Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bn de sevmiyorum bu eyelinerı
çok soluk bi rengi varr :S

Canım benim ya zahmetler ettin çok teşekkür ederim fotolar için sade ve şık olmuşsun boshayallersmile
Ezan da yeni okundu amakaydirigubbakcemile3 geldim bebekim fırlamam nikomzemuszemus
:asigim: yok, elbiseni seçip dikktirip giydiğinde foto göstersen yeter:lepi:
Boy boy koycam size fotoları ayıpsın o kadar bunalttım sizi görmek en çok sizin hakkınızopuyorumnanaktan
yeşili eklesene bebeğim görmedim yaaaaaa

Hemen ekliyorum bebem albümler oldu resmen model aramaktan

Silmedim daha kankam duruyo silmeden koş gitkaydirigubbakcemile
Bugün bu ojeyi gördüm çok tatlı geldi gözüme aldım hemen markasını ilk defa duydum la'berje diye bişibilmiyorumkismile
Kanka bak sen kızdın diye telden çektim artık net diil ama kusura bakmayın...

İkisini bir koyuyorum çiçekler.
Arzum yeşil de hoş bi model ama fazla sade basit gibi geldi bana onu da beğenmiştim aslında.
Morlu olan da farklı bir model Her nekadar kızlar beğenmese de:sinifsinif: benim hoşuma gitti.

[/url][/IMG]

ıslandım şekerim taşlı bileklik küpe ve yüzük taktım hepsi tamamen taştı saçımda da vardı taş hepsi uyumlu oldu şık olmuştu ben beğenmiştim yani

Du kız daha saat 12yi vurmadın sabi sübyanlar da takılıo bu saatlerde az edepli dur neen :mymeka:kudurdun şimdi senaklinialirimsmile

doğuştan geliyo kudurukluğum hihoyyyt

kuzum straptezle rahat edebilcen mi o gece hoplıcan zıplıcan ?
incede olsa askısı olsun ..
bide ben o iki modelide beenmedimv:1ninca:

İslandım şekerim taşlı bileklik küpe ve yüzük taktım hepsi tamamen taştı saçımda da vardı taş hepsi uyumlu oldu şık olmuştu ben beğenmiştim yani

Önemli olan kombinleyebilmek sen de çok güzel taşımışsın canımboshayallersmile
Ben straplez bir model düşünüyorum ya saçlarımı da açık yaptırırım maşalı bişilersositososito

Haydee buyur burdan yak:1ninca: bütün kızlar yana yakıla yeşil dedi hadi ekliyim dedim şimdi de msen beğenmedim dedin sonra da kafam karışıo işte yamafoldumben
Nie beğenmedim de bakiim baa

Tospamm teklif yolladım cnm..
İsland bitanem öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Canısı straplez sorunlu olur sürekli aşağa kayar felan rahat edemezsin yani ama sen bilirsin yine deyerimseniben

Göğüslerim büyük olmadığından sorun olmaz heralde kuzumbilmiyorumkismile

ısland cnm onun havası orda zaten tek askı gül şeklinde hava katıyo sade bi elbiseye ben çok beğeniyorum böyle modelleri:ecrin_bebek:

islo ..o zaman şu yeşili fücuda oturan cinsten yaptır, böyle bol sevmiyorsan..
bak tek omuz askılı olayı da olabilir..düşün..:1ninca:

kuzuşum küçük olsada rahat edemezsin
sürekli kullandığın bişi değildir straptez ama sen bilin tabi
yeşile gelince çok sade gibim geldi

Bana da yeşil sade geldi canm tabi straplez her zaman giydiğim bişi değil. ama sıkıcana yapılır üstüme göre rahatsız olursam tek askı yapabilirizbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…