- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.101
Bak bakk nasıl kopya veriyo çakalllohaoldumsmile
Hmm tmm cnm anladım pahalıysa başka kuaförden alırım artık. Ben de kendim boyardım daha doğrusu anneme boyatırdım ama tek renk boyuyordum o yüzden problem olmuyo bi kere iki rengi karıştırdım sevmedm rengi o günden sonra karıştırmıyorum renkleri:bbo: Kuaförler çok pahalıya boyuyo ya:sinifsinif:
Hmm tmm cnm anladım pahalıysa başka kuaförden alırım artık. Ben de kendim boyardım daha doğrusu anneme boyatırdım ama tek renk boyuyordum o yüzden problem olmuyo bi kere iki rengi karıştırdım sevmedm rengi o günden sonra karıştırmıyorum renkleri:bbo: Kuaförler çok pahalıya boyuyo ya:sinifsinif:
kızlar kipalarda kozmetik ürünlerinde %50 indirim varmış haberiniz olaakaydirigubbakcemile2
ne kaynatıosunuz bakiiimm ne kopyası kızzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2
Kipalar anasının nikahında..:sinifsinif:
aaaa öldürcem sizi o ne etikett öyleeaaa vay bana vaylar banaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3akannehir
alkisalkisalkis şutarafagittibu smileyi normalde ben sevindiğim zaman yaparım sevindim anlamına geliyo yanikaydirigubbakcemile3:1hug::teselli:taaaam taaam gel..
:tomato::tomato::roflol:aaaa öldürcem sizi o ne etikett öyleeaaa vay bana vaylar banaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3akannehir
zemin rengini bi kere oturtsan zaten sorun olmuo ben karamele fixlendim bazen direk karamel alıorum bazen sarı karamel bazen kahve köpüğü hemen hemen aynı renkler cıkıo ama aklım platinde o da biraz zor işte:bbo:eet bazı kuaförler kafayı yemiş sanki kuşlu boyayla boyuyo
katılıorum ben de reklamda gördüm ama heççç kipa yok yakında:umursamaz:carrefour migros falan da anneler gününe indirim yapar herhalde ama cok fena yağmalanıo sabahın körü gitmek lazım
piki sen.. pilavda karabiber sever misin..?:kedi:
:1rolleyes::1rolleyes::roflol:
:roflol::roflol:aaa bende sen yaptın sandım da seni etiketledimm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
iyi geceler sizee ben de kaçıyorum..zaten en sevdiğim kıl , tüy konusunu kapatmışsınız :roflol:
aaa bende sen yaptın sandım da seni etiketledimm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
:roflol::roflol:
:roflol: iyi geceler cnm
alkisalkisalkis şutarafagittibu smileyi normalde ben sevindiğim zaman yaparım sevindim anlamına geliyo yanikaydirigubbakcemile3:1hug:
:tomato::tomato::roflol:
Zemin çok önemlia.s platini kendin boyamak baya riskli belki başta kuaföre boyatıp sonrasını kendin boyayabilirsinyerimseniben Evt ya oha diyorum ne yapıyosunuz bu kadar bizim boyalarımız farklı uzman boyaları diyolar
pazar günü ,sabahın köründe gitmek ne kadar mümkünnn?mafoldumben
gidene kadar bişey kalmaz..hatunlar ,çekirgesürüsü geçmişe laelaelaelaelaebenzetirler reyonları..
ohaoldumsmilebak ama ben diyomm..hep töhmet altında kaldım diyeeee..
:sinifsinif:ısırcam seni karabibir..senağlama:tomato::tomato:
iki dakka gittik hemen arkamdann etiketlemişler beniii:umursamaz:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?