- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.381
aprilim mucuk zaten biliosun beni işe kabul etmemeleri gibi bir olasılık olamazdı emmeeee :smiley-cool:
aprilim kuru temizlemeye bi göster çantanı temizlerler onlar 5 dk.da fiyatlarıda uygun oluor:hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bi de bu dediklerimizi dene ,leke çıkmazsa..makinenin narin yıkama ,yünlü yıkama şeyinde yıka..tabiii sıktırmıycan..yerimseniben
minişim hayırlı olsun kuzum ..
analar günü yaklaşıyo indirimleri ni zaman başlıcak ya
Ossun ..
gıllı olsun benim ossun sempatiksalakcinni
Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:
Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı
Şekerler inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :Saruboceq:
keten gömlek. çok sevdim...20 TL
Ekru renk hırka.10 TL
T Shirt 5 TL
3 tanesi 10 TL atletler
Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan cicilerini ,sırtında paralansın inşalllahhh..
3 nümereli tişörtünü beğendim.kaydirigubbakcemile5.hemide 5 tale, çok süpermiş..
Bende böğün..papatya ve rezene çayı:içelim: aldım midem için..papatyayı içtim bilem ,iyiymiş..
tavsiye olunur..hemide mis gibi kokuyo..
Heidinin köyündeki, kırlar bayırlar geliyo hemen aklımakaydirigubbakcemile3..gitmişliğim vardır..sempatiksalakcinni
Ekru renk hırka.10 TL
T Shirt 5 TL
3 tanesi 10 TL atletler
Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3
lilililililili (zılgıt) ben geldim :smiley-cool: bu aralar çok, başım kalaba böğün başım kalaba ellere vaayyyy :teytey:
iş başvurum kabul edilmiş sengözlerimebaksanab
karşınızda bir supervizor duruyor artık delikafadulden
hukuktanda kalmışım canım sağolsun:icecream:
danrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn
akannehirhemen git yüzüne limon neyin sür önlem al:))))valla beklerim kokoş karı ya:)))
anam onun çığlığı bile bülbül sesi gibidir kız:)))hortlakların en güzeliŞeniz:)ben zaten vampirellayım bana yoldaş oldun fenamıaklinialirimsmileiyi sabahlar bitanemŞeniz
Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:
Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı
aprilimmm çok güzlmiş ladıkalrın yaa güle güle kullnnnŞenizkaydirigubbakcemile
Sağol balparemmm opuyorumnanaktan
pazarda çok güzel şeyler var ama çoğu 20 TL.guclubacismile aslında gene çok pahalı değil ama ne bileyim pazardan alışverişte pek elim gitmiyor, ancak 1 tane alıyorum...bayanssulusmile
kuzum midende miymiş sorun şimdi ? kesin mi bebeğim?:teselli:
sana miden için, kudret narı öneririm gacım.kaydirigubbakcemile5
kudret narı bitkisinin sızma zeytinyağı içinde 6 ay bekletilmiş olanlarını nereden bulabileceğini bilmiyorum ama...o 6 ay bekleyince püre gibi oluyor. her sabah yağını süzüp bala karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorsun. mide mis...:lepi:
ayrıca açık yaraları 1 haftada izsiz kapatır, sevgilimden şahidim :1ninca:
bulabilirsen, bitki halinde al kuzum, evde yaparsın kendin. kızancığına da içir hem, çok faideli...
kendim nasıl yapayım kine..6 ay kim bekler..o zamana kadar..mide ya geçer, ya patlar..
aktarlara bi bakayım ,duydum bende kudret narını ,ama denemişliğim yok..
ne mideymiş anasını satıyım..belime, sırtıma vuruyor..sanki atom bombası yemişim..:1ninca:
Ben geldiimmm
kendim nasıl yapayım kine..6 ay kim bekler..o zamana kadar..mide ya geçer, ya patlar..
aktarlara bi bakayım ,duydum bende kudret narını ,ama denemişliğim yok..
ne mideymiş anasını satıyım..belime, sırtıma vuruyor..sanki atom bombası yemişim..:1ninca:
Karar vermişsindir inşallah entari modeline isloo..aklinialirimsmile
ilarzum çeyiz alışverişin çok tatlı umarım en yakın zamanda bütün eksiklerini tamamlarsın kuzucum
kızlar bende sevdicegimin mezüniyetinide hangisini giysem opuyorumnanaktan zamanında kendi mezuniyetime katılmadım onunkisine gitcem :bbo:
aklımda bunlar var
böyle birsey giyersem altıma çorap giymeyi düşünmüyorum
bunada bayıldım diz altında bir beyaz elbise
bu eklediklerim tam benim tarzım =)))))))özellikle beyaz daha agır basıyor ....siz hangisini begendiniz ?
bunlar kahvaltı için küçük kaseler canlar tanesi 1.5 tl
burda 6 lı suluk takımı 17 tl, meyve sıkacağı 99 tl, çay bardak seti4.5 tl, çay fincan seti9.9, kaseler6.9tl, yatak odası sürahisi7tl, su ısıtıcısı19 tl, baharatlık 25 tl , krep tavası ve sosluk 12 tl var canlar
havlularımı özdilekten 5 tl ye aldım tannesini annemede bi yerde gördğüm modeli yaptırdım
daha değişik bi model daha yaptıracğım onu da pylaşırım çiçekler ilginizi çekerse
ben öle süslü püslü havluları sevmiyom pek böle basit ilginç olsun:))
ekimde bacılar istanbul ayağına tüm topiki bekliyom he yalınız bırakmayınn gız beni oraya bizden çok glmeyecek insan
boynum bükük kalmasın
kızlar ceyarın :jeyyar:kız arkadaşını buldum
ceyare
:roflol::roflol::roflol:
Bugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.
[/url][/IMG]
Merhaba güzellerimmmmmmm bayanssulusmile
Uzun süredir uğrayamadım ama sınavlarım çok iyi geçti sonuçlarda süper artık aranızdayım zemuszemus
Nikoncan yerim ben senin oğlunu yaa keşke birazcık büyük olsaydı bekarım bendeee :kedi:
Kızlar bugün sedasayanın ürünleri A-101 de indirime girmiş hemen aldım sempatiksalakcinni
Hele maskara 1,95TL ve bi sürü para verip aldığım maskaradan daha iyi sonuç elde ettim inanamadım ohaoldumsmile
Diğer ürünleri denemedim ama denedikçe yazıcam boshayallersmile
Nerde bu topiğin sahibesiii bakiiim nerdeeeeeeee bayanssulusmile
Aha çok pahalıya(!)-tatlicadiarzu- aldığım mayaj ürünlerim sempatiksalakcinni
Sağol minikommm Şeniz
burcum opuyorumnanaktan
bu indirimlerde
şöle esmer ve edeleli bi tipte bulabiilir miyim acep boshayallersmile
Şeniz olumunekankayizsmileCanlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:
Ekru renk hırka.10 TL
T Shirt 5 TL
3 tanesi 10 TL atletler
Ben geldiimmm
Şeniz
:jeyyar:
Şeniz olumunekankayizsmile
gule gule kullan aprilimmm opuyorumnanaktan
canim, h.g. ama ben resmi goremiyorum senağlama
islandim listemde degilmissin,ekledimcanimseni, tamamder misin? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?