- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.081
yok bebem valla ondan değil..sen zaten süpersin,sen modelini sevdin beğendin,herkezin zevki ayrıdır bebem,içine o sindiyse mutlaka onu yaptırmalısınYerim seni yaa ağlamaklı oldum die şimdi ver coşkuyu kaydirigubbakcemile3
Kuzum eklediklerinden beni çarpan olmamıştı ama yeni fotolara açığımboshayallersmile
Teşekkür ederim bitanem güzel sözlerin için afroditimopuyorumnanaktan
Az daha vaktim var daha da beğendiğim bir model olmazsa bunu yaptırıcam:ecrin_bebek:
kafanı karıştırmıyım artık dedim ama bekle o zaman çiçeemAprılımboshayallersmile
darılmaca olur mu kuzum fikirleriniz çok önemli olduğu için bu kadar üsteliyorum zaten.
Ben gözüme takılanları hep gösterdim size cıx olmaz diyosunuz ama bak bunu yap falan demiyosunuz azcuk yönlendirilmeye ihtiyacım varopuyorumnanaktan
Ondan yerni fikirlere açığım
Bi de şöyle düşünüyorum artık mezun oluyorum ve daha kadınsı ogiyinmem gerekecek bundan sonraki özel günlerde mezuniyet bana göre masumiyeti ifade ediyor çok abiye elbiseler hoş gelmiyor mezuniyet için gözüme ama bir düğün falan olsa bu tarz modellere kesinlikle bakmam. Çok abiyeye kaçmak istemediğim için uzun değil kısa bir model istiyorum sade olsun diye de basit bir model istemiyorum. Bir de diktirme imkanım olduğu için birazcık farklı bir model olsun diyorum yoksa sade hoş bir kıyafet her yerde satılıyor.
Umarım anlatabildim nasıl bir şey düşündüğümü. Elbisenin boyu da çok kısa olmayacak dizimden biraz yukarı olabilir.
Hadi şimdi fikirlerinizi bekliyorum
kaydirigubbakcemile3bu gece çok alemsin sermo:))anca bizi dinlesin onlar,hadeee misafirliğin kısası makbul evladım,hade bayyy olmuo böle beaaaaaalkisalkisalkis
Ellerine sağlık bitanem ama bunlar bana göre mezuniyet için çok iddialı gibieyvahedigeldismileisland bi kaç resim ekledim bebeğim belki fikir olur
Gacım dar modelle rahat edemem sanki diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
bak islo.. bu güzel model..renk düşündüğün renk olur..
tek omuz üzerinde düşün derim
Benim aklımda da bu tonlar var gacım çok hoşboshayallersmile
islom sana önerdiğim renk bu asıl..gözlerine süper uyar.kaydirigubbakcemile5üstelik modelde güzel.
Bitanem kızar mıyım hiç ben kendi kararsızxlığıma kızıyom gülomİslandcım niye kızıyosun ki biz senin için diyoruz sen sordun diye diyoruz yoksa bizene haddimiz değil ne giyersen giyyerimseniben
sizin fikirleriniz benim için çok değerli bibertom yoksa sorar mıyım hiçopuyorumnanaktan
tamamen kendi zevkime göre ekliyorum islom..sen modelini seçtin,zaten uzun istemiyosun..kızlara fikir olsun die ekliyorum.
bunun rengi sevmedim,basit duruyo kumaşı,ama modeli benlik..bide bunun bebek pembesi olsaboshayallersmile
bunun gülünü çıkarın öyle hayal edin
Kuzu yeşil hoş duruyor ama beyazı hiç beğenmedim be tatlım çok salaş gözüküyorbilmiyorumkismile
Canlarım dediğiniz gibi az daha sade bişiler araştıracağım bakalım:hulya:
Bunu ben de görmüştüm aprılım çok sade gibi geldi canom yabilmiyorumkismile
(Bunun herhangi bir rengi gzel olur kuzum. Küçük göğüs için ideal bir dekolte tasarımı bence.)
İlk model de renk de hoşmuş gacım ama diğerleri çok iddalı be anacım defile gibisempatiksalakcinni
bunun kollarındaki tülün olmadığını düşün..hoşş
bu da balon etek değilde, senin istediğin gibi kloşumsu olur..
ikinci tek omuz model de güzel
islo deli gibi sana çalışıyok..kafamçokkarıştı
Bunu ben de görmüştüm aprılım çok sade gibi geldi canom yabilmiyorumkismile
Güzellerim şekerpareler modeller için çok çook teşekkür ederim hepsini attım pc.ye detaylı inceleyeceğim.
Sabah 05,50de kalkıcam uyusam iyi olacak ben daha cokk başınızı ağrıtırım.delikafadulden
Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
(Bunun herhangi bir rengi gzel olur kuzum. Küçük göğüs için ideal bir dekolte tasarımı bence.)
bunun kollarındaki tülün olmadığını düşün..hoşş
bu ikisi birbirini andıran modeller islo..
ben benim bu modeli sana uygun gördümsositososito ,kollarındaki tül yok,renk te muhteşem..göğsünden boynuna askı olsun..göğsüne taş tuş,payet ekletirsin..
tamam bu oldu..vereliniortak karar verildi..:lepi:
öy değilmi kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?