyor.:lepi:
Zeytinyağı ve badem yağını azcık ısıt.
içine bepanthen ampul kır ve diplerine daha çok olmak üzere saçlarına yedir bebeim.
sıcak havluyla sar ve 2-3 saat beklet, yıka güzelce tatlım.boshayallersmile
Tanırçam da buna benzer yapıyordu sanırım, gelince o daha doğrusunu anlatır pamuğum :hulya:
yuppii, gelsin düdük tanrıçam kaydirigubbakcemile2
Yaa kızlar, ben kendimi durduramıyorum az önce kaşka göz arasında yarım ekmek yedim yaa.akannehir..hem de bu saatte.:mymeka:..içim kıyıldı napim...bilmiyorumkismile
valla kilo almak istiyorum derken durduramicim obez olicim sanırsam :sinifsinif:
mafoldumbenhadi ya tuhhhhhhh umarım kısa zamanda sorunu çözer :Saruboceq:
evet kızlar inşallah yaaa boshayallersmileHemen sorunu çözer de gelir inş patimmm
[B
yuppii, gelsin düdük tanrıçam kaydirigubbakcemile2
Yaa kızlar, ben kendimi durduramıyorum az önce kaşka göz arasında yarım ekmek yedim yaa.akannehir..hem de bu saatte.:mymeka:..içim kıyıldı napim...bilmiyorumkismile
valla kilo almak istiyorum derken durduramicim obez olicim sanırsam :sinifsinif:
Benim de yanımda cips var:tomato::tomato:
bende patlamış mısır bilmiyorumkismile + kola delikafaduldenBenim de yanımda cips var:tomato::tomato:
Bitanem abla kankam benimmm :sm_cool:
sen beni kullanma olur mu Livitom...:çok üzgünüm:
kuzum kesinlikle yağ bakımı öneririm. inanılmaz parlatıyor.:lepi:
Zeytinyağı ve badem yağını azcık ısıt.
içine bepanthen ampul kır ve diplerine daha çok olmak üzere saçlarına yedir bebeim.
sıcak havluyla sar ve 2-3 saat beklet, yıka güzelce tatlım.boshayallersmile
Tanırçam da buna benzer yapıyordu sanırım, gelince o daha doğrusunu anlatır pamuğum :hulya:
lıvcım sen rımel ruj ve hafıf allıktan oluşan makyajları sevıyorsun anladım ben doğal ama canlı gorunum
bende birazdan kalkıp akşamki mantıdan yicem sempatiksalakcinni
yi kızz veririz sonraaa kaydirigubbakcemile2 bi kii üç birr kii üççç kaydirigubbakcemile3
bende patlamış mısır bilmiyorumkismile + kola delikafadulden
oyyyyy kullanır mıyım heççç benim yüregim dayanır mı hhhı minik farem benimmm canımmolumunekankayizsmile
bir aralar bepanthen evigen ampul ve bimeks hepsini kırıp şaçımda bekletiyordum ama saçlarımının eskiye nazaman daha çok döküldüğünü gözlemleyice kullanmayı bırakmıştım 2. kez onu yapmayı pek düşünmüyorum yani saçlarım dökülecek diye korkuyorum =((((((((((
mantı mı cokacimcoook
anaaammm...:1ninca:
kız, o bir kii üçç ler artı kilo olarak hanemize yazılıyor ben sana diyim sempatiksalakcinni
patlak mısır ve kola he...akannehir
oy anasını...kola sevmem ama mısır istiyooom! hihoyyyt
kankam neden bazı şeyler sende ters tepiyor aşkom yaa, mafoldumben
bahtsız ablam benim, kıyamam sana hiç...mrrr.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?