- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.041
aprilim kızanım sen hangi ünide okuyodun balım,bölüm neydi canısıbilmiyorumkismile
aman aprilim dikkat et kendine sapık kaynıyo dışarısı :teselli: çok iğrençler ya bide laf atmazlarmı herkesin içinde insan napcanı şaşırıyo cvp versen yüz buluyolar vermesen devam ediyolarrkötükedihüso
Aprilim gıcık oluyorum öyle mallaraalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile hepsine dalasım varalsanaalsanasmile
aprilim günün nası geçti kızzz:))))minik taklidi yapan tanrıça:smiley-cool:Tanrıçam kankammm, ve tüm canolarım kaydirigubbakcemile5
Bugün aneyle tam çıkıp alışveriş edecektik kiiiii süprizzzzz
Dayımlar geldi trakya yöresinden boshayallersmile
kuzenin bebişi görmeye gittik ama bebik odasına almışlar, anneciğini gördük sevdik, maşallah
sonra ben mecburen tramwaya çuf çufladım mafoldumben
tramwayda 3 genç erkeki şişlemenin kıyısından döndüm..kötükedihüso .Dellendirdiler beni sapıklar akannehir
öküzler hödükler alsanaalsanasmile
lan otururken de mi rahat yok sizden be adi herüfler alsanaalsanasmile
çevremi sardılar resmen bi böğürdüm guclubacismile
bu ne cesaret yaa, ah biber gazı olacağıdı yanımda boğcaktım onları orda kötükedihüso
neyse, kalktım lafı da soktum, utanmazlara sonra tramway halkının şefkatsiz bakışlarına maruz bıraktım kendilerini ve indim tramwaydan.:dilcikar:
üniversiteye vardığımda derse 1 saat varıdı ve fakülteden kankamla buluştum, boğaza karşı tost yedik, çok romantikti doğrusu...:asigim: :roflol:
ardından derslerimize girdik ve az evvel anlattığım abuk sınavı olduk,akannehir vee eve ulaşmanın sizle kucaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim a dostlar boshayallersmile hihoyyyt
ben sir ağda ile kendim alıyorum bebem..tabiki aldır..kıllı gelinmi olur:hulya:daha öncede sordum sanırım aşkitom ama kolarındaki tüyleri alıomuydun bende aldırcam ama sivilceyle karsılasırmıyım die korkuyorum,ama gelinliktede kıllı kol çok fena duruyo balım:kedi:
be ne perhiz,ne pizza minik:mymeka:saol bebekkŞeniz ben biraz önce bi pizzayı indirdim miğdeyeohaoldumsmile ama bundan sonra gece yemek yemek yoog
gece yemekleri zaten mafediyo adamı bibertom..bende su içmem ordan kaybediyorum..zararlı ne varsa yerim manyakta severimaklinialirimsmile:roflol:
Kanka ben zaten beyaz ekmek çok yemem ki çavdar felan yerim genelde ama onu da çok yemem günde en fazla 3 dilim.. Çayı şekersiz içerim. Su çok içmem. Bu aralar meyve sebze tüketiyorum. Gece yatmadan önce bişiler yiyorumalsanaalsanasmile
öyle bi türbe var kız valla:smiley-cool:bilmediğim türbe yoktur istanbulda:)ama bunu tv de görmüştüm..al sana bi göbek ver bana bi bebekkaydirigubbakcemile2
puahahahhaha al sana bi göbek ver bana bi bebek delikafadulden delikafadulden
yıkıldım kankaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
noldusengözlerimebaksanabcosef cosef:hulya:Ben yapamam bu diyeti kanka naptın ne ettin sabah kalvaltısına ilk gün sadece kahve içiyoakannehir
gurur duyuyorum senle be:hooray:sermitom ben siyasal mezunuyum bebeğim, galatasarayda fransızca öğreniyorum şu sıralar :hulya: Şeniz
trakyalı bea indirseydin sapkınlarıı ,nekadan ayıpalsanaalsanasmile
sermitom ben siyasal mezunuyum bebeğim, galatasarayda fransızca öğreniyorum şu sıralar :hulya: Şeniz
Yaa canlarım var ya ben bunlara asla katlanamıyorum.kötükedihüso
bana değil, yanımda çevremde başka bi kıza taciz olayı olsun, kafalarına gözlerine şemsiye filan allah ne verdiyse girişiyorum, bir sefer polise kadar götürdüm.kafamçokkarıştı hayatta tahammülüm yok. sessiz kaldı mı yüz buluyolar pislikler.
bunlar bi de eğitimli olacaklar. beyazıttan bindiler öğrenciler yani. Çok üzgünüm çoook
hadi kro filan desen değil. Her zaman çantamda 1 rozet bulundururum. kaç sefer iğnesini batırmışlığım var. hatta ben 1 feminist grupla çalışırken, 'mor iğne' kampanyası yapmıştık.
