- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.801
daha erken mi milletin toplanmasına acep?sen nasılsın islandcım?
gelince soralım hesabını,olmuo böle dimiopuyorumnanaktan
canım senin pc de sorun olmasın?
kız tatlıgacı tam zamanında geldinnn hahahah tut beniiiiiiiiii imdatttttağzım alnıma kadar çıktı aboww bu yumurta akı bayağ güçlü bişeymiş heeeeee sankim yüzüme 404 uhu sürmüşüm gibi wıyyyyyyyyyyyyyy şimdi yıkayacağım yüzümü yarım saatten fazla kaldı ....
canlar yarışma ile ilgileniyorum,özel mesajdan sorular felan malumkaydirigubbakcemile5
bu arada bi ton resim çektim sizler için..onları gece eklerim,çünkü yiğenin pc atıp,aypottan kendi pc me yükliycemakannehir
geçmişide okumadımbilmiyorumkismile
hepsini halledicem ama merak etmeyineyvahedigeldismile
Tuğçem naptın yavv yıkadınmı normale döndünmü yeawrumm kaydirigubbakcemile3
duymak istemiyorummm no money no moneybaculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.
hayırlı olsun bebişko naniknanikSelam canlarım ben geldim
Ya ne zaman kış gelcek daha ilk günden öldürdü bu sıcaklar beni kendime gelemiyorumkafamçokkarıştı
Bugün ciciler aldım.
Maybellin göz makyajı temizleyici ya göz kalemini siliyo süpürüyo ama yeni aldığım nivea rimeli temizleyemiyor sinir oldum waterproof değil ama bu nası bi rimeldir:umursamaz:
Beyu göz kalemi denizde bile çıkmazmış görücezz ama cidden elime sürmüştüm bu sıcakta hala çıkmadı kalem:1shok:
Beyu far 42,50 fiyatı %50 indirimlen aldım:icecream: simleri ışıltısı harika kadife gibin.
Dove nemlendirici krem
Orkid ana-kız paketisempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
hayırlı olsun bebişko naniknanik
o meybiline göz seyinden bgn bende aldım bi sorun yok temizledi bnm maskarayı CADIARZU
bu beyu yu nerden buldun ben daha hiç göremedim burda yok mi ki kaydirigubbakcemile
Geçmişinizi okumaa gidiom:hulya:
güzel günlerde kullansın insllh islandım opuyorumnanaktanBu da kayınvalideme aldığım analar günü hedayesibayanssulusmile
[/url][/IMG]
sen ne edebiyat ruhlu biri cıktın kızam sempatiksalakcinniBen de çılgın istanbul gişe trafiğinin içinden geçerek evime ulaşmış bulunmaktayım canlarım...akannehir
Şuanda fenalı şekilde yorgunum ve de argınım...sempatiksalakcinni
Ellerim titriyor, yaşlılıktan değil a dostlar, ıstanbuldan, trafikten...sempatiksalakcinni
Midem kazınıyor, açlıktan değil a dostlar, stresten...sempatiksalakcinni
Vee sevdalımı yine ve yeniden ardımda bırakıp gelmekten, yüreğim ağlıyor a dostlar, bitsin artık bu şafaklar, bıktık hasretinden.....mafoldumben sempatiksalakcinni
Vay anasını iki dakkada şiir parçaladım... -tatlicadiarzu-
yauv bnm foto makinem yokkim :umursamaz:kızlar ilgi güzel,2 resim daha aldım:sm_cool::teytey: hihoyyyt
şu an 5 kişi oldular..
ama bana göre azbu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamaz rotesto edicem sizi:enbuyukkk:
mesela islandım yapabilir ama yapmıyo:umursamaz:
akitramda yapabilir,gacımda yapabilirboshayallersmile
miriana zaten yapmasın,bidaha yüzüne bakmam:umursamaz: mirianadanda güzel şeyler bekliyorum:1rolleyes:
şimdi çıkmam lazım,yapmam gereken işlerim var:hulya:
resimleri halledip gelicem kuzularımŞeniz
yıkadım anacım bebek gibi oldu cildim...
bir gerildim ki sorma gitsin hahahahdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?