Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ah ah pancu vardı bir taneee kadıköy pancusu valla tanrıçam herşey yalan bjk gerçek benim için o derece aşığım şu takıma heç yaramı deşme...bencede bjk muhabbetini bırakak geçelim geyiğe...

puhahahahahah böğğğğğğsırnaşık şey
senin dırnaaann olamaz tutim:dilcikar:al sana bobonun karısı al sana:mymeka::tomato:klava:kötükedihüso

olamaz dimi tanrıçam olamaz....
bu tello varya bjk de onun tercumanı benim çok yakın arkadaşım tuğkan o bile dedi bobo seni görse boşar karısını dedi hahahah şaka takılıyor tabiiki ama güzel kadın değil tanrıçam ama gönül işte akada konuo fokada...

vay be! topiği ben kapadım ve ben açıyorum:lepi:
ilk defa kendi topiğimi açtım,çok duyguluyummafoldumben-tatlicadiarzu-
bekle beni migros:lepi:
akşama görüşürük:jeyyar:

şu arko olayını 3 gün önce yazsaydında bende kapatıcıya bir sürü para vermeseydim keşke mafoldumbenüzüldüm şimdi verdiğim paraya

alıntı yapayımda görmeyen arkidişler görsünlerr
Şeniz
kuzum yaa gene döktürmüşsün arkoyu denedim canikom taa önce ben senden ilk duydudugumda züper ötesi oldu
eline sağlık canom

ben geldim bu arada canlarım
ankara havası aldım azıcık moderin insan gördüm
:kedi:
bugunde kayseri buluşmasına gidiyorum
yarında işe başlıyorum
:1shok:

nazooom:1hug:
hoşgeldin yavru ceylanımŞenizangara havası yaradımı anlat hele:jeyyar:
aaa buluşmamı var böğünhihoyyytçok sevindim tatlım:lepi:selamlar herkeşeopuyorumnanaktan
denedin demek arkoyu bebem..memnun kalmana sevindim..far bazı alamıyanlara kolaylık,artı bazdan daha ekonomikzemuszemus:jeyyar:

vay be! topiği ben kapadım ve ben açıyorum:lepi:
ilk defa kendi topiğimi açtım,çok duyguluyummafoldumben-tatlicadiarzu-
bekle beni migros:lepi:
akşama görüşürük:jeyyar:

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Balparemmm hihoyyyt
eklediklerine bittim bayıldım kankam özellikle de rujlara...:asigim: Eline koluna sağlık balım! Şeniz

Migrosta da indirim var mıymış aşkom?
gittin mi sen ?
ben de 1 saate kadar gitmeyi düşünüyorum da bişi kalmış mıdır?
:sm_confused:

NAzommm kuzum benim Şeniz

hangi zeka küpü migrosta %50 var dedi:mymeka:
gittim ama yoohh%25 var,oda belirli ürünlerde-tatlicadiarzu-
ver elini vatsons yaptım..ama kalbim temizmiş,vallahi %50 indirim olduğunu bilmiyodumdelikafadulden
cilt bakım ve kozmetiklerde %50 indirim var..koşuuunnndelikafadulden
46 tl ye dünyaları aldım:lepi:
akşam eklerimgamyoncuiremsuindirimden mutlaka yararlanın bitanelerimopuyorumnanaktan
nazom ben çıkıyorum,öpüyorum seni bitanemŞeniz
kızlar alışverişte herhalkimsecikler yok:sinifsinif:

minik kelebem burdamıymışŞeniz
aşkitom bjk daki migrosa gittim bi cacık yok:umursamazrdan cevahir yaptım,watsonsa gitmişim iykihihoyyytbi uğra derim balım..kozmetiklerde ve cilt bakımlarında %50 var..artı ürünlere küçük hediyeler bile var..ama param bittiği için çifter çifter alamadımsempatiksalakcinni

Aaa kanka, Migros'ta yok muymuş...mafoldumben
Watsons'a mı gitsem ben de...Çok kalabalıktır ama yaa...
akannehir

Aaa kanka, Migros'ta yok muymuş...mafoldumben
Watsons'a mı gitsem ben de...Çok kalabalıktır ama yaa...
akannehir

işe yaramayan dandik şeylere indirim koymuşlar:umursamaz:%25-tatlicadiarzu-
watsonsta hem kozmik,hem cilt bakımı..kaçırma derim kuzum..
valla kendime zor dur dedimyasakkelimezira benimki rahat bırakmadı zırt pırt arayıp yeter çık dedi-tatlicadiarzu-ama allah razı olsun,yoksa herşeyini kaybetmiş biri olabilirdimsempatiksalakcinni
bebem ben çıkıyorum,üstümü başımı değiştirmeden size haber veriyim dedim:smiley-cool:öpüyorum kuzum..
bu arada hava manyak sıcakdelikafaduldenona göre giyinin..miller badileri giymeye başlamış vallazemuszemus
yandım kavruldumakannehir

Aşkommm iyi yapmışın kuzum güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Bakalım, en yakın watsons zeytinburnunda...akannehir

babamın işi yoksa arabayı alır giderim ancak, işalla...
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…