her kadın yanında bulundurmalı diye :roflol:
ben hayatımda hiç dıyet yapmadım..hıc kılo sorunum olmadı bı ara göbiş oldu onuda zeytınyagı lımonla hallettım...masaj ve kese daha once anlatmıştım bıde hep yolda yururken merdıven cıkarken hep sıkar bırakırım vucudumu kasarım bacagımı sempatiksalakcinni bıde benım mıde tam dıyetlık hafıf az yaglı bol baharatlı şeyler yıyorum ekmek az yıyorum bırde sık sık hiç aç kalmam...en onemlısıde bu..mesela çayımın şekerını gıt gıde azalttım şimdı 1 kesme şeker yetıyor bana..ama tamamen damak zevkınden ..şeker yag yakımını engellıyor bılgınıze .ve en onemlısıde nefes egzersızlerı..dogru nefes almayı cogumuz bılmıyoruz ben bıle bazen unutup agzımdan alıyorum delikafadulden[/QUOTE
ben 6 şekerle içiyorum çayımı:kedihaoldumsmile
Ben yapamam bu diyeti kanka naptın ne ettin sabah kalvaltısına ilk gün sadece kahve içiyoakannehir
kızaamm kıscazz boğazıı başka yolu yokkkötükedihüso
aprilim günün nası geçti kızzz:))))minik taklidi yapan tanrıça:smiley-cool:
trakya yöresinden:))allah belanı vermesin:)))
kanka girişseydin allah yarattı demeyipÇok üzgünüm çoookrezili rüsva olmuşlar sanırım ama bu onlara yetmezkötükedihüso
ben sir ağda ile kendim alıyorum bebem..tabiki aldır..kıllı gelinmi olur:hulya:
be ne perhiz,ne pizza minik:mymeka:
gece yemekleri zaten mafediyo adamı bibertom..bende su içmem ordan kaybediyorum..zararlı ne varsa yerim manyakta severimaklinialirimsmile
öyle bi türbe var kız valla:smiley-cool:bilmediğim türbe yoktur istanbulda:)ama bunu tv de görmüştüm..al sana bi göbek ver bana bi bebekkaydirigubbakcemile2
hee bide perihan savaşın öyle bi filmi vardı
noldusengözlerimebaksanabcosef cosef:hulya:
gurur duyuyorum senle be:hooray:
sırnaşık şey
iyicene çemkirseydin eprılım o deyyuslara..:mymeka::mymeka:
trakyalı bea indirseydin sapkınlarıı ,nekadan ayıpalsanaalsanasmile
aprilim günün nası geçti kızzz:))))minik taklidi yapan tanrıça:smiley-cool:
trakya yöresinden:))allah belanı vermesin:)))
kanka girişseydin allah yarattı demeyipÇok üzgünüm çoookrezili rüsva olmuşlar sanırım ama bu onlara yetmezkötükedihüso
hee bide perihan savaşın öyle bi filmi vardı
gurur duyuyorum senle be:hooray:
korkulur kızım sendennnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5vereliniortak
biz totomuzdanmı alıyoruz diyosunfisfisfissempatiksalakcinniben hayatımda hiç dıyet yapmadım..hıc kılo sorunum olmadı bı ara göbiş oldu onuda zeytınyagı lımonla hallettım...masaj ve kese daha once anlatmıştım bıde hep yolda yururken merdıven cıkarken hep sıkar bırakırım vucudumu kasarım bacagımı sempatiksalakcinni bıde benım mıde tam dıyetlık hafıf az yaglı bol baharatlı şeyler yıyorum ekmek az yıyorum bırde sık sık hiç aç kalmam...en onemlısıde bu..mesela çayımın şekerını gıt gıde azalttım şimdı 1 kesme şeker yetıyor bana..ama tamamen damak zevkınden ..şeker yag yakımını engellıyor bılgınıze .ve en onemlısıde nefes egzersızlerı..dogru nefes almayı cogumuz bılmıyoruz ben bıle bazen unutup agzımdan alıyorum delikafadulden
allah seni napmasınkaydirigubbakcemile3kızlar kendileri kaşındı bebem:kedi:tanrıçam bu ne yawww,toptan kurtulmak mı istiyon bizden gı?bunu yaparsak gebeririz walahaaaaaalmaz:
hayır küçük kurbam:1hug:sir ağdayla hiç bi sorun yaşamıyorum:lepi:tanrıçam bu kıllar çıkarken çokmu dik çıkıyo yaw kötü durmuyo dimi minik tavsanım
aygır fatmafisfisfis:roflol: valla gacım fıstık gibisin,allah kemmm gözlerden korusunallahıma binlerce şükür:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3..doğumumdan 6 sonra..2,5 ay süren diyetle diri zemuszemusfücüütuma kavuştum.sempatiksalakcinni.
