Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gelince soralım hesabını,olmuo böle dimiopuyorumnanaktan

Evet tatlım ya, nedir bu sorumsuzluk:mymeka:
Burcum çok sessizsinbilmiyorumkismile
Ya bu arada sitede çalışma falan mı var acaba çok yavaşladı ve yazılar kafam kadan olduakannehir

Tuğçem naptın yavv yıkadınmı normale döndünmü yeawrumm kaydirigubbakcemile3

canlar yarışma ile ilgileniyorum,özel mesajdan sorular felan malumkaydirigubbakcemile5
bu arada bi ton resim çektim sizler için..onları gece eklerim,çünkü yiğenin pc atıp,aypottan kendi pc me yükliycemakannehir
geçmişide okumadımbilmiyorumkismile
hepsini halledicem ama merak etmeyineyvahedigeldismile

Örttmenin gelmişopuyorumnanaktan
Biz de hoca yok ders düştü diyoduksempatiksalakcinni meğer hoca yine bize çalışıyormuş.
Fotolarını sabırsızlıklan bekliyoruz:lepi:
Şimdilik kaçıyorum hayat yok buralarda gece geliciim

Ben de çılgın istanbul gişe trafiğinin içinden geçerek evime ulaşmış bulunmaktayım canlarım...akannehir
Şuanda fenalı şekilde yorgunum ve de argınım...sempatiksalakcinni

Ellerim titriyor, yaşlılıktan değil a dostlar, İstanbuldan, trafikten...sempatiksalakcinni
Midem kazınıyor, açlıktan değil a dostlar, stresten...sempatiksalakcinni

Vee sevdalımı yine ve yeniden ardımda bırakıp gelmekten, yüreğim ağlıyor a dostlar, bitsin artık bu şafaklar, bıktık hasretinden.....mafoldumben sempatiksalakcinni

Vay anasını iki dakkada şiir parçaladım...
-tatlicadiarzu-

kızlar ilgi güzel,2 resim daha aldım:sm_cool::teytey: hihoyyyt
şu an 5 kişi oldular..
ama bana göre azbu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamazrotesto edicem sizi:enbuyukkk:
mesela islandım yapabilir ama yapmıyo:umursamaz:
akitramda yapabilir,gacımda yapabilirboshayallersmile
miriana zaten yapmasın,bidaha yüzüne bakmam:umursamaz: mirianadanda güzel şeyler bekliyorum:1rolleyes:
şimdi çıkmam lazım,yapmam gereken işlerim var:hulya:
resimleri halledip gelicem kuzularımŞeniz

Kızlar ben de az kaçıyorum, hele bir kendime geleyim, döncem gene...geçmişi okudum :icecream:

Gevezeler sizi
sempatiksalakcinni

tanrıca mırıana yapmasın yuzune bakmam demişin o nası laf gıı Şeniz valla makınamı yenı aldım tamırden bılıosun makkaj malzemelerım babamda burdakılerle olmaz yarın üşenmezde gıdersem babama yaparım guzel bişiler suan yuzumde 4 tane sıvılce var kabartı daha dogrusu pekde havamda deılım ama yapmaya çalışacim bu aradakızlar kopyala yapıştr yapamıom hıcbı yazıyı yapıştr butonu cıkmıo bugun oldu daha sanırım vrıus yedım tarama yapıom gece 12 de btecekmiş bılen varsa yazsın ltfen sınır oldm

baculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.
duymak istemiyorummm no money no money
hayırlı olsun bebişko naniknanik
o meybiline göz seyinden bgn bende aldım bi sorun yok temizledi bnm maskarayı CADIARZU
bu beyu yu nerden buldun ben daha hiç göremedim burda yok mi ki kaydirigubbakcemile

Bu da kayınvalideme aldığım analar günü hedayesibayanssulusmile
[/url][/IMG]
güzel günlerde kullansın insllh islandım opuyorumnanaktan
sen ne edebiyat ruhlu biri cıktın kızam sempatiksalakcinni
hosgeldin eprılım balım tatlımm opuyorumnanaktan
nasıl gecti neler yaptınız nereye gittiniz ne aldınız ne sattınız sempatiksalakcinni

yauv bnm foto makinem yokkim :umursamaz:
telefondan cekince hiç makyaj yapmamıssın gibi görünüyor
yoksa katılırdım snınırım sonuncu olmakta güzel olurdu boshayallersmile

miriana katılsın zaten onun katılmasını bende istiyorum a.s

yıkadım anacım bebek gibi oldu cildim...
bir gerildim ki sorma gitsin hahahah
delikafadulden

tutiii hosgeldin
bu avatar resimlerini nerden buluyorsun cok ciciiii
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…