Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Tatlım sadece bacakları aldırıyorum ben özel bölgeyi değil. Çıtçıtlı badinin bir engeli yok bacaklar açıkta kalıyor, ama ben kendimi daha rahat hissediyorum.
Bu işi yapanlar çok rahat bir şekilde yapıyorlar ya onlar için her bölge aynı, biz takıntı yapıyoruz. Ama yine de bikini bölgesini aldıramam hiçbir zaman heralde.bilmiyorumkismile

aynı şeyi ben de keşfettim canım
biraz geç oldu ama...
mükemmel bir şey kesinlikle tavsiye ederim

carrttt diye kaydirigubbakcemile3

yaa ben sekerli agdalar tüy kökünü besliyormus diye duydum
hani su evde yapılanlar yada ona benzeyen agdalar falan
en iyisi sir diye biliyorum kuzular a.s

biraz geç oldu ama...

kesinlikle canım su ana kadar ağda yapmadgm günlere lanet olsun koltuk altım jiletten kararmıştı bu sir el ağdasına geçince baya farketti. bacaklarımı kartuşla alırken bile daha çok acıo

bir becerebilsem ben de iple almayı, kaşımı da kendim alırdım ne güzel olurdu

Ben kaşlarımı da kendim alıyorum. Çok kolay kız. lavaboda çeşmeye bağlıyorum ipi sonra başlıyorum yolmaya 2 dk. sürüyor 1 hadta temiz.kaydirigubbakcemile2

ay bende özel bölge sandım kendime gülüyorum suan kaydirigubbakcemile3

kızlar siz kollarınızı da mı alıyorsunuz? ben kıllı kıllı dolaşıyorum malesef ama çok simsiyah değil benimkiler :1rolleyes: kolların alındığını bilmiyordum ya senelerce kıllı gesmişim haberim yok :roflol:

kuzum bana sinek ısırığı gibi geldi ama sen bana bakma kuzum acıya çok dayanıklı bir tipimdir ondan pek birsey hissetmedim
hmm sinek ısırıgıysa makbul kaydirigubbakcemile5
biraz geç oldu ama...

akitra tatlım bu sir ağda zaten şekersiz ama elle çekilio ve kesinlikle süper bişi:)

adı ne kuzular netten resmini bulamazmısınız

ben alıyorum cillop gibi oluyor pürüzsüz süper :1rolleyes:

Ben kaşlarımı da kendim alıyorum. Çok kolay kız. lavaboda çeşmeye bağlıyorum ipi sonra başlıyorum yolmaya 2 dk. sürüyor 1 hadta temiz.kaydirigubbakcemile2
çeşmeye bağlama olayına koptum resmen :teytey: :roflol::roflol: allah iyliğini vermesin çok yaratıcısın :roflol: ben o sistemi nasıl kurucam banyoda anlamadım ki :roflol:

tatlım ben bunla başladım 7-8 lira bişi ama cabuk bitio kabını atmadım bitince yarım kilolukları var ahan da bu

bunu aldım bu da 5-6 lira bişi çekiçle kırıp kırıp atıorum metal kabın içine aynı ürün daha bereketli

tatlıgacı hosgeldin güzel gacım a.s
nikoncanım hosgeldin bacım sesin cıkmıyor hiç vereliniortak
minikim hosgeldin sexy lady zemuszemus

karsılama komitesi gibiyim :1rolleyes:

sochic canım bunu eline mi alıyorsun sürüyormusun sürülecek seyi var bunun fisfisfis
bende aynı markanın sir agda sekli var ama kavanoz değil

ay bende özel bölge sandım kendime gülüyorum suan kaydirigubbakcemile3
Tahmin ettim kuzum öyle anladığınıkaydirigubbakcemile3 ama orayı yaptırtacak cesaretim yok kendim hallediyorum. Eldiven de iyi oluyo o bölge için.kaydirigubbakcemile2
Ben de kollarımı aldırmıyorum canım belli aslında biraz ama rahatsız etmiyor beni bir de oraya başlarsam kafayı yerim:umursamaz:
çeşmeye bağlama olayına koptum resmen :teytey: :roflol::roflol: allah iyliğini vermesin çok yaratıcısın :roflol: ben o sistemi nasıl kurucam banyoda anlamadım ki :roflol:

Kız ne gülüyon süper yöntem lavaboda aynada var bağla çeşmeye ipi aynaya bakarak yol işte sempatiksalakcinni

Bacak olsa bacağa yatarım cnm ama bikini bölgesine yatamam. Ben bacakları makineyle alıyorum.

Bunun diğerlerinden farkı ne cnm neden acıtmıyo ki?

gayfe molası
Fazla kaynatmayın gelicem pati gelirse de sahip çıkın ona zabıtmasın yinedelikafadulden

selam kızlaaaaaarr..:ecrin_bebek:men deldiiim...
lmaz:hayıııırrrr..siyah falan yapmaaa..tam dövmeliksin sen Livim..klava:
yapma etme diyoss kime diyosss..:umursamaz:
En kötü ihtimal..kumral boya alır boyarsın kendin..ama siyah, kestane sakın diyorum..
Mmmm merakta kaldım şincük..nasıl olmuş acabağaaaa..CADIARZU
bende 7 numero palette aldım böğün..bakalım noolcak..pek farketmez ya..
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Geçen gün denedim olmadı..bizim çeşmede mi bi tuhaflık var.sempatiksalakcinni.sizin çeşme nasıl fotosunu koysana islooo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…