Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanrıcam gülmekten kırılıyormus
biz nerde diye arıyoruz bide kopmakta nikon burdayken sorulacak sorumu :roflol:

nikonum yaa ben hıdırellezi kacırdım yav atestende atlayamadım :/
ogün bilmiyordum yapamadum edemedum :/

yok canım yaklaşık 600 un ustunde resım var suan onumde bu dergıler unlu markalar ıcın yabancı modellerle çalışan bır adam ..yanı adıyazıo bı cok yerde sımdı ısım verememde..

adam turk kızlarından amator kadro oluşturmak ıstıyor ıclerınden de ıyılerını markalaştıracak..yanı ole stand hosteslıgı fuar işi deıl ajans deıl bu ..antalyada hele hıc kalıtelı ajans yok..iş kafama yattıda ıst da yaşamak ılerıkı zamanda dusundgm bıseydı ..bırde ozel hayatımla ılgılı sorunlarım var ..bakalım 1-2 haftaya gdecem ızmır ıptal oldu bu durumda uff

Son düzenleme:
evet çalışkan ürenci,aldın hemen denedinŞeniz
bebem ilk sayfada karışık renkler,kahve tonlarıda var,son zamanlarda aldıklarımı toptan çektim..
bundan sonraki alışverişim nude yönünde olucak

bronzluk ve nude bi kokular alıyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

anladım cnm adamın fikri güzelmiş tr de çok hoş kızlar war gerçekten ...
özel hayatın ile ilgili problemlerin varsa inşallah kısa sürede atlatırsın cnm güzel yerlere gelirsin iş alanında inşallah boşver herşeyde bir hayır vardır dene şansını bol şanslar cnm...

evet guzel fıkır gercektende..tarzı farklı..bende boy yokda ıyı resım verıyorum ondan dolayı aradılar..bakalım oldu dıyede bıse yok ıst bı gdekte inş ıyı seyler olur..ıyı bı gelır saglarsam hayallerımı gercekleştırebılırım resım yapıyorum bırde şiir deneme yazıyorum da

f sen ne zaman gördün balım
uzaktan izleme limonatam tam kafa kızsın gel barabar kopalım
kafa birini buldu ya tamam:)))
puhauhauhaua nikoncannnnnn avatar resmini yeni keşfettim anlaşıldı tamam yazmış bide hahahahah yarıldım gülmekten gece gece hahahah
tutim ben o avatarı her dakika yeni görüyomuş gibi izleyip kendi kendime kopuyorumkaydirigubbakcemile3
hea Canon EOS 1D Mark III (anca avatarda)
allah gerçeğini almak nasip etsin çok istiyosan gülüm..anam özelliği nedirki diyiverin accukgamyoncuiremsuben anlamam makine işlerinden
mirican,çekimler güzel,eğer içine siniyosa neden olmasın?bi şekilde ayakta kalman lazım hayatını idame ettirebilmen için hayatım...
tanrıçanın adı var ama kendi yok
ah tutim ah,alıntı yapmak kolaymı sandın:smiley-cool:üstelik gülerken yazmaya çalışmak hepsinden zor zanaatsırnaşık şey
heeyyt sen bana mı gülüonn

dileğine yazsaydın olurdu yazdın mı
nihal bile bu yolla behlülü
usta manyaksın sen yakaydirigubbakcemile3
hee pehlülü niyetlediydi demüübak tutmuşsempatiksalakcinni

selamın aleçüm...
uyku tutar ben kaçarım nabersiniz güzel hatunlar tanrıçamda burdaymış...
biz hergece burdayız papatyam:1hug:sende giiil:jeyyar:
kızlar sanırım ben modellıge gerı donecem :S ıstanbula gdecem yakında of napacam ben
hangi meslekte huzurluysan ona yönel tatlişkom hayırlısı olsun...
tanrıcam kuzum hemen 1. sayfaya ekle istersen kaybolmadan
ruj , simli eyeliner ve far swachları sayfa 1891
yazdım zaten akitom bebişimkaydirigubbakcemile5
off acil çıkmam lazımm yarın görüşrüüz kızlar öpüyorumm ii geceler hepinizee.
allah rahatlık versin bıngılını yediğimŞeniz
nikom
beğendinmi kankamteşekkür ederim :kedi:

bronzluk ve nude bi kokular alıyorum

aklinialirimsmile:1closedeyes:

mirianacım bencede hangi mesleği yapmaktan zewk alıyorsan o mesleği seç hem daha başarılı olursun harika becerikli hatunsun...

tanrıçam yaaa ben varya benn BOBO ya aşığım çok fenaaaa offff sevgilim uyuz oluyor ona bobonun resmini nerde görsem hayranlıkla bkıyorum ne alaka diyecen sende bjk lisin ya ondan şeyettim...hahaha

nikoncan bana limonata demişsinnnnnnn hahahah onuda yeni gördüm neremle okuyorsam artık gözüm bobodan başkasını görmiy bugün allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm nettin bana

tutiiaklinialirimsmile

benimki zaten maç izlememe bile kıl oluyokaydirigubbakcemile3onun en beğendiği futbolcu oktay derelioğludur..tabi artık yorumculuk yapıyo,bıraktı futbolugamyoncuiremsu

bi zamanların efsane golcüsühihoyyyt

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO'M
tanrıçam bu bobonun karısına uyuz oluyorum kaptı adamı yaaaaaaaaaa ....

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO'M
tanrıçam bu bobonun karısına uyuz oluyorum kaptı adamı yaaaaaaaaaa ....
kaydirigubbakcemile3 olsun tutim,sende sevgilini kaptın ama dimiaklinialirimsmile
hey gidi oktay derelioğlu heyyyy :)

sen bilirmisin onun zamanlarınıhey yavrum heyytürbünde az 3 lü çekmedim okiye

kaydirigubbakcemile3 olsun tutim,sende sevgilini kaptın ama dimiaklinialirimsmile

sen bilirmisin onun zamanlarınıhey yavrum heyytürbünde az 3 lü çekmedim okiye

bilmemmi cnm ben metin-ali-feyyaz zamanını bile hatırlıyorum ufacıktım babam götürürdü beni maçlara ...
en çokta noumayı unutamıyorum of fffffffffffffff aşığım şu takıma yaw...
kaydirigubbakcemile3

vayy cierini yediğim,allana kurban bee gelŞeniz
kızım varya ömrüm maçlarda geçti...sergen,ertuğrul,oktay,hey gidi günler bee..inönünün dili olsada konuşsaboshayallersmile
bu bjk muhabbeti uzar bu gece,ufaktan geyiğemi aksakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…