Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Anaaaaaammmmmmmm bayılazaaaammm akannehir

Livvvvvv, ablacım, eyvahedigeldismile

açıklar mısın bana hemen bu konuyuuuu
guclubacismile laelaelaelaelae

kanka ne diyim sana ağlamak istiyorum şu an :roflol: bunu bana yapmayacaktın kanka dedik bagırımıza bastık bu bana yapılır mı =))))))))

Prensesin altından ne çıktı laa Livim seni böle bilmezdim ama böle de kabulümüzsün ciğerimdelikafadulden

seviyorum uleeennn:içelim:liv benim eprıll ben aşığım ona çık git aradan yeme benden tepiğivereliniortak
koptum ya manyaksırnaşık şey sarhoş tiriplerine girdi:)) bak dağıtırım burayı gelmeyin lan üstümekötükedihüso
hepinizi seviyorum:smiley-cool:bi cigara bağlasana hacı:smiley-cool:duygu karmaşası yaşıyan tanrıça smilisempatiksalakcinni
at nalı seni korucak he:)))ulan seni benden belediye bile koruyamaz ısırıcam gell acımıcak:jeyyar:

nisanım hislerimiz karşıklılı bende senden hoşlanıyorum :1rolleyes:
serrm çilekten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin kafanda herhangi bir soru işareti olmasın

Ahahahahha livimmm ortaya çıktı gerçek kişiliğin ne kadar saklasanda böyle çıkıyo işte:roflol: livim bize bi şarkılar söylmeişti off dedik işi biliyo:roflol:

aprilim ne diosun strawberryle ilgili,bilmiyorumkismile
kızım oruçlumusun sen nie içmiyon gel bakıyım:teselli:bırak şimdi çileği gel bi kadeh doldur mayhanacı:içelim:heeehh şöylee:içelim:
kanka ne diyim sana ağlamak istiyorum şu an :roflol: bunu bana yapmayacaktın kanka dedik bagırımıza bastık bu bana yapılır mı =))))))))
puhahahahaah kanka okurken koptum yemin ederim:))))))
dogru ya babaya yanlış olmaz dimi ogrencegiz senden artık
SEN ARABESKÇİLERİN GÜLÜSÜN TANRICAM

kanka kırmızı yazıda senin:)))babaya yanlış olmaz dimi puhahahaha ay tis edicem gülmektensırnaşık şeyseni böyle arabeskçi hayal edemiyorum,prenses görse amma makara yapar senle he:)))
serrm çilekten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin kafanda herhangi bir soru işareti olmasın
vayy sinsi..aldattın beni demek...silahımı getirin dikşınn dikşınn dağılın uleennn:smiley-cool:
Ahahahahha livimmm ortaya çıktı gerçek kişiliğin ne kadar saklasanda böyle çıkıyo işte:roflol: livim bize bi şarkılar söylmeişti off dedik işi biliyo:roflol:

geçmişi inkar edebilirmi bibertobizim pavyona giriş var çıkış yok...off buda çok arabesk oldu be:roflol:

Sen ne demek istiyon la o benim ablam,lmaz: bacım bi yerde Alla alla... alsanaalsanasmile

ben öle bişi mi dedim şimdi, sarhoşa bak uyduruyo ya...
bi dal sigara virsene

Aaa Live bak, dünden razı çıktı. ohaoldumsmile
La insan kardeşine yazar mı cık cık. :1ninca: sempatiksalakcinni
Zaten arabeskçiymişin, sen beni jiletlersin yarın öbür gün
eyvahedigeldismile

Aha biberik kooş koş, şoklardayız kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

kopp kopppsositososito

buda ben sizn için şov yapıcm

yine buldular bi dombili yaa :roflol:

patim patim patim mudlu yıllar tatlısımmm opuyorumnanaktan

şoke anam jiletci liv aklinialirimsmile :1shok:

ben geldim kuzular
tanrıcam uyyy özledik bee Şeniz

ahh livom ah bende seni kibar prenses gibi bi narin bi kız bilirdim :asigim: delikafaduldenŞeniz

ben ibodan bir kuluunu çok sevdimi istiyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile3 ben çok seviyorum o şarkıyı yaaaklinialirimsmileakannehir

ulan artiz:mymeka:bu ne tezat:mymeka:hem narin bi kız bilirdim diyo,hemde ibo istiyo merefsiz ya:)))
otur riki dinle sen..un dos dessssositososito

eprilim güle güle kullan kuzum

patiş kaç oldun 18 mi çıtırım ?
ayh olcan yani

tatlım 18 nerdeee boshayallersmile geçti bizden yaşlandık artık
21 bitiy kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Geri sayım başladı hihihiahahha olumunekankayizsmile

Pati PAti PAtiiiii
hihoyyyt hihoyyyt

yerler seniiiiiiiiiiiii Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan canım kankammmmmmmm

bende 2 en erken kutlayan olayın bari paticim dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasarsın yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin...doğum günün kutlu olsun:lepi:

teşekkür ediyorum livimmmmmmm opuyorumnanaktan :kedi: Şeniz
çok utandım şimcik :1rolleyes: amin diyorum hepimiz i,çin tatlımmm Şeniz

anaa kankam ingizlice konuşiyyy delikafadulden :roflol:
yerim lan seniiiiiiiiiii Şeniz senin esas kutlamanı es geçemiycem böböğümm olumunekankayizsmile
hihoyyyt

dileğimi tutyuorummmmmmmmmmmmm aklinialirimsmile yerimseniben

aprilim kızanım gıvenchy nin ürünlerinden kullandınmı heç bebek suratlımzemuszemus

bitanem parfümü kullandım sadece severekten kaydirigubbakcemile5

Minikkkkkkk o ne yaaaaaaaaa yıkıldım burda delikafadulden
Saçlar Livinkisine benzemiş
sempatiksalakcinni :roflol:

aprilimmmm bebeimmm çekici güzellik boshayallersmile
ami,nnnn cümlemizee kızlarrr :Saruboceq:
teşekkr ediyorum valla yanyana olmayı çok isterdm şuan yaaa
cıstak cıstakk hihoyyythihoyyythihoyyyt

PAstayı üflerken o mikemmel saçlarını yakma la PAti lmaz: :roflol: sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 yeter ki eglenek yansın uzatırz tanrıçanın kürleriyle :lepi:
mesajı da verdim kanka sempatiksalakcinni

huzur diliyoırummmm opuyorumnanaktan pasta da nefis hee eline saglık kızzz sempatiksalakcinni

Livim koparttın beni yaa erkek dansöz he laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

Ben de Rihannayı getirtiririmm la, zaten ıstanbulda mıymış neymiş
]

ohanzi oldummmm akannehir :tanrıçann lafı sempatiksalakcinni :
rihanna heee aklinialirimsmile
paraya kıymışınz valla kankalarımmmm hihoyyyt

kanka bugun nisanla yrna senle olmaz mı :roflol: tek eşlilik bana göre degil insan farklı heyecanlar arıyor :roflol:

kızlar dogum günü çocugu gelmiş oleyyyyyy patim hosgeldin sevdin mi benim dansözleri delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…