- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.101
:1shok:saklayın beni..nazo gelirse yohum bensempatiksalakcinniof kopdumm hıc gulcegım yokdu eversatten calınmıştır dıyor hahhahah a.D kız nıe hırsızlık yapıon bakemmm
harbiden hekaydirigubbakcemile3islo deli gibi sana çalışıyok..kafamçokkarıştı
Ellerine sağlık bitanem ama bunlar bana göre mezuniyet için çok iddialı gibieyvahedigeldismile
kız onları kendim için ekledim zaten:kedi:beyaz olan salaşıda kendime ekledim:kediGacım dar modelle rahat edemem sanki diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
Kuzu yeşil hoş duruyor ama beyazı hiç beğenmedim be tatlım çok salaş gözüküyorbilmiyorumkismile
Canlarım dediğiniz gibi az daha sade bişiler araştıracağım bakalım:hulya:nların hiç biri sana değil kuzum:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3nikoma yardımcı seçtim seni sermo:lepi:misafirleri kovaladım ben rahatınıza bakın ,nöbetteyim:1ninca:
iyi uykular islomopuyorumnanaktanGüzellerim şekerpareler modeller için çok çook teşekkür ederim hepsini attım pc.ye detaylı inceleyeceğim.
Sabah 05,50de kalkıcam uyusam iyi olacak ben daha cokk başınızı ağrıtırım.delikafadulden
Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
bana kalırsa sen kararını verdin..bulandırma kafanı,sonra pişman olursun..allah rahatlık versin balım
ohaoldumsmileeyvahedigeldismile topukkk..bi süre ofum:smiley-cool:hırkızz tanrıça siteden çalınmıştır dio ay koptummmkaydirigubbakcemile3delikafadulden
bende bunaboshayallersmile
bayıldım bunlaraaa
bu model de çok çekücüüü..yılan gibi olmuş hatun..tııssss..(tanrıçanın repliii)
alttaki derkennn.:1shok:.hepsi altta tanrıçam, mor olan mı?ilk siyahı kendime çok yakuştudumaklinialirimsmile
yılaaaannn:jeyyar:
tıssss:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3gacım alttaki derken mavi siyah olan varya..o islo tarzı daha çok o yüzden..
Bal kuşum bunu kendime ayırdım :smiley-cool:
İlk siyah modeli ben de çok beğendim çok severim öyle modelleri
tanrıçamm üstteki ilk üç siyah benümmmşakkıdı
Ben kendime bundan diktiricem sunum için
inan bunu senin için ekledim bebem..:asigim:tahmin ettim beğeniceğini..
ayy keşkem benm mezuniyetim olsaa elbise giyesüm geldiiisempatiksalakcinnisositososito
sen burda sabhlamaya devam edersen mezun falan olamıycaksın usta
saate baktım,e normal..12 yi geçeli 2 saat olmuşBen kendime bundan diktiricem sunum için
kaydirigubbakcemile3
Süperrrrrr biberik :lepi:
:asigim: Beni iyi tanıyorsun kanka aklinialirimsmile
ne istediğimi biliyorsun aklinialirimsmile boshayallersmile :jeyyar:
Rimelimi çıkardum, yüzümü jelle yıkadum, dişlerimi pırçaladum, kayısı kremimi göz çevreme pıt pıt sürdüm, picamalarımı giyindim, saçımı ördüm ve topladum, elime krem sürdüm...zemuszemus
Ehh yatsam mı artıkınmirmirmirmir
sen burda sabhlamaya devam edersen mezun falan olamıycaksın usta
kızlar öyle bişeyki,resim ararken diyorumki bu aprilin tarzı,bu livin,bu gacının,makyaj malzemesi alırken diyorum bu ruj tam aprillik,bu far arzuluk,bu çanta corellik,
ya patiyle geçen alışverişe çıktık,diyoruzki bu tam x..lik..bu tam x lik..kaydirigubbakcemile3valla yüzümüzü görmesekte aramızda bağ oluşuyo:lepi:
uyumayu haketmişsin kuşummŞenizolumunekankayizsmile
duygu sömürüsü kesmez beni:mymeka:sen beni istemiyomusun yoksa küsiyim de öliiyimmii:gitme:mafoldumben vayyy bana vaylar bana tey teyy teyy:gitme:mafoldumben
Rimelimi çıkardum, yüzümü jelle yıkadum, dişlerimi pırçaladum, kayısı kremimi göz çevreme pıt pıt sürdüm, picamalarımı giyindim, saçımı ördüm ve topladum, elime krem sürdüm...zemuszemus
Ehh yatsam mı artıkınmirmirmirmir
KAnkammmmmm olumunekankayizsmile
Ben de öyle yeminle...Bir de hafiften birbirimizden etkilenme durumu var ki, bu asla beni rahatsız etmiyor, aksine çok seviniyorum. hihoyyyt
Yerim senin düşünen aklını konuşan ağğğğğzını kankam Şeniz aklinialirimsmile
Değil mi minikom, sana da iyi geceler bebişim mirmirmirmir
duygu sömürüsü kesmez beni:mymeka:
finallerin var,çalıştınmı hee çalıştınmı:mymeka:sonra sen beni istemiyon bühüüü:a015:-tatlicadiarzu-yok öyle yağma:dilcikar:
vay sana vaylar sana yaaasengözlerimebaksanab
benim tuzum kuru,sınavım yok çalışıcak,yarim yanımda değil buluşucak:smiley-cool:
bana kalsa hepiniz burda benle sabahlasanız keşkeboshayallersmile
valla yatağın hakkını vericeksin kanka:lepi:bu dediklerin bana hayal gibi geliyo şu an..şayet 4 saattir tisimi tutuyorumdelikafaduldenüff ben memişhaneye gidiyim
kaydirigubbakcemile3zafer senin tanrıça tısss:hooray:bu lafın üzerine gidiyimde ders çalışıyım bari :dilcikar:yarın bilgisayardan sınavım var hocaya derim artık derse kulüpte çalıştım diyeneyse bebeklerim öptüm hepinizii Şenizolumunekankayizsmileçok seviyorumm minikkk vınlarrrr
KAnkammmmmm olumunekankayizsmile
Ben de öyle yeminle...Bir de hafiften birbirimizden etkilenme durumu var ki, bu asla beni rahatsız etmiyor, aksine çok seviniyorum. hihoyyyt
Yerim senin düşünen aklını konuşan ağğğğğzını kankam Şeniz aklinialirimsmile
Çok sevdim bu modeli omuz kısmı diğerlerine göre daha değişik ve şık üstte nasıl durur bilmiyorum amailla gösterişli olsun diyosan o omuz kısmına büzülmüş yere ya da uygun bi yere taş taktır:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?