Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ceyare feriştah sultanohaoldumsmile sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
koptum ya nerdende bulmuş:roflol:kanka hasta oldum ben bu sultan ceyareyesırnaşık şey

Topiği kapatmadan gitmişiniz giriverdim hemen
Gece ilektirikler gitti ya bekledim gelmeyince de zıbardım
Günaydın kuzucuklaropuyorumnanaktan

günaydın islandımm
asagıdasın gördüm ceylanım sende hosgeldin :jeyyar:

mavala kirpik besleyici uzatıyormumus minikim ?
bnmde öyle bişeye ihtiyacım var tanrıcacıgımın 2 taraflı kirpik besleyicisinden aktarda yok senağlama

Günaydın akitim pusuya yattım sizi bekliom ben bile 10da kalktım bea size noldu bugün böle
Banyomu bakımlarımı yaptım çilek yağımı sürdüm mis gibin oldumzemuszemus
Ben kirpiklerime çay sürmeye başladım bunu da 8 yaşındaki bi zilliden öğrendim kirpikleri süperdi maşallah ne güzel kirpiklerin var dedim çay sürüyom uzatıyor dedi yaaakannehir

Ya sabah sabah canım sıkıldı candostum rüyasında beni kötü görmüş siyahlar giymişim yüzüm gözüm kara ormanda kaçıyormuşum sende yalan söyledin beni yalnız bıraktın diye bağırıyormuşum. tırstım valla sabah sabaheyvahedigeldismile herkese anlatıyorum çıkmasın diye

hoşbulduk akitim benimopuyorumnanaktan
tüy mevzusuna hemen bende giriş yapim
ben bıyıklarımı ipi bacağima bağlayarak alıyorum öyle daha kolay gelio bana bacaklarımın arasınada aynayı sıkıştırveriyorum:jeyyar:

uuuff ya benim moralim bozuk sevkilim gelemiyo bugün:çok üzgünüm:

rüyalar tersine çıkarmış canım üzülme:teselli:

selam kızlar..

arkadaşının totosu açıkta kalmıştır..
ya da şu anlamdadır..sen hala mezuniyet balosu entarin konusunda kararsızsın ya, o dur..

Livitommm abluşum, hihoyyyt Şeniz

İyiydi valla, umutluyum kuzum, güzel geçti sanırsam işalla amin
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…