- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.901
minişşim hosgeldin :asigim:
evet canlarım cierlerim,son zamanlarda aldığım rujlara geçelim şimdidebayanssulusmilehepsi türk markası,yerli malı yurdun malı:lepi:
tendeki duruşları
şimdide marka ve numaralarına bakalım
baştan sona doğru yazıyorum...
golden rose=244
flormar=34
carmina =138
flormar 503
flormar=211
cecile=03
golden rose=64
mybelline=230
flormar=16
yazılım sırası kolumdaki renklere göre oldu,rujların görünümüne göre değil..tendeki duruş numaralarıdır!
simli eyelinerleri çok seviyorum
özellikle kokoş die tabir ettiğimiz makyajların olmazsa olmazı die düşünüyorum..görüntü olarakta insanı makyaj yapmaya teşvik ediyo ayol,baksanıza şıkır şıkırbayanssulusmile
baştan sona markalarışutarafagitti
carmina
golden rose
carmina
alix avien
carmina
2 ve 3.ü sıradaki eyelinerler aynı renk gibi gözüksede değil!golden rose daha siyahımsı..carmina kurşun rengi..
golden rose 13 tl civarı,alix avien 9,carminalarda 9 tl civarı..
aynı renkteki kalemlerle yaptığım denemem..kullandığım kalemlerin markası emilykaydirigubbakcemile5
kalemlerin eyelinersiz görüntüsüşutarafagitti
ve kalemlerin numaralarıkaydirigubbakcemile2
gri=120
yeşil=114
k.rengi=106
mavi=110
kalemlerden bahsetmişken onlara değinmemek olmaz dimi amahihoyyyt
hepsi emily değil,başka markada var içlerinde..
emily nin siyah hariç bütün kalemlerini çok beğeniyorum..sürümü güzel,yağ gibi akıyo sürerken namıssızzemuszemus
kalemlerin marka ve numaraları
107 emily
109 emily
330 golden rose(emily ile aynı firma üretiyo,ama golden rose daha pahalı ve fiyatı emily e göre yüksektir)
165 carmina
507 flormar
declare 10(en sevdiğim siyah göz kalemim)
501 flormar
118 emily
101 emily
406 kalın uçlu beyaz kalem far..
rimelleriminde aile saadetini resimledim sizlerehihoyyyt
markaları sağdan solaşutarafagitti
mybelline
loreal(en sevdiğim)
body shop
alix avien
avon shok
flormar suda çıkmayan waterproff denen cinsten
carmina
ve golden rose şeffaf rimel
ve en son aldığım farlarhihoyyyt
şunu belirtmek istiyorum..farlarıma baz değil arko krem kullandım..bildiğimiz tüpteki arkoyu..onu gözünüze sürüp,iyice yedirseniz ve biraz bekledikten sonra(2 dakika kadar)farınızı sürerseniz harika sonuç alırsınız..
herkez baz alamıyo,ist dışında yaşıyanlar teminde edemiyo zaman zaman..bende kolaylık olması ve ekonominiz açısından böyle bi öneri yapıyorumkaydirigubbakcemile2
önce cecilenin farına bi göz atalım..far numarası121boshayallersmile
İLK SIRADAKİ ARKOLU,2.ARKOSUZ FAR..(yani altında baz yok)çıplak tene sürülmüş hali..diğer denemeleride bu şekilde inceliyelim bitanelerim
golden rosenin paletine bi göz atalım..nasıl renkleri varmışboshayallersmile
4 tl ye aldığım dandik :smiley-cool:judi marka farım..far bazınız varsa,yada baz niyetine başka birşey kullanırsanız,böyle cici renklere rastlar,vede içinize sinerse alabilirsiniz..
ben makyajıma hareket katmak için aralarda renk oynaması yapıyorum ve böyle renkler çok işime yarıyor..kalpli yerlerin denemesini yaptım..hepsini yapmadım..örnek olsun die bu tonları koydum
flormar,golden rose,cecile farlarım..
golden rose terekota far,yapı itibari ilede güzel,baz sürmesenizde,yada arko sürmenizde olur..
