- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.021
sıkı bı masaj ve egzersız şart bılıyorumda hangı yagı kullansam acep zeytın yagı lımonun dışında jet hızıyla yakan sanırım bıberıe olmalı tesekurler
ben ne dedimkaydirigubbakcemile3Şöyle bir etraftaki kozmetikçileri kolaçan edim dedim, iyi ki de demişim, Watsons'a gitmeme gerek kalmadı
Loreal mascaram, Voluminous X5. Yıllardır bunu kullanırım. İndirimle 17 TL.
Cecile All Day göz kalemi. akmıyormuş, çok seveni var, indirimle 7 TL.
Cecile kapatıcıdan da memnun olan çoktu ve gittiğim yerlerde Loreal veya Maybelline kalmamıştı.
rengini ve yapısını sevdim. değişik bir mekanizması var, süngerli ama delikli, çevirince likit halinde çıkıyor, hiyyenik hoş. indirmle 11 TL.
Flormar 03 nolu kayısı rengi far. indirimle 3 TL. çok sevdim...
Down Under kivili şampuan. bunu da çok merak ediyordum. İndirimle 6 t
Kırlangıç zeytinyağı sabunu 2 TL.
Diadermine makyaj temizleme mendilleri. Yolculukta çok lazım oluyor, Diadermine severim, indirimle 7.5 TL.
Nivea suya dayanıklı makyaj temizleyici, indirimle 7 TL.
selam kuzularrr banada yer varmı oturim bii
eprıl güle güle kullan aldıklarını hayatımm
geçmişe az baktım
bu tatil gününde beynimi yormak istemiorummm
hem kuaför,hem mühendis he:roflol:koptum ya deli:))))))bu parfümü avondan aldım kışın pembe kapaklısını kullanıyorum, fekat o çok ağır oluyor yaz için
bu far a way ın yaz versiyonu
far a way dreams bayanssulusmile
saatide hedayesiiii hihoyyyt
normalde fiyatı 42 tl
ama ben satan ablaya işyerinde bazında yapıcağımız yılın anası seçiminde oy vericiğimi söyleyip 34 e aldım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bunuda douglasdan aldım Estee Lauder ın indirim sepetindeydi
kızlarada bahsetmiştim hatta eklemek yeni nasip oldu
hem allık, hem pudra, hem bronzlaştırıcı, hem kuaför , hem aşçı, hem mühendis sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
fırçası çok şugar 19.90
buda Golden Rose altın sarısı eyeliner ve bizim ordaki kozmetikçinin elinde kalan menşei İtalya olan harika kalıcı ve kaliteli turuncu pembe rujum rengi pek belli olmuyor resimde ama harika gerçekten a.sruju 10 tlye aldım
ama yelinerı hatırlayamıorum fisfisfis
hakirmi gördü kıyamamm:roflol:bebişlerim mucuuukkkk
nisanım,barbim güzel günlerde kullanın aldıklarınızı ben de ala ala bunları adım
krem güzelmiş ama taktir ettim
kutumuda tüm adanada ara ara bulamadım sonra uyduruk bi markette buldum aldım 5 tl.
nişanlımda her yerden bişe almak zorundamısın die beni azarladı,hakir gördü
kutumu da böle yerleştirdim
tanrıçamla takas ettik allıklarla,akkabı opuyorumnanaktan bebeğim benim yaa iki dakkada organize etti,ayarladı insan kendinden emin olsun işte neeyyyssssshhhh (kinaye)
ilk sayfada sayfa numarası yazıyo petite..baz olarak kullanıyorumtanrıça ben baktımm sayfalaraa ama göremedim kii arko krem ne içinmiiş?
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3anam olsun kız kızayız şurdapetitim baz olarak kullanıosun onu far bazı olaraktan...
basur kremimi de çekmişim delikafadulden
portakal+susam+kayısı..bu üçünden memnun kalırsın..birde kırkkilit otu çayı iç..ödem attırır,idrar söktürür,selülite iyi gelir..kızlar selam benımde bıldıgım bırcok yontem var ama sızede sorayım dedım yaklaşık 10 gunde selulıtlerımden kurtulmam gerekıyor ve iç bacagımı sıkılaştırmam..52 kıloyum zayıfım sadece selulıt ve sıkılaşmak ıcın bıldıgınız şok çözumler varmı? bıberıye yagı ıle masaj ıyı gelır dıolar?
güle güle kullan gacımopuyorumnanaktan
Benim aldıklarımda bunlar..
