- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.921
hosgeldin tutiii
sana demiştim bu avatarları nerden buluyorsun cok cicik diye
görmedin coooook önceki sayfalarda kaldı boshayallersmile
kızlar sanırım ben modellıge gerı donecem :S ıstanbula gdecem yakında of napacam ben
akiit makinan hayırlı olsun maşallah baba gibi
benimkini de görmedinzemuszemusakitra cnm bende burda bulmuştum ama nerden buldum hatırlamıyorum cnm çok beğendiysen benden çalabilirsin tatlım ...kusura bakma görmemişim o mesajını...opuyorumnanaktan
fisfisfis sen ne zaman gördün balımbenneyaptımkidelikafaduldendelikafadulden
ya bu hatunun yazıları beni koparıyor gülmekten...
akiit makinan hayırlı olsun maşallah baba gibi
fisfisfis sen ne zaman gördün balımbenneyaptımki
uzaktan izleme limonatam tam kafa kızsın gel barabar kopalım süprizzzzz
canım istemiyorsun galiba dönmeyi
uçuş işleri ne oldu CADIARZU
beyazlar daha sert gacım,dier serisi daha yumuşak..tanrıça kııı..bu flormarın rucları beyaz ambalajlı olanlar mı daha iyi,yoksa altın rengimi..sürüm,yımışaklık olarak..
kazen tarafından gönderilicek hediye var zaten bitanem..ama ne olduğunu bilmiyorumbilmiyorumkismiletanrıcam ne sorucam yaa kazen demişti yaa yarısmalar ödüllü olucak diye
acaba bu yarısmada ödül koyacakmı olsa güzel olur yani
ayy kzıım çok güzel yaa alışveriş yapasım geldi o ruçların renkleri nası güzel öylee aa nekadann güzell bayıldımmm
heeyyt sen bana mı gülüonnpuhauhauhaua nikoncannnnnn avatar resmini yeni keşfettim anlaşıldı tamam yazmış bide hahahahah yarıldım gülmekten gece gece hahahah
dileğine yazsaydın olurdu yazdın mıhea Canon EOS 1D Mark III (anca avatarda)
anaaaaaaaaaa sendemi modellik yapıodun cnm hangi ajans bende yapıyordum
off yarılıyorumsırnaşık şeybibertonun eklediği mesajı sildim yanlışlıkla..allah belanızı vermesin sizin yahakkaten ya
tanrıca:
- tsklr tsklr sevginize layık olmaya calısacagım
iptalimmmmmmmmmmm sırnaşık şey hayyatn kısa süreliğine çevrimdışı oldum..sesli gülüyüyorum ahada böyledelikafadulden:roflol:sırnaşık şeyevet sevgili severler, sarımsak festivaline katılan tanrıçaya ilgi yoğun
tanrıçanın gelmesiyle halk çoşuyor adeta şölen havası yaşanıyor
vuuuuuu tanrıça! tanrıça!
gülen de yar gülen de gülen de yar gülen de
tanrıça da coşkulu kalabalığa selam veriyor. halkı da onu karşılıksız brakmıyor çiçekler gönderiyor
olay yerinden aktaracaklarımız şimdilik bu kadar
güzel yorumun için teşekkür ederim canikomopuyorumnanaktanÇok güzel bir konu olmuş.Çok özenli yapılmış.Baştaki sayfalara baktım,bayıldım.Makyajın bana yakıştığını düşünmüyorum ama rimel ve kalem benim için yeterli oluyor ama burdan edindiğim bilgilerle far alacağım.
buda hınzır evlat demiş ya:roflol:hoşbulduk nikom topiğin neşesi,hınzır evlat
gülmekte başka bişey diyemiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hahahahahahahahahaha:roflol: :roflol:uyyyy tutmayın beni haçan da şimdi furacaim o pilkisayarı
haçan nereye gitti daa pu pilkisayar köremeyrum
aloo tanrıçanın bilgisayarı mıulan şerepsiz bilgisayar senin belanı, gelirsem seni vuracayım demedi deme
:roflol::roflol: :roflol: sen ne çakalsın seenn:roflol:
ilarzu :
- sevgili receller güller ballar kavanozlar lütfen bela okumayın
akıllı olun adam olun uleeeen keyifli paylasımlar dilerim.a.s.
çotanaklarakaydirigubbakcemile3ay süpersiniz hepiniz gülmekten yazamıyorum:))))))kayışım koptu:)))))Tanricam bizim topig e yazmisin cotanaklara yumurta kir diye tutiye, aha bende aynini yaptim su anda yüzümde yumurtanin aki 20 dakka oldu gerildikce gerildim yüzümde 1 tane mimik kalmadi...gülmek bile bir izdirapmis yahu :)))
Tanrıçam kankam, bekleyemedim seni bebeğim, kızma olur mu, şnan ki acayip bitkin durumdayım aşkom...
:)))))))Ya bünyem cuma günlerini tanıyor iflas durumda şuanda
Gözlerim kapanıyor güzeller
İyi geceler,
Muhabbetiniz bol olsun ama okunamayacak kadar çok olmasın
kim keşfedicek benden başka gacıtanrıca farlar arko ve arkosuz manyak farkediyo yannız..:lepi:
bu arko olayını kendin mi keşfettiydin
heeyyt sen bana mı gülüonn
dileğine yazsaydın olurdu yazdın mı
nihal bile bu yolla behlülü
evet çalışkan ürenci,aldın hemen denedinŞenizayyyyyyyyyyyyy
rujlar cok güzel yaaaaaaaaa
sanırım pembe tonları kullanıyosun hep öylemi yıvrım
gercekten arko kremli kremsiz cok fark ediyor farlar
bende hemencik almıstım kullanıyorum arko :
benden senden çok hoşlanıyorum biberimaklinialirimsmileKanka çok kokoşsun haa aşığım sana
Neyse kuzucuklar biber kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?