Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bal köpüğü, karamel veyahut açık kahve bunlardan biri gider mi benim yüzüme bebikim gördün fotolarıbayanssulusmile

:roflol: ahh patii ahh sayende herkes taşakkurcu oldu:roflol: eğer bundan daha güzel olduysa ona boyat tatlım ama bu da güzel:asigim:

Ohhooo balımmm o zaman siyah boya vardı yeni boyamıştım=) öyle değil yani
ballı kaymak yeni halini çok merak ediyorum ...fot fot fot :enbuyukkk:
kanka senin bana ne sözün vardı =) mektubunu özledim
livcim şu platesi indirebileceğim adresi banada yollasana
yürüyüş yapamadığım akşamlarda plates yapıyım bari ..
cnm o benim sık kullanılanlardaydı bilgisayara format atınca gitti ...nereden indirdigimide bilmıyorum simdi senin için bakacagım kuzum birazdan link atarım

hadi ya hmmmmm aklıma girdin bak =)
loreal exelance serisi amanyoksız olan seri mi :kedi:

sağol kuzum indircem şimdi
inşallah bağlantım izin verir inş.
ben saç rengini göremiyom arkadaş değiliz ondan sanırım
teklifte yollayamadım

kızlar biraz epilasyon olaylarına girelimmisengözlerimebaksanabne dersiniz:jeyyar:
ben bu sir ağdalardan çok memnunum..ketılda suyu kaynatıyorum,kaynar suyu uygun bir kaba döküp ağdaları içine oturtuyorumsüprizzzzz
(ketılı yanıma alıyorum,su ılındıkça tekrar içine döküp ısıtıyorum)
sonra bu ağdaları uygun yerlerime(orası hariç:kedi:)uyguluyorum..
tanesi2.5,3 TL arası değişiyo..yani hem hesaplı,hem işinizi görür..

biri sesu dieri vivet marka..
başıda böyle rolonlu..sürümü kolayzemuszemus

bunlarda 1 tl ye aldığım ağda bezleri..(kullandıktan sonra atılıyo tabiki:smiley-cool:)

buda tüy sarartıcı..daha önce soru gelmişti..ben bunu yüzüme uyguluyorum..eskiden yüzümü aldırıyodum,pürüzsüzlük hissi hoşuma gidiyodu,ama sivilce yaptığı için vazgeçtim tabi bu arada ayva tüylerim dahada belirginleşti ipe alıştığım için..bende onları tüy sarartıcı ile açıyorum
bununda fiyatı 7 tl civarı(yeni almadığım için bilmiyorum tam fiyatı)

şu ikisini birazcık birbirine karıştırıyorum..karışımı 10 dakika kadar yanaklarımda tutuyorum

Tanrıçam sen bi ara göğüsler için bir yağ alıp eklemiştin memnun muusn ondan? Gecen aktarda gördüm.
Bir de devedikeni tohumunu sabah akşam suyla içiyorum ama daha düzene oturtamadım.
1 çay kaşığı mı yutayım tatlı kaşığı mı?

tanrıcam bugün ne ekliceksin kuzum dün ekleyememiştin boshayallersmile
ben calıskan ögrençi olarak lavanta buzları yaptım ama daha yüzüme süremedim üşüyorum kaydirigubbakcemile3

Canım ya saçımın merak edilcek bi yanı yok gerçktn fena şu an tanrıçam görmüştü:S bakım yapayım öyle eklerim hatta boyatayım öyle eklerim yorum yaparsınızyerimseniben

teklif gönderdim cnm =)

kankammmmmm süpersin biliyor musun o sır agdalarından hiç yapmadım normal agdadan daha mı iyi ?

kızlar bunu sormaya çok utanıyorum ama genede sorucagım =(
benim hastalıgım bu sefer çok uzadı geçmedi yani=( bugun 11 mi 12. günü mü ne azda olsa halen kan geliyor ilk defa boyle birsey basıma geldi bu durum normal mi =(

tam ben söyledim eklemissin bebetom a.s
bende bunlardan kullanıyorum bacek ve kollarım için
ama tüy sarartıcı kollarıma kullanıyordum vazgectim uzatıyormus gibi geldi bana :a015:
makineyi hiç sevmiyorum yaaa koltuk altımı fena yakıyor aldıktan sonra sanırım cok hassas eyvahedigeldismile

Oyy kıyamam benim de son 2 aydır süresi uzadıakannehir Normalde en fazla 7 gün sürerdi şimdi 8-9 da bile azcık geldi. Sanırım üşütmeyle alaksı varmış. Benim de canımı sıkıyor bu durum.:umursamaz:

Kanka ya ben de almıştım bu ağdadan ama veet glb neyse ben ısıtmadan sürmeye çalışıyorum e haliyle sürülmüyo açıklmasında da ısıtın demiyo ayy dedim aldım salak gibi diye gittim çöpe attım sonra anneme dedim ama iş işten geçmişti nasıl olduğunu attıktan sonra anladım:mymeka: bi daha da almadım böyle hep hazır bantlardan alıyodum bikini bölgesi için baktım çekilcek dert değil çok acıyo geri döndüm jileteeyvahedigeldismile sen niye bikini bölgesine yapmıyon ağda sarkar diye mi:jeyyar:

jilet jilet evlenince napces bilmem eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende bi ağda bi jilet karısık gidiyorum eyvahedigeldismile

kızlar bu konuları ihmal etmeyin doktora gidin ..
stres tetikler ama daha ciddi şeyler olabilir ..

benim önceden 5 gündü kilo verdiğimden beri 3 gün sürüyo kilo alınca 5 güne çıkıyor
kilomla orantılı resmen ya aklinialirimsmile

livcim evet epey acılmış saçların en az hasarla atlatmak istiyosan kahverengi yap kuzum ..

Kartuş ağdalar bacaklar için süper oluyor ama ben üşeniyorum bi kere güzellik salonunda aldırdım bir daha da vazgeçemedim büyük rahatlık.
Bikini bölgesi için de konserve ağdalar çok kullanışlı elle çekiveriyosun acıyo tabiikafamçokkarıştı

bebegim hadi ya demek üsütmeyle ilgisi var ...dedigin gibi böyle olunca insanın canını sıkıyor senağlama
kızlar en iyisi lazer epilasyon ...bende salaklık edip 2 seansta bırakmasaydım kaymak gibi olacaktı :roflol:

jilet jilet evlenince napces bilmem eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende bi ağda bi jilet karısık gidiyorum eyvahedigeldismile

bende lanet bi cilt var ..
hem aşığım cildime ipek gibi olduğu içün hemde nefret ediyom aşırı hassas..
jileti sürdüğüm an kanıyo ..
sonrasında da iltihaplı sivilce yapıyo ..
ben 4 yıldır ağda yaptırıyorum kuaföre en son dün yaptırdım kaymak gibim oldu kaydirigubbakcemile3
sanırsaam hiç sarkma olmadı bi ara kontrol edem lülülülülülü

Çalışmaya başlayayım ilk işim bacaklar için lazere başlamak olacak. Batıklardan ve izlerinden bıktım artıkmafoldumben Yalnız lazer tanımaz diye korkuyoum sir ağdadan iyice zayıfladı çünkü.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…