Garnier tonik,garnier sivilce losyonu
Maybelline ruj,(rose jam 180 nosu),maybelline ocek peach pie 31 no)maybelline volum expres lift up rimel
kızlar herkeş aldıklarını güle güle kullansınzemuszemus
Canım aktarlarda bikaç yağın karışımı şeklinde selülit yağları var,
Tanrıçam Lokman Aktar diye bir markadan epey memnun kalmıştı. 15 TL gibi fiyatı var canım.
ben spor aletlerının oldugu parkta spor yapmaya gdıom kızlar sempatiksalakcinni baldırlarımı sıkılaştırmam lazım mujuuuuua.s.
Benim aldıklarımda bunlar..
Garnier tonik,garnier sivilce losyonu
Maybelline ruj,(rose jam 180 nosu),maybelline ocek peach pie 31 no)maybelline volum expres lift up rimel
kızlar herkeş aldıklarını güle güle kullansınzemuszemus
bebişlerim mucuuukkkkzemuszemus
nisanım,barbim güzel günlerde kullanın aldıklarınızı ben de ala ala bunları adım
krem güzelmiş ama taktir ettim bayanssulusmile
kutumuda tüm adanada ara ara bulamadım sonra uyduruk bi markette buldum aldım 5 tl.
nişanlımda her yerden bişe almak zorundamısın die beni azarladı,hakir gördü alsanaalsanasmile
kutumu da böle yerleştirdim
tanrıçamla takas ettik allıklarla,akkabı opuyorumnanaktan bebeğim benim yaa iki dakkada organize etti,ayarladı insan kendinden emin olsun işte neeyyyssssshhhh (kinaye) şakkıdı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu parfümü avondan aldım kışın pembe kapaklısını kullanıyorum, fekat o çok ağır oluyor yaz için
bu far a way ın yaz versiyonu
far a way dreams bayanssulusmile
saatide hedayesiiii hihoyyyt
normalde fiyatı 42 tl
ama ben satan ablaya işyerinde bazında yapıcağımız yılın anası seçiminde oy vericiğimi söyleyip 34 e aldım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bunuda douglasdan aldım Estee Lauder ın indirim sepetindeydi
kızlarada bahsetmiştim hatta eklemek yeni nasip oldu
hem allık, hem pudra, hem bronzlaştırıcı, hem kuaför , hem aşçı, hem mühendis sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
fırçası çok şugar 19.90
buda Golden Rose altın sarısı eyeliner ve bizim ordaki kozmetikçinin elinde kalan menşei İtalya olan harika kalıcı ve kaliteli turuncu pembe rujum rengi pek belli olmuyor resimde ama harika gerçekten a.sruju 10 tlye aldım
ama yelinerı hatırlayamıorum fisfisfis
Şöyle bir etraftaki kozmetikçileri kolaçan edim dedim, iyi ki de demişim, Watsons'a gitmeme gerek kalmadı kaydirigubbakcemile5
Loreal mascaram, Voluminous X5. Yıllardır bunu kullanırım. İndirimle 17 TL.:lepi:
Cecile All Day göz kalemi. akmıyormuş, çok seveni var, indirimle 7 TL. a.s
Cecile kapatıcıdan da memnun olan çoktu ve gittiğim yerlerde Loreal veya Maybelline kalmamıştı.
rengini ve yapısını sevdim. değişik bir mekanizması var, süngerli ama delikli, çevirince likit halinde çıkıyor, hiyyenik hoş. indirmle 11 TL. :lepi:
Flormar 03 nolu kayısı rengi far. indirimle 3 TL. çok sevdim...kaydirigubbakcemile2
Down Under kivili şampuan. bunu da çok merak ediyordum. İndirimle 6 TL. zemuszemus
Kırlangıç zeytinyağı sabunu 2 TL. :asigim:
Diadermine makyaj temizleme mendilleri. Yolculukta çok lazım oluyor, Diadermine severim, indirimle 7.5 TL. :lepi:
Nivea suya dayanıklı makyaj temizleyici, indirimle 7 TL. a.s
aprılım teşekkür ederim sende gülegüle kullan parçalarını..bu arada kırmızı yorgan gözümden kaçmadı..
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
karfurda maybelline gözaltı kapatıcısı ve pembe rimellerinden gelmemiş henüz çok sinir oldum..
