- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.401
saol kankam..bu arada melekli kolyeni bekliyorum haberin olsun:asigim:
valla şu an için ne desem yalan..serinletiyo,hoş bi etki veriyo,hafifte yakıyo ilk sürdüğüm zaman..biraz germe yapıyo,net bilgi için biraz daha uzun süre kullanmam lazım gülüm
livom balık sırtı yapmışlar..balık sırtı yapmayı bilmiyosan beceremezsin balım
pastel kullanıyorum canım hiç memnun değilim tavsiye etmem alsanaalsanasmileanladım tatlım..şu an hangi rimeli kullanıyosun peki?
iyi geceler tosbaaam opuyorumnanaktanöpüyom sizi
yarın iş var malum
yataka doğru uçuşa geçtim ben
kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evdeama süremiyorum,kaçıyo kitliyo kendini manyahÇok üzgünüm çoook
ama yiğeninm kaçamıyo benden:jeyyar:
analar gününde sevdiğim burda olabilir,o yüzden indirimlerden faydalanamıcam kanımcaboshayallersmilegerçi olabilir diyorum,net bişey yok..salı günü belli olucak..netleşmeden paylaşmak istemiyorum:1no2:
:roflol: nereye gidiyoruz canolar :roflol:
bugun netim çok yavaş kafayı yedim resmen ...sürekli hata veriyor donuyor kafamçokkarıştı
öpüyom sizi
yarın iş var malum
demek balık sırtı hiç anlamam ki senağlama
kankam yrna şaçlarımı boyattırabilirsem hem saçımı hemde melekli kolyemi çekerim opuyorumnanaktan annem çok karşı çıktı boyama işine nasıl ikna edebilirim onuda bilemıyorum eyvahedigeldismile
bebem haklısın uzun süreli kullanmak lazım ...bende body shop un göz altı kremlerinden aldım onlar bana 1-2 sene yeter aslındakaydirigubbakcemile5
demek balık sırtı hiç anlamam ki senağlama
kankam yrna şaçlarımı boyattırabilirsem hem saçımı hemde melekli kolyemi çekerim opuyorumnanaktan annem çok karşı çıktı boyama işine nasıl ikna edebilirim onuda bilemıyorum eyvahedigeldismile
bebem haklısın uzun süreli kullanmak lazım ...bende body shop un göz altı kremlerinden aldım onlar bana 1-2 sene yeter aslındakaydirigubbakcemile5
aman yarebbi akannehir
koptum efsunluyorum :roflol:
rica ederm sekertom
oyyyyyy melegim ben nisan için eklemiştim aslında olumunekankayizsmile sagol kuzucum sanada çok yakışırtatlısım ben bunu cok begendim cok kibar bi model sanada yakısır bence :asigim:
Bitanem benim teşekkür ederim pamuğum...Şeniz O kızın saç rengi ne öyle ya bayıldım, sana nasıl yakışır...ama doğal olmalı o sanırım. ne güzel. boshayallersmile
Ben toplu model yapacağım sanırım çünkü Adana sıcağında olacak düğün, saçlar yapışmasın üstüme...eklediğin modellleri kaydettim aşkummm bitanesin opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
sırnaşık şey delikafadulden delikafaduldensırnaşık şey sırnaşık şey allah almasın seni emiiiiisırnaşık şey
gel yamacımaEki Görüntüle 43523 tamam sakin yok bişey:kedi:
akitom sana kk nın kk dışındaki sevgililerini tanıştırıyımmısempatiksalakcinni(bunuda nikomdan kaptım..malum ceyare sultanı bize tanıttı geçenlerdesırnaşık şey)
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejlaEki Görüntüle 43519
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazımEki Görüntüle 43520
:a015: bunlarda sevgülüEki Görüntüle 43521
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile Eki Görüntüle 43522
biliyorum,bende seninkine biliyosun dimi..semiramis pekkan diyim sen anlakaydirigubbakcemile3isyankar kadının hastasıyım biliyon di mi kanka alkisalkisalkis :roflol:
kendini mi kitliyo ayy çok tatlı yaa yerim ben onu kaydirigubbakcemile2 Şeniz
seni maskeyle koşarken düşündüm de sempatiksalakcinni
balım işallah gelir işallah işalahhh :Saruboceq:
allah rahatlık versin canımŞenizöpüyom sizi
yarın iş var malum
