- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.541
april,bak bu bir milad:lepi:arabesk topiğimden aldım..etiketi iyi oku:lepi:
çete bunlar, şarapçı karabiber, "damar liv'den sorulur", 'damar sever liv', .has damarcı liv., and müslümcü karabiber, arabeskfantazi, arap şükrücü karabiber, ayyaş tanrıça, balici liv:)), buraya, damara devam açılın ulen, damarcı girls, damarcı livv:))), dişi, dinleyenler, eceline, eceline susayan dişi, façacı hülya, façanızı alırım, hülya&ajdar çikita muz, hyr metalçi liv =), ismail yekacı livvvv, ismail yk çı tanrıça, iztyldzhn fanı hulya, jilet temin edilir, jiletler 10 kuruş, jiletlerim allama , kaşı beni tırmala beni, karabiber & ismail yk, karabiber arap sever:), kibariyeci tanrıça, liv jiletleme sakın:), müslümcü tanrıça, müzik, metalci yapcam hepinizi, metalciyiz kızım, müzik, pabucumun metalcisi liv, rakı balıkta olsa, selo babacı pati, sol şeridi açın, susayan, tanrıça kaşı beni, tanrıça yandın kızımm, tanrıça&müslüm baba, tanrıca arabesk fanclub, theshe & ibrahim tatlıses, tinerci hülya:)), ^jiletçi liv^
kanka ne diyim sana ağlamak istiyorum şu an :roflol: bunu bana yapmayacaktın kanka dedik bagırımıza bastık bu bana yapılır mı =))))))))
:roflol: :roflol:
Bileğine yapışan kişi sen misin kanka? alsanaalsanasmile
vampir misin nesin olum, bileğimi ısırırmışsın ayy eyvahedigeldismile
At nalı seni durduracak tanrıçam, dokanamayacaksın bana yasakkelime sempatiksalakcinni
:kafasıgüzelolmuşsaçmalayanapril: sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
Öpüjem...
Liiiiv, senden çok hoşlanıyorum...:asigim: -tatlicadiarzu-
sermitom, Strawberry her türlü iyidir bebeğim, güvenebilirsin kaydirigubbakcemile5
kızım oruçlumusun sen nie içmiyon gel bakıyım:teselli:bırak şimdi çileği gel bi kadeh doldur mayhanacı:içelim:heeehh şöylee:içelim:aprilim ne diosun strawberryle ilgili,bilmiyorumkismile
puhahahahaah kanka okurken koptum yemin ederim:))))))kanka ne diyim sana ağlamak istiyorum şu an :roflol: bunu bana yapmayacaktın kanka dedik bagırımıza bastık bu bana yapılır mı =))))))))
vayy sinsi..aldattın beni demek...silahımı getirin dikşınn dikşınn dağılın uleennn:smiley-cool:nisanım hislerimiz karşıklılı bende senden hoşlanıyorum :1rolleyes:
serrm çilekten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin kafanda herhangi bir soru işareti olmasın
Ahahahahha livimmm ortaya çıktı gerçek kişiliğin ne kadar saklasanda böyle çıkıyo işte:roflol: livim bize bi şarkılar söylmeişti off dedik işi biliyo:roflol:
seviyorum uleeennn:içelim:liv benim eprıll ben aşığım ona çık git aradan yeme benden tepiğivereliniortak
koptum ya manyaksırnaşık şey sarhoş tiriplerine girdi:)) bak dağıtırım burayı gelmeyin lan üstümekötükedihüso
hepinizi seviyorum:smiley-cool:bi cigara bağlasana hacı:smiley-cool:duygu karmaşası yaşıyan tanrıça smilisempatiksalakcinni
at nalı seni korucak he:)))ulan seni benden belediye bile koruyamaz ısırıcam gell acımıcak:jeyyar:
nisanım hislerimiz karşıklılı bende senden hoşlanıyorum :1rolleyes:
serrm çilekten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin kafanda herhangi bir soru işareti olmasın
Ahahahahha livimmm ortaya çıktı gerçek kişiliğin ne kadar saklasanda böyle çıkıyo işte:roflol: livim bize bi şarkılar söylmeişti off dedik işi biliyo:roflol:
kopp kopppsositososito
buda ben sizn için şov yapıcm
şoke anam jiletci liv aklinialirimsmile :1shok:april,bak bu bir milad:lepi:arabesk topiğimden aldım..etiketi iyi oku:lepi:
çete bunlar, şarapçı karabiber, "damar liv'den sorulur", 'damar sever liv', .has damarcı liv., and müslümcü karabiber, arabeskfantazi, arap şükrücü karabiber, ayyaş tanrıça, balici liv:)), buraya, damara devam açılın ulen, damarcı girls, damarcı livv:))), dişi, dinleyenler, eceline, eceline susayan dişi, façacı hülya, façanızı alırım, hülya&ajdar çikita muz, hyr metalçi liv =), ismail yekacı livvvv, ismail yk çı tanrıça, iztyldzhn fanı hulya, jilet temin edilir, jiletler 10 kuruş, jiletlerim allama , kaşı beni tırmala beni, karabiber & ismail yk, karabiber arap sever:), kibariyeci tanrıça, liv jiletleme sakın:), müslümcü tanrıça, müzik, metalci yapcam hepinizi, metalciyiz kızım, müzik, pabucumun metalcisi liv, rakı balıkta olsa, selo babacı pati, sol şeridi açın, susayan, tanrıça kaşı beni, tanrıça yandın kızımm, tanrıça&müslüm baba, tanrıca arabesk fanclub, theshe & ibrahim tatlıses, tinerci hülya:)), ^jiletçi liv^
ahh livom ah bende seni kibar prenses gibi bi narin bi kız bilirdim :asigim: delikafaduldenŞeniz
ben ibodan bir kuluunu çok sevdimi istiyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile3 ben çok seviyorum o şarkıyı yaaaklinialirimsmileakannehir
eprilim güle güle kullan kuzum
patiş kaç oldun 18 mi çıtırım ?
