- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.981
islo ..o zaman şu yeşili fücuda oturan cinsten yaptır, böyle bol sevmiyorsan..
bak tek omuz askılı olayı da olabilir..düşün..:1ninca:
7 kocalı hürmüzümü izledin tospikkaydirigubbakcemile3ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bana bi koca lazım
oda bu gece lazım guclubacismile
dimi..aynen hayatımbn de sevmiyorum bu eyelinerı
çok soluk bi rengi varr :S
aşkolsun tatlım olurmu öyle şey..:1hug:bebem sen en iyisi kendi bildiğini oku kafan karışmasın vallahibuyrunnnnnnnnn bakBoy boy koycam size fotoları ayıpsın o kadar bunalttım sizi görmek en çok sizin hakkınızopuyorumnanaktan
flormar da aynı renk bendede var bibertom..güle güle kullan..heh şöyle..telden çek yine çek:içelim:Silmedim daha kankam duruyo silmeden koş gitkaydirigubbakcemile
Bugün bu ojeyi gördüm çok tatlı geldi gözüme aldım hemen markasını ilk defa duydum la'berje diye bişibilmiyorumkismile
Kanka bak sen kızdın diye telden çektim artık net diil ama kusura bakmayın...
mordan ziyade yeşil diyorum hala bebem...sade diyosun ama takılarla,makyajdı,saçtı,ayakabı ve çantaydı derken zaten sadelik kalmıycak..dengelemiş olursun..İkisini bir koyuyorum çiçekler.
Arzum yeşil de hoş bi model ama fazla sade basit gibi geldi bana onu da beğenmiştim aslında.
Morlu olan da farklı bir model Her nekadar kızlar beğenmese de:sinifsinif: benim hoşuma gitti.
[/url][/IMG]
hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktanherkese hellooooo
ben morluyu biğendim
ondan sonra da yeşili meleğim
ama o maviyi çıkar listeden
çiçek gözlüm farklı bi model olsun millet aa ne ilginçmiş desin bence o elbse mor....:)))
ama dikebilir mi hayatım kaynana onu blemicem
kızlar benyatıyoum yarın devam ederük
Kayınvalideme de göstereyim bakalım bir de onların yorumlarını alayım kuzum. Ben ikisini de beğendim mor olan da hoş bana görebilmiyorumkismile7 kocalı hürmüzümü izledin tospikkaydirigubbakcemile3
dimi..aynen hayatım
aşkolsun tatlım olurmu öyle şey..:1hug:bebem sen en iyisi kendi bildiğini oku kafan karışmasın vallahibuyrunnnnnnnnn bak
flormar da aynı renk bendede var bibertom..güle güle kullan..heh şöyle..telden çek yine çek:içelim:
silme hemen bakmadım daha:sinifsinif:
mordan ziyade yeşil diyorum hala bebem...sade diyosun ama takılarla,makyajdı,saçtı,ayakabı ve çantaydı derken zaten sadelik kalmıycak..dengelemiş olursun..
hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktan
yatmadan yine bişy dicem
o yeşilin yanındaki ayakkabıları da düşünüyorsan bence olmaz altın rengi lazım çünkü elbisenin ve kolyenin detaylarında altın var meleem
Maviyi çıkardım bitanem bana da mor şık bir model gibi gözüktü ve oldukça farklı.
Çıktısını aldım göstericem bakalım ama yapabilir heralde gelinlik ddikimi zaten işi:lepi:
Burdaki gacılar güzel değil diyo beni soğutuyo:sinifsinif:
Allah rahatlık versin şekerparemopuyorumnanaktan
peki morsa ..etekleri öyle güllü olcek?CADIARZU
valla ben şahsen güllü müllü modelleri sevmediğim için moru beğenmedim,ama sen beğendiysen tamamdır islokaydirigubbakcemile5Kayınvalideme de göstereyim bakalım bir de onların yorumlarını alayım kuzum. Ben ikisini de beğendim mor olan da hoş bana görebilmiyorumkismile
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
valla ben şahsen güllü müllü modelleri sevmediğim için moru beğenmedim,ama sen beğendiysen tamamdır islokaydirigubbakcemile5
arzu gitti..seni kim kurtarıcak elimizden hee..saldır gacııı:tomato:ni hahahakötükedihüso
Valla kuzum ben beğendim sevdiceğimde boyunu az uzattık mı süper model dedi bide kayınannem olur derse bunu diktirebilirim.
Sonuçta özel bi gece biraz da kokoş olmak lazım diye düşünüyorum bana göre abartıdan uzak ama ilginç bir model niyeyse hoşuma gitti.
Ama sizleri çok sevdiğimden yorumlarınıza gözardı edemiyorum.kaydirigubbakcemile2
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileDüşceksem sizin elinize düşeyim afroditim.
Bıcı bıcıya gittim gelicem nikoo arkamdan sallama
Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?