- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.001
Şöyle bir etraftaki kozmetikçileri kolaçan edim dedim, iyi ki de demişim, Watsons'a gitmeme gerek kalmadı kaydirigubbakcemile5
Loreal mascaram, Voluminous X5. Yıllardır bunu kullanırım. İndirimle 17 TL.:lepi:
Cecile All Day göz kalemi. akmıyormuş, çok seveni var, indirimle 7 TL. a.s
Cecile kapatıcıdan da memnun olan çoktu ve gittiğim yerlerde Loreal veya Maybelline kalmamıştı.
rengini ve yapısını sevdim. değişik bir mekanizması var, süngerli ama delikli, çevirince likit halinde çıkıyor, hiyyenik hoş. indirmle 11 TL. :lepi:
Flormar 03 nolu kayısı rengi far. indirimle 3 TL. çok sevdim...kaydirigubbakcemile2
Down Under kivili şampuan. bunu da çok merak ediyordum. İndirimle 6 TL. zemuszemus
Kırlangıç zeytinyağı sabunu 2 TL. :asigim:
Diadermine makyaj temizleme mendilleri. Yolculukta çok lazım oluyor, Diadermine severim, indirimle 7.5 TL. :lepi:
Nivea suya dayanıklı makyaj temizleyici, indirimle 7 TL. a.s
canım daha öncede anlatmıştım,ilk sayfada anlattığım sayfanın numarası mevcut..
kapatıcının yeri ayrı,olsun üzülme..
bebişlerim mucuuukkkkzemuszemus
nisanım,barbim güzel günlerde kullanın aldıklarınızı ben de ala ala bunları adım
krem güzelmiş ama taktir ettim bayanssulusmile
kutumuda tüm adanada ara ara bulamadım sonra uyduruk bi markette buldum aldım 5 tl.
nişanlımda her yerden bişe almak zorundamısın die beni azarladı,hakir gördü alsanaalsanasmile
kutumu da böle yerleştirdim
tanrıçamla takas ettik allıklarla,akkabı opuyorumnanaktan bebeğim benim yaa iki dakkada organize etti,ayarladı insan kendinden emin olsun işte neeyyyssssshhhh (kinaye) şakkıdı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle kullan cnım hepsinii :)
ben de yarın bişiler alıcam da acaba bu rimelden mi alsam yoksa çift taraflı olandan mı
ya da hiç almasam mıı çünküü alıpp alıp atıyorumm bi köşeyee hepsinii:S sadece mac'in rimelini sevdim nedense
kızlar selam benımde bıldıgım bırcok yontem var ama sızede sorayım dedım yaklaşık 10 gunde selulıtlerımden kurtulmam gerekıyor ve iç bacagımı sıkılaştırmam..52 kıloyum zayıfım sadece selulıt ve sıkılaşmak ıcın bıldıgınız şok çözumler varmı? bıberıye yagı ıle masaj ıyı gelır dıolar?
kızlar selam benımde bıldıgım bırcok yontem var ama sızede sorayım dedım yaklaşık 10 gunde selulıtlerımden kurtulmam gerekıyor ve iç bacagımı sıkılaştırmam..52 kıloyum zayıfım sadece selulıt ve sıkılaşmak ıcın bıldıgınız şok çözumler varmı? bıberıye yagı ıle masaj ıyı gelır dıolar?
Benim aldıklarımda bunlar..
Garnier tonik,garnier sivilce losyonu
Maybelline ruj,(rose jam 180 nosu),maybelline ocek peach pie 31 no)maybelline volum expres lift up rimel
kızlar herkeş aldıklarını güle güle kullansınzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?