Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
patlak mısır ve kola he...akannehir
oy anasını...kola sevmem ama mısır istiyooom! hihoyyyt
kankam neden bazı şeyler sende ters tepiyor aşkom yaa, mafoldumben
bahtsız ablam benim, kıyamam sana hiç...mrrr..
:1hug:

colayı neden sevimiyorsun güzeller güzelim benimm ? bebegim patlamış mısırı anişkom almış paketlemiş hazır dilaras markası büyük marketlerden bulabilirsin kuzum ...yanımda olsaydın ben yemezdim hepsini sana verirdim olumunekankayizsmile

bu arada kafama birsey takıldı bebegim sen dedin ya c vitaminli kirpıkleri uzatıyormuş diye sadece göz altlarına sürmeyecek miyiz yoksa bütün göz bolgesine mı anlamadım birsey bilmiyorumkismile

Aaaa kola vardı ben nasıl unuttumakannehir nasıl içmedimakannehir
:roflol:

ufff patlamış mısır mıııı cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
çerezza çıkarmış patlamış mısır süper yaa evde yapılandan farksız cokacimcoookcokacimcoook

hadi ya =) benimkiside daliras cnm yağlıı ve tuzluuu cokacimcoook ohhhh tam mideye götürmelik cokacimcoook

minigimmmmmmmmm hosgeldinnn =)

hadi ya =) benimkiside daliras cnm yağlıı ve tuzluuu cokacimcoook ohhhh tam mideye götürmelik cokacimcoook

hb liviimmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
iyiki patlamış mısır almışım bugün yoksa cnm çok isticektiisositososito kolamıda aldımm ohhzemuszemus

çerezzanınki biraz yağlı ama çok tuzlu değil ben de tuz sevmem zaten pek cokacimcoookcokacimcoook
bugün almıştım bi paket ama yemicem şimdi tutcam kendimi tutcam tutcam :1ninca::1ninca:

ufff patlamış mısır mıııı cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
çerezza çıkarmış patlamış mısır süper yaa evde yapılandan farksız cokacimcoookcokacimcoook

valla mı kız, güzel mi ki tadı? cokacimcoook kaydirigubbakcemile5
hemen alayım yarın!
kaydirigubbakcemile2 (bu hülohop smili, abur cubur sonrası pişmanlık egzersizi)-tatlicadiarzu-

slm kızlarrra.s.
hoşgeldin minikom Şeniz

oyy verir miydin Livitom? opuyorumnanaktan
benim ablam bana hiç mısır vermezdi ki ama, hep önümdekini yirdi hayın! :gitme:
Kolayı sevmiyorum kankam, gazlı şeyleri sevmiyorum. çok zararlı diye bir de ideolojik sebeplerden ötürü, yaklaşık 5 yıldır hiç içmedim desem?... guclubacismile

aşkom, tüm göz çevresine süreceğiz. Kapağına da yani. hatta kirpiklere de
a.s

heeey kolayı pıpetle içinn dişlerı mahvedıyor aman haaa lmaz:

Doğru valla kuzum kaydirigubbakcemile5

nisanım demek 5 sene inanamıyorum asitli içecekleri bir gün içmesem kendime gelemıyorum sempatiksalakcinni

tatgacı gelmişşşşşşş nasıl geçti canım fot istiyoruuuuuuuuz

ühühüh benim istedi ama yemicem boğazımı tutacam ben :umursamaz::umursamaz:

ay ben tutamıcammmdelikafadulden

hb bebeğimmolumunekankayizsmile

Minik hoşgeldin cnm..
Lacrima tutma kendini niye tutuyosun yok illa tutucam diyosan yazık olmasın mısıra ben talibimcokacimcoook

hb bebeğimmŞeniz

slm kızlar..geçmişinize bakiim..çok güzel bi gün geçirdik..okiim gelcem

hgdin fıstık olumunekankayizsmile

nisanım demek 5 sene inanamıyorum asitli içecekleri bir gün içmesem kendime gelemıyorum sempatiksalakcinni

ay bende dayanamıyorum ya kolasız bi hayat düşünemiyorum:umursamaz:

Livom Buger King ve Mc Donald's ta bir o kadar süredir gitmiyordum,
geçende ablam Burger'dan menu almış gelmiş (hayret, hayın abla tipinden uzaklaşmış demek ki),sempatiksalakcinni bi yedim,
ohanes oldum, akannehir verdiğim ilk tepki:
'çok güzelmiş la bu'
-tatlicadiarzu- :roflol:

TatlıGacım hoşgeldin bitenem hihoyyyt

bende bayılıyorum burgera ya hatta gittimde bi alana bi bedava varya iki menü yiorummhihoyyyt

oha bana yaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

:1shok:nisanım şok geçiyorum şu anda ohaoldumsmile
mc donalds ve buger gidilmez mi hiççççç ...ah ah burger ın bir sarmısaklı mayonezi var ki aaaah ahhhh cokacimcoook ballı hardalıda super offffff canım çekti iyi mi ?
:tomato:kim yemek konusunu açtı hıııııı söylesin :roflol:

bende bayılıyorum burgera ya hatta gittimde bi alana bi bedava varya iki menü yiorummhihoyyyt

oha bana yaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

Bence de Minik.sempatiksalakcinni..Sanırsam miden pek te minik değil yıvrım kaydirigubbakcemile3

Gitçem artık valla kanka amaan benim gitmememle mi değişçek dünya, pehh :umursamaz:
ben de yicem artık. Amerikan çocuğu olcam banane...cokacimcoook sempatiksalakcinni
Bu arada, acayip canım istedi,cokacimcoook hele ki
soğan halkaları

vay anam vay
:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…