- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.581
[Bgel kopalımsositososito[/B]
yok kız telde:dilcikar:
kanka yemek hazırlarken kırıld ıgörmezden gel be hacı bu günlük böle olsunvereliniortak
klava:yarın vermicem hedayesini o olucak
puhahhah livim koptum:)))))))))sırnaşık şey
allah tependen baksın emi:tomatolum herif gey zaten getirsen kaç yazar:roflol:ha nuran sultan ha riki döşü kıllı getirde gözü gönlü açılsın:icecream:eprılaklinialirimsmiledöşü kıllı olsun biliyin demü:roflol:
B]
:roflol:manyak ya bide övünüyo:)))
Patiimm doğum günün kutlu olsun tatlım.
Sevdiklerinle nicee güzel yaşlar geçirmeni dilerim.
Aşkın ve sağlığın hiç eksilmesin.a.s.
:roflol: :roflol:
Bileğine yapışan kişi sen misin kanka? alsanaalsanasmile
vampir misin nesin olum, bileğimi ısırırmışsın ayy eyvahedigeldismile
At nalı seni durduracak tanrıçam, dokanamayacaksın bana yasakkelime sempatiksalakcinni
:kafasıgüzelolmuşsaçmalayanapril: sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
Yakalayamicaksınız beni arabesk gülü yapamicaksınız nayır
benim oldun sonundanisanım demek buraya kadardi beni bırakıyorsun oyle mi :roflol:
hadi kızlar hadi uçalım o topige nisanında arabesk güllü yapalım ...fazla direnme bebegim ben direndim de noldu =)
tamam o zaman dekmanız biz ustavereliniortaktamam ben sizi toplarım kanka sempatiksalakcinni
zaten hep ayık olan ben toplayıcı ben sempatiksalakcinni
Yakalayamicaksınız beni arabesk gülü yapamicaksınız nayır
livimmm pati için özel poz verdiikaydirigubbakcemile3:roflol:
patinin yeni yaşına içiyoruz kızlar
[G]
kızlar dogum günü çocugu gelmiş oleyyyyyy patim hosgeldin sevdin mi benim dansözleri delikafadulden
benim oldun sonundasırnaşık şey
valla zor parça buÇok üzgünüm çoookbizi zorlıycak...işte burda nuri babadan destek alıcaz:1ninca:
eprıll tatlım soda içermisiiiiinn:1ninca::asigim::içelimnihahahakötükedihüso hadi atın ilacı çaktırmayın)
ohh yarasın anam fondüp:lepi:
aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: canım benmmm güzeller güzelimmmm
taşakkr ediyorum tatlım :kedi:
benim oldun sonundasırnaşık şey
valla zor parça buÇok üzgünüm çoookbizi zorlıycak...işte burda nuri babadan destek alıcaz:1ninca:
eprıll tatlım soda içermisiiiiinn:1ninca::asigim::içelimnihahahakötükedihüso hadi atın ilacı çaktırmayın)
ohh yarasın anam fondüp:lepi:
tamam o zaman dekmanız biz ustavereliniortak
sırnaşık şey sırnaşık şey
becerdin kız eferimsositososito
benim için heeee boshayallersmile :roflol:
sevdicegim duymasınnnn delikafadulden
kızz bu martin niye tüysüz kaydirigubbakcemile3
içelim livimmmm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 bu gece sarhojj olalımm hihoyyyt
çabıkkkkkk söyleyin o smiley nereden indiriyorsunuz :enbuyukkk: bende istiyorum benim neyim eksik yaaaaaa :enbuyukkk:
Off nisanım senden harika arabeskçi olur :roflol: işine çok yarar damar laflar sloganlar da felan:roflol:
aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: canım benmmm güzeller güzelimmmm
taşakkr ediyorum tatlım :kedi:
he valla kızzz döşü kıllı gelsin aklinialirimsmile :roflol::roflol:
hedaye mi dedi biriiii :kedi: :asigim: :1rolleyes:
tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
olumm sesle gülüyorummmsırnaşık şey böle oldum okurken:1shok:ne diyo lan bu dedimsırnaşık şeyoff aramam lazım seni tek başıma kopamıycam çok fenayımsırnaşık şey
olumm sesle gülüyorummmsırnaşık şey böle oldum okurken:1shok:ne diyo lan bu dedimsırnaşık şeyoff aramam lazım seni tek başıma kopamıycam çok fenayımsırnaşık şey
Taşakkr:roflol::roflol: ben bunu nasıl kaçırdım:roflol::roflol:
doğum günü çocugu demek kaymak gibi cildi begenmıyorsun =) kıllı erkek istemişsin acep bu olur mu :roflol:
Süper bir sosyal mesaj oldu kankam, olumunekankayizsmile
aayy laav yuu Paaaatiii...
sen gelene kadar kafayı yaptık biz kanka
(Bu simil bulma işi çok zevkliymiş la , Nikonumdan alla razı olsun) hihoyyyt opuyorumnanaktan
,
adam ol
sana diyoduk hanfendü,makaraya sarıyodun bizi
[B:
ahahaha buda başladıhihoyyyt:))ama benim smillerimde çok güzeldi pati bilir:a015:yasaklanıncaya kadar onunla konuşuyoduk mesanede:smiley-cool:bende eklicektim canım çekticokacimcoook:çok üzgünüm:
]
yine buldular bi dombili yaa :roflol:
patim patim patim mudlu yıllar tatlısımmm opuyorumnanaktan [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?