- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.121
keten gömlek. çok sevdim...20 TL
Ekru renk hırka.10 TL
T Shirt 5 TL
3 tanesi 10 TL atletler
Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3
canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:
Niahhahhahaha:roflol:ohaoldumsmilebak ama ben diyomm..hep töhmet altında kaldım diyeeee..
:sinifsinif:ısırcam seni karabibir..senağlama:tomato::tomato:
Ohhh çok sevdim bu etiketi dün tanrıçam götürdü bugün de sen götürüyon beni:roflol:gülme biberim senide etiketledimmkaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey
Oyy siyahtan mı açtın boyaya boyaya açmak kolay oluyo ben de kızılı öyle yapmıştm. Karamel tonun güzelse boyama bence yıpranmasın saçın ya bakım felan yap haziranda felan boyatırsın çok istiyosan. Deme bence de boşver anladım ben:smiley-cool:benim saç siyahtan açıldı bakır karamel falan oldu snra ben kendim boyaya boyaya açtım şu an hoş bi karamel röfle için danıştgm bi kaç kuaför şu an röfle yaparsak saçın yanar demişti bkalım tekar şansımı deniim diorum gözüm hep sarılarda.hee tabe uzman boyasıdr eminim ayak üstü size şöle bi töbe töbeee neysee bişi demiim
bunlar bööle işte.. bi de masum kız pozlarına girerler,suçu başkasına atar gibiii.:dilcikar:.
yazıp kaçıyooo..bi de gülüyoo..hayalet casper kılıklı karabibiiirrr..kötükedihüso
bunlar bööle işte.. bi de masum kız pozlarına girerler,suçu başkasına atar gibiii.:dilcikar:.
yazıp kaçıyooo..bi de gülüyoo..hayalet casper kılıklı karabibiiirrr..kötükedihüso
canlar ben cıktım
uykum geldi size iyi geceler öpüyorum opuyorumnanaktan
canlar ben cıktım
uykum geldi size iyi geceler öpüyorum opuyorumnanaktan
Niahhahhahaha:roflol:
Ohhh çok sevdim bu etiketi dün tanrıçam götürdü bugün de sen götürüyon beni:roflol:
Oyy siyahtan mı açtın boyaya boyaya açmak kolay oluyo ben de kızılı öyle yapmıştm. Karamel tonun güzelse boyama bence yıpranmasın saçın ya bakım felan yap haziranda felan boyatırsın çok istiyosan. Deme bence de boşver anladım ben:smiley-cool:
:roflol::roflol:
siyahı kuaföre açtrdım canım siliciyle tabe bakırlık oldu açıldgı için snra ben boyadım hep abay açıldı rengi yoksa nerdeee siyahı kendim açmak yer miiiiaklinialirimsmile denicem denicem bi o kaldı zatenn.
nyse ben de kaçarr muhabbetnze doyum olmaz ii geceler hepinizee
ya kızlar şu mavalanın kirpik besleme losyonunu kulladınızmı ya da kullanan duydunzmu işe yarıomu acababilmiyorumkismile
güzel fikir tatlım..özel günlerde ışıldamak için zevkle kullanılırkaydirigubbakcemile2ha bu arada hanımlar malum güneş yüzünü gösterdi dün gece aklıma geldi sizle de paylaşiim flormarın,cecilein falan toz farları var görmüşsünzdür o farları alıpppp sevdiğimiz bi vüvut losyonunun içine boca ediyoruz ve fıstık gibi bi ışıltılı kremimiz oluo simler eşşek kadar kötü durduğu için bu ışıltılı farlar daha uygun olur gibi geldi minik ya baya. pazartsi ilk işim bakır,altın tonlarında ışıltılı toz far almak olcak,
yiyo amaaklinialirimsmile[/COLOR]
kızaaam..anneler ne derse doğrudur.guclubacismile.
