- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.001
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZUOlmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
kankaaadelikafaduldenNapiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan
Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:
Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa sempatiksalakcinni hihoyyyt
Senin cüzdanını yiyim bennnŞeniz o hırkalar süper yaa ben de çok seviyom hele bu zamanlarımda kurtarıcı resmenguclubacismile
Evt livimmm nerdeee yaaa...
aprilimde gelir eli kulağındadırboshayallersmile
patim yokklava:
iklimya hepten yok:sm_confused:madam tospa gelmiyo:dilcikar:ımm dier kızların hepsi burdaydı..herkeşe 5 o yüzden:lepi:
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZU
kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibiama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus
patron abla kardeş kaybolan birileri var
hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile
Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan
Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:
Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa sempatiksalakcinni hihoyyyt
Hakkat la kanka elim kulaamdaydı la akannehir akannehir
bu kız da cinli ben size diyim eyvahedigeldismile
küpelerimi çıkardım koydum kenarıya, elim kulaamdaydı yane kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni Valla! olumunekankayizsmile
Kankam o Livi ler hakiki mi ?ohaoldumsmile :asigim: (Livim nirde hakkat?) :gitme:
Çok güzellerrrrrrr :asigim:
Hırkanın rengi de modeli de harikaaa a.s
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZU
kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibiama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus
patron abla kardeş kaybolan birileri var
Bana da perdeyi anımsattı o güller bizim öyle bi tülümüz var-tatlicadiarzu-
Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
tamamyasakkelime
kızın üstüne gitmeyin..o bunu yaptırıcak işteklava:
kanka perdeni çeksene:smiley-cool:
yeme beni sermo,telefonundamı çekmiyocanım resim işini beceremiyorum daha doğrusu fotoğraf makinem bile yok doğru dürüst yeni alcam
hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile
hoşgelmişsin.. kırmızı kurdaleni taktılar mı..:1hug:sana cici kız aferin dedilermi?:1hug:
fonetikten 100 aldığına göre, iyi fonmuşsun eprılım..pirafo sana..Şeniz
sitede zaten bi tane cinli var kanka yeter:)))anam kalbim temizmiş hakkat kızzsempatiksalakcinni
yok be hacı nerdeboshayallersmilemahmutpaşadan almıyanı dövüyolarlülülülülülü
beğendinmi bitanemopuyorumnanaktançok teşekkürler bal zerresimŞeniz
BAL+TARÇIN MASKESİ
bir tatlı kaşığı kadar bal ile birazcık tarçın yeterli..
ben bunu az önce tüm yüzüme sürdüm ve bir saat kadar tuttum..bi kaç tane pörtleyen svilce gördümohaoldumsmileonları önlemem lazım..
bu maskeyi bi kaç gün üst üste yapıcam,defolsun gitsin sivilcelerÇok üzgünüm çoook
KIZLAR BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!
nedenleri
markası meybelline!
ben bu zalağa 20 tl bayıldım,bi moka yaramıyo
bilerek silmeden çektim resmini..gördüğünüz üzere etrafı siyah,boyası akıyo,ben sürekli siliyorum,ama o kapağını açtığım adan itiaren akıyo!
ayrıca ucu boya vermiyo,kısaca parayı çöpe attım!!!
buda benim şansım oldu..belki memnun kalan vardır bilemiycem..ama flormar kalem eyelineri cidden tek geçiriyorum böyle paçozları denedikçe:umursamaz:
bu ojeyi aney almışboshayallersmilesedefli oje sevmem,tırnağı yiyo çünkü..yiyo derken,yani tırnağı güçsüzlüşteriyo...sevmem sedefli oje,ama anam bir o kadar bu renk ve tarze hastadır..
fikir olması için koyuyorum,sevenler olursa rengini numarası 362
Silmedim daha kankam duruyo silmeden koş gitkaydirigubbakcemile
Bugün bu ojeyi gördüm çok tatlı geldi gözüme aldım hemen markasını ilk defa duydum la'berje diye bişibilmiyorumkismile
Kanka bak sen kızdın diye telden çektim artık net diil ama kusura bakmayın...
İkisini bir koyuyorum çiçekler.
Arzum yeşil de hoş bi model ama fazla sade basit gibi geldi bana onu da beğenmiştim aslında.
Morlu olan da farklı bir model Her nekadar kızlar beğenmese de:sinifsinif: benim hoşuma gitti.
[/url][/IMG]
sabaha ders bırakıyım
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:
KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)
KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:
Senin yanında benim lafım mı olur kankaolumunekankayizsmilekankam ojenin rengi süper albüme baktım sende süpersinn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?