Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
la karabiber taverna ortamı yaratmışın bakıyorum,nikomun altıntıda gördüm,ama arif susama daha çok benziyo o agaCADIARZUkaydirigubbakcemile3
nikomda pert olmuş:lepi:smiller havada uçuşuyo sanırım,baya makara yapıyosunuz,geçmişe gidiyim bakıyımkaydirigubbakcemile3
canlar resimleri düzenlemem lazım,kk açık ama okumuyorum..haberiniz olsun..işim bitince geçmişi okuyup resimleri eklicemŞeniz

Az oynayalım kurtlarımızı dökelim zayıflayalım dedim kankazemuszemus arif susam mı taam kanka seni mi kırcam arif susam olsunaklinialirimsmile daha yeni yeni ısınıyoduk sen geldin neşemiz tavan yaptı durduramaz kimse bizidelikafadulden

azıcık göbek attık zemuszemus

nikonum bizde seni seviyoruz bacım opuyorumnanaktan

tanrıcam hosgeldin anacım

ay seda sayan gibi konusmaya basladım 2 gün üst üste seyredince sempatiksalakcinni :roflol:

Akitimmm aynen bende de no money :sinifsinif: ama yarın bi bakınacağım sağa sola etraftaki kozmetikçilere...kaydirigubbakcemile2
Aşkom şair ruhluyumdur kız ben aa...İçli kızım ben çok...boshayallersmile laelaelaelaelae
Napalım beya, çay çorba içtik önce, sonra Meriç kıyısında yimek yedik, bişiler içtik döndük yavru kuşum, hiççç doyamadım yarime...:kedi: kaydirigubbakcemile5
Siz naptınız canlarım?
opuyorumnanaktan

biriciklerim nasılsınız deli gibi ozledim sizi :sinifsinif:

şimdilik cıkıyorum meleklerim yrna uzun uzun konusalımmmmmmmmm hepinizi kocamannnnnnnnn öptum

Livimmmmmmm çok özledim seni pamuğum benimmm...mafoldumben
Umarım herşey yolundadır kankam...
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Size güzel bi şarkı çalayım ne istiyosunuz ümit besene benziyo bu da:roflol:

Hayatın draması varsa rondonun kreması var rondoooo

sempatiksalakcinni akannehir :roflol: :roflol: :roflol:
Geberdim gülmekten yaaa :roflol:

Oyy yavru kuşum benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Öff seda sayan mısempatiksalakcinni

Kanka ne dicem sana bu smil çok uyar lan hele bi de edit olduğunda:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Mannak ya kopardın beni bu gece biberik aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi yaw meriçte de turladın ha,yaw acaba gördüm mü seni protokol evindeydim bende aşkıtom! tüh ya belkide gördümkaydirigubbakcemile5

işte ben böyle bi gerizekalıyım:mymeka:
tam entır diyodumkihihoyyytyanlışlıkla herşeyi sildimohaoldumsmilemafoldumbendelikafadulden
bana biri silahla intihar eden smil bulsun nolur:Saruboceq:
sakin olmaya çalışıcam..çok sakinim...çok sakinimm...derin nefes 1..2...3..
ben gidiyorum..eğer resim gelmezde çıkarsam anlayınki pc kırdım ve kendimi duvardan duvara çarpıyorum!!
bu arada son zamanda aldıklarımın toplu swatçlarını-tatlicadiarzu-yani tendeki duruşlarını yapmamıştım..ilk sayfadaki gibi toplu olması için ekliyorum,sayfa numarasınıda ilk sayfaya yazıcamki kolaylıkla bulun die..
çok tembellik yaptım ihmal ettim,umarım beğenirsinopuyorumnanaktan

hadi yaw meriçte de turladın ha,yaw acaba gördüm mü seni protokol evindeydim bende aşkıtom! tüh ya belkide gördümkaydirigubbakcemile5

Aah kuzum ben orada değildim, yine çok bilinen bi yerdeydim ama yakınmışız... boshayallersmile olumunekankayizsmile

kıyamam aşkoma.:1hug: ..Sakin ol kankam, fısss :kedi:
ay şey
ııımmmssss
:Saruboceq: sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…