Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hosgeldin tutiii
sana demiştim bu avatarları nerden buluyorsun cok cicik diye
görmedin coooook önceki sayfalarda kaldı boshayallersmile

akitra cnm bende burda bulmuştum ama nerden buldum hatırlamıyorum cnm çok beğendiysen benden çalabilirsin tatlım ...kusura bakma görmemişim o mesajını...opuyorumnanaktan

yok tatlım tsk edermmm opuyorumnanaktan

tanrıcam gecmişlemi cebelleşiyorsu bnm uyku gözümden düşmekte mirmirmirmir

puhauhauhaua nikoncannnnnn avatar resmini yeni keşfettim anlaşıldı tamam yazmış bide hahahahah yarıldım gülmekten gece gece hahahah

canım istemiyorsun galiba dönmeyi
uçuş işleri ne oldu CADIARZU

hosteslıgı bıraktım canım 4 ay oldu askıda kalan bı meslek..makyözluk de düşünuyordum ama malesf bıryer açamadıktan sonra makyözluk cok para getıren hızlı karıyer yaptıran bır iş deıl..ıyı ıkı yerden teklıf geldı antalyada yaşıo olmam engel napsam bılmıyorum modellık için gelen ınanılmaz buyuk bır iş..kadrolu eleman olucaz adamın bırkaç çekımını sıze yuklımde gorun

tanrıça kııı..bu flormarın rucları beyaz ambalajlı olanlar mı daha iyi,yoksa altın rengimi..sürüm,yımışaklık olarak..
beyazlar daha sert gacım,dier serisi daha yumuşak..
tanrıcam ne sorucam yaa kazen demişti yaa yarısmalar ödüllü olucak diye
acaba bu yarısmada ödül koyacakmı olsa güzel olur yani
kazen tarafından gönderilicek hediye var zaten bitanem..ama ne olduğunu bilmiyorumbilmiyorumkismile
ayy kzıım çok güzel yaa alışveriş yapasım geldi o ruçların renkleri nası güzel öylee aa nekadann güzell bayıldımmm

beğendinmi lolipopum:icecream:

aneymmmmmmm adam işi götürmüş ama bence iyice bir araştır mirianacım daha önceki çalışmalarım değip başkalarının çalışmalarını sana göstermesin maalesef her ajans kaliteli değil...

hakkaten ya
tanrıca:
- tsklr tsklr sevginize layık olmaya calısacagım
off yarılıyorumsırnaşık şeybibertonun eklediği mesajı sildim yanlışlıkla..allah belanızı vermesin sizin ya
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aga belediye başkanlığına aday olsam böyle havaya girmem şerepsizimbayanssulusmile:roflol:

iptalimmmmmmmmmmm sırnaşık şey hayyatn kısa süreliğine çevrimdışı oldum..sesli gülüyüyorum ahada böyledelikafadulden:roflol:sırnaşık şey
sen insan değilsin yasırnaşık şey sırnaşık şey
sarımsak şenliği diyo puhahahahahahahhasırnaşık şeyallahım sana geliyorum tiplere bak ya:roflol:
ulan edi olsam böyle coşkulu olucaksınız,demek mune yada songül gibi mavi olsam 40 gün 40 gece şenlik yapıcaksınızsırnaşık şey

güzel yorumun için teşekkür ederim canikomopuyorumnanaktan
hoşbulduk nikom topiğin neşesi,hınzır evlat
buda hınzır evlat demiş ya:roflol:
gülmekte başka bişey diyemiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hahahahahahahahahaha:roflol: :roflol:

ilarzu :
- sevgili receller güller ballar kavanozlar lütfen bela okumayın
akıllı olun adam olun uleeeen keyifli paylasımlar dilerim.a.s.
:roflol::roflol: :roflol: sen ne çakalsın seenn:roflol:
Tanricam bizim topig e yazmisin cotanaklara yumurta kir diye tutiye, aha bende aynini yaptim su anda yüzümde yumurtanin aki 20 dakka oldu gerildikce gerildim yüzümde 1 tane mimik kalmadi...gülmek bile bir izdirapmis yahu :)))
çotanaklarakaydirigubbakcemile3ay süpersiniz hepiniz gülmekten yazamıyorum:))))))kayışım koptu:)))))
evet tatlım,senin çotanaklara:))öyle yazdım,bak doğal botox yapmış oldun işte fenamı:smiley-cool:
yüzünde maske varken gülme bidaha:mymeka:mimik kırışıklığı olur sonraa.s

Tanrıçam kankam, bekleyemedim seni bebeğim, kızma olur mu, şnan ki acayip bitkin durumdayım aşkom...

aşkitom kızarmıyım ayıp sana:1closedeyes:
yat dinlen,yol yorgunusun bitanem..yarın bakarsın..ilk sayfada yazıyo zaten hangi sayfada olduğu..iyi uykular melemŞeniz

Ya bünyem cuma günlerini tanıyor iflas durumda şuanda
Gözlerim kapanıyor güzeller
İyi geceler,
Muhabbetiniz bol olsun ama okunamayacak kadar çok olmasın
:)))))))
allah rahatlık versin mavi gözlü çiçeemŞeniz

tanrıca farlar arko ve arkosuz manyak farkediyo yannız..:lepi:
bu arko olayını kendin mi keşfettiydin
kim keşfedicek benden başka gacıtabiki ben keşfettimsüprizzzzz

miriana eger istiyorsan öyle yap cnm
fotograflardan 3. cok hos güzel cekimler yani adamın adı ne boshayallersmile

ayyyyyyyyyyyyy
rujlar cok güzel yaaaaaaaaa
sanırım pembe tonları kullanıyosun hep öylemi yıvrım
gercekten arko kremli kremsiz cok fark ediyor farlar
bende hemencik almıstım kullanıyorum arko :
evet çalışkan ürenci,aldın hemen denedinŞeniz
bebem ilk sayfada karışık renkler,kahve tonlarıda var,son zamanlarda aldıklarımı toptan çektim..
bundan sonraki alışverişim nude yönünde olucak

Kanka çok kokoşsun haa aşığım sana
Neyse kuzucuklar biber kaçar
benden senden çok hoşlanıyorum biberimaklinialirimsmile
smilini yerim küçük cadı..allaha emanet kurbangamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…