Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bebeişim ev kurmak çok zor inan stresten kavga edioz arrtık,hem maddi hem manevi çöktükalsanaalsanasmile

evet bebek suratlım malesef,burda stres atıorum işte napayımboshayallersmile ama eksik hiç bitmıo delireceum:umursamaz:

yihuuuuuuuuuuuuuu tanrıcam bebetom süpersin hihoyyyt
güle güle kullan tatlıs gucci flora bihterin hep tuvalet masasında durur sempatiksalakcinni
hoş bi kokusu var güzel günlerde kullansın insllh a.s

altta livi görüyorum livitom hosgeldin nerelerdesin iyimisin olumunekankayizsmile

aaaaaaaay herkes neler neler almış öyle rujun rengi çok tatlı
güle gule kullan cnm
ablasının bitanesi olumunekankayizsmile güle güle kullan
senelerdir aynı maskarayı kullandıgın için merak ettim dogrusu ...harbiden maskara o kadar başarılı mı :hulya:

livito gelecekti bögün gelmedi napıyor acaba merak ettim yahu
şekertommm evde degildim şimdi geldim hemen bilgisayraı açtım nasılsın sultanım

wowwwwwwwwwwwww delikafadulden sondaki ruj hariç hepsine ba-yıl-dım :asigim: aaaaay melegim güle güle kullan

oyyyyyyy kankaların gülü :asigim: oh oh neler neler almışsın güle güle iyi günlerde kullan anneneler günü bize yaradı vallaha delikafadulden nivea ürünlerini kullandıktan sonra bizimle paylaş olur musositososito

:lepi: bende bugun bir kaç birsey aldım bir de annecigimede ayakkabı ve bluz aldım =) anneannemede yrna birseyler alırım

aktiram hoşbulduk şekertom eh işte fena degilim sen nasılsın melegim?

ulan edi olsam böyle coşkulu olucaksınız,demek mune yada songül gibi mavi olsam 40 gün 40 gece şenlik yapıcaksınızsırnaşık şey
aynen öyle:lepi: zemuszemus :dance:

yüzünde maske varken gülme bidaha:mymeka:mimik kırışıklığı olur sonraa.s
bu bilgi çok iyi oldu benim için çok teşekkür ederim tanrıçam sağol bilgi topaamolumunekankayizsmile sositososito

walla sana gülüyorum seni nerde görsem gülme krizine giriorum...acaip güldürüyorsun beni ya çok sempatiksin yaaa
delikafadulden
:kedi:

yasakkelimebir daha pazara gittiğimizde beni kaybetmek yok tamam mı:mymeka: :roflol: Şeniz

kafa birini buldu ya tamam:)))

:kedi:
bal bademim benimm:asigim: Şeniz

nikom
beğendinmi kankamteşekkür ederim :kedi:
beğenmezsem adiyim
ama benim makyaj işini çok ağırdan aldın:kedi:

nikoncan bana limonata demişsinnnnnnn hahahah onuda yeni gördüm neremle okuyorsam artık gözüm bobodan başkasını görmiy bugün allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm nettin bana
evet aynen, hem de katkı maddesiz organikzemuszemus

kaçıyore diyosun:çok üzgünüm:
tamam bebem,allaha emanet olopuyorumnanaktan
nikomda arazi olduCADIARZUradaramı yakalanda acepCADIARZU

bende iyiyim livitom özledim senii Şeniz
nikon burdasın görüyorumm yimek mi yeiriosun bebike :ecrin_bebek:

vay be! topiği ben kapadım ve ben açıyorum:lepi:
ilk defa kendi topiğimi açtım,çok duyguluyummafoldumben-tatlicadiarzu-
bekle beni migros:lepi:
akşama görüşürük:jeyyar:
eyy be delikafaduldeneyyt be aştın kendini böcüümdelikafadulden Allah belamı virmesin çok şaşırdım

çok zorluk olmamıştır işalla

cevahirin olim watsonsun olim çığna benisempatiksalakcinni

canım üzüldüğün şeye baksempatiksalakcinni
o avonları bizim gacı var ya gacıaklinialirimsmile işte onun tanıdığının bi kankası var:jeyyar: sen ona gönderzemuszemus

Senin ganimetleri de gördüm artık gönül rahatlığıylan yarınki sınava (erkenden) -tatlicadiarzu-çalışabilirim... sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
başarılar dilerim vanilyalı ballı sütüm Şeniz
sınava girmeden tanrıçamdan okunmuş pirinç kalem neyin almayı unutma

benim eşim de giriyorboshayallersmile ona da başarılar dilerim en kalplisinden

April:hooray:
Barbi:hooray:
Tatlı gacı
mini
ve tanrıçam:hooray:

aldıklarınızı güle güle kullanın süslülerdelikafaduldendelikafadulden opuyorumnanaktan
isminin yanında ödül verdiklerimi aldıklarının her birinin fiyatını yazdıkları için ayrıca tebrik ve taşankür ediyorum

karabiber! sütlü çikilatam! beyaz atına binip gittin hala gelmemişsin ablacım
senden başka kim vardı o beyaz atın sırtında

Son düzenleme:
Millet nerelerde.fisfisfis.alışverişten bitap düşütüler zaar.:jeyyar:.
Liv gelmişŞeniz..hoşgeldin kordonun incitanesi..olumunekankayizsmile

Ben garnierin toniğini sevmedim gaalibaaa..benneyaptımki
yapış yapış gibi geldisüprizzzzz,halbuusii cellerini sevdim, mikemmeldi..boshayallersmile

sositososito:jeyyar::1rolleyes::1rolleyes:naniknanik
nikoncan sen bişey almadınmı bu furyadan..yarın son gün:icecream:
kı ben fiyat yazmadım ama totalde 25-30 arası bişey ödedim..o yüzden kocişi kÂra geçirdim diye kendimi çok seviyim..opuyorumnanaktanŞeniz

gacılmaz:ferhundelik mi yapıyon bakimkötükedihüso
biliyon değil mi misafirim var gidemem gitsem de alamam:umursamaz:
ama benden kaçmaz:jeyyar:
sabah danrıçamdan aldım watsons tüyosunusüprizzzzz dooğru cümbür cemaat capitole
çok akıllı gelinim çokaklinialirimsmile kociğe dedim capitole mi gidiyozdelikafadulden dedi bilmem oraya mı gitsekfisfisfis
ben watsonsa tüydüm ama elemanlar bir ağız tadıyla incelettirmedileralsanaalsanasmile
alıcaklarım da aklımdan gittisempatiksalakcinni golden rose dolgunlaştırıcı da yoktuboshayallersmile canım sıkıldı hiç birşey almadan çıktımgamyoncuiremsu
yarın carfura gitme planları yapıyorum dabi galırssa

nikonum onca kadın vıcırtısından sonra kalıcagını sanmıyorum ama git bi kolaçan et
kuzum buarada avonları sana cekeyim istersen begenirsen yollarım a.s a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…