Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bende sizi özlüyom kuzum Şeniz
evdeki bağlantı dandik pek giremiyom o yüzden ..
aslında ben beyaz tenlilere siyah rengi çok yakıştırırım ..sanada çok yakışır eminim
.
dönüşü zor olur kuzum siyahtan eğer sıkılırsan saçın yıpranır .olumunekankayizsmile

=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi
kankam ben koleston öneririm..palette iğrenç hiç deneme,kolestonun siyahını al bebem

bu simsiyah değil ama..koyu kestane..3-4 numara sanırım..sen siyah alıcaksın siyah istiyosan...
kankam bende siyaha dönücem bi kaç zaman sonra...ama siyahtan dönüş zor,iyi karar ver,,uzun süre kullanıcaksan siyah yap

dogru diyorsun melegim

kıyamam sanaolumunekankayizsmile umarım bağlantı sorunun en yakın zamanda düzelir

Ben geldimmhihoyyyt

Livimmm eklediğin çok hoş bayıldım yaka kısmı harika...
Meganın saçlar siyah değil balım siyah çok daha sert duruyor. Bana kalırsa loreal casting serisinden boya derim ben yıpranmasın diye ama çabuk akabilir canımın içi.

Canım ben aldatma anlamında söylemedim tabiki güven olmadan hiçbir ilişki yürümez neden bunu çıkardınki.
Benim söylemek istediğim bu özel birgün ve insan doyasıya eğlenmek tadını çıkarmak istiyor. Benim sevdiceğim yanımda olmasa beni o gün yalnız bıraksa ben üzülürdüm.

esmer güzelim hoşgeldinnnnnn balım opuyorumnanaktan bende bayıldım kuzum normalde liv igrenç ötesi giyinir ilk defa giydigi birseyi bu kadar begendim :lepi:

benimde aklımda loreal serisi vardı ama tanrıçam koleston dedi ya eyvahedigeldismile esmer güzelim senin şu an saçların ne renk bitanem

Resmen sarışın olmuşun kız ama iğrenç falan deme güzel gözüküyor.
Sen koyu renk seviyorsun kanımca kumralla başla istersen koyultmaya.
Ben sarışınken ilk kumrala boyattım ve sonra da kendi rengini bekledim, güzel oldu.

belki smileyden belki yazış şekilden yanlış anlamış olabilirim neyse gülüm sen o anlamda kullandıysan eger kusura bakma gel öpüşelim a.s.

canolar albüme resim ekledim görmediniz mi =( birsey diyin eger saçları boyarsam gene akar mı =(

Hoşbuldukk canımınn içiiiopuyorumnanaktan yaka kısmı süper çok farklı takıya gerek kalmadan tamamlıyo kıyafeti kesinlikle böyle yaptır çok yakışır sanaboshayallersmile
Koleston dediyse vardır bi bildiği tatlımyerimseniben Benim şu an karışık balım ya normalde kendi saçım aslında uçlarda siyah var ama perma yaptırınca ilaç açtı saçımın rengini alttaki boyalar çıktı kızıl ve kahveler var değişik yanisempatiksalakcinni

evet ya sorma şarışın gibi =( hiçte sevmem oof ...kumrala boyarsam gene akar belki diye siyah dedim

hhhhhhm senin şimdiki saçlar harika cnm bende beyaz var ama artık sürekli boyamam lazım =( yaşlanıyoruz artık =(

Yok talım ne yanlış anlaşılması söylediğinde de haklısın zaten. O smile da sevgilini böyle güzel birgünde yalnız bırakma manasında.Şeniz

Ben kumrala boyattığımda aradan sarılar çıktı biraz gölge yaptırmış gibi çok hoş bi renk olmuştu.
İlk boyada illaki akıyor canım.

kesinlikle bebegim takıya flnda gerek kalmaz :lepi:

aaaaaay canısı bir ara ekle saçlarını çok merak ettim bizim gördügümüz fot.da saçların koyuydu ama degil mi simdi ondan daha mı açık

Livim baktım fotona bebem renk güzel aslında herkes bu rengi istiyo ama bence de koyult açık tenlisin sen soluk gösterebilir seni gerçi yüzünle beraber görmedim belki tam tersi olmuştur bilemiyorum foto atarsan anlarımyerimseniben nikonumun taktiği uygulayayım belki foto atarsın:roflol:

Açıcıyla mı açtılar bitanem eğer öyleyse akar.

Yaşlanıyorum demiş ilahi ya du bakalım sen daha:hulya:
Ben de koyu renk istedfim benim kuaför yeşil kafayla dolaşmak istiyosan boyayalım dedi uyuz:mymeka: Akarmış çok güya yeşillenirmişkafamçokkarıştı
Hiç de öle bişi olmadı koyu renge boyayınca.
Senin kendi rengi ne canım?

kesinlikle bebegim takıya flnda gerek kalmaz :lepi:

aaaaaay canısı bir ara ekle saçlarını çok merak ettim bizim gördügümüz fot.da saçların koyuydu ama degil mi simdi ondan daha mı açık

Hangi fotoyu görmüştün sen balım? Evde normal renginde canısı dışarda güneşte felan kahve kızıl gibi oluyo az bakım yapayım boyatcam ben de saçlarıbayanssulusmile

çaktırma bana gelcenii:jeyyar::jeyyar:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben kuşadasındayımm:lepi:zemuszemus
seni şanslı pisluuuuk aklinialirimsmile

=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi

bebeim bence cok tatlı bi renk olmus igrenc değil ben sevdiğimden bu renkleri bana hos görünüyor boshayallersmile
ama için hiç rahat etmedi acık saca gözün alısamadı bebeim
buarada bencede direk siyah boyama siyah cok daha koyu bu sac renginden boshayallersmile

Akitra modacı mı olcakakannehir ben kaymakam olcaktı diye hatırlıyom

ben kaymakamiye olcaktım akannehir
ama hep içimde moda tasarımı ve fotografcılık vardır livitom içimi okumus canım benim yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…