- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.041
aaaaaaaay herkes neler neler almış öyle rujun rengi çok tatlı
Benim aldıklarımda bunlar..
Garnier tonik,garnier sivilce losyonu
Maybelline ruj,(rose jam 180 nosu),maybelline ocek peach pie 31 no)maybelline volum expres lift up rimel
kızlar herkeş aldıklarını güle güle kullansınzemuszemus
güle gule kullan cnmbebişlerim mucuuukkkkzemuszemus
nisanım,barbim güzel günlerde kullanın aldıklarınızı ben de ala ala bunları adım
krem güzelmiş ama taktir ettim bayanssulusmile
kutumuda tüm adanada ara ara bulamadım sonra uyduruk bi markette buldum aldım 5 tl.
nişanlımda her yerden bişe almak zorundamısın die beni azarladı,hakir gördü alsanaalsanasmile
kutumu da böle yerleştirdim
tanrıçamla takas ettik allıklarla,akkabı opuyorumnanaktan bebeğim benim yaa iki dakkada organize etti,ayarladı insan kendinden emin olsun işte neeyyyssssshhhh (kinaye) şakkıdı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablasının bitanesi olumunekankayizsmile güle güle kullanŞöyle bir etraftaki kozmetikçileri kolaçan edim dedim, iyi ki de demişim, Watsons'a gitmeme gerek kalmadı kaydirigubbakcemile5
Loreal mascaram, Voluminous X5. Yıllardır bunu kullanırım. İndirimle 17 TL.:lepi:
Cecile All Day göz kalemi. akmıyormuş, çok seveni var, indirimle 7 TL. a.s
Cecile kapatıcıdan da memnun olan çoktu ve gittiğim yerlerde Loreal veya Maybelline kalmamıştı.
rengini ve yapısını sevdim. değişik bir mekanizması var, süngerli ama delikli, çevirince likit halinde çıkıyor, hiyyenik hoş. indirmle 11 TL. :lepi:
Flormar 03 nolu kayısı rengi far. indirimle 3 TL. çok sevdim...kaydirigubbakcemile2
Down Under kivili şampuan. bunu da çok merak ediyordum. İndirimle 6 TL. zemuszemus
Kırlangıç zeytinyağı sabunu 2 TL. :asigim:
Diadermine makyaj temizleme mendilleri. Yolculukta çok lazım oluyor, Diadermine severim, indirimle 7.5 TL. :lepi:
Nivea suya dayanıklı makyaj temizleyici, indirimle 7 TL. a.s
şekertommm evde degildim şimdi geldim hemen bilgisayraı açtım nasılsın sultanım
livito gelecekti bögün gelmedi napıyor acaba merak ettim yahu
evet canlarım cierlerim,son zamanlarda aldığım rujlara geçelim şimdidebayanssulusmilehepsi türk markası,yerli malı yurdun malı:lepi:
tendeki duruşları
şimdide marka ve numaralarına bakalım
baştan sona doğru yazıyorum...
golden rose=244
flormar=34
carmina =138
flormar 503
flormar=211
cecile=03
golden rose=64
mybelline=230
flormar=16
yazılım sırası kolumdaki renklere göre oldu,rujların görünümüne göre değil..tendeki duruş numaralarıdır!
oyyyyyyy kankaların gülü :asigim: oh oh neler neler almışsın güle güle iyi günlerde kullan anneneler günü bize yaradı vallaha delikafadulden nivea ürünlerini kullandıktan sonra bizimle paylaş olur musositosositobugünkü ganimetlerimhihoyyyt
salatalık özlü nivea göz kremi=9.70
mybeline pudra=7.50
watsons lavanta ve salatalık özlü maske=1.50(maske çok egzantrik,annemi korkuttum hatta manyak bişeysempatiksalakcinni)
nivea matlaştırıcı gündüz kremi=8.95
garnier göz makyajı temizleyici=4.50
nivea göz makyajı temizleyici=5.45
nivea sprey6.90(bunda indirim yoktu:umursamaz:
nedense nivealar çok sempatik geldi gözüme..indirimin katkısı ile tabikisempatiksalakcinnizaten niveanın hakkı bu fiyattır kanımca
bakalım memnun kalıcakmıyım..
