Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanrıçam kankammm çok saol bebeğim olumunekankayizsmile kuzum benimm ya ben zaten bu ara çok dengezi besleniyorum mesela dün sabah bi tane simit yedim okulda saat 9 da bi daha yemek yemedim bugünde şimdi bi piiza yedim bu saate kadar açtım bana bişiler oldu bu ara yaaakannehir

aprilim kızanım sen hangi ünide okuyodun balım,bölüm neydi canısıbilmiyorumkismile

sermitom ben siyasal mezunuyum bebeğim, galatasarayda fransızca öğreniyorum şu sıralar :hulya: Şeniz

Aprilim gıcık oluyorum öyle mallaraalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile hepsine dalasım varalsanaalsanasmile

Yaa canlarım var ya ben bunlara asla katlanamıyorum.kötükedihüso
bana değil, yanımda çevremde başka bi kıza taciz olayı olsun, kafalarına gözlerine şemsiye filan allah ne verdiyse girişiyorum, bir sefer polise kadar götürdüm.kafamçokkarıştı hayatta tahammülüm yok. sessiz kaldı mı yüz buluyolar pislikler.
bunlar bi de eğitimli olacaklar. beyazıttan bindiler öğrenciler yani. Çok üzgünüm çoook

hadi kro filan desen değil. Her zaman çantamda 1 rozet bulundururum. kaç sefer iğnesini batırmışlığım var. hatta ben 1 feminist grupla çalışırken, 'mor iğne' kampanyası yapmıştık.
her kadın yanında bulundurmalı diye
:roflol:

ben hayatımda hiç dıyet yapmadım..hıc kılo sorunum olmadı bı ara göbiş oldu onuda zeytınyagı lımonla hallettım...masaj ve kese daha once anlatmıştım bıde hep yolda yururken merdıven cıkarken hep sıkar bırakırım vucudumu kasarım bacagımı sempatiksalakcinni bıde benım mıde tam dıyetlık hafıf az yaglı bol baharatlı şeyler yıyorum ekmek az yıyorum bırde sık sık hiç aç kalmam...en onemlısıde bu..mesela çayımın şekerını gıt gıde azalttım şimdı 1 kesme şeker yetıyor bana..ama tamamen damak zevkınden ..şeker yag yakımını engellıyor bılgınıze .ve en onemlısıde nefes egzersızlerı..dogru nefes almayı cogumuz bılmıyoruz ben bıle bazen unutup agzımdan alıyorum delikafadulden

aprilim günün nası geçti kızzz:))))minik taklidi yapan tanrıça:smiley-cool:
trakya yöresinden:))allah belanı vermesin:)))
kanka girişseydin allah yarattı demeyipÇok üzgünüm çoookrezili rüsva olmuşlar sanırım ama bu onlara yetmezkötükedihüso

daha öncede sordum sanırım aşkitom ama kolarındaki tüyleri alıomuydun bende aldırcam ama sivilceyle karsılasırmıyım die korkuyorum,ama gelinliktede kıllı kol çok fena duruyo balım:kedi:
ben sir ağda ile kendim alıyorum bebem..tabiki aldır..kıllı gelinmi olur:hulya:
saol bebekkŞeniz ben biraz önce bi pizzayı indirdim miğdeyeohaoldumsmile ama bundan sonra gece yemek yemek yoog
be ne perhiz,ne pizza minik:mymeka:
gece yemekleri zaten mafediyo adamı bibertom..bende su içmem ordan kaybediyorum..zararlı ne varsa yerim manyakta severimaklinialirimsmile

puahahahhaha al sana bi göbek ver bana bi bebek delikafadulden delikafadulden
yıkıldım kankaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öyle bi türbe var kız valla:smiley-cool:bilmediğim türbe yoktur istanbulda:)ama bunu tv de görmüştüm..al sana bi göbek ver bana bi bebekkaydirigubbakcemile2
hee bide perihan savaşın öyle bi filmi vardı

Ben yapamam bu diyeti kanka naptın ne ettin sabah kalvaltısına ilk gün sadece kahve içiyoakannehir
noldusengözlerimebaksanabcosef cosef:hulya:
sermitom ben siyasal mezunuyum bebeğim, galatasarayda fransızca öğreniyorum şu sıralar :hulya: Şeniz
gurur duyuyorum senle be:hooray:
trakyalı bea indirseydin sapkınlarıı ,nekadan ayıpalsanaalsanasmile

sırnaşık şey

korkulur kızım sendennnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5vereliniortak

kuzu bende karabiber gibi son kez yiyorumm:lepi:sırnaşık şeyfisfisfis

allahıma binlerce şükür:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3..doğumumdan 6 sonra..2,5 ay süren diyetle diri zemuszemusfücüütuma kavuştum.sempatiksalakcinni.
benim öyle tanıdıklarım var allah sizi inandırsın.naniknanik.doğumlardan sonra aygır fatma gibi oldular..:mymeka:
hatta bi tanesi mübarek çam yarması ayı gibi bişey oldu.sempatiksalakcinni.yağlar yanlardan böğür böğür böğürüyor..sempatiksalakcinni

bizi yanyana gören olsa aplam sancaklar..
aklinialirimsmile
ahhahhahhahaa...delikafadulden

iyicene çemkirseydin eprılım o deyyuslara..:mymeka::mymeka:

trakyalı bea indirseydin sapkınlarıı ,nekadan ayıpalsanaalsanasmile

Nihahah ule sizin gibi arkadaşlarım oldukça bağa bişi yapamaz hiç bi sapuk kaydirigubbakcemile5 :dilcikar:
Allah korusun kötüsünden yarebbim yaa, tiskiniyorum hepsinden
akannehir

