- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.041
sana re12 yolladım sabahtan beri haberin yokhihoyyytyazmaya fırsatım olmadı,aklımdasın bitanem..allah zihin açıklığı versin,işallah çok başarılı olursun biriciğimŞeniz
yarın güzel geçti die gelirsin işallah:Saruboceq:
canım ben garnierin tamda bu dediklerine iyi geldiği söylenen bir ürününü aldım..ekliycem birazdan,şakağımda bi sivilce çıkmıştı,onu sakinleştirdi,fiyatıda 12 tl..rolon şeklninde..kullannımı pratik..
ayrıca,bal+tarçını karıştırıp bu bölgeye sürersen onları söndürürsün balım
[B]annem gibisin gacıgamyoncuiremsuoda nefret eder koyu saçtan..siyah yapıcam diyince komalara giriyo kadın:umursamaz:esmer halimide hiç sevmiyo zaten..şimdi solaryuma girdiğimi bilmiyo,aney mendille siliyorum ondan karardım diyorum yutuyo garibim
ama nefret ediyo saçımında yüzümünde kara olmasınalülülülülülü[/B]
heh işte pati gelmişşşş..
karabibirrrr.:jeyyar:..gammazlıyım mı şindik seniii..naniknanik
Patiiii..patiiiiii..bu karabibir var yaaaa..naaapmış bilüüün nü?sempatiksalakcinni
aaaaaay nasıl sevindirik oldum ...kordonun incisi livo :kedi:hıh tamam şimdi oldu, kordonun incisi..Şeniz
Kanka çok fenasın sen ya yerim senin o anneciğiniŞeniz
Patiiii..patiiiiii..bu karabibir var yaaaa..naaapmış bilüüün nü?sempatiksalakcinni
annem gibisin gacıgamyoncuiremsuoda nefret eder koyu saçtan..siyah yapıcam diyince komalara giriyo kadın:umursamaz:
esmer halimide hiç sevmiyo zaten..şimdi solaryuma girdiğimi bilmiyo,aney mendille siliyorum ondan karardım diyorum yutuyo garibim
ama nefret ediyo saçımında yüzümünde kara olmasınalülülülülülü
aaaa bi tane daaa varrrr.akannehirakannehirakannehir.karabibirrrr?sengözlerimebaksanab
Miniiiiik miniiikkk..delikafaduldendelikafadulden
Gözünden de bişi kaçmıyo haa
Tee allamm bi o kaldı foto cekmediğim eğer çeşmeyi çekerken anama yakalanırsam kafayı yedi bu kız iice diye saydırcak banakaydirigubbakcemile3selam kızlaaaaaarr..:ecrin_bebek:men deldiiim...
lmaz:hayıııırrrr..siyah falan yapmaaa..tam dövmeliksin sen Livim.. klava:
yapma etme diyoss kime diyosss..:umursamaz:
En kötü ihtimal..kumral boya alır boyarsın kendin..ama siyah, kestane sakın diyorum..
Mmmm merakta kaldım şincük..nasıl olmuş acabağaaaa..CADIARZU
bende 7 numero palette aldım böğün..bakalım noolcak..pek farketmez ya..
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Geçen gün denedim olmadı..bizim çeşmede mi bi tuhaflık var.sempatiksalakcinni.sizin çeşme nasıl fotosunu koysana islooo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Senin yöntem de pek bi güzelmiş biberto kaydirigubbakcemile3İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum
Video mu sapıttınız yine laadelikafaduldenben de evdeki tüm kapılara bağlasam acep komple tüm kıllarımdan kurtulur muyum ki :icecream:
island keşke video koysan bu konuda..:ecrin_bebek:
kankam nie utanıyosun kız kızayız şurda:hulya:
valla kanka bende anlamadım,nie böyle olduki:sm_confused:anam bana baca saydırmıştı 3 tane say dedi,bende en fazla 3 gün oluyorum:smiley-cool:5.günüde banyomu yaparım abdestmi alırımbayanssulusmile
şekerli ağdadan daha iyi sir ağdalar gülümyerimseniben
yok canım ya,ben inanmıyorum ona,öyle bi söylenti olduğu için pskolojik olarak uzadığını düşündün bence..
bende kol ve bacaklarıma yaptım canozemuszemus
valla üşeniyorum ondan piperim:kedi:jiletle 2 dakkada bitiyobayanssulusmile
zalak:mymeka:ısıtmadan olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
kanka bende ağda bantlarını sevmiyorum:sinifsinif:
hee anladım hayatım:))evet ben onu çok beğenirim,fiyatı uygunsa al derim
ben asla dudak üstüme ağda yapmam,tenim çok hassas yara oluyo gülüm yakafamçokkarıştı
iple aldırırm,tüy sarartıcıda kullanmam,tüy sarartıcıyı yanaklarıma kullanıyorum,çok daha hoş oluyo,valla bende beslemiyo cano ya:))zaten kıllı değilim
ayva tüyü ama ben verdiği hissi seviyorum,aldırmaktan ziyade açmak daha mantıklı..
ayrıca dediğin gibi ısıtıcısınıda almayı düşünüyorum gülüm,koltuk altımada jilet yapıyorum,bikini bölgemde koltuk altımda çok ince,yara oluyo,ağda yapmıyorum o yüzden,yaptırmıyorumda..
ilarzuda senin gibi yapıyomuş..kaç kere video çekte ekle dedikbari sen yap bize sevabınahihoyyyt
valla kaymak gibi oluyo canobayanssulusmiletavsiye ederimaklinialirimsmile
sir ağda,ama el ağdasıCADIARZUdenemeye değer..saol canım bilgi için..koltuk altı ve bikini bölgesine yapan arkadaşların işine yarıyacaktır
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerim seniŞeniz
kızlar braun nun su altında alan makinesi var ya ondan kullanan var mı
livitom ona bnmde ihtiyacım var suan :sinifsinif:
bebek yagı sürüyorlarmıs hani sac kremi sürersin ya onun niyetine
cok parlak gösteriyor diyorlar sonucta yag :S
kuzu sana ne sorucam photoshop indiriyorum adobe cs9 türkçe yamasını indirince nereye atcam
onu nasıl calıstırcam yamayı livitom :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?