demek kandırıyorsunaklinialirimsmile isyankar kadını..kaydirigubbakcemile3
kızım solaryuma girdiğimi bilse isyan çıkartır evde:smiley-cool:Kanka çok fenasın sen ya yerim senin o anneciğiniŞeniz
reyki bebem:))) re3 die abarttı gacı,bende re12 dedim..april re2 yazdı ya:))güzel enerji yolladık yani aprileopuyorumnanaktanbak aynen böyleopuyorumnanaktanpati pati pati hosgldin kuzum
re3 ne yav ne cahilim :tomato:
:kedi:
kanka haribiden çok fenasın ...anneciginden ellerinden öperim
arap şükrü olmama ramak kaldı canosüprizzzzz:smiley-cool:kuzu solaryuma basladın mı kaydirigubbakcemile5
seni seni sen varya sennn sırnaşık şey
3 hafta falan iyidir sermitomŞeniztanrıçam bu tüy sarartıcısını kaç günde bi tekrarlıoz yüze:kedi:
meg cadısı yazmışkaydirigubbakcemile3yerim ben onubu çok komık olmuş "meg ilen tanrıça cancuyu seviyorlar" :roflol:
limon suyu bebemkaydirigubbakcemile5kankam sana birsey soracagım şaçların parlaması için ne yapmak lazım hangi maskeyi önerirsin ?
tırnaklarına limon suyu sür biber..superisi daha hediyesini almamış bile çok canım sıkıldı...bidahaki çekilişe umarım böyle bi durum olmaz!!Off tırnaklarım çok sararmış ya ben ojesiz duramayacak mıyım
Bu arada aklıma gelmişken sorayım dedim ikinci çekilişi yapcaz mı?
kankaların gülü allah rahatlık versincanolar benim çok uykum geldi ben kaçıyorum muncukooooooooooooo opuyorum herkesi
bebem saçları açmak için krem n,yetine kullanılan sıvı su..rengi mavi..saç uçlarına uygulanır diplere sürülmez..Hmm diplere sürmüyo musunuz nasıl kullanıyosunuz? Benim hiç mvi suyum olmadıbenneyaptımki
ben aniden çıkınca ne demekti kankaboshayallersmileİyi geceler livimmmm tanrıçam da kaybolduguclubacismile
feriştahım hoşgeldin:jeyyar:slm fıstıklar ben geldimmm
kipa nerdeki istanbulda yabilmiyorumkismilekızlar kipalarda kozmetik ürünlerinde %50 indirim varmış haberiniz olaa
kaydirigubbakcemile3iyi geceler canım..iyi geceler sizee ben de kaçıyorum..zaten en sevdiğim kıl , tüy konusunu kapatmışsınız
canım benim güzel rüyalar bitanemŞenizcanlar ben cıktım
uykum geldi size iyi geceler öpüyorum
sanada tatlımopuyorumnanaktansiyahı kuaföre açtrdım canım siliciyle tabe bakırlık oldu açıldgı için snra ben boyadım hep abay açıldı rengi yoksa nerdeee siyahı kendim açmak yer miiiiaklinialirimsmile denicem denicem bi o kaldı zatenn.
nyse ben de kaçarr muhabbetnze doyum olmaz ii geceler hepinizee
ya kızlar şu mavalanın kirpik besleme losyonunu kulladınızmı ya da kullanan duydunzmu işe yarıomu acababilmiyorumkismile
ben yağ karışımı kullanıyorum minik,15 tl,ama 32 tl diyosun,denemeye değer bence..17 fazla ver,ama aklında kalmasın hemtanrıçamm hgdin bebekimmmŞeniz internette kargo dahil 32 L. diodu cnm ya denemeye değermiki yoksa senin başka önerin varmııaklinialirimsmile
Canlar ben kaçıyorumm iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
kadın olmak özellikle kıl tüy durumlarında çok zorboshayallersmilehoşbulmuşam blackpepperim..opuyorumnanaktan
nikoncanım lafı ağzımdan aldın düngeceden beri kıldır yündür gidiyo..artık neyle sonlanacak du bakalım..
neden koçişinden gizli giriyonnn..guclubacismiletırsıyonmu?eyvahedigeldismile
bi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden
ceyarın kız arkadaşı kanka:jeyyar:doyulurmu doyulurmuuuuu kıla tüye doyulurrmuuzemuszemussempatiksalakcinni
kanka harbiden hesırnaşık şeyne kadar kıla hasretmişiz dimiboshayallersmile:roflol:bi açık bekliyomuş demekaklinialirimsmile
ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ya herkez bi yere bağlıyoakannehirben nie hiç beceremiyorumfisfisfisbende duşamı bağlasam ne etsemguclubacismile
hahahahahaha:roflol:toptan çözüm diyosunaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
niko bu smil nerden çıktıohaoldumsmileallah cezanı vermesin öldümsırnaşık şey
hoşgeldin sekreteryaların gülü:1hug:özledimmm:enbuyukkk:
yuh o kadar verilir mitanrıçamm hgdin bebekimmmŞeniz internette kargo dahil 32 L. diodu cnm ya denemeye değermiki yoksa senin başka önerin varmııaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?