Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kızaaam..anneler ne derse doğrudur.guclubacismile.
demek kandırıyorsunaklinialirimsmile isyankar kadını..kaydirigubbakcemile3

kuzu solaryuma basladın mı kaydirigubbakcemile5
seni seni sen varya sennn sırnaşık şey

aaaa bi tane daaa varrrr.akannehirakannehirakannehir.karabibirrrr?sengözlerimebaksanab
Miniiiiik miniiikkk..
delikafaduldendelikafadulden

livitom ona bnmde ihtiyacım var suan :sinifsinif:
bebek yagı sürüyorlarmıs hani sac kremi sürersin ya onun niyetine
cok parlak gösteriyor diyorlar sonucta yag :S

kuzu sana ne sorucam photoshop indiriyorum adobe cs9 türkçe yamasını indirince nereye atcam
onu nasıl calıstırcam yamayı livitom :tomato:

Tee allamm bi o kaldı foto cekmediğim eğer çeşmeyi çekerken anama yakalanırsam kafayı yedi bu kız iice diye saydırcak banakaydirigubbakcemile3
İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum
Senin yöntem de pek bi güzelmiş biberto kaydirigubbakcemile3
Ben de bi ara şifonyerin koluna bağlıyodum ama ayna ve ışık yakın olmadığı için zor oluyor çeşmeye döndüm yine sempatiksalakcinni

ben de evdeki tüm kapılara bağlasam acep komple tüm kıllarımdan kurtulur muyum ki :icecream:
island keşke video koysan bu konuda..:ecrin_bebek:
Video mu sapıttınız yine laadelikafadulden

Asom o yağın fiyatını sormadım herif doluydu tükkan utandım madem işe yarar diyosun aliim barikaydirigubbakcemile2
Anacım çeşmeye bağlayıp da yolma olayı çok basit.
Şimsi başlıklı çeşme bizimki ama bu önemli değil başlık kısmına değil de su akan kısmı varya çeşmenin boru gibi te oraya bağlıyorum (allam neleri tarif ediyorum yaasempatiksalakcinni)
Sonra sol elime ipi doluyorum sağ elimle ipi tutyorum cırt pırt olay tammadır :lepi:

tatlım benm saçlar da boya duşta kremsiz asla açılmazdı ama artık krem kullanmıorum şampuanımı da bitkisel aldım down unders die bi marka sadece şampuan kullanıorum mükemmel kokuyo duştan cıkınca da tararken mavi su sıkıp tarıo öle kurutuorum cok ii geldi baya parlıo su an saçlarım yararını gördüm tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…