Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sochic canım bunu eline mi alıyorsun sürüyormusun sürülecek seyi var bunun fisfisfis
bende aynı markanın sir agda sekli var ama kavanoz değil

yok canım spatulası var ısıtıp su haline getiriosun direk o şeklde sürersen mazallah yanarsın bırakıırsın sıcakken arada karştr bal kıvamına gelsin hemen oluo zaten sonra o kıvamdayken spatulayla kalınca sürüosun donuyo ağda. kabuk gibi oluo ve hemen çekili cok pratik ve kısacık tüyü bile alıo

Bacak olsa bacağa yatarım cnm ama bikini bölgesine yatamam. Ben bacakları makineyle alıyorum.

Bunun diğerlerinden farkı ne cnm neden acıtmıyo ki?

valla canım elle çekiosun bi de tene yapışmıo kılın üstünde donuo o yüzden deriyi tahriş etmio bnm gördüğüm kadaryla deneyin derim

Hmm anladım cnm mrk ettim çarşıya çıktığım zaman alıp deneyeceğim teşekkürleropuyorumnanaktan

hııııım simdi anladım canım tamam
denicem bakalım bi dahaki sefer bundan alayım kaydirigubbakcemile5

İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum

ben elime baglıyorum :roflol:
ipi ucundan baglıyorum birbirine. sonra o sekilde alıyorum
biyere baglayarak bi türlü yapamıyorum ben
yoksa sana bglıcam ama olmadı işte :roflol:

ben de evdeki tüm kapılara bağlasam acep komple tüm kıllarımdan kurtulur muyum ki :icecream:
island keşke video koysan bu konuda..:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
reca ederim kıla tüye bi faydam olursa ne ala:)))) ben de çok muzdaribim kaptan mağara adamının yandan yemişi olunca insan:)))))

kankam nie utanıyosun kız kızayız şurda:hulya:
valla kanka bende anlamadım,nie böyle olduki:sm_confused:anam bana baca saydırmıştı 3 tane say dedi,bende en fazla 3 gün oluyorum:smiley-cool:5.günüde banyomu yaparım abdestmi alırımbayanssulusmile
şekerli ağdadan daha iyi sir ağdalar gülümyerimseniben

yok canım ya,ben inanmıyorum ona,öyle bi söylenti olduğu için pskolojik olarak uzadığını düşündün bence..
bende kol ve bacaklarıma yaptım canozemuszemus

valla üşeniyorum ondan piperim:kedi:jiletle 2 dakkada bitiyobayanssulusmile
zalak:mymeka:ısıtmadan olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
kanka bende ağda bantlarını sevmiyorum:sinifsinif:

Tamam bitanesi tatlı kaşığı tohumu suyla kaktırcamsempatiksalakcinni
Böle kutusunda fırlak memeli bi gacı vardı kızzsırnaşık şey
hee anladım hayatım:))evet ben onu çok beğenirim,fiyatı uygunsa al derim
ben asla dudak üstüme ağda yapmam,tenim çok hassas yara oluyo gülüm yakafamçokkarıştı
iple aldırırm,tüy sarartıcıda kullanmam,tüy sarartıcıyı yanaklarıma kullanıyorum,çok daha hoş oluyo,valla bende beslemiyo cano ya:))zaten kıllı değilim
ayva tüyü ama ben verdiği hissi seviyorum,aldırmaktan ziyade açmak daha mantıklı..
ayrıca dediğin gibi ısıtıcısınıda almayı düşünüyorum gülüm,koltuk altımada jilet yapıyorum,bikini bölgemde koltuk altımda çok ince,yara oluyo,ağda yapmıyorum o yüzden,yaptırmıyorumda..

Ben kaşlarımı da kendim alıyorum. Çok kolay kız. lavaboda çeşmeye bağlıyorum ipi sonra başlıyorum yolmaya 2 dk. sürüyor 1 hadta temiz.kaydirigubbakcemile2
ilarzuda senin gibi yapıyomuş..kaç kere video çekte ekle dedikbari sen yap bize sevabınahihoyyyt
valla kaymak gibi oluyo canobayanssulusmiletavsiye ederimaklinialirimsmile
sir ağda,ama el ağdasıCADIARZUdenemeye değer..saol canım bilgi için..koltuk altı ve bikini bölgesine yapan arkadaşların işine yarıyacaktır
tatlıgacı hosgeldin güzel gacım a.s
nikoncanım hosgeldin bacım sesin cıkmıyor hiç vereliniortak
minikim hosgeldin sexy lady zemuszemus

karsılama komitesi gibiyim :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerim seniŞeniz

hoşbulmuşam blackpepperim..opuyorumnanaktan

nikoncanım lafı ağzımdan aldın düngeceden beri kıldır yündür gidiyo..artık neyle sonlanacak du bakalım..
neden koçişinden gizli giriyonnn..guclubacismiletırsıyonmu?eyvahedigeldismile

bi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden

Ooo herkesler burda :gitme:
Gene kıl tüy mevzusu var ama bu sefer kadın tüyü ahahhaha kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Ay kızlar benim kaçıp uyumam lazım kafamçokkarıştı
yarın sabah KPDS var dua edin bana Re2 yollayın a dostlar
eyvahedigeldismile

piki bana şöle 1 hafta içinde cildi bebek poposu gibi yapacak bi öneriniz var mı acep:) cok sivilcem yok minik pütürcüklerim ve kızarıklıklarım var:1nincanlar da yanaklarımda.

canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…