Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim mat bakırı sipariş veriyorum,beyin fırtınamızdan sonra oldu bu işolumunekankayizsmile

Emin misin balparem? Ya renk tutmazsa, off pahalı ya o yüzden stres oldum şimdi. eyvahedigeldismile
Ama sen kendi rengini daha iyi bilin, orada görünene uyuyorsa sorun yok yavru kuşum
boshayallersmile

Ben gül dibine kodum kanka sempatiksalakcinni
ben de mektup vari bişi yazdım sen gibi olumunekankayizsmile

Off aşkom bence gelicek gibi yaa
aklinialirimsmile

ayy kızlar içim sıkıldı yaaa biri bişeler sallasın falıma bayanssulusmile
bilen var mı bakem :lepi:

Son düzenleme:
tanrıçam geçen gün benimki yaptı bana böle,ben çok uykusuzum uyucam arama dedi,inandım ,sabahsı bi baktım kapıda benim adam.şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkohaoldumsmile o yüzden hazırlıklı ol

kanka bide diyoki,böyle düşünüceğini biliyodum ama inanki değiloff nası anlatıyımki:))[/B]
tanrıça sagol kuzum benım sen asıl baldırdakı selulılerı gor sıkılaşmam lazım bırde kılo almam :sinifsinif: bıde senı goreydık beaaa
bu arada kırmızı kürkün hayırlı olsun miriaklinialirimsmile
beni malesef göremezsin hayatımfisfisfisama sizlerden güzel değilimopuyorumnanaktanallahın yarattığı bi cool lum işte:smiley-cool:
gece benim gibi yiyip yiyip yat alırsın hayatımgamyoncuiremsu

tanrıçam güsel kuşum seni çok özlemişim opuyorumnanaktan
melekem bende sizleri çok özlüyorum inan bana..burası bizim mekanımız,ayrı özel bi yer benim için:asigim:
oyy kzuumm çok beğend,ysen yollıyımm olayleri daha kullnamadım tanrıçam ya nasıldır iyimidirrohaoldumsmile
demen yeter,cansınŞenizmakara yapıyorum ama yollarsan istemem yan cebime diyebilirimsempatiksalakcinniçingene tanrıça:smiley-cool:
bebem olay daha çok olgun ciltler için bir ürün ama hepsi aynı be gülüm boşver:teytey:ne onlar söyle bakıyımCADIARZUtemizleme sütümü?

Ben gül dibine kodum kanka
ben de mektup vari bişi yazdım sen gibi olumunekankayizsmile
Off aşkom bence gelicek gibi yaa

ya kanka gece 12 de koymak lazımdı amafisfisfisben öyle biliyorum,benimki çıkarmadı işteÇok üzgünüm çoook
off melem valla bilmiyorum..hayatımda bu kadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum:))

tanrıçam bende bakim dedi siz bi bakın acık daha bekliim ben olmamı?

Olur kuzucum kaydirigubbakcemile5

Balım nabalım ben de gece koyamazdım kaydirigubbakcemile3
Ayy hakkaten çok değişik bi duygudasındır şimdi kankam...
boshayallersmile

allah canını almasınkaydirigubbakcemile3
hayatım kürk şu,sen şimdi özel yani paralı üye oldun ya,kartın varya,rengin kırmızı oldu ya,işte kk da onun adı pembe kürk:lepi:
yani adettir,bi arkadaşımız kartlı üye olduysa,yada editör olduysa hayırlı olsun derizyerimseniben

Selam kuzucuklarhihoyyyt
Tanrıçam inşalh süpriz durumları vardır gülüm ama yemşn etti falan demişsin doğru olabilirbilmiyorumkismile
Sen ona her dakka hazırsın zaten libidonu ölç bilektensempatiksalakcinni ama gelmeme işhtimalini de hep düşünki yarına tatlı canın sıkılmasın bitanesiopuyorumnanaktan

türk malını izlemişsinnn sempatiksalakcinni

Yaw gözümden uyku akıo kaç saattir hıdrellez muhabbetine resim yapıp ascaktım unuttum şimdi yapsam olur mubilmiyorumkismile

kanka ciddiyse son anda konşmasında gelmycek malesef ozmn :S
kızz süprğz olsun deme bidaha beee :hulya:

benim salaklığım:smiley-cool:
kızlar resim ekliycem ama yiğenin pc atmam lazım-tatlicadiarzu-
bu arada aprilim ben makyaj eşyaları takas topiğinden minin ürünlerine talibimhihoyyytona resim atıcam,beğenirse takas edicezvereliniortak
sizde göz atsanıza:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…