Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minik06 ım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için cano

aynı ben ayı sırat işte nasıl değişik geldi anlamadım :)))) az daralma olmuş olabilir ee malummm

tonlarca kilo verdim bebişim (yalandankimölmüşsimili)

apriil güle gülze git kukucanımmmm

bizi ösleee temem mi

livo tüylerim tiken tiken oldu laaa

en iyi arkadaşı en iyi arkdaşı ile birleşip oğul vermiş

ensest ilişki olabilir mi bu durum

bi masaya yatıralım bi ara:))

tatlıgacım haber ettin beni allah razı olsunŞeniz
baktım resimlere:asigim:yorum yapıcam,lakin anca mesajları halletim,arzumla yarışma hakkında konuşup çıkmam lazım canını yediklerim:gitme:
cehennem zebanisi gibi dikiliyo başıma pc de pc dieklava:
vericem kremlesinde...töbe töbee
yarın işallah gelebilirim,internet şifremi bulamassam pc girememmafoldumben
öptüm sizi,gelince geçmişide okuycam çok konuşmayın okurken komalık olurum he:bbo:
hadi vedalaşalımolumunekankayizsmileseviyorum siziopuyorumnanaktan
her zamanki gibi yalap şalap öpüyorum yanaklarınızıŞeniz

peluş yastıklar ben giidyourm

yarın sebahın köründe kalakacaz daha

hepinizi gözlerinden öper hayalinizde ne varsa rüyanızda görmenizi diliyorum. ancarüyandagörürsünsimili:)))))))))

temem tanrıçam bian önce hallet sorunu..
sen yokken topiğe belki biz üvey muamelesi yaparız..
öz annenin yerini tutmaz hiçbişey..
sempatiksalakcinni

gaza gelip gidicem tatlı yicem
şişkoyum işte lmaz:alsanaalsanasmile
o sizin güzel gören gözleriniz tatlışım ..

island geçmiş olsun kuzum

Teşekkürler canom.
Yav resimleriniz şahane uzun saç hastasıyımdır ama senin saçların çok hoş gözüküyor kısa saç bir insana bu kadar yakışır kuzum rengi de şahane
hiç uzatayım triplerine girme

Kızlar ne dicem sizce hangi bölümü seçmeliyim kafam çok karışık bi seçim yapamıyorum:sinifsinif:
Coğrafya
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
Tarih
Türk Dili ve Edebiyatı
Türkçe Öğretmenliği

canım edebıyata şiire makalelere ılgın varsa tturk dılı edebıyatını seç...
gezıp gormeyı seven coğrafık çizimlerle ugrasabılceksen hafızan kuvvetlıyse coğrafayı
farklı lehçeler hakkında bılgın varsa ve eglencelı bır bolum için çağdaş t.lehçelerını
tarıhsel olayları sevıyor ve agır kıtaplar okumayı sevıyorsan tarihi..

boyle bı çözum urettım ama ıyı düşün canım hepsıde guzel

Canım işin kötüsü hiç birine karşı özel bi ilgim yok hepsi eşit benim için. Çağdaş t. lehçelerini istedim aslında ama dersleri çok ağır. Gerçi edb ve tarihin de dersleri oldukça yoğun. Türkçe öğretmenliğinin derslerini basit diye düşünmüştüm ama o kadarda basit durmuyor. Sosyal bilgilerin dersleri basit ama onda da atama fazla olmuyormuş. Derslerinin ağırlıkları nasıl bilmiyorum da ama baya ağır diyolar o da düşünüdüyo beni:sinifsinif:

Sağol bitanem ..
bende pişman olmakla memnun olmak arasında gidip geliyorum saçlarım konusunda ...
siz böle söledikçe moralim düzeliyo Şeniz

bence milli eğitimin en çok sayıda alacağı branşı tercih et mesela türkçe öğretmenliğinde kolay iş bulursun ilköğretim lise kpss les hepsinde türkçe var iş bulma şansın çok olur

o neee..dizi mi?:1ninca:

akşam kapalıçarşı dizisinde canısım

türkçe öğretmenliği bence kesinlikle canım

diğerlerilik için formasyon isteyebilir öğretmenlik için bu bölüm direk öğretmenlik

diğer bölümlerde iş bulacağını (öğretmenlik olmazsa) düşünmüyorum çünkü o kadar insan işsiz ki üniv. mezunları artık daha zor iş buluyor işler tersine döndü

en çok giden mesleği seçmelisin işi şansa bırakmamalısın sonra çok çırpınırsın

en iyisi öğretmenlik

gunaydın melek ler bugun kahvaltı kımden olacak bakalımm

valla ilk gelen kursun sofrayı canım :1closedeyes:

valla evru gelmı s sanırm ılk onun yapması lazım her gun ben yaa ( evde olan sorun) bı gunde baskası yapsınn :))
bakalım kım ballı ellerıyle kahbvalımızı kuracakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…