Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızım yazıları iyi oku kafanmı güzel diyicem,evetalsanaalsanasmilekarabiber arap severaklinialirimsmileoda has damarcılardan:roflol:
ya sana zaten ayar oluyodum ne zamandır buraya kadarmı herşeyÇok üzgünüm çoooksigara köpeen olsun canım kardeşim gel yanıma:1hug:ya gidiyorum ben arama bidaha beni

kanka bu gecenin üstüne patlat bir güllü parçası

ahhh ahh güllü dimi ahh ahhhboshayallersmile livim hatırladın dimi bu tiriplerisırnaşık şey
bak bak nası damardan giriyo bana sinsi:smiley-cool:

yine buldular bi dombili yaa :roflol:

patim patim patim mudlu yıllar tatlısımmm opuyorumnanaktan

şoke anam jiletci liv aklinialirimsmile :1shok:

ben geldim kuzular
tanrıcam uyyy özledik bee Şeniz

akitoş geldiii:1hug:ne içersen git bardan al burdayız biz:içelim:

şu an itibariyle tanrıçanın alıntılarla boğuşmasını anlamş bulunmaktayım kaydirigubbakcemile3

alıntı yaptım ama resm çok fazlaymş silmem gerekiyomş sildm malesef alıntıda mafoldumben

geçmişi okuyup geliyom canlarım benmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

livo ummadığım performanslar görüyorum senden:roflol: :roflol:son zamanlardada kokoş oldun,çizginden çıktın var sende bi hallersırnaşık şey
off nikom olucaktı şimdiboshayallersmileözledim hatunu yaboshayallersmile

Süper bir sosyal mesaj oldu kankam, olumunekankayizsmile
aayy laav yuu Paaaatiii...

sen gelene kadar kafayı yaptık biz kanka

(Bu simil bulma işi çok zevkliymiş la , Nikonumdan alla razı olsun) hihoyyyt opuyorumnanaktan

Eveet ya Nikonum nerde ah keşke oda burda olsaydı şu eğlenceye neler katardı valla :jeyyar:

ayyy bu kızlar tümden çıldırmış.delikafaduldendelikafadulden.o may gattt..:1shok::1shok::1shok:
gençlik emareleri işte noolcak:jeyyar:....

'Koşun koşun sezercik gelmiş' repliği gibi oldu kanka sempatiksalakcinni
beni tanrıçayla düdüklemeni kaldıramayabilirim kanka, kendisi ağır toplardan zira, bence sen başkasını bul Livitom
:1ninca:

kanka senin o topık neredeydi hadi nisanıda damarcı yapalım ohaoldumsmile

Naayıııırrrrrr :umursamaz: :1ninca: :1no2:

Kanka Nikonum gelsin valla eyvahedigeldismile
bi smil ekliyim dedim yarısı çıkmadı la sempatiksalakcinni ohaoldumsmile delikafadulden
kedi silvistır aslında jerry yi döndürüyodu ama zalak bişi çıkmış -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni

beceremedim üleeeeeeynnnn
mafoldumben

Aşkımm sen o topikte görcektin ya ciddi ciddi dinlemişti bi de:roflol:
bide ahh ahhboshayallersmileyapıyodu kız hatırladınmıkaydirigubbakcemile3
adam ol
sana diyoduk hanfendü,makaraya sarıyodun bizi

kanka senin o topık neredeydi hadi nisanıda damarcı yapalım ohaoldumsmile
canın çekti dimiaklinialirimsmileiçinde var kızaaam:lepi:
ahahaha buda başladıhihoyyyt:))ama benim smillerimde çok güzeldi pati bilir:a015:yasaklanıncaya kadar onunla konuşuyoduk mesanede:smiley-cool:bende eklicektim canım çekticokacimcoook:çok üzgünüm:
uyy kendimi bi an o ortamda hissettim
gittim geldim gittim geldim sempatiksalakcinni
bebeim benim yaa Şeniz
alıp geliyom :içelim:

usta,bak herkezin kafa güjeeeellllsempatiksalakcinniona göreruh hallerimiz değişirse apışıp kalmabayanssulusmile

nisanım demek buraya kadardi beni bırakıyorsun oyle mi :roflol:

hadi kızlar hadi uçalım o topige nisanında arabesk güllü yapalım ...fazla direnme bebegim ben direndim de noldu =)

allah belanı vermesin koptumsırnaşık şeyhee benle düdüklenip sana saf kızı oynıcak:asigim::roflol:
benim alıntımda çıktı hacı bak parçalıyo:))valla nikom smil işinde usta:lepi:hatunu tek geçerim,bu gece gelemiyebilir amabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…