Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Şu 3 tanaesi 10 atltden benimde bulup almam lazım yazın çok ii oluyorrrr

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", afrodittt<3, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, april-tanrıça kanka :), aso topik harikaa, aso&pati :)), bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, bozuk pc(, cilt, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), gececi aso.., go aso goooooo, guzel, harika, harikaaaaaaaa, işte karşınızda tanrıça, icin, ilarzunun kuzeni o:)), kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livvvvin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, o1234afroditttttt:))), onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, _converse_&_tanrıça_
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Rengi koyulaşmaz ama daha uzun çıkabilir belki. Ben kollarımı kendim alıyorum sir ile... Seğrekleşme var ama sanki uzarken daha zun bir çıkıolar..

ohaoldumsmilebak ama ben diyomm..hep töhmet altında kaldım diyeeee..
:sinifsinif:ısırcam seni karabibir..senağlama:tomato::tomato:
Niahhahhahaha:roflol:
gülme biberim senide etiketledimmkaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey
Ohhh çok sevdim bu etiketi dün tanrıçam götürdü bugün de sen götürüyon beni:roflol:
Oyy siyahtan mı açtın boyaya boyaya açmak kolay oluyo ben de kızılı öyle yapmıştm. Karamel tonun güzelse boyama bence yıpranmasın saçın ya bakım felan yap haziranda felan boyatırsın çok istiyosan. Deme bence de boşver anladım ben:smiley-cool:
bunlar bööle işte.. bi de masum kız pozlarına girerler,suçu başkasına atar gibiii.:dilcikar:.
yazıp kaçıyooo..bi de gülüyoo..hayalet casper kılıklı karabibiiirrr..kötükedihüso

:roflol::roflol:

siyahı kuaföre açtrdım canım siliciyle tabe bakırlık oldu açıldgı için snra ben boyadım hep abay açıldı rengi yoksa nerdeee siyahı kendim açmak yer miiiiaklinialirimsmile denicem denicem bi o kaldı zatenn.

nyse ben de kaçarr muhabbetnze doyum olmaz ii geceler hepinizee

Hmm anladımm cnm içinde kalmasın dene o zamanbayanssulusmile

İyi geceler cnm yine beklerizopuyorumnanaktan

güzel fikir tatlım..özel günlerde ışıldamak için zevkle kullanılırkaydirigubbakcemile2
[/COLOR]

kızaaam..anneler ne derse doğrudur.guclubacismile.
demek kandırıyorsunaklinialirimsmile isyankar kadını..kaydirigubbakcemile3
yiyo amaaklinialirimsmile
Kanka çok fenasın sen ya yerim senin o anneciğiniŞeniz
kızım solaryuma girdiğimi bilse isyan çıkartır evde:smiley-cool:
pati pati pati hosgldin kuzum

re3 ne yav ne cahilim :tomato:
reyki bebem:))) re3 die abarttı gacı,bende re12 dedim..april re2 yazdı ya:))güzel enerji yolladık yani aprileopuyorumnanaktanbak aynen böyleopuyorumnanaktan

kanka haribiden çok fenasın ...anneciginden ellerinden öperim
:kedi:
allah razı olsun gülüm,oda seni öper bu lafın üstüne:))
kuzu solaryuma basladın mı kaydirigubbakcemile5
seni seni sen varya sennn sırnaşık şey
arap şükrü olmama ramak kaldı canosüprizzzzz:smiley-cool:
tanrıçam bu tüy sarartıcısını kaç günde bi tekrarlıoz yüze:kedi:
3 hafta falan iyidir sermitomŞeniz
bu çok komık olmuş "meg ilen tanrıça cancuyu seviyorlar" :roflol:
meg cadısı yazmışkaydirigubbakcemile3yerim ben onu
kankam sana birsey soracagım şaçların parlaması için ne yapmak lazım hangi maskeyi önerirsin ?
limon suyu bebemkaydirigubbakcemile5
Off tırnaklarım çok sararmış ya ben ojesiz duramayacak mıyım

Bu arada aklıma gelmişken sorayım dedim ikinci çekilişi yapcaz mı?
tırnaklarına limon suyu sür biber..superisi daha hediyesini almamış bile çok canım sıkıldı...bidahaki çekilişe umarım böyle bi durum olmaz!!
canolar benim çok uykum geldi ben kaçıyorum muncukooooooooooooo opuyorum herkesi
kankaların gülü allah rahatlık versin
Hmm diplere sürmüyo musunuz nasıl kullanıyosunuz? Benim hiç mvi suyum olmadıbenneyaptımki
bebem saçları açmak için krem n,yetine kullanılan sıvı su..rengi mavi..saç uçlarına uygulanır diplere sürülmez..
İyi geceler livimmmm tanrıçam da kaybolduguclubacismile
ben aniden çıkınca ne demekti kankaboshayallersmile
slm fıstıklar ben geldimmm
feriştahım hoşgeldin:jeyyar:
kızlar kipalarda kozmetik ürünlerinde %50 indirim varmış haberiniz olaa
kipa nerdeki istanbulda yabilmiyorumkismile
iyi geceler sizee ben de kaçıyorum..zaten en sevdiğim kıl , tüy konusunu kapatmışsınız
kaydirigubbakcemile3iyi geceler canım..
canlar ben cıktım
uykum geldi size iyi geceler öpüyorum
canım benim güzel rüyalar bitanemŞeniz
sanada tatlımopuyorumnanaktan
ya kızlar şu mavalanın kirpik besleme losyonunu kulladınızmı ya da kullanan duydunzmu işe yarıomu acababilmiyorumkismile

mavala başarılı bi markadır,biraz kazıktır ama:sinifsinif:kesen müsaitse al dene bebem

tanrıçamm hgdin bebekimmmŞeniz internette kargo dahil 32 L. diodu cnm ya denemeye değermiki yoksa senin başka önerin varmııaklinialirimsmile
ben yağ karışımı kullanıyorum minik,15 tl,ama 32 tl diyosun,denemeye değer bence..17 fazla ver,ama aklında kalmasın hem
Canlar ben kaçıyorumm iyi gecelerrrropuyorumnanaktan

iyi geceler bibertom..Şeniz

kadın olmak özellikle kıl tüy durumlarında çok zorboshayallersmile

androhitliğime nazar değdi zaar, yasak koydu

ceyarın kız arkadaşı kanka:jeyyar:
ceyare feriştah sultan

oof of bütün bir hafta bekle,özle şimdi de böyle oldu hay şansıma:sinifsinif:alsanaalsanasmile
ben de seni kankammafoldumben
liv bana bir damar şarkı söylesin çok üzgünüm burayı dağıtırım huleyynn:gitme:

tanrıçamm hgdin bebekimmmŞeniz internette kargo dahil 32 L. diodu cnm ya denemeye değermiki yoksa senin başka önerin varmııaklinialirimsmile
yuh o kadar verilir mi
yapayım sana bir hemşerilik, bir sorayım burda ne kadar
daha uyguna gelirse ben sana yardımcı olayım canımolumunekankayizsmile
gerçi senin ihtiyacın da yokturaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…