flormar ve cecile tekli farın tendeki duruşu
aynen kuzimAllah ım öldüm gülmekten yaaaa
kazene iletem mi
ee tanrıça demedi mi yediğiniz her şeyi yüzünüze sürebilirsiniz deyüü doru mantık eferim
hahahahahahaahsırnaşık şeyKAZENe düşeceğime kazana düşmeyi yeğlerim
valla edit işleri böyle oluyorsa her türlü yetkilerini kullanmanı
çünkü ben de omomatikman edit yardımcılığı basın danışmanı sekreteryası olucam:
gerçi bizim patrondan ancak gececi ağşamcı edit olur
yüzümüze peynir de sürebilir miyiz acaba
tamam şeyda gelmevereliniortak
Kuzen = Converse..
Ben kendi kuzenimden başkasına kuzen demem zaten
Küstüm size bu arada alsanaalsanasmile
Bidaha da gelmiom topikinize[/B][/COLOR][/FONT]
gel tıtıtıttt gel tıtııttt gell ablanaaa gelzemuszemusnolmuş meleğime ooyyben geldimm ya ilgiye ihtiyacım var
ne iyi arkadaşmış o öyleaklinialirimsmilekız evde yalınızım nınem gttı bıyere bende kaldım bı başıma duvarlar cok ses gecırıyo korkuyom ondan arkadaşım beni uyutup gıttı
migrosta yokmu bu indirim yahubilmiyorumkismilebaculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..
duyanlar duymayanlara iletsin.
plan on numara niko:lepi:tamam patronsanırım senin ilgilenen yerlerin ağrıyo
yalnız ben çok fenayımmm:umursamaz:kaynanamlar geliyormuş şimdi yoldaymışohaoldumsmilehem de yola çıktıklarından hiç haberimiz yokklava:
akşama burdalarmış sanırımeyvahedigeldismile
kaynanamlar bizde kalırsa erken uykum gelmiş gibi odama kaçarımmirmirmirmir
onlar eşimle sohbet etsinler gece yarısına kadar
biz kankamla oynarız:jeyyar:
nasıl fikir patron?eyyt be süper gelinsüprizzzzz
geleceğinize ışık tuttum
ben de eskiden anamdan ziyade kaynanama hediye almıştım
patron bu arada liv ve tembel tospa haber vermeden ortadan kayboldular bu ara
hiç böyle yapmazlardıfisfisfis
burcu da sessiz sessiz hırhız gibi gelip gidiyosanıyor ki haberimiz yokguclubacismile
anam bana nie küstün amabenneyaptımki
Temem ekliciimm tanruçaya ne kadan küs olsamda
orkitide eklemiş allah tependen bakmasınkaydirigubbakcemile3Selam canlarım ben geldim
Ya ne zaman kış gelcek daha ilk günden öldürdü bu sıcaklar beni kendime gelemiyorum Bugün ciciler aldım.
Maybellin göz makyajı temizleyici ya göz kalemini siliyo süpürüyo ama yeni aldığım nivea rimeli temizleyemiyor sinir oldum waterproof değil ama bu nası bi rimeldir
Beyu göz kalemi denizde bile çıkmazmış görücezz ama cidden elime sürmüştüm bu sıcakta hala çıkmadı kalem:
Beyu far 42,50 fiyatı %50 indirimlen aldım:icecream: simleri ışıltısı harika kadife gibin.
Dove nemlendirici krem
Orkid ana-kız paketi
[/url][/IMG]
Geçmişinizi okumaa gidiom
güle güle kullansın kayınvaldecin..Bu da kayınvalideme aldığım analar günü hedayesi
[/url][/IMG]
:kedi:Allahım nası bir kokoşsun sen yaa:
Ne vardı o albümde
valla burcum,seni okurken ben bile böyle oldumdelikafaduldenhakkaten işin zor:))anam bir yandan ev isleri, bir yandan oglus, bir yandan misafirler hangibirine yetiseyim anam?
bir de oyle bir gecmis olmus ki mubarek oku oku bitmiyor, bereketli topik,sanki okudukca artiyor okudukca artiyor
arada bakiyorum yetisebildigim kadar okuyorum sonra vinnn cok hizlisiniiiiiiizzzz, yetisemiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm
:roflol:ne kadar zevkli bişey diyo ya öldümkaydirigubbakcemile3tanrıçammmmm dediğini yaptım yumurta akını sürdüm yüzüme ajda pekkan gibi gerginim şuan hahahah ne kadar zewkli bişeymiş ağzımı açamıyorm biri bana yardım etsin ...
