Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sivilcede olmuo diosun yani ,ay çok sordum dimi yawwwww kusuruma bakma :kedi:
sus kız:mymeka:kusurmuş..arkadaşlar arasında kusur olmaz..lmaz::1huglmuyo bitanem evet..ama şekerli ağda ile yaptırırsan olur..bende oluyodu,ama sir ile olmuyo..
Tanrıça cım guzucum makınam tamırde 2 gun oldu verelı hala aramadılar yarın arıycam inş olmusdur olduysa yapacam 2 gune ama yetişmezsem uuzulurum :/
yapma beebilmiyorumkismile
üzüldüm miri..haftaya p.tesiye kadar vaktimiz var cano,bence yetiştirirsin gibime geliyo..:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanteşekkürlerimi yollarım sana..
yarmagül olan komşum değil bi tanıdık..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

lafın gelişi komşu dedim zaten,öyle hitap ediyorum biliyosunyerimsenibenzaten senin komşularında senin gibi tatlıdır,anca uzaktan kıskanan fesatlar sana bakığ bakıp hasetlenirlerboshayallersmile

islandım, üzülme bebişim, oyy kıyamam... :teselli:
kuzum fikrimizi sordun söyliyoz, darılmaca yok di mi ? yerimseniben

şimdicik, sen zaten çok cici ve güzel bir kızsın, ve fakat, üniversiteden mezun oluyorsun yani,
bana sorarsan, azcık olgun bir tarzı sana daha çok yakıştırırım.olumunekankayizsmile

robadan modeller genel olarak masumdur tabii, asla frapan ol demem ama :1no2:
robadan bir model, üstüne çiçekli veya kurdeleli fiyonklu hatta tüllü olursa,
epey çocuksu oluyor. ÜStüne bir de strapless diyorsun, ve de canlı renk...sengözlerimebaksanab
yani azcık dikiştir modadır, iki kelam edecek gibi sanıyorum kendimi,

eğer elbisenin altı kloş veya çan etek olursa, strapless modeller daha daha daha çocuksu oluyor ve sadece 'bence' üniv. mezuniyeti için pek uygun değil gibi.fisfisfis

ama eğer dersen ki, bu benim tarzımdır, başka model istemem,
ne diyebiliriz ? tercih senin. kaydirigubbakcemile5

Sen zaten güzelsin, o nedenle ne giysen güzel olur, sadece sade ve asil bi tarzı şahsen daha çok yakıştırırım sana hepsi bu...
Şeniz a.s

Yerim seni yaa ağlamaklı oldum die şimdi ver coşkuyu kaydirigubbakcemile3
Kuzum eklediklerinden beni çarpan olmamıştı ama yeni fotolara açığımboshayallersmile
Teşekkür ederim bitanem güzel sözlerin için afroditimopuyorumnanaktan
Az daha vaktim var daha da beğendiğim bir model olmazsa bunu yaptırıcam:ecrin_bebek:

katılıyorummvereliniortakkaydirigubbakcemile5

Aprılımboshayallersmile
darılmaca olur mu kuzum fikirleriniz çok önemli olduğu için bu kadar üsteliyorum zaten.
Ben gözüme takılanları hep gösterdim size cıx olmaz diyosunuz ama bak bunu yap falan demiyosunuz azcuk yönlendirilmeye ihtiyacım varopuyorumnanaktan
Ondan yerni fikirlere açığım

Bi de şöyle düşünüyorum artık mezun oluyorum ve daha kadınsı ogiyinmem gerekecek bundan sonraki özel günlerde mezuniyet bana göre masumiyeti ifade ediyor çok abiye elbiseler hoş gelmiyor mezuniyet için gözüme ama bir düğün falan olsa bu tarz modellere kesinlikle bakmam. Çok abiyeye kaçmak istemediğim için uzun değil kısa bir model istiyorum sade olsun diye de basit bir model istemiyorum. Bir de diktirme imkanım olduğu için birazcık farklı bir model olsun diyorum yoksa sade hoş bir kıyafet her yerde satılıyor.
Umarım anlatabildim nasıl bir şey düşündüğümü. Elbisenin boyu da çok kısa olmayacak dizimden biraz yukarı olabilir.
Hadi şimdi fikirlerinizi bekliyorum

bak eprılımla da aynı fikirlerde gibiyiz..tül etekli filan olunca lise mezuniyet işine benziyor biraz..fisfisfis

aman bende amma benzetme yaptım bu ağğğşam:umursamaz:.eyvahedigeldismile.
23 nisan çocuğu didim,abisinin sünnet düğünündeki kız didim..
lise mezuniyeti havasını daha önce de didim di?eyvahedigeldismile

islom sana önerdiğim renk bu asıl..gözlerine süper uyar.kaydirigubbakcemile5üstelik modelde güzel.

anca bizi dinlesin onlar,hadeee misafirliğin kısası makbul evladım,hade bayyy olmuo böle beaaaaaalkisalkisalkis

İslandcım niye kızıyosun ki biz senin için diyoruz sen sordun diye diyoruz yoksa bizene haddimiz değil ne giyersen giyyerimseniben

tamamen kendi zevkime göre ekliyorum islom..sen modelini seçtin,zaten uzun istemiyosun..kızlara fikir olsun die ekliyorum.

bunun rengi sevmedim,basit duruyo kumaşı,ama modeli benlik..bide bunun bebek pembesi olsaboshayallersmile

bunun gülünü çıkarın öyle hayal edin

(Bunun herhangi bir rengi gzel olur kuzum. Küçük göğüs için ideal bir dekolte tasarımı bence.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…