- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.021
:roflol: delii kızzz ben denedim öyle yapamadım bi yere sabit olcak illa=)hııııım simdi anladım canım tamam
denicem bakalım bi dahaki sefer bundan alayım kaydirigubbakcemile5
ben elime baglıyorum :roflol:
ipi ucundan baglıyorum birbirine. sonra o sekilde alıyorum
biyere baglayarak bi türlü yapamıyorum ben
yoksa sana bglıcam ama olmadı işte :roflol:
Valla benim tahminimde ki sochic taş gibi bi hatun kaşın gözün tırnaklarınn harika acayip mrk ediyorum seniboshayallersmile bence kendine haksızlık ediyosundur hepimizin var kılı tüyü sen daha önem veriyosundur ondan öyle geliyoduraklinialirimsmilereca ederim kıla tüye bi faydam olursa ne ala:)))) ben de çok muzdaribim kaptan mağara adamının yandan yemişi olunca insan:)))))
valla üşeniyorum ondan piperim:kedi:jiletle 2 dakkada bitiyobayanssulusmile
zalak:mymeka:ısıtmadan olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
kanka bende ağda bantlarını sevmiyorum:sinifsinif:
Ooo herkesler burda :gitme:
Gene kıl tüy mevzusu var ama bu sefer kadın tüyü ahahhaha kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Ay kızlar benim kaçıp uyumam lazım kafamçokkarıştı
yarın sabah KPDS var dua edin bana Re2 yollayın a dostlar eyvahedigeldismile
hemen atladım =) benim kıllar açık renktir ama kıllara tahammülüm olmadıgı için kolum göbegim popomdaki belli beriz kıllarda dahil her yerimi alıyorum delikafaduldenkızlar siz kollarınızı da mı alıyorsunuz? ben kıllı kıllı dolaşıyorum malesef ama çok simsiyah değil benimkiler :1rolleyes: kolların alındığını bilmiyordum ya senelerce kıllı gesmişim haberim yok :roflol:
gacım koyu renk şacı bir sevdiremedim sana=) dediginiz gibi yapacagım ...5 numara alacagım o koyu kumral galibaselam kızlaaaaaarr..:ecrin_bebek:men deldiiim...
lmaz:hayıııırrrr..siyah falan yapmaaa..tam dövmeliksin sen Livim.. klava:
yapma etme diyoss kime diyosss..:umursamaz:
En kötü ihtimal..kumral boya alır boyarsın kendin..ama siyah, kestane sakın diyorum..
Mmmm merakta kaldım şincük..nasıl olmuş acabağaaaa..CADIARZU
bende 7 numero palette aldım böğün..bakalım noolcak..pek farketmez ya..
kankam ya az sürmeside iyi degil degil mi offffff ya =( eger benimkisi yrnada devam ederse pazartesi doktara gideyimkankam nie utanıyosun kız kızayız şurda:hulya:
valla kanka bende anlamadım,nie böyle olduki:sm_confused:anam bana baca saydırmıştı 3 tane say dedi,bende en fazla 3 gün oluyorum:smiley-cool:5.günüde banyomu yaparım abdestmi alırımbayanssulusmile
bi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden
doyulurmu doyulurmuuuuu kıla tüye doyulurrmuuzemuszemussempatiksalakcinniula heriften gizli girdim konuya bak! tam da kıldan tüyden bir mevzu
iki gündür doyamadılar gıllara
İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum
ohaoldumsmile ohaoldumsmileben de banyo dolabına bağlıyorum bıyıklar için:))))
hahahahahaha:roflol:toptan çözüm diyosunaklinialirimsmileben de evdeki tüm kapılara bağlasam acep komple tüm kıllarımdan kurtulur muyum ki :icecream:
island keşke video koysan bu konuda..:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3reca ederim kıla tüye bi faydam olursa ne ala:)))) ben de çok muzdaribim kaptan mağara adamının yandan yemişi olunca insan:)))))
niko bu smil nerden çıktıohaoldumsmileallah cezanı vermesin öldümsırnaşık şeydeğil mi
sonra bunungibi oluruz alimallah sırnaşık şey
hoşgeldin tatlıkarıhihoyyytbi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden
tanrıca liv sus pus uyudunuzmu :sinifsinif:
