Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
of kopdumm hıc gulcegım yokdu eversatten calınmıştır dıyor hahhahah a.D kız nıe hırsızlık yapıon bakemmm
:1shok:saklayın beni..nazo gelirse yohum bensempatiksalakcinni
islo deli gibi sana çalışıyok..kafamçokkarıştı
harbiden hekaydirigubbakcemile3

Rimelimi çıkardum, yüzümü jelle yıkadum, dişlerimi pırçaladum, kayısı kremimi göz çevreme pıt pıt sürdüm, picamalarımı giyindim, saçımı ördüm ve topladum, elime krem sürdüm...zemuszemus

Ehh yatsam mı artıkın
mirmirmirmir

Ben kendime bundan diktiricem sunum için
saate baktım,e normal..12 yi geçeli 2 saat olmuşkurtlandın sen çılgın rahibe:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
Süperrrrrr biberik :lepi:
:asigim: Beni iyi tanıyorsun kanka aklinialirimsmile
ne istediğimi biliyorsun
aklinialirimsmile boshayallersmile :jeyyar:

kızlar öyle bişeyki,resim ararken diyorumki bu aprilin tarzı,bu livin,bu gacının,makyaj malzemesi alırken diyorum bu ruj tam aprillik,bu far arzuluk,bu çanta corellik,
ya patiyle geçen alışverişe çıktık,diyoruzki bu tam x..lik..bu tam x lik..kaydirigubbakcemile3valla yüzümüzü görmesekte aramızda bağ oluşuyo:lepi:

uyumayu haketmişsin kuşummŞenizolumunekankayizsmile

sen burda sabhlamaya devam edersen mezun falan olamıycaksın usta

bu lafın üzerine gidiyimde ders çalışıyım bari :dilcikar:yarın bilgisayardan sınavım var hocaya derim artık derse kulüpte çalıştım diye neyse bebeklerim öptüm hepinizii Şenizolumunekankayizsmileçok seviyorumm minikkk vınlarrrr

KAnkammmmmm olumunekankayizsmile
Ben de öyle yeminle...Bir de hafiften birbirimizden etkilenme durumu var ki, bu asla beni rahatsız etmiyor, aksine çok seviniyorum. hihoyyyt
Yerim senin düşünen aklını konuşan ağğğğğzını kankam
Şeniz aklinialirimsmile

uyumayu haketmişsin kuşummŞenizolumunekankayizsmile

Değil mi minikom, sana da iyi geceler bebişim mirmirmirmir

sen beni istemiyomusun yoksa küsiyim de öliiyimmii:gitme:mafoldumben vayyy bana vaylar bana tey teyy teyy:gitme:mafoldumben
duygu sömürüsü kesmez beni:mymeka:
finallerin var,çalıştınmı hee çalıştınmı:mymeka:sonra sen beni istemiyon bühüüü:a015:-tatlicadiarzu-yok öyle yağma:dilcikar:
vay sana vaylar sana yaaasengözlerimebaksanab
benim tuzum kuru,sınavım yok çalışıcak,yarim yanımda değil buluşucak:smiley-cool:
bana kalsa hepiniz burda benle sabahlasanız keşkeboshayallersmile

valla yatağın hakkını vericeksin kanka:lepi:bu dediklerin bana hayal gibi geliyo şu an..şayet 4 saattir tisimi tutuyorumdelikafaduldenüff ben memişhaneye gidiyim

Şenizopuyorumnanaktan

haklısın be tanrıçam doğru söze ni denirrrmafoldumben ii gecelerr öptmm kocamnnnopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3zafer senin tanrıça tısss:hooray:
bak yarın sınav var,kulağını çekmesem hiç oralı değilsinkaydirigubbakcemile
ben yaptım o hataları sen yapma die diyorum canını yediğimŞenizbizde seni seviyoruz canımın içiolumunekankayizsmilehadi başarılar sana yarın,işallah güzel geçer

kanka sen 100 almıştın bişeyden sanırım,ama ben onu kaçırdım:))gider ayak aklımdayken tebrik ediyim:hooray:
düşünüyorumfisfisfisçünkü varımsüprizzzzzhihoyyyt,yarın geç kalma bebemaklinialirimsmilehadi allah rahatlık versin..
bu arada akitra cadısıda yok bu gece canlar:sinifsinif:

Çok sevdim bu modeli omuz kısmı diğerlerine göre daha değişik ve şık üstte nasıl durur bilmiyorum ama illa gösterişli olsun diyosan o omuz kısmına büzülmüş yere ya da uygun bi yere taş taktır:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…