- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.841
ŞenizNikonummm seviyoruzz seni yaa:asigim:
la karabiber taverna ortamı yaratmışın bakıyorum,nikomun altıntıda gördüm,ama arif susama daha çok benziyo o agaCADIARZUkaydirigubbakcemile3
nikomda pert olmuş:lepi:smiller havada uçuşuyo sanırım,baya makara yapıyosunuz,geçmişe gidiyim bakıyımkaydirigubbakcemile3
canlar resimleri düzenlemem lazım,kk açık ama okumuyorum..haberiniz olsun..işim bitince geçmişi okuyup resimleri eklicemŞeniz
Öff seda sayan mısempatiksalakcinni
Kanka ne dicem sana bu smil çok uyar lan hele bi de edit olduğunda:roflol:
duymak istemiyorummm no money no money
sen ne edebiyat ruhlu biri cıktın kızam sempatiksalakcinni
hosgeldin eprılım balım tatlımm opuyorumnanaktan
nasıl gecti neler yaptınız nereye gittiniz ne aldınız ne sattınız sempatiksalakcinni
biriciklerim nasılsınız deli gibi ozledim sizi :sinifsinif:
şimdilik cıkıyorum meleklerim yrna uzun uzun konusalımmmmmmmmm hepinizi kocamannnnnnnnn öptum
Size güzel bi şarkı çalayım ne istiyosunuzümit besene benziyo bu da:roflol:
Hayatın draması varsa rondonun kreması var rondoooo
la karabiber taverna ortamı yaratmışın bakıyorum,nikomun altıntıda gördüm,ama arif susama daha çok benziyo o agaCADIARZUkaydirigubbakcemile3
nikomda pert olmuş:lepi:smiller havada uçuşuyo sanırım,baya makara yapıyosunuz,geçmişe gidiyim bakıyımkaydirigubbakcemile3
canlar resimleri düzenlemem lazım,kk açık ama okumuyorum..haberiniz olsun..işim bitince geçmişi okuyup resimleri eklicemŞeniz
Öff seda sayan mısempatiksalakcinni
Kanka ne dicem sana bu smil çok uyar lan hele bi de edit olduğunda:roflol:
aprilim gelmişşşşşş!!
hakkaten ya :roflol:
tanrıca:
- tsklr tsklr sevginize layık olmaya calısacagım tsklr :roflol:
hadi yaw meriçte de turladın ha,yaw acaba gördüm mü seni protokol evindeydim bende aşkıtom! tüh ya belkide gördümkaydirigubbakcemile5
işte ben böyle bi gerizekalıyım:mymeka:
tam entır diyodumkihihoyyytyanlışlıkla herşeyi sildimohaoldumsmilemafoldumbendelikafadulden
bana biri silahla intihar eden smil bulsun nolur:Saruboceq:
sakin olmaya çalışıcam..çok sakinim...çok sakinimm...derin nefes 1..2...3..
ben gidiyorum..eğer resim gelmezde çıkarsam anlayınki pc kırdım ve kendimi duvardan duvara çarpıyorum!!
bu arada son zamanda aldıklarımın toplu swatçlarını-tatlicadiarzu-yani tendeki duruşlarını yapmamıştım..ilk sayfadaki gibi toplu olması için ekliyorum,sayfa numarasınıda ilk sayfaya yazıcamki kolaylıkla bulun die..
çok tembellik yaptım ihmal ettim,umarım beğenirsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?