Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben morluyu biğendim

ondan sonra da yeşili meleğim

ama o maviyi çıkar listeden

çiçek gözlüm farklı bi model olsun millet aa ne ilginçmiş desin bence o elbse mor....:)))

ama dikebilir mi hayatım kaynana onu blemicem

kızlar benyatıyoum yarın devam ederük

ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bana bi koca lazım
oda bu gece lazım guclubacismile
7 kocalı hürmüzümü izledin tospikkaydirigubbakcemile3
bn de sevmiyorum bu eyelinerı
çok soluk bi rengi varr :S
dimi..aynen hayatım
Boy boy koycam size fotoları ayıpsın o kadar bunalttım sizi görmek en çok sizin hakkınızopuyorumnanaktan
aşkolsun tatlım olurmu öyle şey..:1hug:bebem sen en iyisi kendi bildiğini oku kafan karışmasın vallahibuyrunnnnnnnnn bak
flormar da aynı renk bendede var bibertom..güle güle kullan..heh şöyle..telden çek yine çek:içelim:
silme hemen bakmadım daha:sinifsinif:

mordan ziyade yeşil diyorum hala bebem...sade diyosun ama takılarla,makyajdı,saçtı,ayakabı ve çantaydı derken zaten sadelik kalmıycak..dengelemiş olursun..

herkese hellooooo
hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktan

yatmadan yine bişy dicem

o yeşilin yanındaki ayakkabıları da düşünüyorsan bence olmaz altın rengi lazım çünkü elbisenin ve kolyenin detaylarında altın var meleem

Maviyi çıkardım bitanem bana da mor şık bir model gibi gözüktü ve oldukça farklı.
Çıktısını aldım göstericem bakalım ama yapabilir heralde gelinlik ddikimi zaten işi:lepi:
Burdaki gacılar güzel değil diyo beni soğutuyo:sinifsinif:
Allah rahatlık versin şekerparemopuyorumnanaktan

kızlarrrrr... size atraksiyon yaptım akşam akşam....albüme gelin...bili bililerim..
burda yorum yapmayın ama.eyvahedigeldismile.ne olursa oraya yazın..aklinialirimsmile

malum acanlar tolanıyooo..:1ninca:lülülülülülü

Kayınvalideme de göstereyim bakalım bir de onların yorumlarını alayım kuzum. Ben ikisini de beğendim mor olan da hoş bana görebilmiyorumkismile
yatmadan yine bişy dicem

o yeşilin yanındaki ayakkabıları da düşünüyorsan bence olmaz altın rengi lazım çünkü elbisenin ve kolyenin detaylarında altın var meleem

Bence de arzum kombin olayını becerememişler ben morun altındaki siyah ayakkabıyı da beğenmedim. Birebir aynısı olmaz zaten mesela yeşili yaptırsam bile farklı bir aksesuar kullanabilirim göğüs altındaki bant için.

peki morsa ..etekleri öyle güllü olcek?CADIARZU

Kayınvalideme de göstereyim bakalım bir de onların yorumlarını alayım kuzum. Ben ikisini de beğendim mor olan da hoş bana görebilmiyorumkismile
valla ben şahsen güllü müllü modelleri sevmediğim için moru beğenmedim,ama sen beğendiysen tamamdır islokaydirigubbakcemile5

Arzum baksana ya ne diyomafoldumben

arzu gitti..seni kim kurtarıcak elimizden hee..saldır gacııı:tomato:ni hahahakötükedihüso

Valla kuzum ben beğendim sevdiceğimde boyunu az uzattık mı süper model dedi bide kayınannem olur derse bunu diktirebilirim.
Sonuçta özel bi gece biraz da kokoş olmak lazım diye düşünüyorum bana göre abartıdan uzak ama ilginç bir model niyeyse hoşuma gitti.
Ama sizleri çok sevdiğimden yorumlarınıza gözardı edemiyorum.kaydirigubbakcemile2

Düşceksem sizin elinize düşeyim afroditim.
Bıcı bıcıya gittim gelicem nikoo arkamdan sallama

tabiki kokoş olucaksın bitanem,ben yeşili kötünün iyisi olarak söyledim,eklediklerin içinde en uygunu o diye düşündüm,ben olsam çok daha farklı bişey giyerdim..
tamam içine sindiyse modele karar verdik demektir:sm_cool: :teytey:

Düşceksem sizin elinize düşeyim afroditim.
Bıcı bıcıya gittim gelicem nikoo arkamdan sallama
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
neyiiiiohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
geç kalmaaklinialirimsmilebekliyoruz...bu arada sen yarışmaya katılıyosun dimikaydirigubbakcemile

Sen bize bakma islandım giycek olan sensin bizim seçtiğimizi değil kendi beğendiğini giy sonuçta zevk bu herkesin farklı zevklerizemuszemus

Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben

bilmem ama belindeki gül olabilir..ama eteklerde abartı olur..
abisinin sünnet düğününde koşan kız çocuuu gibiiii..eyvahedigeldismile

livom yok 2 gün oldu:sinifsinif:niko bu konuya ilgilen
livim livilerimi çok seviyo:smiley-cool:livitton cüzdanımı ona ithafen ekliyorum,bide pc bozukken bu hırkayı aldım,malum kollar dövmeli,dışarda kamufle etmek için böyle tril tiril şeyler alıyorum,hem totoyu başı kapatıyo:kedi:

Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:

Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa
sempatiksalakcinni hihoyyyt

Senin cüzdanını yiyim bennnŞeniz o hırkalar süper yaa ben de çok seviyom hele bu zamanlarımda kurtarıcı resmenguclubacismile
Evt livimmm nerdeee yaaa...

aprilimde gelir eli kulağındadırboshayallersmile
patim yokklava:
iklimya hepten yok:sm_confused:madam tospa gelmiyo:dilcikar:ımm dier kızların hepsi burdaydı..herkeşe 5 o yüzden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…