- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.941
aneymmmmmmm adam işi götürmüş ama bence iyice bir araştır mirianacım daha önceki çalışmalarım değip başkalarının çalışmalarını sana göstermesin maalesef her ajans kaliteli değil...
evet çalışkan ürenci,aldın hemen denedinŞeniz
bebem ilk sayfada karışık renkler,kahve tonlarıda var,son zamanlarda aldıklarımı toptan çektim..
bundan sonraki alışverişim nude yönünde olucak
canım ben bı ıkı kere ajans denedım ama hıc memnun kalmadım cok kısa surelı çalıştım..ben hobı olarak yaptıgım ıcın bı ajansa kaydolmadım kendımde guzel cekıyorum ..
yok canım yaklaşık 600 un ustunde resım var suan olumde bu dergıler unlu markalar ıcın yabancı modellerle çalışan bır adam ..yanı adıyazıo bı cok yerde sımdı ısım verememde..
adam turk kızlarından amator kadro oluşturmak ıstıyor ıclerınden de ıyılerını markalaştıracak..yanı ole stand hosteslıgı fuar işi deıl ajans deıl bu ..antalyada hele hıc kalıtelı ajans yok..iş kafama yattıda ıst da yaşamak ılerıkı zamanda dusundgm bıseydı ..bırde ozel hayatımla ılgılı sorunlarım var ..bakalım 1-2 haftaya gdecem ızmır ıptal oldu bu durumda uff
aneymmmmmmm adam işi götürmüş ama bence iyice bir araştır mirianacım daha önceki çalışmalarım değip başkalarının çalışmalarını sana göstermesin maalesef her ajans kaliteli değil...
anladım cnm adamın fikri güzelmiş tr de çok hoş kızlar war gerçekten ...
özel hayatın ile ilgili problemlerin varsa inşallah kısa sürede atlatırsın cnm güzel yerlere gelirsin iş alanında inşallah boşver herşeyde bir hayır vardır dene şansını bol şanslar cnm...
kafa birini buldu ya tamam:)))f sen ne zaman gördün balım
uzaktan izleme limonatam tam kafa kızsın gel barabar kopalım
tutim ben o avatarı her dakika yeni görüyomuş gibi izleyip kendi kendime kopuyorumkaydirigubbakcemile3puhauhauhaua nikoncannnnnn avatar resmini yeni keşfettim anlaşıldı tamam yazmış bide hahahahah yarıldım gülmekten gece gece hahahah
allah gerçeğini almak nasip etsin çok istiyosan gülüm..anam özelliği nedirki diyiverin accukgamyoncuiremsuben anlamam makine işlerindenhea Canon EOS 1D Mark III (anca avatarda)
mirican,çekimler güzel,eğer içine siniyosa neden olmasın?bi şekilde ayakta kalman lazım hayatını idame ettirebilmen için hayatım...
hosteslıgı bıraktım canım 4 ay oldu askıda kalan bı meslek..makyözluk de düşünuyordum ama malesf bıryer açamadıktan sonra makyözluk cok para getıren hızlı karıyer yaptıran bır iş deıl..ıyı ıkı yerden teklıf geldı antalyada yaşıo olmam engel napsam bılmıyorum modellık için gelen ınanılmaz buyuk bır iş..kadrolu eleman olucaz adamın bırkaç çekımını sıze yuklımde gorun
ah tutim ah,alıntı yapmak kolaymı sandın:smiley-cool:üstelik gülerken yazmaya çalışmak hepsinden zor zanaatsırnaşık şeytanrıçanın adı var ama kendi yok
usta manyaksın sen yakaydirigubbakcemile3heeyyt sen bana mı gülüonn
dileğine yazsaydın olurdu yazdın mı
nihal bile bu yolla behlülü
biz hergece burdayız papatyam:1hug:sende giiil:jeyyar:selamın aleçüm...
uyku tutar ben kaçarım nabersiniz güzel hatunlar tanrıçamda burdaymış...
hangi meslekte huzurluysan ona yönel tatlişkom hayırlısı olsun...kızlar sanırım ben modellıge gerı donecem :S ıstanbula gdecem yakında of napacam ben
yazdım zaten akitom bebişimkaydirigubbakcemile5tanrıcam kuzum hemen 1. sayfaya ekle istersen kaybolmadan
ruj , simli eyeliner ve far swachları sayfa 1891
allah rahatlık versin bıngılını yediğimŞenizoff acil çıkmam lazımm yarın görüşrüüz kızlar öpüyorumm ii geceler hepinizee.
nikomtanrıçam
bu swaçların hepsi çok güzel hangisine yorum yapsamsositososito
lacivertli, doreli kalemlere, ve aynı renk+şeker pimbe farlara bayıldım
rujlar pempe pembe çok datlu
ben kankamsız, kankam simli eyelenersiz olmaz işte bu
gümüşi siyah eyelener çok cezbetti beni:lepi:
emeğine sağlık gülüm
bronzluk ve nude bi kokular alıyorum
mirianacım bencede hangi mesleği yapmaktan zewk alıyorsan o mesleği seç hem daha başarılı olursun harika becerikli hatunsun...
tanrıçam yaaa ben varya benn BOBO ya aşığım çok fenaaaa offff sevgilim uyuz oluyor ona bobonun resmini nerde görsem hayranlıkla bkıyorum ne alaka diyecen sende bjk lisin ya ondan şeyettim...hahaha
kaydirigubbakcemile3 olsun tutim,sende sevgilini kaptın ama dimiaklinialirimsmileanammmmmmmmmmmmmmmmmmm BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO'M
tanrıçam bu bobonun karısına uyuz oluyorum kaptı adamı yaaaaaaaaaa ....
hey gidi oktay derelioğlu heyyyy :)
:roflol: ay bu kız karabibertoma benziyor yaaa cok tatlı bibertom :roflol:
kaydirigubbakcemile3 olsun tutim,sende sevgilini kaptın ama dimiaklinialirimsmile
sen bilirmisin onun zamanlarınıhey yavrum heyy türbünde az 3 lü çekmedim okiye
bilmemmi cnm ben metin-ali-feyyaz zamanını bile hatırlıyorum ufacıktım babam götürürdü beni maçlara ...
en çokta noumayı unutamıyorum of fffffffffffffff aşığım şu takıma yaw...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?