ayh olcan yani
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Geri sayım başladı hihihiahahha olumunekankayizsmile
Pati PAti PAtiiiii hihoyyyt hihoyyyt
bende 2 en erken kutlayan olayın bari paticim dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasarsın yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin...doğum günün kutlu olsun:lepi:
hepi börtdey patiiiiisempatiksalakcinni
anan iyki doğurmuşta kankam olmuşun lanhihoyyytadi karı seviyorum seni:asigim:iyki varsın değerlim:asigim:
anaa karabibertomda orda:roflol:
[
pastanı üfle dileğini tut,birazdan arap şükrüyü getiricemaklinialirimsmilefasıl yapçez:hulya:
aprilim kızanım gıvenchy nin ürünlerinden kullandınmı heç bebek suratlımzemuszemus
aprilimmmm bebeimmm çekici güzellik boshayallersmileCanım dostum Patim, nice mutlu senelere güzeller güzelim, opuyorumnanaktan
sevdiceğinle mutlu ve huzurlu bir ömür ve süpersonik bir hayat diliyorum böböğümmm olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt Şeniz Şeniz Şeniz
kaydirigubbakcemile3 yeter ki eglenek yansın uzatırz tanrıçanın kürleriyle :lepi:PAstayı üflerken o mikemmel saçlarını yakma la PAtilmaz: :roflol: sempatiksalakcinni
[B]party party to party...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:[/B]
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::teytey::teytey:a.s.a.s.[/QUOTE]
[B]party party partyyy delikafadulden
bayıldım size yaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt
tatlım gacım seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz[/B]
[quote="Liv, post: 12981906"][IMG]httpŞeniz [B]süpersizin valla yaaa ne diyim ki sizlere mafoldumben çok duygulandım
[/B]
[quote="TatLiGaci, post: 12981935"][B]utangaç:kedi: pati ortadan kaybolduuuu..[/B][/QUOTE]
[B]kaybolmöadımmmm yavv eniştenzle konuştum aklinialirimsmile[/B]
[quote="Superisi., post: 12982019"][B][COLOR="Red"]Ya şunca kutlama varken Patim gitmiş ama oldu mu şimdi[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]bebeim gelmem mi ben Şeniz eniştenz bırakmadı kiiii boshayallersmile[/B]
[quote="minik06, post: 12982055"]paticimmm doğum günün kutlu olsunn iyiki varsın seviyorum seniiiiopuyorumnanaktan:1hug:
][/QUOTE]
[B]sende iyiki varsın minikimmmmmmmmmm Şeniz bende seviyom seni teşekkr ediyrm tatlım opuyorumnanaktan[/B]
[quote="Liv, post: 12982079"][B]bende paraya kıydım erkek dansöz çagardım :sm_cool:[/B]
[IMG][/QUOTE]
[B]irkekkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
koptugum andırrrrrrrrr
dıptıs dıptıssss haydeeeeee hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyyt[/B]
[quote="kkarabiberr, post: 12982137"]Patimmm bu pastan
sana özel Alaaddinin sihirli lambası geldi dile ne dilersensempatiksalakcinni
[IMg
Livim koparttın beni yaa erkek dansöz he laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
Ben de Rihannayı getirtiririmm la, zaten ıstanbulda mıymış neymiş
]
puhahahahaah kanka okurken koptum yemin ederim:))))))
dogru ya babaya yanlış olmaz dimi ogrencegiz senden artık
SEN ARABESKÇİLERİN GÜLÜSÜN TANRICAM
kanka kırmızı yazıda senin:)))babaya yanlış olmaz dimi puhahahaha ay tis edicem gülmektensırnaşık şeyseni böyle arabeskçi hayal edemiyorum,prenses görse amma makara yapar senle he:)))
ana nasılda çıkartmış etmiş bulmuş delikafadulden nisanım inanmıyorsun dimi bu cadılara yok öyle birsey ohaoldumsmile
vayy sinsi..aldattın beni demek...silahımı getirin dikşınn dikşınn dağılın uleennn:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?