Aprilim
Barbim
Minim
Tatlı Gacım aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım
bu arada takas topiği neresi ben bilmiyommmbilmiyorumkismile
ben ne dedimkaydirigubbakcemile3
almadan duramazaklinialirimsmilebitanem bayıldım aldılarına:asigim:güle güle kullan hepsini..annelerimizi çok seviyoruz:lepi:
canlarımm hepsii çok güzel yaa güle güle kullanın bayıldımmm:asigim::1hugpuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Kırmızı yorganım benim,:asigim: alaturkayımdır ben Gacım, eski moda eşyalara bayılırım. kaydirigubbakcemile2 Yün yorganımdan da vazgeçemem opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Sağol benim Nazom gül parem kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 Kız zaten anamın parasıyla aldım bunları lülülülülülü
annem dışarı çıkarken sıkı sıkı tembihledi, sakın bana biş ialıp gelme, bi daha kozmetik için harçlık virmem sana didi yasakkelime
ben de almadım hehhaha :roflol:
Sağol benim minik kuşum opuyorumnanaktan
bugünkü ganimetlerimhihoyyyt
salatalık özlü nivea göz kremi=9.70
mybeline pudra=7.50
watsons lavanta ve salatalık özlü maske=1.50(maske çok egzantrik,annemi korkuttum hatta manyak bişeysempatiksalakcinni)
nivea matlaştırıcı gündüz kremi=8.95
garnier göz makyajı temizleyici=4.50
nivea göz makyajı temizleyici=5.45
nivea sprey6.90(bunda indirim yoktu:umursamaz:
nedense nivealar çok sempatik geldi gözüme..indirimin katkısı ile tabikisempatiksalakcinnizaten niveanın hakkı bu fiyattır kanımca
bakalım memnun kalıcakmıyım..
bunları almak hiç yoktu aklımda,valla spontene gelişti herşeydelikafadulden
buda kaynanamgile-tatlicadiarzu-aldığım hediye..kokusu mithiş yalnız:asigim:
şişenin şekli bu..bu resim alıntıdır..ambalajı bozulmasın die açmadım:kedi:
anama aldığımı eklemiyim,ama babamla ortaklaşa hoş bi kolye aldıkhihoyyyt
salatalık özlü nivea göz kremi=9.70
mybeline pudra=7.50
watsons lavanta ve salatalık özlü maske=1.50(maske çok egzantrik,annemi korkuttum hatta manyak bişeysempatiksalakcinni)
nivea matlaştırıcı gündüz kremi=8.95
garnier göz makyajı temizleyici=4.50
nivea göz makyajı temizleyici=5.45
nivea sprey6.90(bunda indirim yoktu:umursamaz:
nedense nivealar çok sempatik geldi gözüme..indirimin katkısı ile tabikisempatiksalakcinnizaten niveanın hakkı bu fiyattır kanımca
bakalım memnun kalıcakmıyım..
bunları almak hiç yoktu aklımda,valla spontene gelişti herşeydelikafadulden
buda kaynanamgile-tatlicadiarzu-aldığım hediye..kokusu mithiş yalnız:asigim:
şişenin şekli bu..bu resim alıntıdır..ambalajı bozulmasın die açmadım:kedi:
anama aldığımı eklemiyim,ama babamla ortaklaşa hoş bi kolye aldıkhihoyyyt
kankam almadım ama gel bide bana soreyvahedigeldismilehihoyyyt
Heyyooo aşkom Nivea makyaj temizleyiciyi ben de aldımmm
Az önce de makkaş kutumu düzenlerkene kendimi boyadım palyaço gibin,
Sonra bu ürünle çıkardım, çok beğendim...:lepi: Bu fiyata aldığım iyi oldu belki yarın 1 tane daha alır stoklarım
Her biri süper şeyler balım, Nivea matlaştırıcıyı kullanınca yorumları beklerim bebek suratlım
Makyaj malzemesi almamışın kuzum aferim sana...
Senin ganimetleri de gördüm artık gönül rahatlığıylan yarınki sınava (erkenden) -tatlicadiarzu-çalışabilirim...
nazom garnieri bende sevmiyorum marka olarak:umursamaz:ama çok ucuzdu,al beni dedi resmenaklinialirimsmile:))denemek istedim..tanrıçam güle güle kullan cicimm
kaynanangile aldıgında çok hoş kokuyo canım biliyom onu
oda iyi gunlerde sıkınsınnbayanssulusmile
watsons maskeler cok ilginç hakkaten bende kullandım onlardan
hala var bi tane güllüsüsengözlerimebaksanab
garnier makyaj temızleyıcıden memnun değilim ben kuzum
ama bitirmedende yenısını almıcam bakalım sen memnun kalıcakmısın
güle güle kullan bebik..gerçektende nivea konusunda aynı fikirdeyim.
bakalım pudra nasılmış..dene haber vir bize..
gayınanangilin perfümü güzelmiş.
aneye ne aldınız ki foto koymuyon..elmas yada pırlanta herhal.::.canımız çekmesin diye mi koymuyon.gamyoncuiremsu.yoksa1,5 iskender mi kıııı?cokacimcoook
tanrıçam mutlulukla kullan aldıkların bebembayanssulusmile
yok canım ya fazla açıldım bu aralar nakit sıkıntısı varmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?