- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.341
aprilim mat bakırı sipariş veriyorum,beyin fırtınamızdan sonra oldu bu işolumunekankayizsmile
kızlar siz gül ağacının dibine yapmadınızmıfisfisfisben evde ev yada araba olayını yapmadım,mektup yazmak istemiştim hızır aleyhiselema:kedi:
(( kanka kendimi jiletliycem heycandan:)))varya ben yarına kadar ölürüm ya!!!
Patişim yavruuum gel seni de öpim Şeniz
kanka bide diyoki,böyle düşünüceğini biliyodum ama inanki değilkankam yarın yokum demiş =)) yani yanına gelebilr cidden...illa süprüz olsun demşsin..oyzden de cumurbaşkanı olayına girmişdir kanımca inanman için..ama erkekler bu kadar ince düşünür mü bilemem =))
sen sezdiysen gelir kızzz aklinialirimsmile
bu arada kırmızı kürkün hayırlı olsun miriaklinialirimsmiletanrıça sagol kuzum benım sen asıl baldırdakı selulılerı gor sıkılaşmam lazım bırde kılo almam :sinifsinif: bıde senı goreydık beaaa
melekem bende sizleri çok özlüyorum inan bana..burası bizim mekanımız,ayrı özel bi yer benim için:asigim:tanrıçam güsel kuşum seni çok özlemişim opuyorumnanaktan
demen yeter,cansınŞenizmakara yapıyorum ama yollarsan istemem yan cebime diyebilirimsempatiksalakcinniçingene tanrıça:smiley-cool:oyy kzuumm çok beğend,ysen yollıyımm olayleri daha kullnamadım tanrıçam ya nasıldır iyimidirrohaoldumsmile
Ben gül dibine kodum kanka
ben de mektup vari bişi yazdım sen gibi olumunekankayizsmile
Off aşkom bence gelicek gibi yaa
yavrumm sagol hergun sende benı eşofmanla makyajsız gormekten bıkdın dımı sempatiksalakcinni
bende canım yeşil olanda muhteşem aslında ama rengı flashtan 1 ton açık çıkmış superlerdı kaydirigubbakcemile2
tanrıçam bende bakim dedi siz bi bakın acık daha bekliim ben olmamı?
kanka bide diyoki,böyle düşünüceğini biliyodum ama inanki değiloff nası anlatıyımki:))[/B]
ya kanka gece 12 de koymak lazımdı amafisfisfisben öyle biliyorum,benimki çıkarmadı işteÇok üzgünüm çoook
off melem valla bilmiyorum..hayatımda bu kadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum:))
[bu arada kırmızı kürkün hayırlı olsun miriaklinialirimsmile
beni malesef göremezsin hayatımfisfisfisama sizlerden güzel değilimopuyorumnanaktanallahın yarattığı bi cool lum işte:smiley-cool:
gece benim gibi yiyip yiyip yat alırsın hayatımgamyoncuiremsu
Ne kürkü kız :kafamçokkarıştı almadımkı sadece denedım 549 millon hayatta alamam belkı hedıe eder delikafadulden nıe yuzyuze gorusmuon mu sen kımseyle bacım ıst gelsek senı genemı goremek sempatiksalakcinni ben o cool kadını gormek ıstıyorum bırgun kaydirigubbakcemile yıyıp yatma konusunda uzmanım abur cubur yıom ama ..bırde makarna sempatiksalakcinni
yok cnm ne bıkıcam güzel her zmn güzell;41 kere maşallah
oy ablasının guzusunaaa yerımmmm beyaz kanaryamolumunekankayizsmile
allah canını almasınkaydirigubbakcemile3Ne kürkü kız :kafamçokkarıştı almadımkı sadece denedım 549 millon hayatta alamam belkı hedıe eder delikafadulden nıe yuzyuze gorusmuon mu sen kımseyle bacım ıst gelsek senı genemı goremek sempatiksalakcinni ben o cool kadını gormek ıstıyorum bırgun kaydirigubbakcemile yıyıp yatma konusunda uzmanım abur cubur yıom ama ..bırde makarna
Selam kuzucuklarhihoyyyt
Tanrıçam inşalh süpriz durumları vardır gülüm ama yemşn etti falan demişsin doğru olabilirbilmiyorumkismile
Sen ona her dakka hazırsın zaten libidonu ölç bilektensempatiksalakcinni ama gelmeme işhtimalini de hep düşünki yarına tatlı canın sıkılmasın bitanesiopuyorumnanaktan
kanka ciddiyse son anda konşmasında gelmycek malesef ozmn :S
kızz süprğz olsun deme bidaha beee :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?