- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.901
tatlış nasılsın pek görünmüyorsun özledik seni olumunekankayizsmile
bu renk istiyorum bu renk siyah degil mi =(
kendi saçlarımın fot çektim yükleyebilirsem fot.nı koycam canlar aktıkça renk iğrençleşti =(
kankam ben koleston öneririm..palette iğrenç hiç deneme,kolestonun siyahını al bebem=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi
kendi saçlarımın fot çektim yükleyebilirsem fot.nı koycam canlar aktıkça renk iğrençleşti =(
bende sizi özlüyom kuzum Şeniz
evdeki bağlantı dandik pek giremiyom o yüzden ..
aslında ben beyaz tenlilere siyah rengi çok yakıştırırım ..sanada çok yakışır eminim
.
dönüşü zor olur kuzum siyahtan eğer sıkılırsan saçın yıpranır .olumunekankayizsmile
güven yoksa hiçbir ilişki yürümez allaha çok şükür benim öyle bir sıkıntım yok ...aldatmanın yerle mekanla bir ilgilisi yok bu bana çok şaçma geliyor ...isteyen insan istedigi yerde aldatır ...
güven sıkıtısı çekenler bunları düşünsünler
(bunuda herkes bilsin diye yazıyorum şaka dahi olsa böyle tip konuşmalar hem beni üzüyor hemde çileden çıkartıyor )
bebegim ya hiç dikkat etmemiştim parfümüne şimdi baktım benimkisinde de 11 yazıyor oleyyyyyyyy
diktigin birseyler var mı şekerim
sagol bebegim
Ben geldimmhihoyyyt
Livimmm eklediğin çok hoş bayıldım yaka kısmı harika...
Meganın saçlar siyah değil balım siyah çok daha sert duruyor. Bana kalırsa loreal casting serisinden boya derim ben yıpranmasın diye ama çabuk akabilir canımın içi.
Canım ben aldatma anlamında söylemedim tabiki güven olmadan hiçbir ilişki yürümez neden bunu çıkardınki.
Benim söylemek istediğim bu özel birgün ve insan doyasıya eğlenmek tadını çıkarmak istiyor. Benim sevdiceğim yanımda olmasa beni o gün yalnız bıraksa ben üzülürdüm.
esmer güzelim hoşgeldinnnnnn balım opuyorumnanaktan bende bayıldım kuzum normalde liv igrenç ötesi giyinir ilk defa giydigi birseyi bu kadar begendim :lepi:
benimde aklımda loreal serisi vardı ama tanrıçam koleston dedi ya eyvahedigeldismile esmer güzelim senin şu an saçların ne renk bitanem
Resmen sarışın olmuşun kız ama iğrenç falan deme güzel gözüküyor.
Sen koyu renk seviyorsun kanımca kumralla başla istersen koyultmaya.
Ben sarışınken ilk kumrala boyattım ve sonra da kendi rengini bekledim, güzel oldu.
belki smileyden belki yazış şekilden yanlış anlamış olabilirim neyse gülüm sen o anlamda kullandıysan eger kusura bakma gel öpüşelim a.s.
canolar albüme resim ekledim görmediniz mi =( birsey diyin eger saçları boyarsam gene akar mı =(
Hoşbuldukk canımınn içiiiopuyorumnanaktan yaka kısmı süper çok farklı takıya gerek kalmadan tamamlıyo kıyafeti kesinlikle böyle yaptır çok yakışır sanaboshayallersmile
Koleston dediyse vardır bi bildiği tatlımyerimseniben Benim şu an karışık balım ya normalde kendi saçım aslında uçlarda siyah var ama perma yaptırınca ilaç açtı saçımın rengini alttaki boyalar çıktı kızıl ve kahveler var değişik yanisempatiksalakcinni
evet ya sorma şarışın gibi =( hiçte sevmem oof ...kumrala boyarsam gene akar belki diye siyah dedim
hhhhhhm senin şimdiki saçlar harika cnm bende beyaz var ama artık sürekli boyamam lazım =( yaşlanıyoruz artık =(
kesinlikle bebegim takıya flnda gerek kalmaz :lepi:
aaaaaay canısı bir ara ekle saçlarını çok merak ettim bizim gördügümüz fot.da saçların koyuydu ama degil mi simdi ondan daha mı açık
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmileçaktırma bana gelcenii:jeyyar::jeyyar:
seni şanslı pisluuuuk aklinialirimsmileben kuşadasındayımm:lepi:zemuszemus
=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi
kankammmm hoşgeldin melegim çok özledim seni gel sıkıca bir sarılayım olumunekankayizsmile demek 3-4 numara hhhhm bir bakayım ben
güzellikler bende öylesi kararsızım ki ama şu an ki saçımı sevmediğim bir gerçek =(((( gittikçe açılıyor
albüme koydum
Akitra modacı mı olcakakannehir ben kaymakam olcaktı diye hatırlıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?