Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ne kaynatıosunuz bakiiimm ne kopyası kızzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2

:teselli:taaaam taaam gel..

zemin rengini bi kere oturtsan zaten sorun olmuo ben karamele fixlendim bazen direk karamel alıorum bazen sarı karamel bazen kahve köpüğü hemen hemen aynı renkler cıkıo ama aklım platinde o da biraz zor işte:bbo:eet bazı kuaförler kafayı yemiş sanki kuşlu boyayla boyuyo

:teselli:taaaam taaam gel..
alkisalkisalkis şutarafagittibu smileyi normalde ben sevindiğim zaman yaparım sevindim anlamına geliyo yanikaydirigubbakcemile3:1hug:
aaaa öldürcem sizi o ne etikett öyleeaaa vay bana vaylar banaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3akannehir
:tomato::tomato::roflol:

Zemin çok önemlia.s platini kendin boyamak baya riskli belki başta kuaföre boyatıp sonrasını kendin boyayabilirsinyerimseniben Evt ya oha diyorum ne yapıyosunuz bu kadar bizim boyalarımız farklı uzman boyaları diyolar

katılıorum ben de reklamda gördüm ama heççç kipa yok yakında:umursamaz:carrefour migros falan da anneler gününe indirim yapar herhalde ama cok fena yağmalanıo sabahın körü gitmek lazım

pazar günü ,sabahın köründe gitmek ne kadar mümkünnn?mafoldumben
gidene kadar bişey kalmaz..hatunlar ,çekirgesürüsü geçmişe laelaelaelaelaebenzetirler reyonları..

ay hakkaten cekirge sürüsü :roflol:
ben bide saf :))) yarimide götürmüştüm alısverişe cocuk okdr kadını vıcır vıcır
kapış kapış görünce amaaaan ben seni dısarda bekliyim demişti ohaoldumsmile
akannehir

benim saç siyahtan açıldı bakır karamel falan oldu snra ben kendim boyaya boyaya açtım şu an hoş bi karamel röfle için danıştgm bi kaç kuaför şu an röfle yaparsak saçın yanar demişti bkalım tekar şansımı deniim diorum gözüm hep sarılarda.hee tabe uzman boyasıdr eminim ayak üstü size şöle bi töbe töbeee neysee bişi demiim

pazar günü ,sabahın köründe gitmek ne kadar mümkünnn?mafoldumben
gidene kadar bişey kalmaz..hatunlar ,çekirgesürüsü geçmişe laelaelaelaelaebenzetirler reyonları..

aynen zırnık kalmıooo resmen sömürüo herkeş

iki dakka gittik hemen arkamdann etiketlemişler beniii:umursamaz:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

bunlar bööle işte.. bi de masum kız pozlarına girerler,suçu başkasına atar gibiii.:dilcikar:.
yazıp kaçıyooo..bi de gülüyoo..hayalet casper kılıklı karabibiiirrr..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…