- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.001
sochic canım bunu eline mi alıyorsun sürüyormusun sürülecek seyi var bunun fisfisfis
bende aynı markanın sir agda sekli var ama kavanoz değil
Bacak olsa bacağa yatarım cnm ama bikini bölgesine yatamam. Ben bacakları makineyle alıyorum.
Bunun diğerlerinden farkı ne cnm neden acıtmıyo ki?
hoşbulduk ,rapunzellerin kıralıçası..Şeniz
ula heriften gizli girdim konuya bak! tam da kıldan tüyden bir mevzu
iki gündür doyamadılar gıllara
yok canım spatulası var ısıtıp su haline getiriosun direk o şeklde sürersen mazallah yanarsın bırakıırsın sıcakken arada karştr bal kıvamına gelsin hemen oluo zaten sonra o kıvamdayken spatulayla kalınca sürüosun donuyo ağda. kabuk gibi oluo ve hemen çekili cok pratik ve kısacık tüyü bile alıo
valla canım elle çekiosun bi de tene yapışmıo kılın üstünde donuo o yüzden deriyi tahriş etmio bnm gördüğüm kadaryla deneyin derim
hoşbulduk güzel gözlümvereliniortak süprizzzzztatlıgacı hosgeldin güzel gacım a.s
nikoncanım hosgeldin bacım sesin cıkmıyor hiç vereliniortak
hııııım simdi anladım canım tamamyok canım spatulası var ısıtıp su haline getiriosun direk o şeklde sürersen mazallah yanarsın bırakıırsın sıcakken arada karştr bal kıvamına gelsin hemen oluo zaten sonra o kıvamdayken spatulayla kalınca sürüosun donuyo ağda. kabuk gibi oluo ve hemen çekili cok pratik ve kısacık tüyü bile alıo
valla canım elle çekiosun bi de tene yapışmıo kılın üstünde donuo o yüzden deriyi tahriş etmio bnm gördüğüm kadaryla deneyin derim
İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum
kankam nie utanıyosun kız kızayız şurda:hulya:
kankammmmmm süpersin biliyor musun o sır agdalarından hiç yapmadım normal agdadan daha mı iyi ?
kızlar bunu sormaya çok utanıyorum ama genede sorucagım =(
benim hastalıgım bu sefer çok uzadı geçmedi yani=( bugun 11 mi 12. günü mü ne azda olsa halen kan geliyor ilk defa boyle birsey basıma geldi bu durum normal mi =(
yok canım ya,ben inanmıyorum ona,öyle bi söylenti olduğu için pskolojik olarak uzadığını düşündün bence..tam ben söyledim eklemissin bebetom a.s
bende bunlardan kullanıyorum bacek ve kollarım için
ama tüy sarartıcı kollarıma kullanıyordum vazgectim uzatıyormus gibi geldi bana :a015:
makineyi hiç sevmiyorum yaaa koltuk altımı fena yakıyor aldıktan sonra sanırım cok hassas eyvahedigeldismile
valla üşeniyorum ondan piperim:kedi:jiletle 2 dakkada bitiyobayanssulusmileKanka ya ben de almıştım bu ağdadan ama veet glb neyse ben ısıtmadan sürmeye çalışıyorum e haliyle sürülmüyo açıklmasında da ısıtın demiyo ayy dedim aldım salak gibi diye gittim çöpe attım sonra anneme dedim ama iş işten geçmişti nasıl olduğunu attıktan sonra anladım:mymeka: bi daha da almadım böyle hep hazır bantlardan alıyodum bikini bölgesi için baktım çekilcek dert değil çok acıyo geri döndüm jileteeyvahedigeldismile sen niye bikini bölgesine yapmıyon ağda sarkar diye mi:jeyyar:
hee anladım hayatım:))evet ben onu çok beğenirim,fiyatı uygunsa al derimTamam bitanesi tatlı kaşığı tohumu suyla kaktırcamsempatiksalakcinni
Böle kutusunda fırlak memeli bi gacı vardı kızzsırnaşık şey
ben asla dudak üstüme ağda yapmam,tenim çok hassas yara oluyo gülüm yakafamçokkarıştıtanrıçam ben de viveti kullanıyorum roll on ağda setini aldım ; fiyatı da 27,5 tl idi içerisinde ısıtma makinesi , ağda bezi, 2 adet roll on sir ağda, temizleme mendilleri de var..bacaklar için gayet kolay oluyor 2dk da bitiyor ; ağdanın yarısını bile kullanmamış oluyorum hem..makine almanı da öneririm kuzucum..bugüne kadar bu ağda olayını hep gözümde büyütmüştüm ama ağda bantlarından falan çok daha pratik birşey en güzeli hiç canım acımıyor bu şekilde..bikini ve koltuk altı bölgesi için konserve şeklinde olanlar öneriliyor onun da ayrı ısıtma makinesi var ; onun da setini alıcam sanırım..yalnız yüzümdeki bıyık olayı için henüz bir çözüm bulamadım sarartıcı kremler kötü yapıyor besliyormuş öyle mi tanrıçam? ağda bantıyla aldım 1 hafta sivilceli dolaştım dudağımın üstünde
ilarzuda senin gibi yapıyomuş..kaç kere video çekte ekle dedikBen kaşlarımı da kendim alıyorum. Çok kolay kız. lavaboda çeşmeye bağlıyorum ipi sonra başlıyorum yolmaya 2 dk. sürüyor 1 hadta temiz.kaydirigubbakcemile2
valla kaymak gibi oluyo canobayanssulusmiletavsiye ederimaklinialirimsmilekızlar siz kollarınızı da mı alıyorsunuz? ben kıllı kıllı dolaşıyorum malesef ama çok simsiyah değil benimkiler :1rolleyes: kolların alındığını bilmiyordum ya senelerce kıllı gesmişim haberim yok :roflol:
sir ağda,ama el ağdasıCADIARZUdenemeye değer..saol canım bilgi için..koltuk altı ve bikini bölgesine yapan arkadaşların işine yarıyacaktır
tatlım ben bunla başladım 7-8 lira bişi ama cabuk bitio kabını atmadım bitince yarım kilolukları var ahan da bu
bunu aldım bu da 5-6 lira bişi çekiçle kırıp kırıp atıorum metal kabın içine aynı ürün daha bereketli
tatlıgacı hosgeldin güzel gacım a.s
nikoncanım hosgeldin bacım sesin cıkmıyor hiç vereliniortak
minikim hosgeldin sexy lady zemuszemus
karsılama komitesi gibiyim :1rolleyes:
değil miopuyorumnanaktan
kanka bu konu ince konu konusmak lazım
tabi onca kıllı herüfü görünce böyle oldu :roflol:
hoşbulduk ciğerimdelikafadulden ŞenizGacım nikonummmm hoşgeldiniz
Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerim seniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?