benim öyle tanıdıklarım var allah sizi inandırsın.naniknanik.doğumlardan sonra aygır fatma gibi oldular..:mymeka:
hatta bi tanesi mübarek çam yarması ayı gibi bişey oldu.sempatiksalakcinni.yağlar yanlardan böğür böğür böğürüyor..sempatiksalakcinni
bizi yanyana gören olsa aplam sancaklar..
aklinialirimsmile
ahhahhahhahaa...delikafadulden
O zaman model ya da fikir please beğenmedim demekle olmuyo kanka:sinifsinif:tabiki kokoş olucaksın bitanem,ben yeşili kötünün iyisi olarak söyledim,eklediklerin içinde en uygunu o diye düşündüm,ben olsam çok daha farklı bişey giyerdim..
tamam içine sindiyse modele karar verdik demektir:sm_cool: :teytey:
Katılmak isterdim bebem ama profesyonel bi makinam yok yazık olur uğraştığıma:umursamaz: Sizi izlemekle yetincem artık:sinifsinif:ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
neyiiiiohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol:
geç kalmaaklinialirimsmilebekliyoruz...bu arada sen yarışmaya katılıyosun dimikaydirigubbakcemile
Kesinlikle bunu bugün daha ii anladım canm zevkler çok değişiyor kişiye göre boshayallersmileSen bize bakma islandım giycek olan sensin bizim seçtiğimizi değil kendi beğendiğini giy sonuçta zevk bu herkesin farklı zevklerizemuszemus
Yaw bu elbisyede çocuksu deme artık gacım bende öle bi hava estirmedi bilmiyorumkismilebilmem ama belindeki gül olabilir..ama eteklerde abartı olur..
abisinin sünnet düğününde koşan kız çocuuu gibiiii..eyvahedigeldismile
mor elbisedeki etek uçlarındaki gülleri ben de pek şeyetmedimCADIARZU
kaynanam çok yapar böyle şeyleri, vazodaki çiçekleri çıkarıp elbisenin her yerine döşer aynı o tarz olmuş gibiama belindeki detay gibi duranı sevdimzemuszemus
patron abla kardeş kaybolan birileri var
Kızlar var ya şurda geyik yapcam die harcadınız beni 2 dakkada ben beğendim dedim bu kadar b*k atılmazki:umursamaz:Bana da perdeyi anımsattı o güller bizim öyle bi tülümüz var-tatlicadiarzu-
tamamyasakkelime
kızın üstüne gitmeyin..o bunu yaptırıcak işteklava:
kanka perdeni çeksene:smiley-cool:
O zaman model ya da fikir please beğenmedim demekle olmuyo kanka:sinifsinif:
Katılmak isterdim bebem ama profesyonel bi makinam yok yazık olur uğraştığıma:umursamaz: Sizi izlemekle yetincem artık:sinifsinif:
Kesinlikle bunu bugün daha ii anladım canm zevkler çok değişiyor kişiye göre boshayallersmile
Yaw bu elbisyede çocuksu deme artık gacım bende öle bi hava estirmedi bilmiyorumkismile
Kızlar var ya şurda geyik yapcam die harcadınız beni 2 dakkada ben beğendim dedim bu kadar b*k atılmazki:umursamaz:
Heyecanımı tükettiniz bea
Eğer bunu diktircek olursam size foto neyin yok:sinifsinif:
eprılll:kedi:dur beni şımartma herkezin içindeAşkom o filmi hatırladım çok komikti yaa :roflol: :roflol:
nasıl güldüm seni okuyunca sen çok yaşa balımmm kaydirigubbakcemile3
irezil ettim deyusları kanka, ayıpsınlmaz:
ben seninle gurur duyuyorum canparem :kedi: olumunekankayizsmile
hörbılistim olumunekankayizsmile
hem bakımlı hem akıllım oyy kuzum olumunekankayizsmile :1hug:
korrkk bendenn sürüm sürüüüm sürüüünmekteen aklinialirimsmile Çok üzgünüm çoook
O zaman model ya da fikir please beğenmedim demekle olmuyo kanka:sinifsinif:
Katılmak isterdim bebem ama profesyonel bi makinam yok yazık olur uğraştığıma:umursamaz: Sizi izlemekle yetincem artık:sinifsinif:
Kesinlikle bunu bugün daha ii anladım canm zevkler çok değişiyor kişiye göre boshayallersmile
Yaw bu elbisyede çocuksu deme artık gacım bende öle bi hava estirmedi bilmiyorumkismile
Kızlar var ya şurda geyik yapcam die harcadınız beni 2 dakkada ben beğendim dedim bu kadar b*k atılmazki:umursamaz:
Heyecanımı tükettiniz bea
Eğer bunu diktircek olursam size foto neyin yok:sinifsinif:
aygır fatmafisfisfis:roflol: valla gacım fıstık gibisin,allah kemmm gözlerden korusun:1ninca:
asil bi havan var,tarzınıda senide çok beğeniyorum erik gözlümyarma gül komşunda çatlasın be anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?