aldınmı badi sen..onlarıda ekle o zaman gülümhihoyyytdemek balık sırtı hiç anlamam ki senağlama
bende pastelin rimellerinin başarısız olduğunu tahmin etmiştim canım..öyle bi his uyandırıyo bendeCADIARZUpastel kullanıyorum canım hiç memnun değilim tavsiye etmem alsanaalsanasmile
bizim ev tam tımarhane akitomsempatiksalakcinniherkez ayrı bi filimsempatiksalakcinniiyi geceler tosbaaam opuyorumnanaktan
ayyy insllh gelir kuzumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evin içinde köşe kapmaca ne hoş yaaa aklinialirimsmile
body shpoun göz altı kreminden memnunmusunuz canlar
dogacı kayısı kremi bana gitmedi sürünce gözlerim şişiyor benneyaptımki
anişkom seni tanısaydı çok severdi gacımsenin anneni de çok seviyom bennn..o da isyankar kadın çıktııı..:dance:
+18 topiğine gidiyoz pembe donları giyinip bayanssulusmile aklinialirimsmile
zira adımız abaza sunumcuya çıkacak yakında[/B] -tatlicadiarzu-
kız nasıl 1-2 sene yetçek akannehir
hem düzenli kullancam diyonlmaz:
her gece yatmadan bi kıymık sürcen alt tarafı bebeğim.zemuszemus bana E vit. göz kremi 4 ay mı ne gitmişti
akitom sana kk nın kk dışındaki sevgililerini tanıştırıyımmısempatiksalakcinni(bunuda nikomdan kaptım..malum ceyare sultanı bize tanıttı geçenlerdesırnaşık şey)
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejlaEki Görüntüle 43519
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazımEki Görüntüle 43520
:a015: bunlarda sevgülüEki Görüntüle 43521
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile Eki Görüntüle 43522
body shpoun göz altı kreminden memnunmusunuz canlar
dogacı kayısı kremi bana gitmedi sürünce gözlerim şişiyor benneyaptımki
sırnaşık şey sırnaşık şey allah almasın seni emiiiiisırnaşık şey
gel yamacımaEki Görüntüle 43523 tamam sakin yok bişey:kedi:
rica ederim kanka ne demek ...bende kızın saç rengini begendim :lepi: annemi saç konusunda ikna edemedim yaw ne etcem bilmıyorum :sinifsinif:
ana adana yollucusun demek ...bizde adanalıyık :roflol:
biliyorum,bende seninkine biliyosun dimi..semiramis pekkan diyim sen anlakaydirigubbakcemile3
benimkide belediye başkanının kendisi mesaj atıp omesajı saklıyo silmeyin diyo ne edersinboshayallersmilene yaptıysam inandıramadım.boshayallersmile
vallahamıohaoldumsmile
dur bakıyım april ne diycekCADIARZUapriiiill tilfon sağaaa
bööööööööööööööööööööööööööööööö
korktunus mu? :))))))))
ruşeyminin intikamı filmini çeviriyom
ana bebem şimdi baktım 6 aylık mış bende 1 sene ya da 2 senelik bir üründür diye dusunmustum ...kanka 1-2 kullandım sonra sıkıldım gece yatarken yüzünü temizle yok tonık sür yok nemlendirici artı bir de göz altı kremi delikafadulden
ben 6 ayda nah bitirim
haribiden öyle kankalar adımız abazan hatunlara çıkacak onu geçtim benim sevgülüm kullanıcı adım sifrem dahil herseyi biliyor girse baksa şok geçirecek :roflol:
anişkom seni tanısaydı çok severdi gacım
ana bebem şimdi baktım 6 aylık mış bende 1 sene ya da 2 senelik bir üründür diye dusunmustum ...kanka 1-2 kullandım sonra sıkıldım gece yatarken yüzünü temizle yok tonık sür yok nemlendirici artı bir de göz altı kremi delikafadulden
ben 6 ayda nah bitririm =))))))9
haribiden öyle kankalar adımız abaza hatunlara çıkacak onu geçtim benim sevgülüm kullanıcı adım sifrem dahil herseyi biliyor girse baksa şok geçirecek :roflol:
vallahamıohaoldumsmile
dur bakıyım april ne diycekCADIARZUapriiiill tilfon sağaaa
ayy neden öyle oldu kuzucum yaa :1shok:
çok üzüldüm...:gitme:
Bad Şop'u tavsiye ederim tabii kuzum ama korktum şimdi, ben bişi tavsiye etmemeyim kanımca... :1no2: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?