Aşkom o filmi hatırladım çok komikti yaa :roflol: :roflol:
nasıl güldüm seni okuyunca sen çok yaşa balımmm kaydirigubbakcemile3
irezil ettim deyusları kanka, ayıpsın lmaz:
ben seninle gurur duyuyorum canparem :kedi: olumunekankayizsmile
hörbılistim olumunekankayizsmile
hem bakımlı hem akıllım oyy kuzum
olumunekankayizsmile :1hug:

korkulur kızım sendennnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5vereliniortak

korrkk bendenn sürüm sürüüüm sürüüünmekteen aklinialirimsmile Çok üzgünüm çoook

biz totomuzdanmı alıyoruz diyosunfisfisfissempatiksalakcinni
sen nie okuyup okuyup kaçıyosun söyle bakıyımkaydirigubbakcemile
yarışmaya katılıyomusun miri

tanrıçam bu ne yawww,toptan kurtulmak mı istiyon bizden gı?bunu yaparsak gebeririz walahaaaaaalmaz:
allah seni napmasınkaydirigubbakcemile3kızlar kendileri kaşındı bebem:kedi:
tanrıçam bu kıllar çıkarken çokmu dik çıkıyo yaw kötü durmuyo dimi minik tavsanım
hayır küçük kurbam:1hug:sir ağdayla hiç bi sorun yaşamıyorum:lepi:
aygır fatmafisfisfis:roflol: valla gacım fıstık gibisin,allah kemmm gözlerden korusun:1ninca:
asil bi havan var,tarzınıda senide çok beğeniyorum erik gözlümyarma gül komşunda çatlasın be anam

O zaman model ya da fikir please beğenmedim demekle olmuyo kanka:sinifsinif:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
neyiiiiohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
geç kalmaaklinialirimsmilebekliyoruz...bu arada sen yarışmaya katılıyosun dimikaydirigubbakcemile
Katılmak isterdim bebem ama profesyonel bi makinam yok yazık olur uğraştığıma:umursamaz: Sizi izlemekle yetincem artık:sinifsinif:
Sen bize bakma islandım giycek olan sensin bizim seçtiğimizi değil kendi beğendiğini giy sonuçta zevk bu herkesin farklı zevklerizemuszemus
Kesinlikle bunu bugün daha ii anladım canm zevkler çok değişiyor kişiye göre boshayallersmile
bilmem ama belindeki gül olabilir..ama eteklerde abartı olur..
abisinin sünnet düğününde koşan kız çocuuu gibiiii..eyvahedigeldismile
Yaw bu elbisyede çocuksu deme artık gacım bende öle bi hava estirmedi bilmiyorumkismile

Bana da perdeyi anımsattı o güller bizim öyle bi tülümüz var-tatlicadiarzu-
Kızlar var ya şurda geyik yapcam die harcadınız beni 2 dakkada ben beğendim dedim bu kadar b*k atılmazki:umursamaz:
tamamyasakkelime
kızın üstüne gitmeyin..o bunu yaptırıcak işteklava:
kanka perdeni çeksene:smiley-cool:

Heyecanımı tükettiniz bea
Eğer bunu diktircek olursam size foto neyin yok:sinifsinif:

oy oy kurban olsunlar.. maviş gözlerine hüzün bulutleri değdirme..:teselli:
cankuşum etekleri bol güllü ya ,ondan kelli didim di..
at o gülleri.. renk orjin..belinde gül olsun yalnızca..
bu kadar eleştiri ,senin en güzelini giymen için..
yoksa maksadımız modellerden seni soğutmak değil..yerimseniben

eprılll:kedi:dur beni şımartma herkezin içindebaşbaşayken taam mutlu oluyom biliyin

valla yaparsın sen..azılı feministim benim:lepi:böylelerine ölüüümkötükedihüso

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ne deek foto yok

sen öyle güzel olucaksınki hepimizi utandırıcaksın bu sözlerimizden ötürüolumunekankayizsmile
canını yediğim,benim eklediklerimi beğenmemiştin ama:))bak fikir değiştirmek yok,sen seçtin modelini pikaçyu,ama ben bi kaç tane ekliycem yine okeyto

sen zaten güzelliğinle büyüliceksin islom,elbise bahaneaklinialirimsmile

aygır fatmafisfisfis:roflol: valla gacım fıstık gibisin,allah kemmm gözlerden korusun:1ninca:
asil bi havan var,tarzınıda senide çok beğeniyorum erik gözlümyarma gül komşunda çatlasın be anam

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanteşekkürlerimi yollarım sana..
yarmagül olan komşum değil bi tanıdık..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…