- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.821
islom canım aldıklarını güle güle kullan ŞenizSelam canlarım ben geldim
Ya ne zaman kış gelcek daha ilk günden öldürdü bu sıcaklar beni kendime gelemiyorumkafamçokkarıştı
Bugün ciciler aldım.
Maybellin göz makyajı temizleyici ya göz kalemini siliyo süpürüyo ama yeni aldığım nivea rimeli temizleyemiyor sinir oldum waterproof değil ama bu nası bi rimeldir
Beyu göz kalemi denizde bile çıkmazmış görücezz ama cidden elime sürmüştüm bu sıcakta hala çıkmadı kalem:1shok:
Beyu far 42,50 fiyatı %50 indirimlen aldım:icecream: simleri ışıltısı harika kadife gibin.
Dove nemlendirici krem
Orkid ana-kız paketisempatiksalakcinni
Geçmişinizi okumaa gidiom:hulya:
gacım, aynen öyle:lepi:melek görünüşlü kötü gelin müzeyyen.. uykum geldi diyip kaçıcakmışşşş..
oyy bebeğim hemen nasıl da ses vermişaklinialirimsmile canımmm çok seviyorum sizi ya Şenizanam bir yandan ev isleri, bir yandan oglus, bir yandan misafirler hangibirine yetiseyim anam?
bir de oyle bir gecmis olmus ki mubarek oku oku bitmiyor, bereketli topik,sanki okudukca artiyor okudukca artiyor kaydirigubbakcemile3
arada bakiyorum yetisebildigim kadar okuyorum sonra vinnn cok hizlisiniiiiiiizzzz, yetisemiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm akannehir delikafadulden
tuti tuti tutisositosositotanrıçammmmm dediğini yaptım yumurta akını sürdüm yüzüme ajda pekkan gibi gerginim şuan hahahah ne kadar zewkli bişeymiş ağzımı açamıyorm biri bana yardım etsin ...delikafadulden
hi serm, fine thanks and yousüprizzzzznikoda burda,hi nikozemuszemus
eyyt be Allah bereket versin süprizzzzzkızlar ilgi güzel,2 resim daha aldım:sm_cool::teytey: hihoyyyt
şu an 5 kişi oldular..
ama bana göre azbu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamaz rotesto edicem sizi:enbuyukkk:
mesela islandım yapabilir ama yapmıyo:umursamaz:
akitramda yapabilir,gacımda yapabilirboshayallersmile
miriana zaten yapmasın,bidaha yüzüne bakmam:umursamaz: mirianadanda güzel şeyler bekliyorum:1rolleyes:
şimdi çıkmam lazım,yapmam gereken işlerim var:hulya:
resimleri halledip gelicem kuzularımŞeniz
ooooh işte buBen geldim
yalnız bu aynı sibel can gibi oynuyo:roflol::roflol:Ben geldim
kaynana kayınpeder geldiler memleketten ablacımmNikonum noldu niye zor günler yaşayacaksın?
hoşgeldin canım ya Şenizbiriciklerim nasılsınız deli gibi ozledim sizi :sinifsinif:
şimdilik cıkıyorum meleklerim yrna uzun uzun konusalımmmmmmmmm hepinizi kocamannnnnnnnn öptum
yalnız bu aynı sibel can gibi oynuyo:roflol::roflol:
kaynana kayınpeder geldiler memleketten ablacımm
hoşgeldin canım ya Şeniz
iyisindir inşaallahbenneyaptımki
biriciklerim nasılsınız deli gibi ozledim sizi :sinifsinif:
şimdilik cıkıyorum meleklerim yrna uzun uzun konusalımmmmmmmmm hepinizi kocamannnnnnnnn öptum
aynen öyle:lepi::roflol: sibel can gibi mi benzetemeye bak ya:roflol:
Hmm anladım ablacım germe kendini ya belki iyi geçerboshayallersmile
Livimmmm nerdesinn seni çok mrk ettikkbilmiyorumkismile
aynen öyle:lepi:
bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil kimse şah değil
biiiiiiiiir çok sıkıldım
ikiiiiiiiii yerim çok dar
ooooooooooo senden çok var
beni mi buldun şimdi çok işim var
kankamın deyimiyleSize güzel bi şarkı çalayım ne istiyosunuzümit besene benziyo bu da:roflol:
Hayatın draması varsa rondonun kreması var rondoooo
gözün aydın mirican a.ssıstemı gerı yukledım oldu oh beee
Size güzel bi şarkı çalayım ne istiyosunuzümit besene benziyo bu da:roflol:
Hayatın draması varsa rondonun kreması var rondoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?