404 uhu gibi oldum diyo puhahahaha ay çok alemsin tutim yakaydirigubbakcemile3kız tatlıgacı tam zamanında geldinnn hahahah tut beniiiiiiiiii imdatttttağzım alnıma kadar çıktı aboww bu yumurta akı bayağ güçlü bişeymiş heeeeee sankim yüzüme 404 uhu sürmüşüm gibi wıyyyyyyyyyyyyyy şimdi yıkayacağım yüzümü yarım saatten fazla kaldı ....
oyy kıyamam kızanımakimse yok ama yaaaaaaaaaaaaaaaa,beni burda bilmediğim bi misafirle bıraktınız aşkolsun
ahahahahaha:))Ben de burdayım sermcim ama ahali daha toplanamamış.
Ee tabi hoca böyle yaparsa cemaat neetmesin. Tanrıçaamm nirdesin balım
bende çok özledim ama anca gelebildim gül yüzlümbilmiyorumkismilegeç kalma erken gel.özledik ama,ok?
boşa arazi olmadım yani gülümÖrttmenin gelmiş
Biz de hoca yok ders düştü diyoduksempatiksalakcinni meğer hoca yine bize çalışıyormuş.
Ben de çılgın istanbul gişe trafiğinin içinden geçerek evime ulaşmış bulunmaktayım canlarım...
Vee sevdalımı yine ve yeniden ardımda bırakıp gelmekten, yüreğim ağlıyor a dostlar, bitsin artık bu şafaklar, bıktık hasretinden.
laf ağızdan çıktı vallatanrıca mırıana yapmasın yuzune bakmam demişin o nası laf gıı Şeniz valla makınamı yenı aldım tamırden bılıosun makkaj malzemelerım babamda burdakılerle olmaz yarın üşenmezde gıdersem babama yaparım guzel bişiler suan yuzumde 4 tane sıvılce var kabartı daha dogrusu pekde havamda deılım ama yapmaya çalışacim
bebemmm:jeyyar:yıkadım anacım bebek gibi oldu cildim...
bir gerildim ki sorma gitsin hahahah
anam buda kaptı işikaydirigubbakcemile3Ben geldim
benim sekreteryamı kimse üzemezyalnız çok fenayım ya, çok zor günler bekliyo beni şimdiden elim ayağım boşaldı çok yorgunum
amaniin neler yaşicam kimbilir
eyyt be Allah bereket versin süprizzzzz
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmsırnaşık şey
yüreğim yanıyoo:gitme:
çok duygusallaştım ama inşaallah sayenizde iyi olurum hiç bir şeyi kafama takmamsenağlama
çok da tın yanee
her zaman kalbimde olacaksınız:
kankaaaadelikafaduldenbiriciklerim nasılsınız deli gibi ozledim sizi
şimdilik cıkıyorum meleklerim yrna uzun uzun konusalımmmmmmmmm hepinizi kocamannnnnnnnn öptum
hepsini alıntılıyamadım,neler yapmışsınız..akitra cadısı biberto felan ne smiiler ekleyip döktürmüşsünüz allahın zır delilerikaydirigubbakcemile3kankamın deyimiyle
pertim ben aga puhahahahahahahahah
aga nefret ediyorum o hatundan,reyting yaptırma şuna kurban olam yatanrıcam hosgeldin anacım
ay seda sayan gibi konusmaya basladım 2 gün üst üste seyredince
kızlar sanırım ben modellıge gerı donecem :S ıstanbula gdecem yakında of napacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?