Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim mucuk zaten biliosun beni işe kabul etmemeleri gibi bir olasılık olamazdı emmeeee :smiley-cool:
aprilim kuru temizlemeye bi göster çantanı temizlerler onlar 5 dk.da fiyatlarıda uygun oluor:hulya:

Gacım çarşamba günüsü edirnedeydim ondan atlamışımdır ahheha sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bi de bu dediklerimizi dene ,leke çıkmazsa..makinenin narin yıkama ,yünlü yıkama şeyinde yıka..tabiii sıktırmıycan..yerimseniben

aprilim mucuk zaten biliosun beni işe kabul etmemeleri gibi bir olasılık olamazdı emmeeee :smiley-cool:
aprilim kuru temizlemeye bi göster çantanı temizlerler onlar 5 dk.da fiyatlarıda uygun oluor:hulya:

evet yaaa..bi srey filan bişeyleri var onların..hallederler..
beyaz bi tişörtüme pas lekesi olmuştu , 5 dk da hemen çıkarttılar

ikiside geçti kankasempatiksalakcinni:jeyyar:
he şöyle, yine ağrırsa gel bi tedavi edelim kankamopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

dur tuttum mnedil ucundan tey tey:teytey::teytey:
hayırlı olsun, ilk maaşınla bize ne ısmarlıycansempatiksalakcinni

:kedi: :asigim:

nikonum ne istersen sem sana hem oğluşuna opuyorumnanaktan
tospikim opuyorumnanaktan

kız ben seni okuyunca tedavi oluyorum zaten:asigim:

minişim hayırlı olsun kuzum ..

analar günü yaklaşıyo indirimleri ni zaman başlıcak ya
eet ben de bekliyorumdelikafadulden
carrefoura uğrayan var mı, merak ediyorum orda bu haftasonu mu indirim haftaya mı
zabanan carfurun kapısına dayanacağımsositososito

nikonum ne istersen sem sana hem oğluşuna opuyorumnanaktan
tospikim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımm Şeniz :asigim:

Tanruçaaammm..de haydi fazla mesai yap:hulya: bişey yap..:hulya:
şu makkac yaruşmasu zemuszemusbaşlasın..merak neyin ediyoz..

Açıklamaya göre, 9 Mayıs 2010 tarihinde Migros, Tansaş, 5M ve Macrocenter müşterileri kozmetik ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası, elektrikli küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25, çiçeklerde ise yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Ayrıca 3-31 Mayıs tarihleri arasında yolu Migros'tan geçen herkes satın alacağı züccaciye ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyasından yararlanabilecek.

Kızlar Real 'de çok indirim var . Özellikle çeyiz yapanlar var sa ılarzucum gibinnn koşun Real'e ben yarın gidiyorum.

Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:

Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı

Şekerler inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…