- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.961
BAL+TARÇIN MASKESİ
bir tatlı kaşığı kadar bal ile birazcık tarçın yeterli..
ben bunu az önce tüm yüzüme sürdüm ve bir saat kadar tuttum..bi kaç tane pörtleyen svilce gördümohaoldumsmileonları önlemem lazım..
bu maskeyi bi kaç gün üst üste yapıcam,defolsun gitsin sivilcelerÇok üzgünüm çoook
KIZLAR BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!
nedenleri
markası meybelline!
ben bu zalağa 20 tl bayıldım,bi moka yaramıyo
bilerek silmeden çektim resmini..gördüğünüz üzere etrafı siyah,boyası akıyo,ben sürekli siliyorum,ama o kapağını açtığım adan itiaren akıyo!
ayrıca ucu boya vermiyo,kısaca parayı çöpe attım!!!
buda benim şansım oldu..belki memnun kalan vardır bilemiycem..ama flormar kalem eyelineri cidden tek geçiriyorum böyle paçozları denedikçe:umursamaz:
bu ojeyi aney almışboshayallersmilesedefli oje sevmem,tırnağı yiyo çünkü..yiyo derken,yani tırnağı güçsüzlüşteriyo...sevmem sedefli oje,ama anam bir o kadar bu renk ve tarze hastadır..
fikir olması için koyuyorum,sevenler olursa rengini numarası 362
Canım benim ya zahmetler ettin çok teşekkür ederim fotolar için sade ve şık olmuşsun boshayallersmileİslandım bitanem o elbise de en çok hoşuma giden kısmı göğüs kısmı ve etek uçları geriye ne kaldı zaten:roflol: Göğüs kısmı tam oturuyodu yukardan bakılınca dekolteliydi=) etek kısmı çok havalı duruyodu yürürken felan kumaş üstü tül tümden etek kısmı parça parça ve yere kadar değiyo uçları. Saçımı da ekledim öyle yapmıştım ama çok net değil:ecrin_bebek:
Ezan da yeni okundu amakaydirigubbakcemile3 geldim bebekim fırlamam nikomzemuszemussen zayıfla(aslında gerek yok ya neyssse. sonuçta emellediğin bir şeyi başar) aplan söz sana cipis alıcakopuyorumnanaktan
ama dikkatini çekerim cipis diyorum cipisler değil
islo namaza gitmiştir döner:roflol::roflol: namaza gittim dönücem:smiley-cool:
Boy boy koycam size fotoları ayıpsın o kadar bunalttım sizi görmek en çok sizin hakkınızopuyorumnanaktan:asigim: yok, elbiseni seçip dikktirip giydiğinde foto göstersen yeter:lepi:
yeşili eklesene bebeğim görmedim yaaaaaa
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bana bi koca lazım
oda bu gece lazım guclubacismile
Du kız daha saat 12yi vurmadın sabi sübyanlar da takılıo bu saatlerde az edepli dur neen :mymeka:kudurdun şimdi senaklinialirimsmile
İslandım şekerim taşlı bileklik küpe ve yüzük taktım hepsi tamamen taştı saçımda da vardı taş hepsi uyumlu oldu şık olmuştu ben beğenmiştim yani
doğuştan geliyo kudurukluğum hihoyyyt
kuzum straptezle rahat edebilcen mi o gece hoplıcan zıplıcan ?
incede olsa askısı olsun ..
bide ben o iki modelide beenmedimv:1ninca:
Bi kaç model ekliyorum cnm belki işine yarar
doğuştan geliyo kudurukluğum hihoyyyt
kuzum straptezle rahat edebilcen mi o gece hoplıcan zıplıcan ?
incede olsa askısı olsun ..
bide ben o iki modelide beenmedimv:1ninca:
Göğüslerim büyük olmadığından sorun olmaz heralde kuzumbilmiyorumkismile
İkisini bir koyuyorum çiçekler.
Arzum yeşil de hoş bi model ama fazla sade basit gibi geldi bana onu da beğenmiştim aslında.
Morlu olan da farklı bir model Her nekadar kızlar beğenmese de:sinifsinif: benim hoşuma gitti.
[/url][/IMG]
İsland cnm onun havası orda zaten tek askı gül şeklinde hava katıyo sade bi elbiseye ben çok beğeniyorum böyle modelleri:ecrin_bebek:
kuzuşum küçük olsada rahat edemezsin
sürekli kullandığın bişi değildir straptez ama sen bilin tabi
yeşile gelince çok sade gibim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?