- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.061
sus kız:mymeka:kusurmuş..arkadaşlar arasında kusur olmaz..sivilcede olmuo diosun yani ,ay çok sordum dimi yawwwww kusuruma bakma :kedi:
yapma beebilmiyorumkismileTanrıça cım guzucum makınam tamırde 2 gun oldu verelı hala aramadılar yarın arıycam inş olmusdur olduysa yapacam 2 gune ama yetişmezsem uuzulurum :/
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanteşekkürlerimi yollarım sana..
yarmagül olan komşum değil bi tanıdık..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Yerim seni yaa ağlamaklı oldum die şimdi ver coşkuyu kaydirigubbakcemile3eprılll:kedi:dur beni şımartma herkezin içindebaşbaşayken taam mutlu oluyom biliyin
valla yaparsın sen..azılı feministim benim:lepi:böylelerine ölüüümkötükedihüso
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ne deek foto yok
sen öyle güzel olucaksınki hepimizi utandırıcaksın bu sözlerimizden ötürüolumunekankayizsmile
canını yediğim,benim eklediklerimi beğenmemiştin ama:))bak fikir değiştirmek yok,sen seçtin modelini pikaçyu,ama ben bi kaç tane ekliycem yine okeyto
sen zaten güzelliğinle büyüliceksin islom,elbise bahaneaklinialirimsmile
islandım, üzülme bebişim, oyy kıyamam... :teselli:
kuzum fikrimizi sordun söyliyoz, darılmaca yok di mi ? yerimseniben
şimdicik, sen zaten çok cici ve güzel bir kızsın, ve fakat, üniversiteden mezun oluyorsun yani,
bana sorarsan, azcık olgun bir tarzı sana daha çok yakıştırırım.olumunekankayizsmile
robadan modeller genel olarak masumdur tabii, asla frapan ol demem ama :1no2:
robadan bir model, üstüne çiçekli veya kurdeleli fiyonklu hatta tüllü olursa,
epey çocuksu oluyor. ÜStüne bir de strapless diyorsun, ve de canlı renk...sengözlerimebaksanab
yani azcık dikiştir modadır, iki kelam edecek gibi sanıyorum kendimi,
eğer elbisenin altı kloş veya çan etek olursa, strapless modeller daha daha daha çocuksu oluyor ve sadece 'bence' üniv. mezuniyeti için pek uygun değil gibi.fisfisfis
ama eğer dersen ki, bu benim tarzımdır, başka model istemem,
ne diyebiliriz ? tercih senin. kaydirigubbakcemile5
Sen zaten güzelsin, o nedenle ne giysen güzel olur, sadece sade ve asil bi tarzı şahsen daha çok yakıştırırım sana hepsi bu... Şeniz a.s
şimdicik, sen zaten çok cici ve güzel bir kızsın, ve fakat, üniversiteden mezun oluyorsun yani,
bana sorarsan, azcık olgun bir tarzı sana daha çok yakıştırırım.olumunekankayizsmile
epey çocuksu oluyor. ÜStüne bir de strapless diyorsun, ve de canlı renk...sengözlerimebaksanab
eğer elbisenin altı kloş veya çan etek olursa, strapless modeller daha daha daha çocuksu oluyor ve sadece 'bence' üniv. mezuniyeti için pek uygun değil gibi.fisfisfis
Sen zaten güzelsin, o nedenle ne giysen güzel olur, sadece sade ve asil bi tarzı şahsen daha çok yakıştırırım sana hepsi bu... Şeniz a.s
3 adet misafirimiz bulunmakta,ne içersinizlmaz:
3 adet misafirimiz bulunmakta,ne içersinizlmaz:
bak islo.. bu güzel model..renk düşündüğün renk olur..
tek omuz üzerinde düşün derim
bak islo.. bu güzel model..renk düşündüğün renk olur..
tek omuz üzerinde düşün derim
benimde en beğendiğim bu dağınık bi topuz ya da abartısız dalgalı saçlarlar çok güzel olurboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?