bunları almak hiç yoktu aklımda,valla spontene gelişti herşeydelikafadulden
buda kaynanamgile-tatlicadiarzu-aldığım hediye..kokusu mithiş yalnız:asigim:
şişenin şekli bu..bu resim alıntıdır..ambalajı bozulmasın die açmadım:kedi:
anama aldığımı eklemiyim,ama babamla ortaklaşa hoş bi kolye aldıkhihoyyyt
aynen öyle:lepi: zemuszemus :dance:ulan edi olsam böyle coşkulu olucaksınız,demek mune yada songül gibi mavi olsam 40 gün 40 gece şenlik yapıcaksınızsırnaşık şey
bu bilgi çok iyi oldu benim için çok teşekkür ederim tanrıçam sağol bilgi topaamolumunekankayizsmile sositosositoyüzünde maske varken gülme bidaha:mymeka:mimik kırışıklığı olur sonraa.s
:kedi:walla sana gülüyorum seni nerde görsem gülme krizine giriorum...acaip güldürüyorsun beni ya çok sempatiksin yaaa
delikafadulden
kafa birini buldu ya tamam:)))
beğenmezsem adiyimnikom
beğendinmi kankamteşekkür ederim :kedi:
evet aynen, hem de katkı maddesiz organikzemuszemusnikoncan bana limonata demişsinnnnnnn hahahah onuda yeni gördüm neremle okuyorsam artık gözüm bobodan başkasını görmiy bugün allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm nettin bana
kaçıyore diyosun:çok üzgünüm:
tamam bebem,allaha emanet olopuyorumnanaktan
nikomda arazi olduCADIARZUradaramı yakalanda acepCADIARZU
livomm hgdin nerelerdeydin yaaŞeniz
eyy be delikafaduldeneyyt be aştın kendini böcüümdelikafadulden Allah belamı virmesin çok şaşırdımvay be! topiği ben kapadım ve ben açıyorum:lepi:
ilk defa kendi topiğimi açtım,çok duyguluyummafoldumben-tatlicadiarzu-
bekle beni migros:lepi:
akşama görüşürük:jeyyar:
cevahirin olim watsonsun olim çığna benisempatiksalakcinniminik kelebem burdamıymışŞeniz
aşkitom bjk daki migrosa gittim bi cacık yok:umursamazrdan cevahir yaptım,watsonsa gitmişim iykihihoyyytbi uğra derim balım..kozmetiklerde ve cilt bakımlarında %50 var..artı ürünlere küçük hediyeler bile var..ama param bittiği için çifter çifter alamadımsempatiksalakcinni
canım üzüldüğün şeye baksempatiksalakcinnieprılım takasa giriyormusun kuzumm
takasta senin bi kaç bişeyi gördüm sanırsam
ya bende takaslık hiç bişey yok üfffff avon falan var begenen olurmu ki
kimsede kullanmıyorki boshayallersmile
barbim hosgeldinnn gel otur söyle ben kalkıyım
başarılar dilerim vanilyalı ballı sütüm ŞenizSenin ganimetleri de gördüm artık gönül rahatlığıylan yarınki sınava (erkenden) -tatlicadiarzu-çalışabilirim... sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
zemuszemusbende iyiyim livitom özledim senii Şeniz
nikon burdasın görüyorumm yimek mi yeiriosun bebike :ecrin_bebek:
eyy be delikafaduldeneyyt be aştın kendini böcüümdelikafadulden Allah belamı virmesin çok şaşırdım
çok zorluk olmamıştır işalla
cevahirin olim watsonsun olim çığna benisempatiksalakcinni
canım üzüldüğün şeye baksempatiksalakcinni
o avonları bizim gacı var ya gacıaklinialirimsmile işte onun tanıdığının bi kankası var:jeyyar: sen ona gönderzemuszemus
başarılar dilerim vanilyalı ballı sütüm Şeniz
sınava girmeden tanrıçamdan okunmuş pirinç kalem neyin almayı unutma
benim eşim de giriyorboshayallersmile ona da başarılar dilerim en kalplisinden
April:hooray:
Barbi
Tatlı gacı
mini
ve tanrıçam:hooray:
aldıklarınızı güle güle kullanın süslülerdelikafaduldendelikafadulden opuyorumnanaktan
isminin yanında ödül verdiklerimi aldıklarının her birinin fiyatını yazdıkları için ayrıca tebrik ve taşankür ediyorum
karabiber! sütlü çikilatam! beyaz atına binip gittin hala gelmemişsin ablacım
senden başka kim vardı o beyaz atın sırtında
aaaaaaaay herkes neler neler almış öyle rujun rengi çok tatlı
Livim ruj tam senlik bir renk..a.s mutlaka bir bak derim..kaydet noyu.180 rose jam..maybelline.:smiley-cool:.
gacısositososito:jeyyar::1rolleyes::1rolleyes:naniknanik
nikoncan sen bişey almadınmı bu furyadan..yarın son gün:icecream:
kı ben fiyat yazmadım ama totalde 25-30 arası bişey ödedim..o yüzden kocişi kÂra geçirdim diye kendimi çok seviyim..opuyorumnanaktanŞeniz
indirimdeydi ben gördüm elledim inceledim:hooray: fırçası kıvrımlıydı değil miCADIARZU
watsonda bu rimel indirimdemiydi hatun kişiler bilen, duyan, gören oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?