sochic kaptan magara adamı diyor yaa :roflol:
canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:
:roflol: delii kızzz ben denedim öyle yapamadım bi yere sabit olcak illa=)
Valla benim tahminimde ki sochic taş gibi bi hatun kaşın gözün tırnaklarınn harika acayip mrk ediyorum seniboshayallersmile bence kendine haksızlık ediyosundur hepimizin var kılı tüyü sen daha önem veriyosundur ondan öyle geliyoduraklinialirimsmile
Evt jiletin kolaylığı çok ama hemen çıkıyoalsanaalsanasmile ahahahah kızım ne bileyim nerden baksan 6 sene olmuştur ilk çıktığı zamanlarkaydirigubbakcemile3 Ben de çok sevmiyorum çok can yakıyo
canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:
Gene kıl tüy mevzusu var ama bu sefer kadın tüyü ahahhaha kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
hemen atladım =) benim kıllar açık renktir ama kıllara tahammülüm olmadıgı için kolum göbegim popomdaki belli beriz kıllarda dahil her yerimi alıyorum delikafadulden
gacım koyu renk şacı bir sevdiremedim sana=) dediginiz gibi yapacagım ...5 numara alacagım o koyu kumral galiba
bizimde ailedeki herkes 7.0 kullanıyor annem anneannem teyzemler ooo say say bitmez :lepi:
kankam ya az sürmeside iyi degil degil mi offffff ya =( eger benimkisi yrnada devam ederse pazartesi doktara gideyim
sennnn delikafadulden
evet canım ,neden bilmiyorum ama,sana koyu saçı uygun görmüyorum..5 numara değil 6 numara al..5 koyu kahve,6 numara koyu kumral..6 iyidir sana..yerimseniben
valla ben yazmadım etikete.:Saruboceq:.
çıksın ortaya kim yazdıysa yaaa.lmaz:CADIARZU.
bakın nasılda, töhmet altında kaldımmm..eyvahedigeldismilemafoldumben
evet canım ,neden bilmiyorum ama,sana koyu saçı uygun görmüyorum..5 numara değil 6 numara al..5 koyu kahve,6 numara koyu kumral..6 iyidir sana..yerimseniben
hihoyyyt:tomato:
ohaoldumsmileohaoldumsmilelmaz: lmaz:
alsanaalsanasmile
adım çıkmış 9 a,inmez 8 e..sositososito
seni mi kırcam gülüm 6 alayım gitsin ..açılırsa gene 6 ile boyarım yerimsenibendelikafaduldenana sunumcu minikte var kızlar gormesinler bunu =)))))))))
sana re12 yolladım sabahtan beri haberin yokhihoyyytyazmaya fırsatım olmadı,aklımdasın bitanem..allah zihin açıklığı versin,işallah çok başarılı olursun biriciğimŞenizOoo herkesler burda :gitme:
canım ben garnierin tamda bu dediklerine iyi geldiği söylenen bir ürününü aldım..ekliycem birazdan,şakağımda bi sivilce çıkmıştı,onu sakinleştirdi,fiyatıda 12 tl..rolon şeklninde..kullannımı pratik..piki bana şöle 1 hafta içinde cildi bebek poposu gibi yapacak bi öneriniz var mı acep:) cok sivilcem yok minik pütürcüklerim ve kızarıklıklarım var:1nincanlar da yanaklarımda.
sana re12 yolladım sabahtan beri haberin yokhihoyyytyazmaya fırsatım olmadı,aklımdasın bitanem..allah zihin açıklığı versin,işallah çok başarılı olursun biriciğimŞeniz
yarın güzel geçti die gelirsin işallah:Saruboceq:
canım ben garnierin tamda bu dediklerine iyi geldiği söylenen bir ürününü aldım..ekliycem birazdan,şakağımda bi sivilce çıkmıştı,onu sakinleştirdi,fiyatıda 12 tl..rolon şeklninde..kullannımı pratik..
ayrıca,bal+tarçını karıştırıp bu bölgeye sürersen onları söndürürsün balım
annem gibisin gacıgamyoncuiremsuoda nefret eder koyu saçtan..siyah yapıcam diyince komalara giriyo kadın:umursamaz:esmer halimide hiç sevmiyo zaten..şimdi solaryuma girdiğimi bilmiyo,aney mendille siliyorum ondan karardım diyorum yutuyo garibim
ama nefret ediyo saçımında yüzümünde kara olmasınalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?