Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZU
kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibi ama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus

patron abla kardeş kaybolan birileri var

Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:

Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa
sempatiksalakcinni hihoyyyt
kankaaadelikafadulden
şimdi yazdım gelir die,ulan ikimizde ne temiz kalpliyiz bakkaydirigubbakcemile3hoşgeldin aşkitom..neler yaptın böğünzemuszemus

Senin cüzdanını yiyim bennnŞeniz o hırkalar süper yaa ben de çok seviyom hele bu zamanlarımda kurtarıcı resmenguclubacismile
Evt livimmm nerdeee yaaa...

saol benim piperimŞeniz
livo yok,mirianada aşşadan dikizliyo ama katılmıyo bize:umursamaz:hey miri gel konuşalım kızkaydirigubbakcemileolmuyo okuyup okuyup kaçmak:hulya:

aprilimde gelir eli kulağındadırboshayallersmile
patim yokklava:
iklimya hepten yok:sm_confused:madam tospa gelmiyo:dilcikar:ımm dier kızların hepsi burdaydı..herkeşe 5 o yüzden:lepi:

Hakkat la kanka elim kulaamdaydı la akannehir akannehir
bu kız da cinli ben size diyim eyvahedigeldismile
küpelerimi çıkardım koydum kenarıya, elim kulaamdaydı yane kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni Valla! olumunekankayizsmile

Kankam o Livi ler hakiki mi ?ohaoldumsmile :asigim: (Livim nirde hakkat?) :gitme:
Çok güzellerrrrrrr :asigim:

Hırkanın rengi de modeli de harikaaa
a.s

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaynanana koptum yalnızsırnaşık şey
kardeşlerden biri burda:roflol:ama ablası yok hacı:roflol:
kızlar benim kaynanam benden kokoş yemin ederimbayanssulusmileanam bir süslü bir süslübayanssulusmile

hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile
Napiyonuz bakiiiiimmmm hihoyyyt opuyorumnanaktan

Çalışkan üğrenci eprıl geldiii :hulya:

Bugün fonetikten 100 aldım yihahaa
sempatiksalakcinni hihoyyyt

hoşgelmişsin.. kırmızı kurdaleni taktılar mı..:1hug:sana cici kız aferin dedilermi?:1hug:
fonetikten 100 aldığına göre, iyi fonmuşsun eprılım..pirafo sana..Şeniz

sitede zaten bi tane cinli var kanka yeter:)))anam kalbim temizmiş hakkat kızzsempatiksalakcinni
yok be hacı nerdeboshayallersmilemahmutpaşadan almıyanı dövüyolarlülülülülülü
beğendinmi bitanemopuyorumnanaktançok teşekkürler bal zerresimŞeniz

guclubacismile:roflol::roflol:
öldüm k nokta validene..

Olmasınmı? o modelin özelliği o ya dümdüz olmaz mı gacım kombinezon gibi çok basit bişi olur:1ninca:albümüne geliom hemen
Arzum baksana ya ne diyomafoldumben

:roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum ispileyemeden çakmışsınsüprizzzzz

partron hırkanın pembesine bayıldım, rengi soft değil mi? çok güzel:lepi:
livin de lvin de çok datluopuyorumnanaktan
güle güle kullan bidenem Şeniz

canım resim işini beceremiyorum daha doğrusu fotoğraf makinem bile yok doğru dürüst yeni alcam
yeme beni sermo,telefonundamı çekmiyoistemiyosun eklemek..istesen eklersin:dilcikar:
hırkanın rengi çok tatlı pambık şikeri mübarenk..örtün gözümden kaçmadı..aklinialirimsmile

leopardaşımsınaklinialirimsmile
kumaşıda pek güzel,yeri tiril tirilkaydirigubbakcemile2yeri güzel lafınıda hala çözemedim ama kullanırım işteboshayallersmiletürkçemizi seviyorum:lepi:

hoşgelmişsin.. kırmızı kurdaleni taktılar mı..:1hug:sana cici kız aferin dedilermi?:1hug:
fonetikten 100 aldığına göre, iyi fonmuşsun eprılım..pirafo sana..Şeniz

Çok iyi fon oldum evet Gacım ahaha :roflol:
noldu sana gacı kimlik değiştirmişin fisfisfis
sosyal mesaj filan süprizzzzz

La acayip bi sınavdan geçtik, önce sessiz bir çizgi film izlettiler akannehir
sora onu Fr. anlattırdılar, sesimizi kayda çektiler. akannehir
Sora kendimizi tanıttılar, sora bi resim verdiler, onu anlattırdılar kayıtlı gene
sora dinledik, 2 Fransız kadınceğiz not virdi :hulya:

vay anasını, eğitim sistemine bak hele
boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 Aşkom seni yerim ama o oricinıl gibi duriy, yeme beni aklinialirimsmile

kanka bende yapıyım bu maskeyii:lepi:

kankam ojenin rengi süper albüme baktım sende süpersinn:lepi:

yeşil süper bebeğemm:lepi:

kanka bana dediğin bumuolumunekankayizsmile

süperrr bunlar yaaa bittiimmmmdelikafaduldensırnaşık şey:asigim:

kızlar ben yokken eklediğiniz resimler varsa benim için bir kez daha eklermisiniz
1 haftalık geçmişi okuycak döt olmadığından o işe girişmedim..ben yokken neler oldu bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…